Sveikos, merginos,
Tai gal kuri mokat įkelti lentelę į sm? man nepavyksta
QUOTE(pinkrose @ 2012 01 14, 15:16)
1. ačiū, bet ne kaip. dėl svorio nepergyvenu nes užgriuvę kitos problemos
2. žinai Silra kiek aš daugiausiai svėriau 2008m tai dabar 10kg tikrai daugiau
1.
Labai užjaučiu... puikiai suprantu, kad rūpesčiuose maistas tiesiog nepastebimai persikrausto iš šaldytuvo į mūsų skrandžius
Laikykis
po truputį laikas viską išsprendžia...
Beje, taip ir negavau tavo duomenukų lentelei
QUOTE(Gerai @ 2012 01 14, 16:28)
Ziuriu, kad ne as viena psichologiskai priklausoma nuo maisto.
aš irgi emocinė valgytoja - pati pastebiu, kad net vos apsibariusi su vaikais, tuojau pat pradedu varstyti šaldytuvą
Beje,
Gerai, dar neturiu tavo lieknėjimo pradžios datos
QUOTE(zydrune85 @ 2012 01 14, 17:00)
Pirmadieni planuoju iskrovos diena
,
Kokia tu šaunuolė, kad sportuoji
aš vis bandau save priversti keliauti į salę, bet randu milijoną priežasčių tai atidėti
šiuo metu sau aiškinu, kad per sausį baigsis sesija, o tada jau turėsiu aiškų tvarkaraštį ir galėsiu prisitaikyti prie aerobikos tvarkaraščio
o iškrovos dienos mane labai disciplinuoja - jau pradėjau ketvirtadieniais laikytis - labai gerai po to jaučiuosi. Kol kas dar tik viena tokia šiemet buvo, bet anksčiau net neįsivaizduodavau ketvirtadienių be pasukų litro
: O kokios iškrovos žadi laikytis? Tikiuosi, ne bado?
Papildyta:
QUOTE(Trakva @ 2012 01 14, 19:17)
nes iki darbo gryzimo liko 1 metai
Sveika prisijungusi
o iki darbo dar turi gražaus laiko - dar gali nežinia ką pasiekti ir darban grįžti gražutėlė
man tai, atsimenu, namuose sėdint labai sunku būdavo užsiimti kuo nors kitu, o ne šaldytuvu iš neturėjimo ką veikt
atrodo, ir tvarkydavausi, ir vaikiukus globodavau, o svoris vis tiek dar labiau ūgtelėjo
:
Į lentelę man reikia Jūsų lieknėjimo pradžios datos
QUOTE(pinkrose @ 2012 01 14, 21:07)
šiandien valgius sumuštinį ir sausainių
artėja vakaras, įtariu reik, kad kas šaldytuvą užrakintų nuo manęs
Kaip sekėsi atlaikyti vakarą? Man irgi vakaras klastingiausias metas, todėl įtraukiau į savo planus nevalgymą nuo 19h
Anksčiau man lengviausiai to laikytis sekdavosi, kai paskutinį kartą pavalgiusi išsivalydavau dantis. Tada atvėrusi šaldytuvą visada pajusdavau burnoje dantų pastos skonį ir tykiai jį vėl uždarydavau
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 15, 00:49)
1. Duomenis perduosiu pirmadienį, kai pasisversiu darbe.
2. Tiesą sakant, net nežinau,kokios svarstyklės būtų tinkamiausios. Gal patartumėte?
3. Šiandien šeštadienis. Nesu visai patenkinta savo elgesiu šiandien,bet nėra
daug ir nusižengimų, kaip būdavo anksčiau. Matyt, protas po truputį pareina....
1. gerai
tai man reikės ūgio, šios savaitės svorio, pokyčio per savaitę ir tikslo. Pradinį svorį užfiksavau 93kg. Ar gerai?
2. o kokias pirksi - maistui ar žmogui sverti? Jei žmogui, tai geriausia pirkti tokias, kurios fiksuoja svorį iki šimto gramų. Aš esu nusipirkusi BOMANN firmos, naudoju jau 3 metus, per tą laiką baterijas kečiau dar tik 2 kartus. Esu jomis tikrai patenkinta. Bet ir kitų firmų būna labai geros...
3. man irgi savaitgaliai yra rizikinga zona
vis kitus palepinu, tai ir pati nejučia...
tik tiek, kad stengiuosi valdytis
Tai merginos, ką planuojat šiandien?
Papildyta:
Ai tiesa, mano planas:
PLANAS
1. 2l skysčių per dieną
2. 1l Pu-ehr arbatos
3. Jokio maisto po 19h (kritiniais atvejais - vaisiai)
Papildyta:
Ir dar vienas dalykas dėl lentelės - man reikia jŪsų visų tikslo (kiek sverti norėtumėt
). Aš sau pasižymėjau 70kg.
ai, dar pasisakysiu - man labai sunku pusryčiaut prisiversti, nes iš namų išeinu apie 7h. o darbe jau nebenoriu arba nebepatogu būna pusryčiaut, nes pusryčiams labiausiai patinka košę valgyti... teks per save peržengti
Ką jūs darot su pusryčiais?