sypsenele o kiek laiko per diena tu suki lanka?as ir pradejau lanka sukti tai dabar po puse valandos kazdien,bet gal reiktu daugiau o del begiojimo tai as palauksiu kol sniegelis nutirps...tada leksiu ir as pabegioti,vaikas su dviratuku pavazines ratais ir man i nauda ir vaikui smagu
1 mano receptukas gan paprastas,cia toms kas megsta tuna:)salotos,pomidoriukai,agurkiukas,tunas,virtas kiausinis viska stambiai supjaustiti uzpilti alivuogiu aliejumi.jas valgant nebereikia papildomai,nei zuvytes,nei vistytes:) 2 receptukas tai jau rimtesnis bet cia jau nebe salotos o misrainyte,vyro mylimiausia ryziai,kiausiniai,zirneliai kukuruzai,agurkas,svogunas ir daug rukytos lasisos,viska ismaisyti su majonezu.....3 man labai skanu borokeliu,pupeliu,rauginto agukelio,svoguno misrainyte,su aliejumi....4 beje kazkada labai senai per tv rode kaip dare salotas kurios sako kudina valgant vien jas,reikia virtu burokeliu,zirneliu marinuotu,bulviu ir morkyciu virtu,truputis raugintu kopustu burokelius,morkas,bulves smulkiai supjaustiti sumaisyti su zirneliais ir kopustais,aliejumi....5 agurku salotos jei ilgas vienas agurkas supjaustiti plonais griezineliais,susmulkinta cesnaka sumaisyti su pipiriukais,trupuciu cukraus,druskos,alivogiu aliejumi ir isspausti truputi citrinos,uzpilti ant agurko,palaikyti saldytuve pora val tada apibarstyti krapais ir valgyti su vistyte...
Papildyta:
beje mergaites ka manote apie atsitupimus?pvz atsitupymai ir lanko sukimas?
Papildyta:
beje mergaites ka manote apie atsitupimus?pvz atsitupymai ir lanko sukimas?
Oi sveikutes,kaip malonu jusu dideli buri matyti,ir lieknejanciu,ir salotytem besimaitinaciu. O nuotraukos Aurima17 ispudingos. Tose nuotraukose kaip dvi skirtingos merginos atrodo. As manau vien pasiziurejus i jas,praeitu noras slamsti bet ka. Gal tik ju reikia pasidauginti ir prikabinti prie tu vietu,kur skanestai slepiasi
Arba jei yra galimybe, tu visu saldumynu visai nepirkti,kad namie po ranka nebutu.
Kodel sunkiausi vakarai,todel kad visa diena valgom labai mazai,vaikstom,judam,neatsipalaiduojam,o vakare organizmas primena,kad visa diena jis badavo,,,todel jau geriau valgyti 5 kartus per diena ir po mazai,bet ne visa diena badauti ir vakare kankintis urzgenciais pilvais Is tikruju viskas labai svarbu,ir ka valgom ir kiek valgom. Dar vienas dalykas butu geriausia,kad ismoktume skaiciuoti kalorijas, ir nesuvalgyti per daug,kad svoris pamazu kristu. Tiesiog tai yra labai nesunku,jei valgai sveika maista ir neuzkandziauji saldumynais, tos porcijos gaunasi labai nemazos ir tikrai visa diena ir vakare nesijaucia alkio.
Siandien prisiverciau isgerti 2l vandens.Viena isgeriau lengvai per 2val.treniruotes, o kita iskankinau namie po truputi gurksnodama. Svarstykles ryte rode 62.4kg, pasiziuresiu kaip bus toliau. Tiek isgerus man net valgyti nebesinori,nes jauciu,kad skrandis pilnas,o i toleta tik 2sykius uzsukau
Begimas labai gerai aplamai visam kunui metant svori. Tik nepamirskit tempimo pratimu pries ir po treniruotes,kad nesutrauktu meslungis ir neissitampytu raisciai. Jie uztrunka tik minute,bet labai veiksmingi ir gerai paruosia kojytes startui.
Papildyta:
Migliuke,darant atsitupimus,ytupstus ir pritupimus,dirba sedmenys ir koju raumenys.Tik svarbu tupti taip kad svori pernestume atgal,pasilenke i prieki ant sedmenu ir kad keliai neisikistu pries koju pirstus.Taip maksimaliai teisingai apkraunami raumenys ir nesizaloja keliu sanariai. Reikia sestis atgal,tvirtai ****** prispaudus prie zemes. Pradzioje jei sunku,galima laikytis uz kedes atramos. Taip pat veiksmingas kojoms pratimas, sedejimas 90laipsniu kampu prie sienos.Tiesiog atsistoti tiesiai prie sienos,zengti per peda i prieki,kojos peciu plotyje ir taip "sestis",lyg sestumet ant kedes.Tada toje padetyje uzfiksuoti "sedejima" ir isbuti kiek galima ilgiau.
Arba jei yra galimybe, tu visu saldumynu visai nepirkti,kad namie po ranka nebutu.
Kodel sunkiausi vakarai,todel kad visa diena valgom labai mazai,vaikstom,judam,neatsipalaiduojam,o vakare organizmas primena,kad visa diena jis badavo,,,todel jau geriau valgyti 5 kartus per diena ir po mazai,bet ne visa diena badauti ir vakare kankintis urzgenciais pilvais Is tikruju viskas labai svarbu,ir ka valgom ir kiek valgom. Dar vienas dalykas butu geriausia,kad ismoktume skaiciuoti kalorijas, ir nesuvalgyti per daug,kad svoris pamazu kristu. Tiesiog tai yra labai nesunku,jei valgai sveika maista ir neuzkandziauji saldumynais, tos porcijos gaunasi labai nemazos ir tikrai visa diena ir vakare nesijaucia alkio.
Siandien prisiverciau isgerti 2l vandens.Viena isgeriau lengvai per 2val.treniruotes, o kita iskankinau namie po truputi gurksnodama. Svarstykles ryte rode 62.4kg, pasiziuresiu kaip bus toliau. Tiek isgerus man net valgyti nebesinori,nes jauciu,kad skrandis pilnas,o i toleta tik 2sykius uzsukau
Begimas labai gerai aplamai visam kunui metant svori. Tik nepamirskit tempimo pratimu pries ir po treniruotes,kad nesutrauktu meslungis ir neissitampytu raisciai. Jie uztrunka tik minute,bet labai veiksmingi ir gerai paruosia kojytes startui.
Papildyta:
Migliuke,darant atsitupimus,ytupstus ir pritupimus,dirba sedmenys ir koju raumenys.Tik svarbu tupti taip kad svori pernestume atgal,pasilenke i prieki ant sedmenu ir kad keliai neisikistu pries koju pirstus.Taip maksimaliai teisingai apkraunami raumenys ir nesizaloja keliu sanariai. Reikia sestis atgal,tvirtai ****** prispaudus prie zemes. Pradzioje jei sunku,galima laikytis uz kedes atramos. Taip pat veiksmingas kojoms pratimas, sedejimas 90laipsniu kampu prie sienos.Tiesiog atsistoti tiesiai prie sienos,zengti per peda i prieki,kojos peciu plotyje ir taip "sestis",lyg sestumet ant kedes.Tada toje padetyje uzfiksuoti "sedejima" ir isbuti kiek galima ilgiau.
Rubine, kaip noreciau, kad Jusu zodziai Dievui i ausi arba bent man i smegenis butu deja yra kaip yra, apsileidau ir tiek, reikia vel susimti nes nesinori vasara gedytis kazkokio tai riebalo.
Migle, seip pritupimai yra liuks! ir lanko sukimas yra labai gerai, ir padeda jie tikrai turiu teta kuri suka lanka tai buvo atsikracius pilvuko o del pritupimu esu pati isbandzius, turejau labai dailias ir sportiskas kojas, bet neilgam, kai tik sustojau viska atlikinejus taip viskas ir dingo...
Migle, seip pritupimai yra liuks! ir lanko sukimas yra labai gerai, ir padeda jie tikrai turiu teta kuri suka lanka tai buvo atsikracius pilvuko o del pritupimu esu pati isbandzius, turejau labai dailias ir sportiskas kojas, bet neilgam, kai tik sustojau viska atlikinejus taip viskas ir dingo...
Mergaites,rimtai kaip faina,kad jus radau tiek patarimu,paskatinimu reikes butinai tu pratimuku kojom pabandyti,kaip Rubine patarei,nes kol neturiu dar treniruoklio,ir orai nesusilo,kad galeciau pabegioti,reikia lanka pasukti ir kojom pratimuku padaryti,kad kunas issiridentu is ziemos miego :)bet va man su tais 2l vandens nesiseka,o idomu ar galima gerti gazuota vandeni ar butinai negazuota? oj kaip reikia stipriai
savo kuna pamankstinti,kad tos kalorijos greiciau dektu
savo kuna pamankstinti,kad tos kalorijos greiciau dektu
Aurima,as irgi siandien viskas atsportavau jau...jau gerokai po 18val bet valgyti visai nesinori,net keista,cia gal but del to,kad siandien valgiau 4 k mazomis porcijomis
Papildyta:
beje siandien trecia diena kaip nevalgau bulviu,ir visai ju nesinori,keistoka,nes as jas ziauriai megstu Sypsenele taip ir neissiviriau tos sriubytes,bet manau,kad man jos siandien ir neprireiks...o ryt vel matysiu..tai ka mergytes laikykimes
Papildyta:
beje siandien trecia diena kaip nevalgau bulviu,ir visai ju nesinori,keistoka,nes as jas ziauriai megstu Sypsenele taip ir neissiviriau tos sriubytes,bet manau,kad man jos siandien ir neprireiks...o ryt vel matysiu..tai ka mergytes laikykimes
Radau inetrnete nuotrauka... http://a8.sphotos.ak...008777737_n.jpg ka galiu pasakyti, jeigu jai pavyko pavyks ir mum!
Oi , kaip smagu jus cia rasti , oi laksciau darbe siandien kaip turi but (tai sudeginau koloriju nemazai) , suvalgiau as savo liesos sriubytes , dabar rami . Buvo momentas kai darbe apie 18val.koki jogurciuka suvalgau ir daugiau visiskai nieko - tai as visu pirma uzmigt negaliu , blogai miegu , o paryciui sapnuoju , ka valgysiu pusryciams...zodziu nelaimingiausias zmogus pasaulyje, todel zemai galva lenkiu pries tas , kurios nuo 18 nevalgo
Lanka sukau 2men. po valanda, kai pilvukas pagrazejo, pradejau po 40 min.
Lanka sukau 2men. po valanda, kai pilvukas pagrazejo, pradejau po 40 min.
SYPSENELE nemanau,kad kazkas blogo,kad valgai liesa sriubyte po 18val juo labiau jeigu jau vyras sako,kad atrodai,kaip mergaiciuke as kazkodel netgi manau,kad tiu jau pasiekusi savo tiksla,arba labai nedaug truksta o del lanko tai tik ji ir sukai po valanda laiko ar dar kokiu pratimuku darei?