Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

smile.gif Šypsenėlė (:+2012 02 13, 09:58-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 02 13, 09:58)
Sveikutes  4u.gif ojojoj geda man  blush2.gif

irnesakyk.gif ai, ir man buvo apsirijimo šventė biggrin.gif Smagu, kad ne vienai...ir vėl viskas iš naujo doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Kadangi rytoj labai anksti isskubesiu i darbeli , tai nutariau siandien pasveikinti siu namuciu mergaites su Sv. VALENTINO dienele wub.gif oro_buckis.gif , jei neturetumem mes Valentinu tai kazi ar siektumem mes savo bendru tikslu biggrin.gif (nors biggrin.gif ) Siandien galim truputeli save palepinti ax.gif , na mazumele.. mirksiukas.gif bet jau nuo kito ryto stojam visos grieztai i kudejimo trasa biggrin.gif Sakau gal issirenkam kokia diena sveriames , matuojames ,tada turesim uz ka pasidziaugt , o ka gal ir pabart ax.gif kaip jus manot ?gal kokiu pasiulymu turit smile.gif Mergaites jus tikrai nusipelnet po balioneli biggrin.gif Rubinei 4u.gif Bjaurybei 4u.gif Chamiciok 4u.gif Gerai 4u.gif Adanlee 4u.gif ...ir visoms mums prijauciancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Zydrunei85 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš ir pametus buvau tą Valentinkę bigsmile.gif, kažkaip per darbus nesuvedžiau galų, kad ji šiandien, gerai, kad kolegė pasveikino su saldainiu biggrin.gif . Nors kita vertus, pagalvojom, kad mūsų metuose geriau jau vasario 16-ą švęst lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubine @ 2012 02 13, 16:11)
Sypsenele, idomus receptukas,tikrai bus isbandytas. I ji ieina angliavandeniai,todel reiketu ji valgyti tik pietums,bet manau tikrai skanu.Kai pati ismeginsi,parasyk kaip gavosi,ar skanu biggrin.gif  Va tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  uz receptuka.
Adanlee, jei sveikatyte tavo gera,tai svoris turetu kristi. Jei nesunku,parasyk man keliu dienu arba vienos dienos meniu arba cia arba i asmenini.Perziuresiu kada ir ka valgai.Parasyk kiek vandens per diena isgeri.TIK VANDENS. Kiek laiko ir kokiu laiku sportuoji. Perziureciau tavo meniu ir pakoreguociau,kad pradetu svoris kristi. Dar ydomu koks tavo ugis, svoris ir kiek tau metu. Ir kiek noretum numesti. Kokia diena tavo,ar daug judejimo, o gal daugiau sedi.Tiesiog tada lengviau suderinti mityba.Vien saldumynu atsisakymas neduos rezultatu. O jei labai norisi saldaus,suvalgyk truputeli medaus, dziovintu vaisiu,tik ne razinu ir jokiu cukatu. Valgyk liesa jogurta su vaisiais. Taip nesijaus toks cukraus poreikis. Ir nepamirsk diena pradeti su sypsena, o ne su mintimis apie svori 4u.gif
Apie papilda nieko nezinau,tai ir nieko nekomentuosiu.Tik tiek kad joks papildas jokiu stebuklu nedaro,deja tokia jau tiesa. Derinti viska reikia ir sporta ir mityba, papildai tik gali kazkokiu budu padeti greiciau pasiekti rezultato. Nenusimink,laiko dar yra iki vestuviu. 4u.gif

sveikutes:) visoms daug daug meiles, romantisku, akimirku ir musu vyru demesio, su Meiles diena:)
Rubine, aciu labai uz pagalba, meginsiu sumesti viska.
mano ugis 1,60 m, sveriu 71kg, man 25m.
stengiuosi isgerti apie 1.5, 2 litrus vandens, bet sitoj vietoj turbut reiktu griezciau susigriebti, bet viena dalyka pastebejau, kad kai pradejau dietintis, ir gerti daugiau vandens, tai kavos negaliu gerti, bloga daros:)
o valgiarastis, tai mazdaug toks,
rytas apie 9 val. varske liesa 100gr. + jogurtas 100 gr.arba medaus arba arbatinis saukstelis(sian ismeginau)
12val. salotos(zalios su laseliu aluvuogiu aliejaus) ir virta vistiena.
18 val.arba salotos irgi su vistiena, ar tunu. vakar susi valgiau. bet pasiskaiciuoju kalorijas, lyg ir normaliai..
o darbas tai mano sedimas, ir taip nuo 9 iki17val.
bet dabar rytais sportuoju, maziausiu begiu minu dvirati(kad raumenys nedidetu) apie 45 min ir tada body flex kelis patimus, jei ju ryte nespeju, tai vakare darau. tai vat mazdaug tokia mano dienotvarke, bet aisku, buna ir sugriesijimu-vyno taure, ar pan..
Atsakyti
man dar klausimas iškilo, kaip jūs išgėrusios 2 l vandens galit dirbti? g.gif Aš darbo metu išgeriu max 4 puodelius arbatos, bet darbas vyksta su ištisiniais palakstymais į WC, gerai, kai kabinete su popieriais reikia dirbti, o jei su žmonėmis doh.gif . Ar man kažkas su pūsle, ar čia jau su amžiumi, bet kiek pamenu visados taip buvo. Žodžiu, normaliai gerti galiu tik namie ir tai jei neplanuoju niekur eiti, nes kitu atveju ryte išgėrus vandens, išvažiuodama nueinu į tuliką, o bazėje (man iki jos max 15 min.) lekiu tekina vėl į WC doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,daznai uzsuku pas jus paskaityt kaip jums sekasi ir ka as galiu pasakyt...., ogi tai,kad visos jus saunuoles, kurios mazais zingsneliais keliaujat savo tikslo link. Sveikinu visas ir zaviuosi jumis 4u.gif
O dabar Rubine noreciau kreiptis i tave. Kiek supratau tu kaip ir as esi is panevezio. Is tavo postu galima suprast,kad esi nuostabus zmogutis. labai noreciau realiai susipazint su tavim(o juk gali but ir taip,jog mes pazistamos,kiek gi to panevezio), pabendraut, pasisemt is taves energijos ir to uzkreciancio entuziazmo metant svori.
dabar truputi apie save:kaip jau minejau esu is panevezio,man 33 m. esu tipines kriauses formu(visas grozis ant klubu ir slaunu),siuo metu savo tikslaus svorio nezinau,bet visi rubeliai ankstoki. paskutiniu metu niekaip nevaldau saves ir prisikemsu vakarais(nesveiko maisto), paskui zinoma grauziu save ir prizadu,kad nuo rytojaus tikrai susiimsiu, bet ateina ir rytojus, ir kita savaite - ir nieko. storeju ne dienom,o valandom.
p.s. kreipiuosi pagalbos ir garsiai saukiu SOS! verysad.gif
Atsakyti
Sveikos visos, su Valentino diena 4u.gif nors ir aš nelabai ją švenčiu, va mano vaikai jau švenčia, bet gavau gėlių iš MB, tai gal reiks vėliau kokio šampano ir išgerti.
Su tuo vandeniu man irgi taip būna , kaip Bjaurybei. Jeigu būnu nepusryčiavus ir iki pietų išgeriu tris stiklines vandens tai i WC lakstau kas 20 min. Darbe tiesiog nepatogu, bijau, kad bendradarbiai kokia mizne išvadins. lotuliukas.gif
Adanlee šaunuolė, kad stengiesi. Gerai būtų po darbo kur nors nulėkti pasportuoti. Bet ir po vestuvių nereiktų užmiršti apie sveiką maistą ir sportą. wink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Na pirmiausia tai visas su ta meiles diena. Mylekit ir bukit mylimos,nes meile daro stebuklus 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Siandien dienele ytempta, tai jauciuosi kazkokia pavargusi,o gal tai jau chroniska kai sukanka 35 lotuliukas.gif ,kazkas cia taip sake,tik neatsimenu kuri "begede" drauge. biggrin.gif
Siandien 2treniruotes "atkaliau", dar peskom visur vaiksciojau,nes masina pavede,,,,bet gal tai ir i nauda lotuliukas.gif
Siandien pirma valentino diena kai jokio sampano, jokiu saldainiu lotuliukas.gif Mat vyrui negalima alkoholio po operacijos tai nusprendem ir negriesyti.
Adanlee, tavo maisteli perziurejau. Na praktiskai nera prie ko prisikabinti. smile.gif Tik siaip jau reiketu siek tiek pietus pakeisti. Pasirinkti pietums kose kokiu nors kruopu su darzovem, salotom,su slakeliu aliejaus. O vakarienei valgyti virta,ar garinta mesyte,zuvi ar varske,kiausinius,kad butu baltymu. Kai valgiarastis ilga laika nera kaitaliojamas tai organizmas prie to pripranta ir svoris kuri laika nejuda. O gal kartais turi skydliaukes problemu? Tu esi jauna, taigi turetu svoris pajudeti. Tik reikia kantrybes. O dviratuko nebijok uzdedama siek tiek sunkesniu pavaru. Raumenys formuojasi,ryskeja, o uzaugint jiems reikia pragarisko darbo,taigi nebijok tikrai mindama dviratuka raumenu neuzauginsi. Tam reikalingas labai didelis treniruojamo kuno kompleksas treniruokliu mirksiukas.gif Geriausia kai penkias minutes mini lengvai,penkias sunkiai ir vel atleidi pavara. Deginti riebalus kuna pradeda po 20minimo minutes,nes tik tada apsyla visas kunas.Kai stangreja raumenys,greiciau dega riebalinis audinys. Kuo daugiau raumeninio audinio,tuo greitesne medziagu apykaita. Pagal savo oraganizma nusistatyk kada geriausia tau sportuoti. Geriau vakare daryti viska ir minti dviratuku ir bodyfleksa.O pojo tik vanduo,liesos pasukos,ar liesa varskyte. Na zodziu klausk jei ka nors neiaiskiai parasiau, visos problemos iveikiamos mirksiukas.gif
Mukalyte, labai smagu,kad tu is Panevezio. Jei tik norisi bendrauti,as mielai biggrin.gif Lieknesim kartu,bus linksmiau. Jei nori pasikalbeti ir artimiau susipazinti, man i AZ brukstelek savo telefono numeriuka ir paplepesim, o kas ten zino gal ir kaimynes esam lotuliukas.gif Panevezys mazas mirksiukas.gif
Taigi mergaiciukes, grazaus vakarelio valentinisko,silto,mielo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubine @ 2012 02 14, 18:22)

Taigi mergaiciukes, grazaus vakarelio valentinisko,silto,mielo.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu labai uz patarimus, Rubine.del valgio irgi turejau tokia minti, kad pietus reiktu pakeisti. o del skydliaukes, tai net nznau..o kokie siptomai?
tiesa sakant, vakar issigandau labai, radau tokia vieta galvoje, kur trys milimetrai ant triju, nera plauku, siaip plaukai pas mane jau kokie 5 metai tai smarkiau slenka, tada nustoja, o db tokia dovanele.na ta vieta tai nieko, bet jei ji padides, o gal su manim, kas negerai???? unsure.gif o gal issigalvoju, nes buna ir taip doh.gif , gal tiesiog isslinko, ir nespejo uzaugti.sian issiploviau galva, jau nebegaliu tos surasti, gal ir juokinga is salies, bet man tai ne verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2012 02 14, 17:21)
Sveikos visos, su Valentino diena  4u.gif nors ir aš nelabai ją švenčiu, va mano vaikai jau švenčia, bet gavau gėlių iš MB, tai gal reiks vėliau kokio šampano ir išgerti.
Su tuo vandeniu man irgi taip būna , kaip Bjaurybei. Jeigu būnu nepusryčiavus ir iki pietų išgeriu tris stiklines vandens tai i WC lakstau kas 20 min. Darbe tiesiog nepatogu, bijau, kad bendradarbiai kokia mizne išvadins. lotuliukas.gif
Adanlee šaunuolė, kad stengiesi. Gerai būtų po darbo kur nors nulėkti pasportuoti. Bet ir po vestuvių nereiktų užmiršti apie sveiką maistą ir sportą. wink.gif

pas mane senam darbe viena tokia kolegė irgi buvo mižnė, tai per pietus kolega veždavosi mus pietų, būdavo vos spėjam nuvažiuoti iki Karmėlavos cepelinų, pakeliui jau rėkdavom, kad sisiot norim.....kartą supykęs išdrožė....jūs ten pūsles savo treniruokit ar ką.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(adanlee @ 2012 02 15, 09:51)
aciu labai uz patarimus, Rubine.del valgio irgi turejau tokia minti, kad pietus reiktu pakeisti. o del skydliaukes, tai net nznau..o kokie siptomai?
tiesa sakant, vakar issigandau labai, radau tokia vieta galvoje, kur trys milimetrai ant triju, nera plauku, siaip plaukai pas mane jau kokie 5 metai tai smarkiau slenka, tada nustoja, o db tokia dovanele.na ta vieta tai nieko, bet jei ji padides, o gal su manim, kas negerai???? unsure.gif o gal issigalvoju, nes buna ir taip doh.gif , gal tiesiog isslinko, ir nespejo uzaugti.sian issiploviau galva, jau nebegaliu tos surasti, gal ir juokinga is salies, bet man tai ne verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o tai nėra galimybės pasidaryti hormonų tyrimo g.gif Aš dukrai, kai slinko plaukai ir labai prakaitavo vedžiau irgi darytis ax.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Adanlee, tau reiketu kreiptis i seimos gydytoja,ji duotu siuntima pas endokrinologa ir jis padarytu hormonu tyrimus, o krauja gai siaip pasidaryti,gal kokiu vitaminu truksta. Mano vienai pazystamai,kai laikesi dietos, puse plauku isslinko, bet dabar ataugineja.Bet ji tai drastiskai ir nenormaliai,ne mityba derino, o apskritai pusbadziu gyveno.O kai oraganizmas silpsta tada prasideda visokios bedos ir mazakraujyste ir plaukai slenka ir nagai trapus pasidaro, dantys skylineja. Zodziu reikia labai protingai mesti svori,derinant maista,bet ne badaujant.Tiesiog tai turetu virsti gyvenimo budu,o ne kazkokia dieta. Nes jei kazko atsisakai valgyti, po keliu menesiu organizmas ta maisto produkta iskarto ims kaupti i riebalus,nebeperdirbs jo, priims kaip maista kuri reikia kaupti i "atsargas".
Sutinku su Bjaurybe del vandens gerimo. Ne kiekvienam organizmui jo reikia 2l.per para. Man pavyzdziui,vanduo ilgai laikosi,as i toleta nelakstau tankiai, bet geriu tiek,kiek iseina,per treniruotes isgeriu 1l, o jau poto kaip iseina ir kiek norisi,nes isgerus labai daug vandens jauciuosi apsunkusi. Is manes jis "isbega" labai negreit g.gif
O kur kitos mergaites dingo? Sypsenele, Gerai, Zydrune85. Gal dar Valentino diena nesibaige? lotuliukas.gif
Va ryt vaziuoju savo augintines aplankyt. Jei patiks ir viskas bus gerai,tureciau balandzio pradzioje parsivesti sau dar viena vaika lotuliukas.gif Tai bus papildomas uzsiemimas, ir su kuo i lauka palakstyti. 15metu turejom suni bokserio veisles.Po jos mirties kazkaip ilgai nesinorejo nieko,ilgai gedejau, o dabar subrendau vel meilei biggrin.gif Tik si karta rinkausi is mazu suniuku veisles,jorksyru terjere,tai vat mano tai mergytei menesiukas,ryt vaziuosiu lankyti thumbup.gif
Atsakyti
labukas,Rubine,parasiau tau savo tel. i AZ
geros dieneles visoms!
Atsakyti