Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

QUOTE(Rubine @ 2012 02 17, 15:13)
Sveikos mergaites 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Labas Jurgita-d. Vaisius patariama valgyti pirmoje dienos puseje. Arba vakare viena greitfruta,jei labai norisi.Nes vaisiai turi cukraus, o kaip zinai,tai yra angliavandeniai. Kartais moterys stebisi,kodel valgau obuolius ir svoris nekrenta lotuliukas.gif  Jei vakarais suvalgysit daug obuoliu,o obuolio 100g 45kcal, tai galima paskaiciuoti kiek sunaudosim kaloriju,kuriu neisdeginsim ir visos jos ilgainiui pavirs i nereikalingas kalorijas ir riebaliukus. Tai tik pavyzdys apie obuolius.Vynuoges, bananai yra dar didesnio koloringumo.Taigi isvada tokia,kad valgyti viska reikia su saiku biggrin.gif
Pusryciai turetu buti sotesni ir butinai reiketu valgyti maista,kuris turetu angliavandeniu,nes su pusryciais mes gauname energijos porcija,kuria veliau dienos metu iseikvosime. Pusryciams tinka viskas ka jus megstate,tai ir koses ir sumustiniai ir neriebus blyneliai,kiausiniai,duona. Gal tik reiketu vengti batono, riebiu miltiniu patiekalu,aliejaus. Bet velgi,as sakyciau valgant su saiku,mazomis porcijomis nekenks tikrai niekas. thumbup.gif
GERAI,SYPSENELE, tai nusprendziam kada prisiduoti.Gal Sypsenele,tu nuspresk dienele,ir tada gal jau ir daugiau mergaiciu prisijunks prie musu lieknejanciu kompanijos,arba bandanciu liekneti lotuliukas.gif
GERAI,sveik, rupinkis savim,sveikatyte pirmoje vietoje. Linkiu kuo greiciau pasveikti 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Geros dieneles visoms ir artejancio vakarelio. 4u.gif

aciu Rubine,
na as pusryciams siaip baltymini maista valgau,nes sportuoju is pat ryto pries einant i darba.tai man reikia kazko baltymingo po sporto ir plius kad energijos butu iki pietu,nes neturiu kaip uzkandziauti darbe.tai valgau liesa varske su liesu naturaliu jogurtu, su selenomis ir su semenimis.toki miksa susimaisau ar valgau.vaisiams vietos nebelieka.pietums buna ivairiai.darzoves,salotas dazniausiai su mesyte kokia ar be.bet beveik be angliavandeniu.desertui tik obuoli,banana suvalgau.o vakare tai jau kaip visa seima dazniausiai valgo ta ir as.bet mes pakankamai sveikai maitinames tai nera bedos,tik stengiuosi labai neprisikisti nakciai.buna ir sriubyte vakarienei,ir kepsniukas,bet kas.buna kad pietus sociau jei pavalgau,vakare bevalgau tik salotas ruostas prie kokio kepsnio.ir daznai suvalgau dar obuoli ar du ir banana.kazkaip norisi labai saldaus kazko,nes saldumynu stengiuosi nevartoti visai.aisku taip nebuna,bet labai stengiuosi:)

paskaitineju jusu temele,nes fainos merginos cia susirinke ir rubine geru patarimu duoda 4u.gif sekmes mergaites grazejant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif oi , mergaites, ant gedos stulpo mane biggrin.gif , susipykau pati su savim bash.gif . Baliuke tai buvau saunuole , bet kita diena pribudus namuose...nezinau , kas pasidare..slamsti pradejau nuo ko nors liesesnio , poto jau truputi riebesnio.. blush2.gif , i prota atejau tik vakare doh.gif , isvada - baliukai ir po ju kita diena - negerai (bent jau man) biggrin.gif Siandien ryta jau pradejau sveikuoliskai , nenuklydinesiu..lanka pasukau, salotu is morkyciu ir slyvu pasidariau , dar kazka sumastysiu.. tai gerai merginos - nutarta , PRISIDUODAM TRECIADIENI ! Labai tikiuosi sugryz iki sito laiko musu visos mergaites , GERAI pasveiks smile.gif ir viskas bus ok . Manau , tada turesim ka aptart biggrin.gif Jau lauke silciau darosi..o tai reiskia, kad pavasaris jau cia pat..turim stengtis , ir nenuklydinet kaip as lotuliukas.gif Lengvos savaites pradzios jums visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Niekur niekas nedingę, darbuose tik užsikasę doh.gif . Dvi savaites dirbau ir savaitgalius, dar laksčiau su pana pas ortodontą, pati pas dantistę, tai apie normalų maistą kalbos net nebuvo, praktiškai tik vakar valgyt pasidariau, o taip ant sausiako visas dienas tupėjom doh.gif . Tai ant svarstyklių net nelipau, šią susiimsiu ir į galą savaitės gal bandysiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norėčiau prisijungti prie Jūsų būrio. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,laksciau,po visas temeles ir sita aptikau,jau nuo sausio menesio sakiau kad viskas sveiko gyvenimo budas+sportas=grazi mano figura.bet isejo snipstas jauciu tik kaip storeju,storeju g.gif vis vakarais apsivalgau,galiu visa diena nieko nevalgyti,o jau vakare laikykis saldytuve verysad.gif o taip pavasari norisi buti graziai,,,reikia numesti koki 10 kg iki vasaros.tai labai prasau mergaites primti mane i savo buri ax.gif butu labai saunu palaikyti viena kita smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip smagu, kad atsiranda naujokiu biggrin.gif Migliuuke 4u.gif Violet 4u.gif , rytoj mergaites prisiduodam savo svori ! Taip , kad siandien vakare blynu nepadauginam lotuliukas.gif Kur musu Rubine , Gerai ? g.gif , apie Bjaurybe zinau , pas dantuku fejas laksto biggrin.gif Rytoj tikiuosi visos apsireiksit..iki mergaites 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
smagu kad ir naujokes reikalingos 4u.gif niu o rytoj kazka bandysiu ir as prisiduoti,butinai biggrin.gif
Atsakyti
beje mergynos ar kuriai padejo tas po 18val nevalgyti,suliekneti? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras, senos bendramintės ir naujoms 4u.gif 4u.gif Gerai, kad jungiatės prie šito reikalo. Aš labai negaliu savęs suvaržyti su maistu, nes po vaistų reikia užvalgyti, bet "ant drabužių matosi", kažkoki laisvesni pasidarė, diržų sagtys pasislinko. Nors tiek ax.gif Laukiu kada galėsiu sportuoti, o gydytoja leido tik nuo kovo. Ech, nors lanką pasuksiu.
Beje, man tik nevalgyt po šešių val., neužtenka tikrai. Tada geriausiu atveju, svoris stovės vietoje, o jeigu dieną dar ir gerokai užvalgysiu, tai dar pridėsiu neužilgo pora kg. Tai vat, sportuoti reikia. Laukiu rytdienos. Prisiduosim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migliuuke @ 2012 02 21, 20:33)
beje mergynos ar kuriai padejo tas po 18val nevalgyti,suliekneti? g.gif

Manau, ne ka maziau reiketu ziureti i tai, ka suvalgome IKI 18val hihihi.gif O man nevalgymas vakare tikrai padeda - lengvas pojutis ryte, pilvas nepupso, laukiu pusryciu. essen.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
STARTAS - nuo vasario 1 d.
PRADINIS - 59 .4OO
DABARTINIS -57.900
BENDRI PRARADIMAI - 1, 5 biggrin.gif
NUKLYDIMAI - buvo baliukas , per kuri 1 kg gryzo doh.gif
Papildyta:
jei ne baliukas , tureciau - 2,5kg ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Šiandien pasisvėriau-71 kg. blink.gif Norėčiau numesti I etape iki 65 kg. (svorį prieš gimdymą ir po gimdymo).
Atsakyti