Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

va po pietu nutiko kazkoks keistas dalykas,,pradejo siaubingai pykinti ir galva siabingai skaudeti,nesuprantu del ko cia taip nutiko,atrodo pietums valgiau virta vistiena,su agurkiuku ir pomidoriuku,daugiau nieko,o burnoje toks skonis kaip buciau,kazko labai riebaus privalgiusi,nebesuprantu savo organizmo visiskai verysad.gif
Atsakyti
gal spaudimas nukrito? man kartais taip buna
Atsakyti
gali buti,keistai cia man organizmas turbut protestuoja pries sveika gyvenimo buda..
Papildyta:
Iprato,organizmas maitintis kotletukais bulvytem,saldainiukais prie kavytes,o dabar protestas,pasireiske,bet gal cia i gera,svoris prades kristi g.gif
Atsakyti
gal vitaminų reikia pavartoti, nes organizmui pradžioje šokas būna, kai keičiasi mityba.
Atsakyti
tai va mergytes beveik 18val tai mano sios dienos meniu buvo toks: rytas:3 duoniukai su liesa mesyte pomidoriuku+balinta kava....pietus vistyte+pomidoras+4griezineliai agurko+balinta kava,bananas......vakariene 2 ryziu trapuciai uztepti trintu bananu ismaisytu,su jogurtu+arbata+3morkytes,tai va toks siandien mano meniu,vakare nebent arbatytes. g.gif
Papildyta:
diana11,as vitaminus geriu,bet zinai kaip buna pamirsti,vis ta tabletyte isgerti,tai dabar pasidejau vonioje prie dantu sepetuko,kad ant akiu butu
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 02 24, 09:26)
Tai jumei gerai  bigsmile.gif , mes tai balose maudomės biggrin.gif

Kiek girdejau tai plaukimas dar geriau uz visus begimus ir dietas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Labas mergaites! As va tika po darbuko, galiu pasigirti tik tuom, kad siandien 7h ryte valgiau du sumustinius ir daugiau nieko tongue.gif dabar pas mane 5h, tai jauciu eisiu jogurta ikalsiu biggrin.gif nes paskui bus velu. seip gal dar ka suvalgyciau, bet siandien pasisiveriau ir savim nusivyliau... tik 1kg nukrito sad.gif esu pratusi, kad greiciau svoris kristu, na bet matyt jau nebe tas amzius :DDD tai va, o vakar ir man pavyko po 6 nevalgyt!!!!! ejau sportuoti, tai siandien mano vargses kojos vos pasivelka biggrin.gif ir begiojo kokius 7-8km ir dar pratimu namie jom daviau, tikiuosi pavyks testi toliau savo ideja smile.gif tai va, o as jau su jogurtu vakarieniauju gero Jums vakaro paneles smile.gif))
Atsakyti
dietologė man aiškino, kad vaisius reikia valgyti iki pietų, nes vakare valgomi jie visą naktį pūna žarnyne ir gamina dujas. Metant svorį bananų reikėtų vengti, nes juose daug krakmolo. jeigu į dieną suvalgote a. š. cukraus, galite badauti svoris nekris parą, nes cukrus kaip ir alkoholis šalinasi parą.mes su vyru darėme eksperimentą savaitę arbata ir kava su cukrumi, savaitę su saldikliu, meniu buvo tas pats. Per savaitę be cukraus -3 kg.
Atsakyti
na va net bananu nebegalima,nebezinau nei ka valgyti ,,,, g.gif tai tada vakarienei geriau mesyte?o cukraus as isvis nevartoju mano kava arbata kava visada be cukraus as jo visai nededu,taip pat ir saldikliu nenaudoju
Atsakyti
vakarienei geriau varškė, šaltiena ar žuvis drebučiuose, kiaušiniai, silkė jeigu mėgstate, daržovių salotos, kiaušiniai, žuvies konservai, rūkyta žuvis. Ir po vakarienės į lovą geriau 2 valandas neiti.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kas cia darosi , kaip penktadienis - taip nerealus potraukis silkei....Siandien 4ryto kaip pabudau , taip ir neuzmigau verysad.gif , galva plysta doh.gif , tai ir pavalgiau as jos biggrin.gif .As cukraus jau nevartoju nuo sausio , bet i kava dedu medaus , turbut negerai? Esu perskaicius knyga (jau senai)berots vadinasi ''lengvas budas suliekneti''- tai vaisius rekomenduoja valgyti pusryciams , ta ir dariau 2 men. , BET - problema, pradejo berti veida ! tada pradejau net sodos tirpale pamirkyt (ale nuo hemijos) niekas nepasikeite! Tai visgi noedama sau gero , dariau blogiau , nors vaisiams jokiu alergiju neturiu..O is patirties apie vaisiu valgyma galiu pasidalinti tuo , kad tikrai vakare suvalgius - labai ispucia vidurius g.gif , taip , kad tikrai is savo patirties galiu pasakyti , kad vaisius reik valgyt reikia pirmoj dienos pusej ir neziaurei daug biggrin.gif
Prisipirkau kalna darzoviu , rytoj kepsiu orkaitej biggrin.gif , dar tiesa dievinu Rukalos salotas , ar megstat kas? , vyras siandien atidare saldytuva (jis pas mane mesaedis) ir sako , - nu jo , pas mus siandien tik zole... biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras ir mesaedis,siaubas nei dienos be mesytes neistveria...na va pagaliau ir as zinosiu,ka geriau vakarieniai valgyti thumbup.gif Sypsenele nemanau,kad kas blogo valgyti silke...o as kazkaip galvojau,kad laikantis dietos negalima valgyti saltienos g.gif g.gif seip ja labai megstu smile.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS MERGAITES 4u.gif,pas mane bus labai grazi diena,saulyte,sviecia biggrin.gif na ka vakar antra diena kaip susilaikiau ir po 18val neprisivalgiau smile.gif tai va zesim kaip siandien seksis,geros dieneles visoms
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti