Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

sveikos, mergaites:)
as pradejau su 72db jau 70, tesiam toliau:)
beje, buvau pas daktare, sake, kad as supanikavau ir visai neplinku:)o ten tiesiog randelis nuo vaikystes vejaraupiu likes, tai kol kas tokios naujienos.
visiems sekmes!!!
Atsakyti
sveikutes visos,siandien kazkokia pikta nezinau,pasisveriau 61kg na nera ko noreti juk vakar tik pradejau,su savimi dirbti blush2.gif bet tikiusi per ateinancia savaite,iseis numesti bent 1kg pradziai,kad didesnis uzsidegimas butu...lanka vakar pasukau puse val ,bet manau mazoka,reiketu dar kokiu pratimuku padaryti,o ka jus manot pvz apie sokima?juk tas pats kas aerobika....dar tas noras siaubingas valgyti po 18val vakaro.oj kaip susiimti reikia g.gif g.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
Aš apie save patyliu blush2.gif ....Užgavėnės buvo biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikos mergaiciukes. Nu kad papuoliau tai papuoliau i pati prisidavima doh.gif Zodziu startuoju.Pradejau liekneti nuo sausio 12.
PRADINIS SVORIS BUVO 69.KG
SIANDIEN 63.1KG
Buvo nukrites iki 62,5kg, bet per mmmm ir pms,paaugau iki 63kg blush2.gif
Bet sia savaite tvarkingai liekneju toliau,jokiu nereikalinu produktu,jokiu nesveiku,plius dar 1sporto diena papildomai+masazai toliau tesiami.
Apie maista ir pries ir po 18val labai svarbu ka valgai ir kiek valgai. Siandien sudarinesiu sau ir dar vienai mergaitei vienos savaites valgiarasti,pagal kalorijas,nutarem kad bus lengviau. Pasitariau su trenere,paaiskino kaip ir ka daryti,bandysiu vel pajudinti svori zemyn thumbup.gif
Sveikos naujokes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Smagu,kad musu burelis dideja. Kuo daugiau tuo linksmiau 4u.gif
Paskutinem dienelem vel ruosiuosi i kelione tai nelabai speju prisijungti,bet esu su jumis ir visas palaikau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sypsenele po baliuko atsipalaidavo,tiesiog viena diena organizmas supyko kam jam kazka riboji ir atsigriebe savo lotuliukas.gif Viskas bus gerai,reikia ir pasilepinti kartais,svarbu sekti svori,nebijoti svertis,kad galetume reguliuoti mityba.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Noreciau ir as prie visu Jusu prisijungti metant svori smile.gif Taciau svorio metime tikrai esu ne naujoke smile.gif siuo metu sveriu 66kg o ugis 163cm. pries pora metu sveriau 85kg... ir numeciau iki 59kg... tik deja per pusmeti ataugo 7kg... norisi labai atsikratyti dar 10kg iki pilnos laimes ! smile.gif taigi nuo siandien ir man dieta smile.gif noreciau, kad visos dalintumetes savo numestais ar netycia priaugtais kilogramais! smile.gif Butu malonu su Jumis visomis pabendrauti smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos, Aurima 4u.gif , junkis ir lieknėk. Nepavyko šiandien pasisverti, nes sugedę svarstyklės, ir čia, žinokit, neatsikalbinėjimas smile.gif Užgavėnės truputį pakišo koją, bet va šiandien galima toliau teisingai mąstyti ir maitintis. Atrodo, kad čia liko mergaitės nelabai apvalios, tos kurioms reikia keletą kg. numesti. Aš čia storiausia. ax.gif Ir man daug lengviau, kai kasdien perskaitau šitą temą, parašau, savotiškai atsiskaitau ir man jau negražu, nei apsiryti nei aptingti. Ačiū Jums, toms kas bendrauja, pataria 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gerai, o kiek jau Jus numetete? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurima17: 22 vasario 2012 - 15:55
QUOTE(Aurima17 @ 2012 02 22, 16:50)
Gerai, o kiek jau Jus numetete? 4u.gif

Gėda man sakyti, bet gal 3 kg. Iš pradžių mažinau po truputį porcijas ir sportavau, viskas palaipsniu nes kaip aš sakau, svarbiausia save motyvuoti, pakeisti gyvenimo būdą. Greitų rezultatų nesiekiu, o ir pasiekus tikslą, atsipalaiduoti negaliu nes iš karto storėju. verysad.gif Bet kol kas maximum programos negaliu laikytis, nes sergu jau dvi savaites bronchitu, negaliu sportuoti, o ir po antibiotikų apie septintą turiu užkąsti. Bet aš ryžtingai nusiteikus. biggrin.gif O sveriu aš apie 80 kg., 174 cm ugio. ax.gif
Atsakyti
tai manyciau neblogai viskas turetu pavykti smile.gif as tai buvau pas endrokrinologa ar panasiai kazkaip biggrin.gif nu zodziu, kad ten nuejus atsirado motyvacija mesti svori. nes budavo baisiai geda, kai nueini be rezultatu smile.gif tai labai patikdavo, kad gydytojas girdavo biggrin.gif va galiu pasirodyti mano rezultatas smile.gif http://a3.sphotos.ak...173166424_n.jpg
Atsakyti
Aurima, rezultatai labai labai akivaizdus, nebusiu originali, bet matyt daugkas sako, kad visai kitas zmogus. 4u.gif Labai graziai atrodai. Saunuole tikrai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif Labai stengiausi. tik va grizo is 26numestu kilogramu net 7... tai pikta biski ant saves blush2.gif
Atsakyti
siandien ryta prisidaviau su tokia prasta nuotaika,siaubas,o va vakare kazkaip ir nuotaika pakilo,gal,kad neapsivalgiau diena,,,,nors is tikro net nezinau ar metant svori galima sitaip valgyti,tai parasysiu kaip maitinausi siandien,na del pusryciu tai geda...suvalgiau 2 formines duonos riekes uzteptas sviestu ir plonais griezineliais lydito surio+balinta kava...pietus 2 ryziu trapuciai o ant virsaus trintas bananas su braskiu jogurtu,na visa tai ant trapuciu uztepiau+arbata be cukraus,,,vakariene buvo 16.30val tai vel trapuciai uztepti su tuno ir virto kiausinio kosele+arbata,,,na siandien jei atsilaikysiu bus viskas gal tik balintos kavos isgersiu g.gif vandens bevek nieko neisgeriau kazkaip nelenda jis man po 2l per diena... ax.gif tai va mergaites tokios siandien zinios is manes...labai noriu pagirti merginas kurioms paviko numesti svorio per sia savaite saunuoles thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
beje Aurima tiu tose dvejose nuotaukose atrodai kaip dvi skirtingos mergynos ir kaip tiu dabar maitiniesi,kad taip puikiai atrodai?! g.gif
Atsakyti