Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 11, 12:43)
Tai net nežinau prie ko čia jungtis. Aš čia ir naujokė, tai net  nežinau kiek čia mūsų dalyvių. Manau, kad labai nedaug, gal 3-4. Ar taip  ? Kas priklauso, atsiliepkite !
AŠ NORIU PRIKLAUSYTI JŪSŲ KOMANDAI.  bigsmile.gif

QUOTE(zydrune85 @ 2012 01 11, 13:15)
Tada ir as naujoke  ax.gif  bedraujam cia ir palaikom viena kita. Pasidalinsim savo patirtim smile.gif O kokiu tikslu metate svori? Nes as pvz metu svori daugiau del to kad nepasitikiu savimi, nebemyliu saves kaip anksciau. bet dabar viskas is naujo. Mane lb ikvepe Taures istorija.

QUOTE(Gerai @ 2012 01 12, 10:47)
Sveikos panelytės, priimkite ir mane, tyliai skaitinėju vis, jau dabar aktyviai dalyvausiu. Istorija mano tokia pati, kaip ir daugumos, visą laiką kovoju su svoriu. Jeigu pasiseka kokius du - tris kilogramus numesti, tuoj susigrąžinu. (gal iš to džiaugsmo save apdovanoju kokiu skanumynu, o tada ir pasileidžiu ...) Bet nuo gruodžio pradėjau sportuoti, kažkaip viskas juda lyg ir gerąją pusę. Bent jau drabužiai tai tikrai geriau atrodo. Mano duomenys 1,72 cm. sveriu 82 kg.
P.S. specialios dietos nesilaikau mažinu porcijas ir saldumynų bandau atsisakyti (O tai man ir sunkiausia).

sveikutės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pinkrose, sveika, kaip sekasi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2012 01 14, 12:21)
Pinkrose, sveika, kaip sekasi? mirksiukas.gif

ačiū, bet ne kaip. dėl svorio nepergyvenu nes užgriuvę kitos problemos verysad.gif
tėtis labai serga, serga jau daug metų, bet dabar visai jau blogai, net gydytojai nesuteikia gerų vilčių. ir šiaip dar problemų yra. stengiuosi nevalgyt, valgyt tik tam tikru laiku, bet kartais taip dušioj negera būna, nervinuosi, verkiu, tada nieko nevalgau, o kai apsiraminu tai šluoju šaldytuvą. va vakar tas pats buvo, buvau tik ryte valgiusi apie 11val, o poto tik 9val truputį pavalgiau, poto 11 nakties tiek rijau, kad patylėsiu, ir dar pabaigoj snikerį suvalgiau, neužteko, radau twiksą ir ta damušiau blush2.gif
žinai Silra kiek aš daugiausiai svėriau 2008m tai dabar 10kg tikrai daugiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(SilRa @ 2012 01 14, 12:11)
Va kokius duomenis reikėtų fiksuoti:

1. Nick‘as 2. Lieknėjimo pradžia 3. Ūgis 4. Pradinis svoris 5. Šios savaitės svoris 6. Pokytis per savaitę 7. Tikslas
SilRa  2011-12-24 164cm 93kg 93.7kg +0.7kg 70kg
Serbentėlė 2012-01-09  93kg 
Gerai  172cm 82kg 
Žydrūnė85  164cm 93kg

1. Silra
2. Serbentėlė
3. Gerai
4. Žydrūnė
5. pinkrose, vadinasi, mūsų net 5 jau. kaip faina wub.gif tikuosi būsim superinė group.gif ir tuos lašekus pakratysim kaip reikiant thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, aciu SilRA uz musu kompanijos apjungima.
Pinkrose, sunki situacija, beje ir daznam pasitaikanti. Laikykis, tikriausiai turi ir namuose palaikyma. Na tikriausiai saldumynus uzsleptus jau patvarkei, tai gal neliko daugiau, negi vakare begsi parduotuve. g.gif
Ziuriu, kad ne as viena psichologiskai priklausoma nuo maisto. Jeigu tik kazkokia itampa ar nusimato koks atsakingas momentas, visas mano susilaikymas nuo persivalgymo suniui ant uodegos nueina. Ir dar tie saldumynai. Tiesiog taip malsinu savo nervus.
Na, bandysim kartu laikytis ir viena kita palaikyti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif , as pradejau rimtai sportuoti ir nevalgyti po 18val nuo 12.01.02 . Nu va jau minu elipsini 50min, man tai labai padeda gera muzikike, na tokia linksma, klubine thumbup.gif . Pirmadieni planuoju iskrovos diena doh.gif , mergaites laikykit kumsius ir spygas biggrin.gif kad man pavyktu. Drauge sake atlaike normaliai, aisku as pagalvojau jei podruske sugebejo tai ir as sugebesiu cool.gif (ach tas mano zemaitiskas charakteris) . Planuose dar turiu rytais bodifleksiuka atlikti, kazkada dariau. Kai prasikali tai tik fos 15min uztrunki. Antradieni parasysiu kaip man sekesi su ta iskrovos diena biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites ax.gif
Skaitineju ir galvoju,o ko man neprisijungus prie jusu,manau bus smagiau,nes iki darbo gryzimo liko 1 metai biggrin.gif
Istorija mano tokia,kiek atsimenu save,ati vis dietos,dietos,bet dietos tik su liezuviu,o kazkokio rimtesnio veiksmu plano ir nesiimdavau blush2.gif
Ugis mano 158,pries trecia savo nestuma isdramblejau ir siekiau jau 75 blink.gif ,bet nestumas buvo dvigubas,gana komplikuotas,tai svoris ne augo ,o krito,per nestuma priiaugau tik 4 kg,o po gimdymo gryzau namo su 67 bigsmile.gif ,bemaitindama sugebejau nukratyti dar 7 bigsmile.gif .Bet... doh.gif ,maitinti nustojau pries pora men,sventiniai stalai,uzlipau ant svarstykliu ir ...67 blink.gif ,per pora men doh.gif ,tai va,nenoriu as ju,noriu bent jau 60kg,nors pagal mano ugi galiu ir 55 ax.gif
Tai jungiuosi i jusu komanda,zinoma jei priimsit blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2012 01 14, 15:28)
Sveikos, aciu SilRA uz musu kompanijos apjungima.
Pinkrose, sunki situacija, beje ir daznam pasitaikanti. Laikykis, tikriausiai turi ir namuose  palaikyma. Na tikriausiai saldumynus uzsleptus jau patvarkei, tai gal neliko daugiau, negi vakare begsi parduotuve. 
Ziuriu, kad ne as viena psichologiskai priklausoma nuo maisto. Jeigu tik kazkokia itampa ar nusimato koks atsakingas momentas, visas mano susilaikymas nuo persivalgymo suniui ant uodegos nueina. Ir dar tie saldumynai. Tiesiog taip malsinu savo nervus. 
Na, bandysim kartu laikytis ir viena kita palaikyti.  drinks_cheers.gif

ačiū už palaikymą 4u.gif šiandien valgius sumuštinį ir sausainių doh.gif artėja vakaras, įtariu reik, kad kas šaldytuvą užrakintų nuo manęs lotuliukas.gif
QUOTE(zydrune85 @ 2012 01 14, 16:00)
Pirmadieni planuoju iskrovos diena , mergaites laikykit kumsius ir spygas  kad man pavyktu. Drauge sake atlaike normaliai, aisku as pagalvojau jei podruske sugebejo tai ir as sugebesiu 
  (ach tas mano zemaitiskas charakteris) .

atlaikysi 4u.gif aš nedarau niekad iškrovos dienų. buvau numetusi 27kg be iškrovos dienų. mano skrandis nesveikas, tai gydytojai užsiminiau apie iškrovas tai griežtai uždraudė ir sportuot neleido dėl astmos ir skrandžio, sakė vaikščiot ir kuo daugiau vaikščiot g.gif
QUOTE(Trakva @ 2012 01 14, 18:17)
Sveikos mergaites :
Skaitineju ir galvoju,o ko man neprisijungus prie jusu,manau bus smagiau,nes iki darbo gryzimo liko 1 metai Istorija mano tokia,kiek atsimenu save,ati vis dietos,dietos,bet dietos tik su liezuviu,o kazkokio rimtesnio veiksmu plano ir nesiimdavau blush2.gif
Ugis mano 158,pries trecia savo nestuma isdramblejau ir siekiau jau 75 blink.gif ,bet nestumas buvo dvigubas,gana komplikuotas,tai svoris ne augo ,o krito,per nestuma priiaugau tik 4 kg,o po gimdymo gryzau namo su 67 bigsmile.gif ,bemaitindama sugebejau nukratyti dar 7 bigsmile.gif .Bet... doh.gif ,maitinti nustojau pries pora men,sventiniai stalai,uzlipau ant svarstykliu ir ...67 blink.gif ,per pora men doh.gif ,tai va,nenoriu as ju,noriu bent jau 60kg,nors pagal mano ugi galiu ir 55 
Tai jungiuosi i jusu komanda,zinoma jei priimsit blush2.gif  4u.gif

sveika prisijungusi į mūsų komandą, 4u.gif man patinka mažaūgės, nes ir aš tokia thumbup.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi apjungta mūsų komanda. Duomenis perduosiu pirmadienį, kai pasisversiu darbe.
Buvau sumąsčiusi nusipirkti el. svarstykles. Išėjau į parduotuvę ir nusipirkau.....mezgimo siūlų. Tai svarstyklės dar turės luktelt. Tiesą sakant, net nežinau,kokios svarstyklės būtų tinkamiausios. Gal patartumėte? Būčiau dėkinga.
Šiandien šeštadienis. Nesu visai patenkinta savo elgesiu šiandien,bet nėra
daug ir nusižengimų, kaip būdavo anksčiau. Matyt, protas po truputį pareina....
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Tai gal kuri mokat įkelti lentelę į sm? man nepavyksta blush2.gif

QUOTE(pinkrose @ 2012 01 14, 15:16)
1. ačiū, bet ne kaip. dėl svorio nepergyvenu nes užgriuvę kitos problemos verysad.gif
2. žinai Silra kiek aš daugiausiai svėriau 2008m tai dabar 10kg tikrai daugiau blush2.gif

1. console.gif Labai užjaučiu... puikiai suprantu, kad rūpesčiuose maistas tiesiog nepastebimai persikrausto iš šaldytuvo į mūsų skrandžius unsure.gif Laikykis 4u.gif po truputį laikas viską išsprendžia...

Beje, taip ir negavau tavo duomenukų lentelei mirksiukas.gif

QUOTE(Gerai @ 2012 01 14, 16:28)
Ziuriu, kad ne as viena psichologiskai priklausoma nuo maisto.

friends.gif aš irgi emocinė valgytoja - pati pastebiu, kad net vos apsibariusi su vaikais, tuojau pat pradedu varstyti šaldytuvą doh.gif

Beje, Gerai, dar neturiu tavo lieknėjimo pradžios datos mirksiukas.gif

QUOTE(zydrune85 @ 2012 01 14, 17:00)
Pirmadieni planuoju iskrovos diena doh.gif ,

Kokia tu šaunuolė, kad sportuoji thumbup.gif aš vis bandau save priversti keliauti į salę, bet randu milijoną priežasčių tai atidėti doh.gif šiuo metu sau aiškinu, kad per sausį baigsis sesija, o tada jau turėsiu aiškų tvarkaraštį ir galėsiu prisitaikyti prie aerobikos tvarkaraščio ax.gif

o iškrovos dienos mane labai disciplinuoja - jau pradėjau ketvirtadieniais laikytis - labai gerai po to jaučiuosi. Kol kas dar tik viena tokia šiemet buvo, bet anksčiau net neįsivaizduodavau ketvirtadienių be pasukų litro essen.gif: O kokios iškrovos žadi laikytis? Tikiuosi, ne bado?

Papildyta:
QUOTE(Trakva @ 2012 01 14, 19:17)
nes iki darbo gryzimo liko 1 metai biggrin.gif

Sveika prisijungusi bigsmile.gif o iki darbo dar turi gražaus laiko - dar gali nežinia ką pasiekti ir darban grįžti gražutėlė flirt.gif man tai, atsimenu, namuose sėdint labai sunku būdavo užsiimti kuo nors kitu, o ne šaldytuvu iš neturėjimo ką veikt ax.gif atrodo, ir tvarkydavausi, ir vaikiukus globodavau, o svoris vis tiek dar labiau ūgtelėjo doh.gif:

Į lentelę man reikia Jūsų lieknėjimo pradžios datos

QUOTE(pinkrose @ 2012 01 14, 21:07)
šiandien valgius sumuštinį ir sausainių doh.gif  artėja vakaras, įtariu reik, kad kas šaldytuvą užrakintų nuo manęs lotuliukas.gif

Kaip sekėsi atlaikyti vakarą? Man irgi vakaras klastingiausias metas, todėl įtraukiau į savo planus nevalgymą nuo 19h ax.gif Anksčiau man lengviausiai to laikytis sekdavosi, kai paskutinį kartą pavalgiusi išsivalydavau dantis. Tada atvėrusi šaldytuvą visada pajusdavau burnoje dantų pastos skonį ir tykiai jį vėl uždarydavau hihihi.gif

QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 15, 00:49)
1. Duomenis perduosiu pirmadienį, kai pasisversiu darbe.
2. Tiesą sakant, net nežinau,kokios svarstyklės būtų tinkamiausios. Gal patartumėte?
3. Šiandien šeštadienis. Nesu visai patenkinta savo elgesiu šiandien,bet nėra
daug ir nusižengimų, kaip būdavo anksčiau. Matyt, protas  po truputį pareina....

1. gerai drinks_cheers.gif tai man reikės ūgio, šios savaitės svorio, pokyčio per savaitę ir tikslo. Pradinį svorį užfiksavau 93kg. Ar gerai?
2. o kokias pirksi - maistui ar žmogui sverti? Jei žmogui, tai geriausia pirkti tokias, kurios fiksuoja svorį iki šimto gramų. Aš esu nusipirkusi BOMANN firmos, naudoju jau 3 metus, per tą laiką baterijas kečiau dar tik 2 kartus. Esu jomis tikrai patenkinta. Bet ir kitų firmų būna labai geros...
3. man irgi savaitgaliai yra rizikinga zona ax.gif vis kitus palepinu, tai ir pati nejučia...

tik tiek, kad stengiuosi valdytis blush2.gif

Tai merginos, ką planuojat šiandien?
Papildyta:
Ai tiesa, mano planas:

PLANAS
1. 2l skysčių per dieną
2. 1l Pu-ehr arbatos
3. Jokio maisto po 19h (kritiniais atvejais - vaisiai)
Papildyta:
Ir dar vienas dalykas dėl lentelės - man reikia jŪsų visų tikslo (kiek sverti norėtumėt mirksiukas.gif ). Aš sau pasižymėjau 70kg.

ai, dar pasisakysiu - man labai sunku pusryčiaut prisiversti, nes iš namų išeinu apie 7h. o darbe jau nebenoriu arba nebepatogu būna pusryčiaut, nes pusryčiams labiausiai patinka košę valgyti... teks per save peržengti ax.gif
Ką jūs darot su pusryčiais?
Atsakyti
pusryčių nevalgau, o jei valgau tai tokį mini mini sumuštinuką, aš išeinu į darbą prieš 7, tai tikrai valgyt nenoriu. doh.gif
o vakar vakarą vietoj saldumynų valgiau saują riešutų ir bananus gal 3 blush2.gif poto pasidariau morkų salotų kad badą numalšint doh.gif
neatsiunčiau duomenų, nes dar ant svarstyklių nebuvau lotuliukas.gif užlipus nuo vasaros pradžios lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif ,aciu uz priemima
Duomenis nusiunciau,tai va,grazinuos
Sendien diena pradejau nuo varskes,pietums galvoju bus kopustu sriubyte,bet va ,vaikai ryte uzsimane zirniu koses,na ir po varskes dar tos sulapnojau visa bliuda,nes gaila buvo ismest doh.gif .Tai nzn,turbut reiks pietu nevalgyti,o vakarienei pasilikti ta pacia sriuba g.gif

Jo,SilRa,iki darbo gryzimo dar daug laiko,bet ar negrysiu i ji vel 75 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakva @ 2012 01 15, 13:34)
4u.gif ,aciu uz priemima
Duomenis nusiunciau,tai va,grazinuos
Sendien diena pradejau nuo varskes,pietums galvoju bus kopustu sriubyte,bet va ,vaikai ryte uzsimane zirniu koses,na ir po varskes dar tos sulapnojau visa bliuda,nes gaila buvo ismest doh.gif .Tai nzn,turbut reiks pietu nevalgyti,o vakarienei pasilikti ta pacia sriuba g.gif

Jo,SilRa,iki darbo gryzimo dar daug laiko,bet ar negrysiu i ji vel 75 blink.gif

na ir nieko, pietums žirnių košė, o vakarienei bus lengvas maistas sriubytė 4u.gif
jeigu gerai suprantu iš liniuotės tai tu 4 vaikučius turi g.gif tai jeigu reiktų visų likučius pribaikt šakės būtų smile.gif
Atsakyti