Na truksta man tikrai nedaug , bet visgi su kiekvienais metais juos numest sunku , o lanka sukau ir nieko nedariau daugiau, kai jo neturejau tai mankstele darydavau, tiesa presiuka tai issiugdzius turiu- 50 kartu
O tu saunuole , svarbiausia motyvacija
Ant saldytuvo pasikabinau savo grazia nuotrauka, kur liesute , kai tik arteju prie saldytuvo- ja pamatau ir viskas , valgyt nesinori
va cia tai gera mintis,arba pasikabinti savo storiausios nuotrauka ir apacioje dar pasirasyti""""nebenoriu tokia buti"""" tai saunu,kad tau jau nebedaug truksta,o manes dar visas 10kg laukia
Na tada reikia l.jau stipriai ir protingai padirbeti sekmes , jokiu nuopoliu
Sveikos mergytes na stai vakar atsilaikiau,nebuvo jokios vakarienes po 18val .spotas valanda..
QUOTE(Aurima17 @ 2012 02 23, 12:01)
As tai va suradau valios ir isejau i gamta pabegioti. Pas mane Norvegijoje pavasaris...jau +10. Taip smagu buvo isbegau 40min letu tempu, jei pavyktu visa menesi taip begioti tai butu nerealu tik va bijau, kad per darba nesigaus bet grozis reikalauja auku, tad einu pavalgyti salotu ;D Merginos butu malonu jei rasytumete kaip Jum sekasi nes pas mane jau po biski azartas atsiranda, kad visom gerai sekasi Norisi, kad ir man pavyktu SEKMES VISOMS!
Tai jumei gerai , mes tai balose maudomės
laba ryta:)
saunuoles mergaites, dziaugiuosi del jusu ir kartu semiuosi ryzto:) atrodo pavyksta:)
tiesa, noriu pasidalinti, kokias vakar dariausi salotas - virtas brokolis, du virti kiausiniai, du pomidorai, naturalus jogurtas ir paskaninimui druskyte, pipiriukai.
visai skanu ir kaloriju nedaug:)
nusprendziau iki treciadienio visai nesisverti, kad didesnis efektas butu rezultatus pamacius:)
visoms daug daug ryzto!!!
saunuoles mergaites, dziaugiuosi del jusu ir kartu semiuosi ryzto:) atrodo pavyksta:)
tiesa, noriu pasidalinti, kokias vakar dariausi salotas - virtas brokolis, du virti kiausiniai, du pomidorai, naturalus jogurtas ir paskaninimui druskyte, pipiriukai.
visai skanu ir kaloriju nedaug:)
nusprendziau iki treciadienio visai nesisverti, kad didesnis efektas butu rezultatus pamacius:)
visoms daug daug ryzto!!!
Sveikos mamytės.
Norėčiau aš pasidalinti savo patirtimi.
prieš 2 metus
Ūgis 164
svoris 92
metai 32
Buvo net sunku vaikščioti, sumanėme su vyru nueiti pas dietologę, susiradome per draugus telefoną, susitarėme ir abu kartu metėme svorį. per pusę metų numetėme po 20 kg. o dieta nieko ypatingo, valgai daug mėsos, varškė , daržovės , žuvis ir nedaug vaisių. pirmą savaitę buvo labai sunku, vėliau pripratau ir kai ėmė svoris tirpti. Kai numečiau svorį pradėjau lauktis trečio vaikelio, žinoma svoris grįžo atgal su kaupu. per nėštumą priaugau 28 kg. Dabar stengiuosi jų atsikratyti pati, ir jau sūneliui 6 mėn. o man liko numesti 8 kg. tikiuosi per artimiausius du mėnesius ir likusių atsikratyti.
Ps. Aš nesportuoju visiškai, nes turiu kaklo traumą.
Norėčiau aš pasidalinti savo patirtimi.
prieš 2 metus
Ūgis 164
svoris 92
metai 32
Buvo net sunku vaikščioti, sumanėme su vyru nueiti pas dietologę, susiradome per draugus telefoną, susitarėme ir abu kartu metėme svorį. per pusę metų numetėme po 20 kg. o dieta nieko ypatingo, valgai daug mėsos, varškė , daržovės , žuvis ir nedaug vaisių. pirmą savaitę buvo labai sunku, vėliau pripratau ir kai ėmė svoris tirpti. Kai numečiau svorį pradėjau lauktis trečio vaikelio, žinoma svoris grįžo atgal su kaupu. per nėštumą priaugau 28 kg. Dabar stengiuosi jų atsikratyti pati, ir jau sūneliui 6 mėn. o man liko numesti 8 kg. tikiuosi per artimiausius du mėnesius ir likusių atsikratyti.
Ps. Aš nesportuoju visiškai, nes turiu kaklo traumą.
Diana11 o koks dabar tavo meniu?kaip tau be sporto pavyko numesti svorio..?as ir pritariu sversiuosi tik treciadienio ryta,
Valgau tris kartus per dieną, ryte valgau varškę geriu kavą . per pietus valgau mėsą keptą arba virtą su daržovėmis, vakarienei kiaušiniai, šaltiena, mėsa , sultinys, žuvis, silkė arba varškė. nenaudoju cukraus. Reikia gerti daug skysčių. Aš mėgstu valgyti aštriai, tai smarkiai troškina. geriu vitaminus multi, kad neišsektų organizmas. iki 3 valandos geriu kavą, po 3 arbatą. Mano vyras be cukraus negali, tai kol svorį metė valgė sportininkams skirtus šokoladukus be cukraus, su saldikliais, į kavą deda saldiklį. vyrui svoris neatauga jau metus su viršum, nors valgo dabar jau viską.
Papildyta:
valgau tikrai daug, kuo daugiau valgai, tuo geriau krenta svoris. suvalgau per pietus 3 kepsnius su daržovėmis.
Papildyta:
valgau tikrai daug, kuo daugiau valgai, tuo geriau krenta svoris. suvalgau per pietus 3 kepsnius su daržovėmis.
diana11 bet nevalgai tu nei duonos,nei bulviu,nei miltiniu patiekalu?
Sveikutes Saunuole Diana,stiprybes ir ryzto tau. Tikrai suderinus maista, vyksta stebuklas. Vandens reikia tikrai gerti daug,nes taip organizmas valosi,greiciau dega riebalai.As ir dabar prie kompo pasistacius litra vandens,taip ir vaikstau visur kaip kate su pusle Geriant vandeni tikrai labai slopinamas alkis,nes skrandis prisipildo vandens. Tik va man tas bjaurybe pradeda salinti is manes nakti , tai sia nakti keliausi du kartus O man tai nepatinka,nes poto sunkiai uzmiegu.
As pavyzdziui labai seniau megau ir duona ir bulves ir miltinius patiekalus,atrodo kaip be ju...Bet istikruju pasidomejus galima rasti daug kitu skaniu ir daug sveikesniu produktu. Juos galima valgyti bet nereikia tankiai piktnaudziauti. Pavyzdziui per savaite 1 karta as leidziu sau kazkoki desertuka,arba miltini patiekala,pvz,virtinukus su mesa naminius,bet grietines vartoju minimaliai arba ja keiciu liesu jogurtu. Jei labai norisi saldaus,tai vartoju saldikli,susimaisau aviziniu dribsniu su razinom,kiausiniu ir sauksteliu kukuruzu miltu ir issikepu blynelius,arba sausainiukus orkaiteje,arba tiesiog apkepa,dar ipjauscius obuolio. Tikrai labai skanu. Tiesiog keiciasi poziuris i maista ir net skonio receptorius. Kazkada dukra padave saldaini,galvoju,juk nieko tokio jei viena suvalgysiu,isidejau i burna ir po sekundes isspjoviau,nes labai saldu buvo. As pavyzdziui gerdama gryna vandenuka,jauciu kaip per diena mano skonio receptoriai keiciasi,Kartais vanduo buna burnoje saldus,o kartais kartus.
Vandeni galima paskaninti citrinos sultimis arba greitfruto,kad butu skaniau.
Zodziu tikrai yra daug variantu kaip galima skaniai gyventi ir nepriaugti svorio
As pavyzdziui labai seniau megau ir duona ir bulves ir miltinius patiekalus,atrodo kaip be ju...Bet istikruju pasidomejus galima rasti daug kitu skaniu ir daug sveikesniu produktu. Juos galima valgyti bet nereikia tankiai piktnaudziauti. Pavyzdziui per savaite 1 karta as leidziu sau kazkoki desertuka,arba miltini patiekala,pvz,virtinukus su mesa naminius,bet grietines vartoju minimaliai arba ja keiciu liesu jogurtu. Jei labai norisi saldaus,tai vartoju saldikli,susimaisau aviziniu dribsniu su razinom,kiausiniu ir sauksteliu kukuruzu miltu ir issikepu blynelius,arba sausainiukus orkaiteje,arba tiesiog apkepa,dar ipjauscius obuolio. Tikrai labai skanu. Tiesiog keiciasi poziuris i maista ir net skonio receptorius. Kazkada dukra padave saldaini,galvoju,juk nieko tokio jei viena suvalgysiu,isidejau i burna ir po sekundes isspjoviau,nes labai saldu buvo. As pavyzdziui gerdama gryna vandenuka,jauciu kaip per diena mano skonio receptoriai keiciasi,Kartais vanduo buna burnoje saldus,o kartais kartus.
Vandeni galima paskaninti citrinos sultimis arba greitfruto,kad butu skaniau.
Zodziu tikrai yra daug variantu kaip galima skaniai gyventi ir nepriaugti svorio
Dabar kol svori metu stengiuosi nevalgyti, bet kartais papuktnaudziauju, nes labai megstu bulvinius patiekalus ir makaronus. O dietologe kaip aiskino, kad jeigu dediesi grietines tai reikia riebesnes, nes naturalesnis produktas.