sveikos:)
man jau siandien pavasariu kvepia, nors oras bjaurus, bet kazkoks sujudimas jauciasi ir nuotaika geresne:)vat matau ir musu forume sujudimas - Aurima17 tu tikra saunuole!!! rezutatai tikrai puikus!!
Šypsenėle, man irgi ta pati problema, visa diena tvarkinga-sportas ryte, pusryciai ir pietus liux, o vakariene... griztu 20val.ir prasideda nesamones, ir tada liudna ir pikta ant saves..bet pasiskaitau foruma ir pasisemiu optimizmo, kad as ne viena, o daug cia musu ir viena kita palaikom!!
sekmes visoms, geros dienos!!
Sveikutes
As verdu sriubyte taip - isverdu krutinele (ciela), bet uz tai nededu jokiu buljonu , po to dedu darzoves , kaip ka tuo metu turiu ar tai butu saldytos ar sviezios , butinai i pabaiga imetu spinatu (saldyti kubeliais), prieskoniai, tiesa bulviu nededu.Tai gaunasi ir sriubyte ir lieka cielas gabaliukas krutineles , ji galima valgyti su darzovem (be duonos).Na ziuresiu , kaip cia bus su svoriu , bet kolkas gryzus is darbo vakare visai gerai pavalgyti karsto (savo liesos sriubytes)
Migliiuke , daugiau uzsispyrimo
As verdu sriubyte taip - isverdu krutinele (ciela), bet uz tai nededu jokiu buljonu , po to dedu darzoves , kaip ka tuo metu turiu ar tai butu saldytos ar sviezios , butinai i pabaiga imetu spinatu (saldyti kubeliais), prieskoniai, tiesa bulviu nededu.Tai gaunasi ir sriubyte ir lieka cielas gabaliukas krutineles , ji galima valgyti su darzovem (be duonos).Na ziuresiu , kaip cia bus su svoriu , bet kolkas gryzus is darbo vakare visai gerai pavalgyti karsto (savo liesos sriubytes)
Migliiuke , daugiau uzsispyrimo
QUOTE(Rubine @ 2012 02 22, 14:24)
Siandien sudarinesiu sau ir dar vienai mergaitei vienos savaites valgiarasti,pagal kalorijas,nutarem kad bus lengviau. Pasitariau su trenere,paaiskino kaip ir ka daryti,bandysiu vel pajudinti svori zemyn
beje, Rubine, gal galetum pasidalinti savo sudarytu valgiarasciu?
buciau dekinga
Labas rytas
Kur jūs tą pavasarį radot? Nu, šlapia iki kelių darban atvariau...
Kas liečia su vyrais...pas mus visi beveik jau suaugę, valgo dieną mieste, o gryžę pasidaro patys, praktiškai aš darausi gryžus valgyt kažką vakarienei ir rydienai į darbą (jei netingiu) savo skoniui, jei kas pageidauja padarau to paties daugiau. Paprastai namie būna tik mažoji mano, tai jai kažką palieku pietus to paties, arba ji nesudėtingo pasidaro gryžus iš mokyklos. Anksčiau buvo sudėtingiau, kai reikėdavo vaikams dar ir pietus palikti, dabar pietus praktiškai valgom visi atskirai
Kur jūs tą pavasarį radot? Nu, šlapia iki kelių darban atvariau...
Kas liečia su vyrais...pas mus visi beveik jau suaugę, valgo dieną mieste, o gryžę pasidaro patys, praktiškai aš darausi gryžus valgyt kažką vakarienei ir rydienai į darbą (jei netingiu) savo skoniui, jei kas pageidauja padarau to paties daugiau. Paprastai namie būna tik mažoji mano, tai jai kažką palieku pietus to paties, arba ji nesudėtingo pasidaro gryžus iš mokyklos. Anksčiau buvo sudėtingiau, kai reikėdavo vaikams dar ir pietus palikti, dabar pietus praktiškai valgom visi atskirai
Sypsenele aciu tau uz paskatinima grizau katik is parduotuves tai darzoviu kalnais prisipirkau su vistiena,o dar pusryciu nevalgiau cia jau negerai bet nesinori nes vakarikstis riebus sumustinis jauciu dar nesuvirskintas,oj blogai..o kai vakare nevalgydavau tai ryta jau pramerkus akis lekdavau pusrytuku valgyti,sypsenele siandien ir as virsiu sriubyte,zesiu kaip vakare gausis,jei alkis uzpuls truputi jos suvalgysiu AURIMA as savo vyro tai tikrai nekankinu,jis valgo viska,ko tik uzsinori,tai va SAULYTES parasysiu vakare kaip man siandien seksis
Mano vyras nepripazysta jokiu dietu , juokiasi is manes , kad ''pauksciuku maista''valgau. Bet laikui begant ziuriu , jau nekreipia demesio , kad atskirai gaminuosi , vakar pareiske - klausyk , - atrodai kaip mergaite, gal jau gana cia tau kudintis , visgi moteris esi.. , o jeeetus man sitie zodziai- kaip balzamas sielai
BJAURYBE , smagu , kad apsireiski , CHAMICIOK musu dingo(gal jau bites liemeniu )RUBINE, kai grysi rasyk iki vakaro..ale tikslei kazkaip subjuro cia tas musu issvajotas pavasaris
BJAURYBE , smagu , kad apsireiski , CHAMICIOK musu dingo(gal jau bites liemeniu )RUBINE, kai grysi rasyk iki vakaro..ale tikslei kazkaip subjuro cia tas musu issvajotas pavasaris
Gal kuri žinot , kaip paruošti dž. pomidorus skaniai? Kolegė ryte vaišino užtepėle iš pomidorų, jetau, kaip skanu . Jos kambariokė dirba picerijoje, tai davė šefas parsinešti, bet padarymo paslapties nesako
As tai va suradau valios ir isejau i gamta pabegioti. Pas mane Norvegijoje pavasaris...jau +10. Taip smagu buvo isbegau 40min letu tempu, jei pavyktu visa menesi taip begioti tai butu nerealu tik va bijau, kad per darba nesigaus bet grozis reikalauja auku, tad einu pavalgyti salotu ;D Merginos butu malonu jei rasytumete kaip Jum sekasi nes pas mane jau po biski azartas atsiranda, kad visom gerai sekasi Norisi, kad ir man pavyktu SEKMES VISOMS!
Aurima, rasei, kaip cia isbegioti visa men.?Merginos norit tikekit norit netikekit.. Mano bendradarbe l. domisi menulio fazem , kalendorium ir t.t., net depiliujasi, kerpasi pagal menulio fazes..Kai as nusipirkau masazini lanka , kazkaip issisnekejom , nes as pergyvenau , kad mano entuziazmas gali greit isblesti , ji man patare , butinai pradeti lanka sukti per 1 d. jaunaties ir taip sukti butinai kasdien 21d. - as taip ir padariau (nu galvoju pabandysiu ant durniaus) merginos , as jau suku lanka 4 men. , as be jo negaliu , ipratau nerealiai , be jo gyvent negaliu
Tada viskas man aisku kaip as pries metus visa menesi ar net daugiau isbegiojau reiskias einu ziuret koks menulis ir pradesiu begiot, gal vel pavyks uzsikabliuot
Papildyta:
pasiziurejau, kad jaunatis prasidejo vakar.... hm... gal nieko tokio jei viena diena pavelavau? beto, kazkurioje temoje paneles buvo idejusios nuoroda http://www.youtube.c...ture=plpp_video tai manau, kad kaip pradedanciajai labai geri pratimai, atrodo nesunkus ir padaromi, nes bent man tai atsilenkimai mirtis... begiot as galiu ilgai, bet atsilenkimu net 10 nepadarau... reiks pamegint su sita moterim pasportuot ir iki vasaros pasidaryti figuryte! oj , kad tos svajones issipildytu....
Papildyta:
pasiziurejau, kad jaunatis prasidejo vakar.... hm... gal nieko tokio jei viena diena pavelavau? beto, kazkurioje temoje paneles buvo idejusios nuoroda http://www.youtube.c...ture=plpp_video tai manau, kad kaip pradedanciajai labai geri pratimai, atrodo nesunkus ir padaromi, nes bent man tai atsilenkimai mirtis... begiot as galiu ilgai, bet atsilenkimu net 10 nepadarau... reiks pamegint su sita moterim pasportuot ir iki vasaros pasidaryti figuryte! oj , kad tos svajones issipildytu....
Aš turiu dietologės sudaryta valgiaraštį, tai kai gaminu patiekalus iš jo tai visa šeimyna kuo puikiausiai juos valgo. Tik vat salotos vaikams nepatinka.