Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

labas:)
na, man tai stovi, vietoj-70(baliai-festivaliai, pms duoda savo) sian pasiryzau, zut but iki kito treciadienio sujudint svori - pridesiu dar pora kartu treniruote ir vakarais, ne tik rytais.ir su vakarienem susitvarkysiu:) vat viesiai pasizadejau, tai geda bus, jei neispildysiu blush2.gif
visoms sekmes!!
Atsakyti
Sveikos mergytes,na kas siandien as ir pikta nei gramas zemyn schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif liudna labai ir niekaip nesuprantu,kodel,juk ir sportuoju,nevalgau po 18val,ir derinu maista viska,oj nzn,nzn,man ir nieko nelieka tik dar daugiau sportuoti schmoll.gif g.gif
Papildyta:
Sveikos mergytes,na kas siandien as ir pikta nei gramas zemyn :mmm :mmm :mmm liudna labai ir niekaip nesuprantu,kodel,juk ir sportuoju,nevalgau po 18val,ir derinu maista viska,oj nzn,nzn,man ir nieko nelieka tik dar daugiau sportuoti :mmm :hm
Atsakyti
Sveikutes dar syki 4u.gif ojooojoj - salta musu namuciuose , issibegiojo musu mergaites , gal pavasaris veikti jau pradejo biggrin.gif MERGINOS GREIT NAMUCIO 4u.gif , DAR NE VISOS LIEKNOS biggrin.gif
Adanlee 4u.gif , siandien davei ''visuotini''pazada , turesi jo ir laikytis ! dazniau uzsuk pas mus pasidalink , jau tai savotiskai ypareigoja biggrin.gif
Migliuuke 4u.gif , jeigu sportuoji , derini maista , nevalgai vakarais - tikrai turi pradet krist, o gal mmm arteja ?arba sunaudoji per daug kcal.
Merginos , - rytoj pavasaris , nepasiduodam niurioms nuotaikoms ir tiems nereikalingiems riebaliukams lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaičiukės, 4u.gif taigi liekninkimės. Nedinkite taip jau visai. Parašykite kaip sekasi. Aš tai vietoje užsikonservavau, o planų turėjau doh.gif . Tai va žmogus planuoja, o kažkas juokiasi... Po šešių kai negeriu vaistų tai tikrai nevalgau, sumažinau labai saldumynus ir riebius produktus visą dieną, jau daugiau kaip mėnesį. Tik sportuoti dar dvi savaites negalėsiu. Ir svarstyklių dar nesusitvarkiau ax.gif Kai pasisversiu, žinosiu. Ir atsiskaitysiu viešai.
Atsakyti
sveikutes!!!!
rasau pasidziaugti - mano svoris pagaliau pajudejo!!tik grizau is vestuviniu sukneliu matavimosi maratono, sekesi visai neblogai(galvojau bus milijona kartu blogiau - kad netilpsiu nei i viena suknia ir panasius kosmarus)
, pasisveriau-ogi 1kg nukrites, super super super:)
o db kertu sveikas salotas:virta vistiena, pomidoras, agurkas, pekino kopustai, balzamiko actas ir naturalus jogurtas, pirsciukus galima apsilaizyti:)
Atsakyti
sveikutes,niu ir nesiseka man arteja mmm,dar tie kontraceptikai ir va svoris,ne is vietos reiks kalorijas dar labiau apmazinti...daugiau sporto,tikiuosi kita treciadieni nudziugti,o jei ne tada sesiu ant skysciu dietos,biskeli save pakankinsiu,dziaugiuosi uz visas mergaites,jus kurioms sekasi svori mesti smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliuuke @ 2012 03 01, 22:17)

skysciu dietos???papasakok! as tai bandziau sitahttp://www.galya.ru/cat_page.php?id=7900
, pirmas tris dienas, mano drauge patare, tokia iskrova padaryt, tai tikrai veiksminga. o tolimesnes, man tai jau primena fanatizma..
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikutes,labai uzsikroviau darbeliais,bet taip negrauzkit saves,jei viska darot bet svoris vietoje. Dabar priespilnis ir kunas linkes kaupti ir pilneti,geriausiai krenta svoris per jauna ir per delcia,del to net yra sukurtos delcios dietos. Dabar svarbiausia islaikyti pasiekta rezultata,o jau poto viskas pajudes. Aisku prisideda ir visokie kontraceptikai ir kiti hormonai,pms ir mmmm.
Lekiu siandien i Zumbos treniruote,kai grisiu,tikiuosi rasiu laiko ir prisesiu ilgiau.
As tikrai niekur nedingau,tik laiko trukumas. Svoris mano 62.3kg. Ir treciadieni toks buvo doh.gif Nekrenta nors suvartoju kalorijas skaiciuodama dabar apie 1100kcal,o ir sportuoju kiekviena diena po dvi valandas.Taigi laikomes ir nepasiduodam niuriom nuotaikom,kartais buna,kad svoris stovi vietoje net savaite. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
adanlee,niu taip skysciu dietos 9 dienas vien skysciai,kefyras,jogurtas,pasukos,arbata,sultys.....taip 9d,ir svoris krenta,kiek tiksliai negaliu pasakyti,kiekvienai individualiai,bet drauge numete 8kg,,,,ir kas svarbiausia jie neataugo!tai pagalvojau reiks ir man pabandyti,taip isjudinti svori.... g.gif galima i jogurta selenu isiberti,kad zarnynui butu darbo.
Atsakyti
http://www.sveikadie...negriztamai/27/
Cia truputi apie dietas ir kokia zala skirtingos dietos daro organizmui.
Atsakyti
Laba diena, mergaitės! 4u.gif
Atsikraustau į Jūsų ratelį. Prašau priimti mane ax.gif .Bet kai pamačiau svorių skaičius tamstelių , tai tikriausiai aš čia netinku (mano 92,5) ir man reikia ieškoti kitų namučių. Jūsų svoriai-mano neįgyvendinama svajonė. O gal ? Trečiadieniais apsiskelbi savuosius kilogramus , o paskui kažkaip ir prilaikai save. Tuo labiau, kad mūsų miestelyje pirmadienį atsidaro naujas moterų sporto klubas. clap.gif Jau nebesiskirsime nuo didmiesčio klubų, nes viskas įrengta pagal paskutinį mados kliksmą !! Tai labai smagu ir , manau, paskatins mane labai dailinti savo linijas ir "jojiko"kelnes. fitness4.gif
Tai tiek trumpai apie save. Ar atsivers durys?
Atsakyti
Sveikute Lorde,niu as nezinau kaip kitos mergaites,bet as su dziausmu tave priimsiu,i musu mergaitiska draugija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kuo daugiau tuo linksmiau mirksiukas.gif
Atsakyti