Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

Sveikutes 4u.gif
Esu labai susirupinus g.gif , jau antra savaite kaip pradejau naudoti kontraceptikus (nenorejau ju, bet gydymo tikslais nors 2 men.reikia), jetus sleikstulys nerealus , fui verysad.gif , tai vakar ir gulinejau puse dienos lovoj, siandien vel tas pats.Aisku , suprantu, kad organizmui reik priprast prie hormonu , o siandien uzlipau ant svarstyliu po 2 vakaru nevalgymo ir plius 1kg doh.gif , mm turetu buti po sav.gal cia pries mm tas pliusas?
Noriu paklausti ar yra musu tarpe kas naudoja kontrac.? kaip cia su tuo svoriu?
Aciu Rubine uz nuoroda, butinai pasiziuresiu..o apie aplinkiniu paziuri , kad nevalgai , tai irgi mane net nervina ax.gif , atsimenat buvau gimtadieni, tai iskedeno mane kaip reikiant , atseit jau kas kas, bet tu negriesyk dievo. Aisku , man nedaug numesti reikia (2-3kg), bet tokio svorio budama as pati sau patinku ir jauciuosi puikiai thumbup.gif ir pati sau pamasciau , sorry - bet jau darysiu as taip , kaip noriu as rolleyes.gif , taip , kad merginos nepasiduodam provokacijoms biggrin.gif , aisku sunkiausia atlaikyti mamos ir anytos..Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Sypsenele,as vartoju kontraceptikus,ir labai neblogai butu mesti,nes pradejus vartoti,antra pakuote,atsirado migrena nuovargis,atrodo viskas erzina,bet cia gyne sake,kad po triju vartojimu men,turetu viskas susitvarkyti nes organizmas pratinasi prie kontraceptiku...seip svorio atzvilgiu tai svoris padidejo jas pradejus vartoti apie tris kg...bet cia ne kiek kalti patis kontraceptikai,kiek nuo ju atsirandantis zveriskas apetitas,ypac vakarais ir jei mes jo nemokesime suvaldyti,tai ir storesime....
Atsakyti
Na , kad apetitas padidejo , - pastebejau g.gif , dar cia papildomos problemos del svorip g.gif
Atsakyti
Na jei susivaldysim ypac vakarais tai tikrai nieko nenutiks smile.gif bet svoris man labai,labai letai krenta kazkodel g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos visos, 4u.gif smagu, kad liekninates. stengiates. Mane taip pat kokiam nors baliuke visi pradeda atakuoti, kodel mazai valgai? Ir prasideda... Bet sikart as rimtai nusiteikus ir jau nepasiduodu nei ikalbinejimams, nei savo igeidziams. Aciu Rubinei uz nuoroda, idomu pasiskaityt. Ir Dianai11, kad pazarsto praktisku patarimu, is Sypsenelei uz receptukus -atradimus.
Gero sekmadienio
PS Nu, bet kaip as laukiu pavasario ir silumos, nes manau, kad tik tada issikapstysiu is ligu. Jau koki 20 metu taip nesirgau.
Atsakyti
Laba diena smile.gif kelias dienas nebuvau užsukus pasiskaityti ir laaabai daug jau prirašyta .. ax.gif 4u.gif

Turiu bėdą su maistu, pradėjau sportuoti, bet noriu nekankinti savęs visokiomis baisiomis ar nebaisiomis dietomis, noriu tiesiog sveikai ir saikingai maitintis .. Būtent dėl maisto, vis svyruoju nuo pasiekto svorio keliais kg, kaip svarstyklės, tai daugiau tai mažiau.. doh.gif Nenoriu amžino svyravimo, todėl reikia susitvarkyti mitybą ir įpročius. Juk pilna sveikai bei saikingai besimaitinančių žmonių atrodo bei jaučiasi gerai, manau, sugebėsiu tai ir aš. Be persivalgymų ar sąžinės graužaties. smile.gif
Atsakyti
sveika DALYVE, viskas susiformuoja palaipsniui,ir poziuris i maista ir pastovus svoris,tiesiog reikia daug viskuo dometis ir siek tiek paskaiciuoti kalorijas,kiek gali suvalgyti sportuodama tomis dienomis,o kiek nesportuodama,kad svoris neaugtu...Mes visos to siekiam,numesti ir palaikyti jau pasiekta svori,todel ir dalijames naudingais patarimais,stengiames pakeisti mitybos yprocius visam gyvenimui, o ne badauti. O taopogi suzinoti daug ydomiu ir skaniu receptuku,kad gaminti ir valgyti sveika maista,jaustis sociomis,bet neapsunkinti organizmo.
Sypsenele,niekad nevartojau kontraceptiku,bet is pazystamu daug teko girdeti visokiu pasaliniu reiskiniu,bet jei vienintelis budas atsikratyti tavo problemeliu yra kontraceptikai,tai gal reiketu ir su gydytoja pasitarti apie salutinius poveikius,kuriuos jauti. O apie svorio pokycius,tai beveik visi kontraceptikai kazkoki poveiki turi apetitui,bet jie patys tai tikrai svorio nedidina. Man kai pasalino skydliauke,pradejau visam gyvenimui naudoti hormonus,mane iskarto gydytoja perspejo,kad leteja medziagu apykaita ir kad gali augti svoris del hormonu svyravimo. Naudoju ir dar vienus hormonus,taigi kiekvieni is ju daro ytaka organizmui,bet...velgi priklausys nuo to ka valgysim ir kaip slopinsim alki,jei jis dides... Bet jei jau butina juos gerti,tai reikia ismokti gyventi su jais 4u.gif
Diana11,tikrai busim labai dekingos ,jei parasytum laikas nuo laiko keleta ydomiu receptuku ir kasdienai ,o gal ir sventiniam vakarui ka galima valgyti sveikai ir skaniai 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 02 24, 19:57-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 02 24, 19:57)
Sveikutes 4u.gif
Rukalos salotas , ar megstat kas? , biggrin.gif

Sveika,
o kokias salotas gaminate iš Rukolos? nes jų skonis labai specifiškas.

Įdomu su tais dietologais. Mano dietologė rekomendavo kuo liesesnę gretinę-12 ar 15 proc.

Šiandien man iškrova. Laikau kumščius pati už save, kad atlaikyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violet: 27 vasario 2012 - 15:21
Sveikutes 4u.gif
Sutinku, - RUKOLOS salotos turi specifini skoni biggrin.gif , man l. patinka gaminti ir valgyti ''nespecifinio skonio''maista mirksiukas.gif Siaip visuose receptuose Rukala (Grazgarsciu
lapai -lietuviskai) draugauja su riebiais suriais, bet as siandien pabandziau be jo.
Sito receptuko visos darzoves yra zalios spalvos , tik keli mazi pomidoriukai paivairinimui biggrin.gif
Rukala
agurkas
poro zalia dalis
brokolio
l.l.nedaug avokado
perpjauti per puse mazi pomidoriukai
ant lekstes isdeliojam rukala, visas kitas darzoves ant virsaus ( nemaisom!) druskytes, pipiriuku, isspaudziam citrinos sulciu ir jokio aliejaus thumbup.gif
Sitas salotytes valgiau pietums ir daugiau nieko, vakarienei liesa varske su natur. jogurtu, po 18 nevalgau smile.gif o jauciuosi kaip ''bomba''(negaliu nervina mane tie kontrac.)
Teko bendrauti man su mergina , kuri numete nemazai kg- valgydama pusryciams tik vaisius, pietums viska ta pati ka seima(buvo ir kiauliena, cepelinai), vakarienei vien tik baltyminis maistas ir iki 19val. Bandysiu ir as vakarienei baltymini valgyt biggrin.gif
RUBINE , aciu uz patarimus, man patinka, kad tu i ''problema''pasiziuri kitu kampu biggrin.gif , ir ta problema netokia baisi (cia apie susidraugavima su hormonais)
Gero vakaro visoms 4u.gif

Atsakyti
sveikos!
o man tai kazkoks nuopoliu metas verysad.gif db svenciu metas, drauges gimtadienis, sesers..vis stengiuos per sventes atsirinkti pacius tinkamiausius patiekalus, bet tada viesvien save kaltinu ir blogai jauciuos-apsunkus..dar gerai, kad svoris laikosi vietoj.gal del to, kad sportuoju, nepraleidziu treniruociu..
Atsakyti
o man kazkaip atrodo,kad mano svoris ne is vietos,nors tikrai labai stengiuosi,ziuriu,ka ir kiek valgau,sportuoju g.gif g.gif g.gif turbut labai teks ryt nuliusti,kai lipsiu ant svarstykliu,ir poto prisiduosiu verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
gal problema ta ,kad maximum per diena isgeriu litra vandens g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Primenu , kad siandien TRECIADIENIS biggrin.gif
Pas mane siandien lygiai menuo ! - tai per men.laiko - minus 2kg.100, aisku neslepsiu ''nuopoliu''buvo ax.gif
Atsakyti