Labas rytas mergytes
Sypsenele, dziaugiuosi,kad atsiradai,kad nieko tau baisaus. O del vandenuko tai as pilnai su tavim sutinku,gali buti ,kad reikia organizma pratinti prie vandens.Na reiks apsistatyti butekliukais ir namie ir bandyti gurksnoti
O kodel nei viena apie savo svori nieko nerasot? Gal tikrai mergaites darom PRISIDAVIMA, pavyzdziui penktadieniais. Nesvarbu ar i pliusa ar i minusa tas svoris svyruoja,bet sekam,stengiames, na taip butu idomiau. Tik dabar visos siek tiek atitruke ir forumo seimininke musu nepriziuri
Bet gal kaip nors pacios susitvarkom?
Sypsenele,tu pasiulei ta ideja,as tau pilnai pritariu,manau,kad reikia,ka kitos mergaites galvojat???
Mano per savaitele svoris pakrito iki 62.6kg. Va taip ir kopiu po truputi link tikslo. Vakar seimynai pietums dariau tortilija,bet pati atsilaikiau
Kazkaip jau pripratau maitintis atskirai ir to noro tokio didziulio nebera prisideti
Dabar apie pietus
Matai as vakare stengiuosi nebevalgyti angliavandeniu,tai mano pietus ir buna bet kokios koses su darzovem. Tik kiekviena diena jas stengiuosi valgyti ivairiasnes. Pavyzdziui ryziai is visu kruopu turi daugiausia angliavandeniu, nors atrodo,kad jie tokie nekalti. Bet parasysiu truputi pavyzdziui is kaloringumo kruopu:
AVIZINIAI DRIBSNIAI 100G. - 65,70angliavandeniu,- 355kcal.
GrGRIKIAI - 62,10 angl.- 335kcal.
RYZIAI - 71,40angl,- 330kcal.
MIEZINES KRUOPOS -71,00angl,- 318kcal.
PERLINES KRUOPOS -66,50angl,- 320kcal.
MAKARONAI -68,40angl,- 325kcal.
KVIETINES KRUOPOS -71,30angl,- 335kcal.
Visi angliavandeniai butini organizmui,nes jie suteikia ne tik energijos bet turi kiekviena is ju kitu naudingu medziagu ir vitaminu. Pavyzdziui man sportuojanciai per para reiketu suvalgyti 100g angliavandeniu.Tai panasiai vienas isvirtas kruopu pakelis,pavyzdziui kaip yra ryziai supakuoti arba grikiai po100g i verdamus pakucius. Tai yra tikrai nemazai. As tiek nesuvalgau....Bet galima skelti pusiau ir prideti darzoviu pagardu,viskas tinka tik nereikia riebiu padazu.Tai sotu ir sveika.
O vakariene tai zuvis,rukyta,ar kepta, balta mesyte, varske ir jos produktai.
Na as taip panasiai stengiuosi valgyti. Bet nesakau,kad tai priimtina visoms. Tiesiog reikia truputi paskaiciuoti kaloriju kieki pagal savo amziu,kiek reikia ju sumazinti,kad svoris kristu
Taigi tiek trumpai info. Geros,grazios dieneles,visoms ligoniukems stiprios sveikatytes ir geros nuotaikos.