Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

Migle, as seip maitinuosi dabar kaip zveris biggrin.gif del to ir ataugo tie keli kilai sad.gif siandien va nutariau laikytis dietos, visa diena praderiau vandeni tik, ir grikiu uzkandau ir kuom tai baigesi? grizo sese is darbo ir pamaitino mane biggrin.gif sokoladas, sumustiniai biggrin.gif seip is tikruju manau, kad va taip zaidziant,kad viena diena dieta kita diena nebe, tikrai nepades, o tik save kankinsist. as is tikro nebepamenu kaip tas svori numeciau visa, tik zinau , kad nuo 85 iki 76 kilu ziauriai greit nukrito, uzteko tik porcijas sumazint. va siandien pameginsiu tiek prisivalgius, bent nuo 6 nevalgyt biggrin.gif turet pavykti. o seip manau per prievarta nenumesit nieko. turi ateiti laikas kada organizmas nepriims maisto ir neprasys, nes va taip, kad ziuret i sokolada, jo noret ir nevalgyt, nieko gero nezada. kada reikes organizmui, kad sumazintumet apimtys tada jus jas be vargo sumazinsit smile.gif as jau pora menesiu kankinuosi bandydama atsikratyti tu nelemtu priaugtu kg, o kaip nesigauna taip nesigauna, reiskiasi nereikia smile.gif va laukiu pavasario tai vel begiot pradesiu, nes begimas padeda! nebutina begti greitai, as pvz begiodavau taip, kad mane pralenkdavo einantis zmogus, bet po menesio laiko kiekviena diena taip lakstydama mazdaug pusantros valandos, patikekit kokia figura buvau pasidarius! bet va nustojau begiot, pradejau dirbti, nebeliko laiko begimui. labai tikiuosi, kad kai istirps pas mane sniegas ir rytais bus sviesu tikrai vel pradesiu taip begiot ir iki vasaros parodysiu ka pasiekiau, nes jau zinau, kad imanoma net sitaip begiojant pasiekti geru rezultatu smile.gif
Atsakyti
Aurima,na man nera taip kad negaleciau as be saldumynu,galiu as ju visiskai nevalgyti,,,bet esme ta kad sedint namie kai saldytuvas paliai nosi atrodo neimanoma pro ji praeiti,bet siandien labai stengiuosi,nes vakar kai tik uzlipau ant svarstykliu ir pamaciau 60kg svori issigandau,taip visada sverdavau 50-52kg vasara 48 ir buvau savim patenkinta,na mano svoris gal kazkam atrodo nedidelis tas60kg,bet mano ugis mazas tai kiekvienas nutupes ant manes kg labai matosi,dabar ir lanka pasimiau pasukti,kita men reiks treniruokli parsitisti is kaimo,nes ten dabar dulka....o po 18val as ir labai stengiuosi nevalgyti....del begiojimo tai man ir labai,labai patinka ir zinau,kad labai gerai riebaliukai tirpsta.ansciau daug begiodavau....labai norisi numesti ta svori,bet nelabai as zinau,ka geriausia valgyti... g.gif g.gif del grikiu valgymo tai jie tikrai veikia bigsmile.gif krenta greitai svoris bet as valgyti negaliu nes mane nuo ju labai pikina.
Papildyta:
beje Aurima nesikreip i mane,jus as nesu tokia sena blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Migle, mane tai siandien nuo vandens pykino lotuliukas.gif is karto isgeriau 1.5l tai apsivemsiu galvojau biggrin.gif seip bent as kai begiojau, valgiau normaliai, niekada neziurejau kaloriju ir pns, tiesiog begimas tikrai padeda.gal noretumet vel pradet begiot? smile.gif reiktu surinkti merginu kompanija ir nuo pavasario pradeti begiot ir rasyti savo rezultatus smile.gif nes kai figura daili tada svoris nera svarbus smile.gif as begiodama netgi priaugau, bet kojytes kokias grazias turejau vajej biggrin.gif labai norisi susigrazinti tai ka buvau pasiekusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurima17: 22 vasario 2012 - 20:01
nesikreip i mane jus tuo tau i az parasysiu savo metelius biggrin.gif o del begiojimo butu labai faina suburti mergynu bureli,kai orai siltesni bus biggrin.gif o bent kol kas teks prisizeti ka valgyti,ziauru,kai jau buvau pamegusi bulves su kotletukais blush2.gif blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
su mano meteliais visos Jus man Jus biggrin.gif butu labai gerai pradet begioti! o del maisto tai prisiminiau, kad man sakute su peiliu padejo dar biggrin.gif pasiimdavau viena sasyska ir puse dienos pavalgius budavau biggrin.gif kramtydavau ilgai, kaip reikedavo. reiktu gal ir dabar taip pradet tai vietoj 3kotletu su daug bulviu uztektu tik bulvyciu biggrin.gif
Atsakyti
arba kotletuko su kalnu darzoviu smile.gif
Atsakyti
kadangi darzoves dievinu tai manau galeciau jas valgyt ir vienas, kazkaip pagalvojau, kad visai ant kokiu morku persimest noreciau biggrin.gif reiks nusipirkt, geras jos dalykas kai valgyt nori, o negali biggrin.gif
Atsakyti
Ohoho naujokiu kiek 4u.gif savo akim netikiu biggrin.gif saunu, prasom i kompanija...Situose namuciuose mes zinokt dalijames ne tik pasiekimais , bet ir pasidalijam naujom idejom del valgio , net i Maxima begom per akcija trapuciu pirkt , po to Pamelo apsipirkom ax.gif , taip , kad dalinsimes viskuo mirksiukas.gif
RUBINE , net susirupinau.. g.gif , bet l.smagu, kad atsiradai , o tu saunuole, nors lakstai , bet vistiek savo tiesiojoj stovi..Vajetus , kaip tobuleji klausyk, sudarineji meniu vakarienei smile.gif , o man vakariene sunkiausias metas g.gif , darbe dirbu nuo pietu iki 20val., aisku kavutes isgert ar jogurciuka ar vaisiu suvalgyt galiu (nu dar koses), bet kazka sildyti , ar kazka ruosti negaliu niekaip, tiesiog pas mus nepriimta rolleyes.gif . Gryztu namo 20.30 ir pabandyk tu nevalgyt g.gif , vat cia ir prasideda ydomiausia - valgiau vaisius , kazkaip svoris auga , supratau- angliavandeniai vakare , dabar valgau darzoviu sriubyte , ir siltas maistas ir skanu - ziuresiu g.gif kaip cia bus.
Oi mergaites , jauciat - jau pavasaris arteja.. ax.gif
Atsakyti
Bent as tai jauciu smile.gif as ir taip masciau ir anaip bet vistiek nesumasciau, kodel vakariene visada sunkiausias metas? atrodo visa diena praeina normaliai su tom dietom, bet kai tik vakaras tai ir prasideda nesusilaikymai ir panasiai, gal kas man jaunai ir nepatyrusiai paaiskins? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurima17 @ 2012 02 22, 16:36)
tai manyciau neblogai viskas turetu pavykti smile.gif as tai buvau pas endrokrinologa ar va galiu pasirodyti  mano rezultatas smile.gif http://a3.sphotos.ak...173166424_n.jpg

Aurima,
rezultatai stulbinantys.Šaunuolė.

QUOTE(Aurima17 @ 2012 02 22, 19:25)
o seip manau per prievarta nenumesit nieko. turi ateiti laikas kada organizmas nepriims maisto ir neprasys, nes va taip, kad ziuret i sokolada, jo noret ir nevalgyt, nieko gero nezada. kada reikes organizmui, kad sumazintumet apimtys tada jus jas be vargo sumazinsit smile.gif as jau pora menesiu kankinuosi bandydama atsikratyti tu nelemtu priaugtu kg, o kaip nesigauna taip nesigauna, reiskiasi nereikia smile.gif

Ale kaip dabar man sunkiai einasi mesti svorį. Kiekvieną rytą atsikeldama sau pažadu, kad valgysiu tvarkingai, o gaunasi atvirkščiai. Mano bėda tai saldumynai.
QUOTE(Aurima17 @ 2012 02 22, 21:02)
Bent as tai jauciu smile.gif as ir taip masciau ir anaip bet vistiek nesumasciau, kodel vakariene visada sunkiausias metas? atrodo visa diena praeina normaliai su tom dietom, bet kai tik vakaras tai ir prasideda nesusilaikymai ir panasiai, gal kas man jaunai ir nepatyrusiai paaiskins? biggrin.gif

Aš pvz. vakar dienos metu taip tvarkingai maitinausi, o vakare atėjusi namo taip užsinorėjau miltinių blynų, tai prisivalgiau kaip reikiant. Bet negana to, dar vakarienei prisiviriau bulvių ir su šaltiena kapojau. verysad.gif
Atsakyti
o as vakar irgi atrodo tvarkingai valgiau bet va,,,vakaras einasau va cia visada ir paslistu,,,,tai suvalgiau vakare karsta sumustini,bet pasirodo tokia riebi buvo rukita desra,tai taip mane supikino siaubas...tai dbr apie kazka riebesnio net pagalvoti negaliu,nebezinau ir kaip tas kalorijas mazinti g.gif g.gif g.gif,o jus mergaites kai verdates vakarieniai darzoviu sriubyte bulviu dedate?man atrodo tuoj depreija suims,nes pavasaris jau prie pat o as su savo kg vis dar aplipusiais visa kuna...
Atsakyti
merginos, as vakar nuo 6 ne kasnio nepaiemiau o uzmigau tik 1h nakties, tai guledama keliata minuciu jauciau kaip urzgia kazkas pilve biggrin.gif o kadangi lauke pas mane tikras pavasaris, tai speju lakstyti pradesiu siandien! gal netycia kas prisijungtu? arba jei salygos neleidzia kitais budais prisijungtu prie musu tobulejimo? smile.gif VIOLET, del saldumynu tai jau geriau ju prisivalgyti nei susirgti kokia tais depresija, nes as ir visa sita perejus, jei draugas pamatydavo, kad as pikta ar labai jau nepatenkinta visada sakydavo eik geriau jau tu pavalgyk biggrin.gif is kart nuotaika atsirasdavo biggrin.gif manau geriausias variantas sakute su peiliu, 30-40 kramtymu ir po 6 nevalgyt. suteiks tikrai dideliu pasiekimu ar tai saltiena bevalgytumet, ar tai cepelinai bebutu smile.gif
Atsakyti