Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

QUOTE(Rubine @ 2012 02 15, 15:03)
Sveikutes.
Adanlee, tau reiketu kreiptis i seimos gydytoja,ji duotu siuntima pas

na, as jau siek tiek apsiraminau (parodziau bendradarbei savo galva, tai ji pasiziurejus pasake, kad duoda 99 proc, kad cia randelis is vaikystes)ir pas gydytoja uzsirasiau.
aciu labai uz palaikyma, Rubine! 4u.gif oi, kaip smagu del suniuko:) as tai xaski turiu, jau baaaaisiai paseles, bet uztat su juo niekada liudna nebuna smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Oi nu ir dienele buvo..visa diena laksciau.. ax.gif buvau pirma kart pas homeopata konsultacijai del savo cysteliu..kadangi mano darbas suristas su medicina , tai truputeli i tai ziurejau skeptiskai , bet kai apsilankiau (pagal rekomendacijas)tai pakeiciau nuomone . Zodziu visu ligu pradzia zarnyno mikrofloroj...ir t.t.zodziu gydysiuos smile.gif O dabar apie vandeni , mano kolegei buvo paskirta isgerti Borzomio 3 butelius pirmoj diebos pusej (ji turejo daug rimtu problemu) tai ispradziu ji praktiskai "gyveno"wc, tiesa poto ji gere jau ir po 2 butelius..kentejo sukandus dantis..jai buvo paaiskinta , kad organizmas turi priprasti prie tokio vandens kiekio , praejus pusei metu ji isgeria tiek vandens.. doh.gif ir nieko ! niekur nelaksto, priprato smile.gif Vakar sugriesijau kaip turi but , sazine uzgrauze doh.gif , tai pries miega rabarbaru tableciu isgeriau smile.gif Siandien vakarienei greifruktai .Cia paskaiciau , kad pietums gerai kose su darzovem , pagalvojau..grikiai , ryziai ..avizos su darzovem ar tinka ?O del vakarienes , valgom baltymus..ir mesyte (vistiena)vakarienei? GERAI RYTOJ PAILSEKIT 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas mergytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sypsenele, dziaugiuosi,kad atsiradai,kad nieko tau baisaus. O del vandenuko tai as pilnai su tavim sutinku,gali buti ,kad reikia organizma pratinti prie vandens.Na reiks apsistatyti butekliukais ir namie ir bandyti gurksnoti mirksiukas.gif
O kodel nei viena apie savo svori nieko nerasot? Gal tikrai mergaites darom PRISIDAVIMA, pavyzdziui penktadieniais. Nesvarbu ar i pliusa ar i minusa tas svoris svyruoja,bet sekam,stengiames, na taip butu idomiau. Tik dabar visos siek tiek atitruke ir forumo seimininke musu nepriziuri lotuliukas.gif Bet gal kaip nors pacios susitvarkom?
Sypsenele,tu pasiulei ta ideja,as tau pilnai pritariu,manau,kad reikia,ka kitos mergaites galvojat??? 4u.gif
Mano per savaitele svoris pakrito iki 62.6kg. Va taip ir kopiu po truputi link tikslo. Vakar seimynai pietums dariau tortilija,bet pati atsilaikiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kazkaip jau pripratau maitintis atskirai ir to noro tokio didziulio nebera prisideti rolleyes.gif
Dabar apie pietus biggrin.gif Matai as vakare stengiuosi nebevalgyti angliavandeniu,tai mano pietus ir buna bet kokios koses su darzovem. Tik kiekviena diena jas stengiuosi valgyti ivairiasnes. Pavyzdziui ryziai is visu kruopu turi daugiausia angliavandeniu, nors atrodo,kad jie tokie nekalti. Bet parasysiu truputi pavyzdziui is kaloringumo kruopu:
AVIZINIAI DRIBSNIAI 100G. - 65,70angliavandeniu,- 355kcal.
GrGRIKIAI - 62,10 angl.- 335kcal.
RYZIAI - 71,40angl,- 330kcal.
MIEZINES KRUOPOS -71,00angl,- 318kcal.
PERLINES KRUOPOS -66,50angl,- 320kcal.
MAKARONAI -68,40angl,- 325kcal.
KVIETINES KRUOPOS -71,30angl,- 335kcal.
Visi angliavandeniai butini organizmui,nes jie suteikia ne tik energijos bet turi kiekviena is ju kitu naudingu medziagu ir vitaminu. Pavyzdziui man sportuojanciai per para reiketu suvalgyti 100g angliavandeniu.Tai panasiai vienas isvirtas kruopu pakelis,pavyzdziui kaip yra ryziai supakuoti arba grikiai po100g i verdamus pakucius. Tai yra tikrai nemazai. As tiek nesuvalgau....Bet galima skelti pusiau ir prideti darzoviu pagardu,viskas tinka tik nereikia riebiu padazu.Tai sotu ir sveika.
O vakariene tai zuvis,rukyta,ar kepta, balta mesyte, varske ir jos produktai.
Na as taip panasiai stengiuosi valgyti. Bet nesakau,kad tai priimtina visoms. Tiesiog reikia truputi paskaiciuoti kaloriju kieki pagal savo amziu,kiek reikia ju sumazinti,kad svoris kristu mirksiukas.gif
Taigi tiek trumpai info. Geros,grazios dieneles,visoms ligoniukems stiprios sveikatytes ir geros nuotaikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubine: 16 vasario 2012 - 09:33
Sveikutes 4u.gif Aciu Rubine uz patarimus 4u.gif matai sitoj (kudejimo srity)as naujoke biggrin.gif kazkaip anksciau tfu tfu problemu neturejau biggrin.gif , tai tiesiog geru minciu pazerei..ka su kuo valgyt. As renkantis produktus pirmiausia atkreipdavau demesi i kcal, o i angliavandenius visai neziurejau g.gif , joooo mokytis ir mokytis ! Tai iseina vakare apie 21val (as taip gryztu is darbo) vaisiu visgi geriau atsisakyt , geriau baltyminio kazka isimest ? Smagu , kad Rubine mane palaiko del prisidavimo drinks_cheers.gif , tai tikrai manau butu dar didesnis stimulas mums visoms ! Tik as siulyciau ne penktadieni , tuoj paaiskinsiu kodel. Penktadieni , kaip ir kitom dienom dauguma is ryto dirbam , o po pietu...vis gi arteja savaitgalis..ir dauguma mergaiciu gali isvaziuot , ar i svecius , ta prasme , kad prie kompo nevisom iseis prieit g.gif , siulyciau sitam rimtam reikalui skirti kita diena.. biggrin.gif kaip jus manot? siulykit ! kaip susikursim , taip turesim..manau visai bus smagu. Siandiena vaziuosiu pas mama..iki vakaro. Grazios dieneles visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis, aš irgi palaikau, kad reikia prisidavimo, t.y. pamatyti kitų rezultatus, savo. Kažkaip palyginti savo rezultatus, su praėjusiais. Vienu žodžiu aš labai už 4u.gif Tik, jau kartojuosi, gal atsiras kuri mergiukė savanorė kuri sudės į bendrą sąrašėlį mūsų visų pasiekimus, nors laikinai, kol "mama" SilRA grįš pas "vaikus". Va rytoj jau galėtumėm ir pasigirti, nors aš neypatingai ir turiu kuo pasigirti. Sergu dar vis, schmoll.gif daug arbatų geriu, atsikeliu aptinus, tai per dvi savaites apie 600 gr. gal ir bus į minusą.
Atsakyti
QUOTE(Rubine @ 2012 02 16, 10:32)
Labas rytas mergytes 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Sypsenele, dziaugiuosi,kad atsiradai,kad nieko tau baisaus. O del vandenuko tai as pilnai su tavim sutinku,gali buti ,kad reikia organizma pratinti prie vandens.Na reiks apsistatyti butekliukais ir namie ir bandyti gurksnoti mirksiukas.gif
O kodel nei viena apie savo svori nieko nerasot? Gal tikrai mergaites darom PRISIDAVIMA, pavyzdziui penktadieniais. Nesvarbu ar i pliusa ar i minusa tas svoris svyruoja,bet sekam,stengiames, na taip butu idomiau. Tik dabar visos siek tiek atitruke ir forumo seimininke musu nepriziuri lotuliukas.gif  Bet gal kaip nors pacios susitvarkom?
Sypsenele,tu pasiulei ta ideja,as tau pilnai pritariu,manau,kad reikia,ka kitos mergaites galvojat??? 4u.gif
Mano per savaitele svoris pakrito iki 62.6kg. Va taip ir kopiu po truputi link tikslo. Vakar seimynai pietums dariau tortilija,bet pati atsilaikiau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Kazkaip jau pripratau maitintis atskirai ir to noro tokio didziulio nebera prisideti rolleyes.gif
Dabar apie pietus biggrin.gif  Matai as vakare stengiuosi nebevalgyti angliavandeniu,tai mano pietus ir buna bet kokios koses su darzovem. Tik kiekviena diena jas stengiuosi valgyti ivairiasnes. Pavyzdziui ryziai is visu kruopu turi daugiausia angliavandeniu, nors atrodo,kad jie tokie nekalti. Bet parasysiu truputi pavyzdziui is kaloringumo kruopu:
AVIZINIAI DRIBSNIAI 100G. - 65,70angliavandeniu,- 355kcal.
GrGRIKIAI                          - 62,10 angl.-                335kcal.
RYZIAI                                - 71,40angl,-                330kcal.
MIEZINES KRUOPOS            -71,00angl,-                  318kcal.
PERLINES KRUOPOS            -66,50angl,-                  320kcal.
MAKARONAI                        -68,40angl,-                  325kcal.
KVIETINES KRUOPOS            -71,30angl,-                  335kcal.
Visi angliavandeniai butini organizmui,nes jie suteikia ne tik energijos bet turi kiekviena is ju kitu naudingu medziagu ir vitaminu. Pavyzdziui man sportuojanciai per para reiketu suvalgyti 100g angliavandeniu.Tai panasiai vienas isvirtas kruopu pakelis,pavyzdziui kaip yra ryziai supakuoti arba grikiai po100g i verdamus pakucius. Tai yra tikrai nemazai. As tiek nesuvalgau....Bet galima skelti pusiau ir prideti darzoviu pagardu,viskas tinka tik nereikia riebiu padazu.Tai sotu ir sveika.
O vakariene tai zuvis,rukyta,ar kepta, balta mesyte, varske ir jos produktai.
Na as taip panasiai stengiuosi valgyti. Bet nesakau,kad tai priimtina visoms. Tiesiog reikia truputi paskaiciuoti kaloriju kieki pagal savo amziu,kiek reikia ju sumazinti,kad svoris kristu mirksiukas.gif
Taigi tiek trumpai info. Geros,grazios dieneles,visoms ligoniukems stiprios sveikatytes ir geros nuotaikos.

Labukas,
o ka siulytumet valgyti pusryciams?ir kada valgyti vaisius?
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labas Jurgita-d. Vaisius patariama valgyti pirmoje dienos puseje. Arba vakare viena greitfruta,jei labai norisi.Nes vaisiai turi cukraus, o kaip zinai,tai yra angliavandeniai. Kartais moterys stebisi,kodel valgau obuolius ir svoris nekrenta lotuliukas.gif Jei vakarais suvalgysit daug obuoliu,o obuolio 100g 45kcal, tai galima paskaiciuoti kiek sunaudosim kaloriju,kuriu neisdeginsim ir visos jos ilgainiui pavirs i nereikalingas kalorijas ir riebaliukus. Tai tik pavyzdys apie obuolius.Vynuoges, bananai yra dar didesnio koloringumo.Taigi isvada tokia,kad valgyti viska reikia su saiku biggrin.gif
Pusryciai turetu buti sotesni ir butinai reiketu valgyti maista,kuris turetu angliavandeniu,nes su pusryciais mes gauname energijos porcija,kuria veliau dienos metu iseikvosime. Pusryciams tinka viskas ka jus megstate,tai ir koses ir sumustiniai ir neriebus blyneliai,kiausiniai,duona. Gal tik reiketu vengti batono, riebiu miltiniu patiekalu,aliejaus. Bet velgi,as sakyciau valgant su saiku,mazomis porcijomis nekenks tikrai niekas. thumbup.gif
GERAI,SYPSENELE, tai nusprendziam kada prisiduoti.Gal Sypsenele,tu nuspresk dienele,ir tada gal jau ir daugiau mergaiciu prisijunks prie musu lieknejanciu kompanijos,arba bandanciu liekneti lotuliukas.gif
GERAI,sveik, rupinkis savim,sveikatyte pirmoje vietoje. Linkiu kuo greiciau pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Geros dieneles visoms ir artejancio vakarelio. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Oi beda beda.. biggrin.gif ax.gif rytoj man balius , drauges gimtadienis , o pas ja stalai luzta...ir dar susirings musu mergaiciu hebra smile.gif, nors siandien pasisveriau po Valentino ir po apsilankymo pas mama , tfu tfu lotuliukas.gif nepriaugau , o dar per 3d.dar 100 ir numeciau , bet cia tokiu ''mizeriu''neskaiciuoju.Ar ragavot Gamtos raugintas pasukas su dziovintom slyvom ir kvieciu selenom ?-man tai laaabai patinka , 100gr 55kcal. Siandien nu taip silkes uzsimaniau..juokas paciai is saves blush2.gif , ai nusipirkau , tai gryzus namo pirkinius dar neispokavus , sedau ir pradejau valgyt su pomidoru (visa laime, kad nedaug nusipirkau, nes buciau viska susveitus biggrin.gif ) Smagu , kad pritariat prisidavimui 4u.gif tai tada siulau pvz.TRECIADIENI!!!!! Ar tinka ? tik reik dar nusprest kas sudarys lentele ? (as nemoku blush2.gif ), o ar jos isvis reikia? ax.gif Dar apie trapucius... g.gif tai kiek apziurejau parduotuviu lentynu biggrin.gif , tai kvieciu su sezamais maziausiai koloringi..ar dar gal kokiu atradot? , nes kazkaip pamegau juos..Geros popietes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sypsenele,tas pasukas geriu,man jos labai skanios,tik as jau jas isbandziau visu skoniu,ir su avietem ir su spanguolem,bet su slyvom labiausiai patiko.Tikrai super nekaloringas ir skanus produktas thumbup.gif
Su silke ir man kazkuria savaite taip buvo lotuliukas.gif Zinok ilgainiui prades pats organizmas parodyti ko jam reikia,noresis ir suraus ir rugstaus. Ir tikrai nesikankink, yra pasirinkimas didelis. O trapuciai kiek ziurejau tai tikrai butent sitie patys maziausiai turintys kaloriju,beto man ir patys skaniausi,kazkaip pripratau as jau prie ju biggrin.gif
Zinai,kaip sako,"SVENTES SVESTI REIKIA" lotuliukas.gif , TAI TU IR ATSIPALAIDUOK,tik valgyk visko po nedaug, alkoholio nepadaugink,o poto sugrys viskas i senas vezias. Va tas alkoholio vartojimas per balius ir isprovokuoja apetito padidejima. Ir tik neik i baliuka alkana lotuliukas.gif ,nes tada jau sunku bus susivaldyti nepersivalgius lotuliukas.gif Zodziu smagios tau sventes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lenteles ir as nemoku daryti deja,bet kad ir nelabai kas jungiasi cia prie musu...kur mergaites visos dingo g.gif Noretusi didesnio ir smagesnio burelio. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Mergaites auuu.. biggrin.gif kur dingot? visgi reik pripazint , kad iseigines biggrin.gif Oi , aciu Rubine uz patarimus ir palinkejimus 4u.gif taip ir darysiu..As gi kadangi domiuosi homeopatija , tai geriu LAKTIKOL 200 ml(cia naturalus proboitikas) tai mums besilaikancioms dietu , jis manau l. tinka , jei idomu , tai pasieskok , paskaitysi smile.gif Lekiu pasuksiu lanka , poto visa eile spa proceduru.. biggrin.gif Vistiek , atsiras musu merginos, kur jos dings ? biggrin.gif , taip but negali, o jei neatsiras , tai mes abi Rubine drinks_cheers.gif nusikudinsim drauge..,iki rytdienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif aha manot vienos kudinsites, ne as irgi noriu buti liekna. Sveikata niekaip nesitaise, pagavau nuo vaiku toooki virusa, kad jau geriu antibiotikus, bet vistiek ziuriu ka dedu i burna. Tik nesportuoju. Bet nepasiduodu ax.gif Vistiek baigsis sitos ligos. Tai gal pasisakom pirmadieniais ar penktadieniais, kaip sekesi per savaite, kiek palikom kg. mirksiukas.gif
Gal kitos mergaites uzmete si reikala su lieknejimu, o gal dar ir gris. Taigis laukiam Sypsenele ir Rubine gero savaitgalio. Sypsenelei gerai pasvesti, drinks_cheers.gif o Rubinei, kadangi vyras sveiksta, tai sveiko ir siaip ramaus ir gero savitgalio. smile.gif
Atsakyti
Sveikute GERAI, sveik greiciau, o jau tada isibegesim liekneti linksmai 4u.gif Arbatytes su imbieru,citrina ir medum isgerk,stiprink imuniteta,o tai po antibiotiku reikia atsistatymo visam organizmui.
Savaitgalis mano ramus.Ryte palaksciau po Kauna su reikaliukais, o dabar jau po namucius vaikstineju.Siandien diena labai grazi,saulute,pauksciukai ciulba, vaikuciu kruvos ant kalneliu su rogutem skraido,bet man jau pavasariu siek tiek kvepia,gal todel,kad jau dieneles ilgesnes. Siandien visa diena vis ka nors nugvelbiu ir kramtau. Kaune draugelis zefyru pavaisino,nu ir neatsispyriau,gryzusi tai obuoli,tai traputi pasiciumpu,veliau seimynai viestienos iskepiau su bulvem,tai skuryte nusilupau ir sudorojau visa gabaliuka su darzovem,bet be bulviu. Geriau jau nei sveciuose nebuti,nei namuose per ilgai,nes tada vis kazko norisi blush2.gif
Apie prisidavima,gal nutariam treciadieniais,o tai pirmadieni po savaitgalio gali svoris ne i ta puse pasisukti lotuliukas.gif ???
Atsakyti