Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

Sveikutes 4u.gif
As po vakarykstes ''pietines''silkes irgi vakare nieko nevalgiau biggrin.gif , susirupinau as del to medaus vietoj cukraus g.gif , kazkaip galvojau, kad tie saldikliai vistiek hemija g.gif , merginos , kurios lanketes pas dietologus , parasykit , ka jie pataria? negi saldiklius? , nes as dedu i kava medu , ant skrebucio medu , kai mirstu del ko nors saldaus- truputi medaus rolleyes.gif aisku minimaliom dozem smile.gif
RUBINE, ne karta pastebejau, kad daznai mini kukuruzu miltus..jauciu turbut kazkuo jie geresni ax.gif , aisku kvietinius miltus as apeinu biggrin.gif , nusipirkau grikiu miltu ax.gif reiks pabandyt kada..
Jetus apetitas pries mm neduok tu dieve doh.gif , pas kitas tai tik kelias dienas buna , o pas mane geros 1,5savaites doh.gif , tai vaikstau siandien su vandens bambaliu visur cool.gif
Geros dieneles visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as kiek esu skaiciusi internete apie dietas,kaip tik sako,kad jeigu labai uzsinori,saldzios arbatos,tada geriau deti medu zinoma naturalu ne dirbtini,nei saldiklius,...aisku geriau venkti,tiek cukraus,tiek medaus,bet jei labai norisi,tai geriau tikrai medus,o ne saldikliai,na bet cia kiek zmoniu tiek nuomoniu,tikrai idomu,ka siuo klausimu sako diatologai g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Panevėžyje apniukę. Gal vėliau ir saulytės sulauksime.
Papildyta:
QUOTE(diana11 @ 2012 02 25, 12:24)
Labas rytas,
Panevėžyje apniukę. Gal vėliau ir saulytės sulauksime.

mūsų dietologė, kol svorį meti neleido nei cukraus, nei medaus, nei džiovintų vaisių(jie prieš džiovinimą sirupe mirkomi pasak jos) Kai nukrenta svoris iki norimos ribos, tada po vieną produktą įvedinėjo į menių savaitę vartoji tą patį maistą ir pridedi pavyzdžiui ryžius ar duoną ir savaitės bėgyje tikrini svorį, jeigu svoris kyla, reiškia tau šis produktas netinka, jeigu svoris laikosi vietoje, produktas tinka ir bandai pridėti kitą produktą. taip svoris laikosi stabilus, jokių šokinėjimų.
Atsakyti
Diana11 as irgi is Panevezio smile.gif o ryte buvo saulyte,tik veliau apniuko,oras dabar net lyja... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites. O kiek cia Panevezieciu padaugejo. As taip pat is Panevezio. Lietutis lyja,bet ryte buvo tikrai labai grazu. Jau spejau pasitreniruoti,tai vat gryzau ir vaikstau su vandenuku,bandysiu ir siandien isgerti norma.
Sypsenele,as naudoju kukuruzu miltus,nes jie mazesnio kaloringumo. Tiesiog jei man kazkur reikia miltu,as ju dedu saukstei arbatini,bet jais nepiktnaudziauju, o ka tu darysi su grikiu miltais?Gal kokiu turi ideju ar receptuku kur juos panaudoti? As ju maciau pirkti Rimi,bet nelabai sumasciau,kur man jie butu tinkami.
Cia apie tas dietologes dabar labai populiaru kalbeti,bet manau,jos kievienam zmogui sudaro individualu maitinimo plana,ir kas tinka vienai ,tai nebutinai tinka kitoms. Na bet cia tik mano asmenine nuomone. Man va dar klausimukas toks iskilo Dianai11, kai ji numete svorio per puse metu 20kg, kur pasidejo odos perteklius,nes visdelto tai skaicius didelis ir pakankamai greitai,kaip susitavrke ta oda ant kuno. O gal cia taip pat individualu? Man pavyzdziui sparciai krentant kilogramams kai kuriose vietose reikia papildomai pasistengti,kad tos vietos butu grazios ir stangrios,ar be sporto tai imanoma?O gal yra kokiu kitu budu?
Jei kalbant vien apie sveika maista,tai velgi produktai skirstomi i kitas kategorijas,jei kalbant apie svorio metima,manau reiketu vengti riebiu produktu,netgi jei grietine sveika riebesne. Manau jos ir taip naudojame minimaliai,tai kodel tada nesveika ja pakeisti jogurtine grietine arba leisu jogurtu?
Na va cia man tokiu klausimuku pabirejo,bet aisku juk kieviena mes negalim valgyti vienodai ir ta pati maista,viskas yra labai individualu. As naudoju ir dziovintus vaisius ir saldiklius, jei norisi kazka pasaldinti ir medu tepuosi,ir man vienodai krenta svoris, per para panasiai po 500g. Bet velgi kas tinka man tai gali netikti kitoms. O gal man viskas krenta greiciau nes as intensyviai sportuoju,o nesportuojancioms mergaitems velgi reikia kitokios mitybos ir kitokiu kiekiu.
Na cia tik mano tokie pamastymai ir pasvarstymai. Tiesa pasigirsiu truputi,kad man iki 58kg liko numesti 3kg,bet manau neapsistosiu vien ties ta riba. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Aisku buna visko,buna,kad ir tris dienas svoris stovi vietoje,bet tada tiesiog truputi pakeiti maista,jo pakaitaliojimas isveda is organizmo pripratima. Ir nesvarbu kokiu greiciu jis krenta,geriau leciau ir uztikrintai arteti prie tikslo,o tuo paciu keisti poziuri i mityba,stengtis,kad tai nebutu kazkoks trumpalaikis apsiribojimas,o tikslas ismokti gyventi kitaip,pakeisti mitybos yprocius ir atrasti sveikesni gyvenimo buda,kuris kartu teiktu ir malonuma gyventi ir dziaugtis gera savijauta ir grazia isvaizda. thumbup.gif
Atsakyti
Rubine,tu saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif as tai per diena nesugebu issportuoti po 2val,man tik gera valanda per diena gaunasi...bet ir tai manau neblogai visai,po truputi stumiuosi i prieki..na be sporto turejo sunkiai oda susitraukti,nebent padejo,masazai kokie ar iviniojimas i dumblius,medu...nes jei svorio greitai netenkama,oda tikrai nespeja taip pat greitai susitraukti,as taip pat manau,kad geriau valgyti,naturalu jogurta,nei riebia grietine,kad ir jin naturalesne,bet juk mum kalorijos svarbu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu Migliuuke. Bet kokia manksta ar sportas yra labai gerai,netgi paprastas pasivaksciojimas po gamta,ar vazinejimas dviraciu. Ir tikrai nereikia tam dvieju valandu. Tiesiog siuo metu as turiu tam laiko ir taip sportuoju,bet jei kazkas pasikeis ir nebegalesiu tiek sportuot,vistiek manau rasiu laiko nors valandziukei 3k per diena, o kitu atveju ir namuose ziurint televizoriu galima sau atlikti masaza arba kelis pratimukus visam kunui.
Gero sestadieninio vakarelio mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai svoris smarkiai nukrenta, kad neimtų kabėti oda einu į masažą, turiu gerą masažistę ir nebrangią, tai po 10 kartų apimtys smarkiai sumažėja. Masažų užtenka į metus 3 kursų. Grietinę riebesnę metant svorį reikia naudoti todėl, kad maišosi baltymai ir organizmas sunaudoja daugiau kalorijų virškindamas skirtingus baltymus. Mano Dietoje svarbiausia maišyti baltymus. Pavyzdžiui niekada nemaniau, kad valgysiu silkę su varške, bet visai skanu.
Papildyta:
Kai nuėjome pas dietologę, tai visiems vienodą maistą liepia valgyti, tiktai pirmos 2 savaitės liesos buvo, kad organizmui šokas būtų. Aišku reikėjo naudoti jų papildus(kalogeną, kad oda greičiau trauktųsi) bet daugelis pažįstamų pasiėmė receptus ir valgė be jokių papildų tik su vitaminais , numetė tikrai nemažai svorio. Dabar metu svorį be papildų, kol kas oda traukiasi gerai, kai pablogės eisiu vėl kalogeno nusipirkti.
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif
Prasau atkreipkit demesi i laika biggrin.gif , puse dienos pramiegojau... doh.gif , pailsejau nerealiai ! o dabar sakau , savo drauges aplankysiu sunglasses2.gif
Kiek cia visokiu suptilybiu suzinai, kad sakes! as apie baltymu maisyma.. g.gif
Siandien l.skanius pietus pasigaminau ir pasidalinsiu receptuku . Pavadinimas - SYPSENELES ANCEL BENS biggrin.gif
Reikia :
brokolio
paprikos
morkos
poro
sampinjonu
cukinijos
cesnako
prieskoniai
keli saukstai ketcupo(kas pageidauja)
virta krutinele (kas pageidauja)
saukstas aliejaus i keptuve
Viska stambiai supjausciau, morkas ir brokolius kelias min.paviriau , sampinjonus atskirai ant dideles ugnies ir greit apkepiau(nes paleidzia savo sultis). Viska i keptuve, i pabaiga prieskoniai ir ketcupas . Tikrai gurmaniskas patiekalas , skanaus thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Labas rytas,smagu Sypsenele,kad pamiegojai,pailsejai,nes nera nieko geriau uz poilsi ir gera savijauta,o kai mes pavarge ir nepailseje,tai ir nuotaika krenta ir nuovargis savo daro....
Labai skanus receptukas 4u.gif tikrai isbandysiu,tik be vistos krutineles,o gal kada ir su lotuliukas.gif visus receptukus dabar kompe konspektuoju. Labai daug apkepu receptuku sveiku radau vienam puslapelyje,jei kam patinka apkepai imesiu nuoroda,pasivartykit,as jau keleta isbandziau:
http://www.skanuirsveika.lt/
Va cia labai daug tinkamo maisto susiradau receptuku,tai gal kam bus ydomu.
Pasiskaiciau apie kolagena,tikrai labai geras papildas,tik ydomu kaip ji reikia vartoti ir kiek per diena. Siaip sportininkams pagal Kuno transformacijos programa jis visur butinas,nes labai daug baltyminio maisto reikia suvartoti, o kiek paskyre tau Diana11 metant svori? Ar tu lankeisi pas Edita Gaveline Panevezyje?
Nutukimas siais laikais labai didele problema ne tik pas mus bet ir kitose salyse,nes sparciai daugeja nutukusiu vaiku ir paaugliu. Kai gyvenau Vokietijoje,as tiesiog stebejausi kiek ju daug uzplusta savaitgaliais greito maisto restoranus,kavines uzkandiens,nes tada kitos parduotuves nedirba,toks jausmas kad jie maisto patys negamina,nes ten pilna pusfabrikaciu yvairiausiu rusiu ir juos pasisildyti uztrunki tik keleta minuciu,ir beje ten viskas man buvo laaaabaaai skanu blush2.gif Bet as greitai viso to atsisakiau ir gaminausi pati kuo naturalesni maista ir namini,nes vienai gyvenant man labai mazai jo ir reikejo. As nekalbu apie JAV, bet ir vokeitijoje ziauru kiek daug nutukusiu vaiku,o jau apie suaugusius as jau net nekalbu,nors ten kaip ne keista sporto klubai dirba net naktimis doh.gif
Vakar pas anyta suvalgiau kelius blynelius ir pora saldainiu sokoladiniu prie lavos,ir nors isgeriau visrs 2l vandens,siandien buvau apstulbusi,iskarto svoris+400g padidejo,tai siandien vel gryztu prie savo maisto,nors jau ir taip vakar visi burbejo,klad nieko nevalgau,labai nemalonu kai aplinkiniai nesupranta,kai kazka darai svaip,net isizeidzia,atrodo,juk atvaziavom ne del to kad pavalgyti,bet jei jau kazko nevalgai,tai kyla toks nepasitenkinimas....Juk jei sirgtum,tai visi priimtu normaliai,kad kazko negali valgyti ir pan, bet jei meti svori,tai jau kazkaip ziuri kaip i ufonaute,man toks zmoniu poziuris laaabaai nepatinka.
Atsakyti
RUBINE cia taip pat kaip as vakar buvau pas savo broliene...ji prigaminus baltos misraines,ivairiausiu sumustinuku,o sedziu ir nevalgau,sako ko maivaisi dabar nevalgai,nepatinka,ne sakau,negaliu,tvarkausi savo mityba,jokiu riebaliuku,duonytes,bulvyciu man negalima ir net nesinori...tai kad isizeide sako,niu gadink,gadink savo sveikata,poto verksi sako....va tokie zmones ir nuima upa,kazka daryti g.gif bet atsilaikiau,net po 18val,jau 3 diena sugebejau nevalgyti,nors sveciuose buvome...vakar mergaites valgiau saltibarscius pasigaminau,ne su kefyru,o su 0% pasukomis.kaip manot ar cia nieko tokio,as tai pagalvojau kad nieko,nes juk viskas liesa,beje juos valgiau be bulviu ir jokiu ten spirguciu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ačiū už puikią idėją pietums, šiandien ir padarysiu šeimynai.
Kalogeno dėdavausi 2 valgomus šaukštus į varškę, nes su varške jis geriau veikia.
Ėjome pas Reginą, Ji iš Šiaulių atvažiuoja. Kai nueini ir prie visos grupės reikia lipti ant svarstyklių, nori-nenori imi stengtis nevalgyti kas papuola.
Kai pradėjau laikytis dietos ir eidavome pas artimuosius į svečius, kad ir į balių iš anksto pasakydavome ką mes valgome ir jokių bėdų nebuvo, tik mano mama manydavo, kad badauju amžinai.
Dietologė net alkoholio nedraudė vyno sauso, brendžio, konjako galima vartoti, tiktai reikia atsargiai, nes kai nukrito nemažai svorio, su vyru nutarėme atšvęsti, prisidarėm visokių užkandžių, atsidarėme vyno, tai nuo vienos taurės labai apgirtau. Alkoholis labai smarkiai veikia organizmą.
O per šventes ir gimtadienius pas mus būdavo maistas, kurį mes galime valgyti, duodavo visokių receptų tai visą stalą gali nukrauti ir labai skanu. Visiems patikdavo.
Atsakyti