Sveikps mergaites. siandien tiek saulutes lauke,nosyte znaibo,bet oras sakyciau labai geras
Adanlee, aisku,kad junkis prie musu, pdesim,patarsim, paguosim, o jei reiks ir pabarsim Svarbu,kad atsirado motyvacija ir noras Juk pavasarelis nebe uzkalnu.
As sia savaite "stoviu" vietoje, svorio atzvilgiu, Per tas ligonines viskas man issiderino, valgau tada,kada namo parsivelku Bet jau savo ligoni parveziau is ligonines,tai kita savaite jau stosiu i vezes ir "lieknesiu toliau". Na svarbiausia,kad svoris neauga,nes kad ir valgiau nereguliariai,bet vistiek ziurejau ka valgau.
Zydrune85,man taip pat buna dienos,kada galvoju apie maista ir taip norisi kokiu blyneliu keptu,ar rukytos desrytes,,,bet kazkaip nevalgau, nes ir po ranka nebuna.Kadangi vyrui pusmeti taip pat bus dieta,tai ir tu "bloguju" produktu saldytuve nera,kad jau susigundyciau paskanauti. Anyta tik versienos pripirko, bet cia jau vyra lepinu su dukra,o as draugauju su vistiena ir kalakutiena. Vat sia savaite labai silkes norejau,tai nusipirkau silpnai sudytos, pasidariau ale "misraine: burokeliai,konservuoti zirneliai,marinuotas agurkelis,svoguniukai,krapukai ir valgiau be jokio aliejau ir be majonezo. Bet kadangi silke visdelto yra silke,ryte atsikeliau su patinusiais vokais,nes isgeriau per mazai vandens, o surumas vistiek savo daro,,,Na bet atsivalgiau,dabar ilgai nebenoresiu
Chamiciok,na suvalgyk ta viena pyrageli per savaite,tikrai nieko neatsitiks,o ir koki "malonuma" apturesi,Tik nevalgyk vakare,geriausia ryte iki 12,tai per diena "isdeginsi".
Vat jei kuri domejotes,tai bandele paprasta meiline be priedu turi 296kcal.
Siandien IKI parduotuveje radau duoneles,kur buna pakuciuose supakauota,kurios viena riekele tik 20kcal. Dar nenusipirkau,bet rytoj eisiu butinai nusipirkti pusryciams ir tada parasysiu tikslu pavadinima.
Na va tiek trumpam brukstelejau,jau daugiau nebepabegsiu Einu tvarkytis,o tai po piet ligonio lankytoju sulauksiu. Isvirsiu kavos ir padesiu trapuciu,sakys visai isprotejo
Sveikutes , pilnatis mergaites pasirodo veikia tikrai.. darbe su sefu ''susizaibavom''jetus pirma karta per 10 metu !!! ir taip stipriai..zodziu tik dabar atsitokejau , kad dar nieko visiskai nevalgiau (is tu nervu) einu puse avokado suvalgysiu su duonos riekele , pamaloninsiu jauciu vaisiais.. Jau sulaukiau koplimento , kad sukudau (-2kg) jetus , zitie zodziai man nuskambejo kaip balzamas sielai..Mergaites laikomes , arteja savaitgalis Rubine , butinai parasyk duoneles pavadinima Adanlee , sveika istojus i musu gretas
Sveikutes mergaites. Orelis siandien nuostabus,vejo nera,saulute,nors ir saltukas,bet labai gera lauke.
Siandien nusipirkau svarstykles Boman firmos,kurios matuoja ir riebalu kieki,vandens,raumenu mase procentais. Taigi ryt jau menuo kai pradejau savo svorio metima. Pradejau nuo 69,o siandien sveriu 63.7kg . Pasisveriau be drabuziu,kad parodytu tikslu svori.Taigi nukrito 5.3kg. Rezultatu esu labai patenkinta, nors trenere sake,kad per greitai.
Dabar Sypsenele,apie duonele. Nusipirkau jos siandien IKI prekybos centre. Ji vadinasi SONKO LIGHT. Yra visokiu rusiu,bet as pirkau 7grudu. Jos sudetyje cukraus nera. Viena riekele 20kcal. Ta duonele radau skyriuje prie trapuciu.
Ryt jau baigsiu 20masazu kursa su taurem,kurias dariau kojom. Dabar eisiu tik viena karta i savaite palaikomajam ilgesniam masazui viso kuno su medumi. Masaziste ismoke kaip pati tureciau masazuotis,taigi gremsiu ir toliau savo kojas namie Apimtys tikrai sumazejo smarkiai,bet ir oda pasidare lygesne ir stangresne.
Siandien labai norejau blyneliu ryte,tai paemiau viena kiausini,isplakiau su trupuciu saldiklio,i mase imaisiau aviziniu dribsniu,razinu,ir arbatini sauksteli kukuruzu miltu. Issikepiau 5 blynelius ir 3labai skaniai suvalgiau.Aliejau dejau 1arb.sauksteli.
Pilnatis ir mane veikia. Pasidarau irzli,nakti blogai miegu,sapnai labai ryskus,net nereikia ziureti nakti i menuli, ta permaina ir man pasijaucia
Kaip savaitgalis mergaites? Nei vienos nera. Sypsenele,sokolado duok gabaliuka savo smegenelems ir skrandukui. Pailsek gerai ir nuotaika pasitaisys.
Siandien nusipirkau svarstykles Boman firmos,kurios matuoja ir riebalu kieki,vandens,raumenu mase procentais. Taigi ryt jau menuo kai pradejau savo svorio metima. Pradejau nuo 69,o siandien sveriu 63.7kg . Pasisveriau be drabuziu,kad parodytu tikslu svori.Taigi nukrito 5.3kg. Rezultatu esu labai patenkinta, nors trenere sake,kad per greitai.
Dabar Sypsenele,apie duonele. Nusipirkau jos siandien IKI prekybos centre. Ji vadinasi SONKO LIGHT. Yra visokiu rusiu,bet as pirkau 7grudu. Jos sudetyje cukraus nera. Viena riekele 20kcal. Ta duonele radau skyriuje prie trapuciu.
Ryt jau baigsiu 20masazu kursa su taurem,kurias dariau kojom. Dabar eisiu tik viena karta i savaite palaikomajam ilgesniam masazui viso kuno su medumi. Masaziste ismoke kaip pati tureciau masazuotis,taigi gremsiu ir toliau savo kojas namie Apimtys tikrai sumazejo smarkiai,bet ir oda pasidare lygesne ir stangresne.
Siandien labai norejau blyneliu ryte,tai paemiau viena kiausini,isplakiau su trupuciu saldiklio,i mase imaisiau aviziniu dribsniu,razinu,ir arbatini sauksteli kukuruzu miltu. Issikepiau 5 blynelius ir 3labai skaniai suvalgiau.Aliejau dejau 1arb.sauksteli.
Pilnatis ir mane veikia. Pasidarau irzli,nakti blogai miegu,sapnai labai ryskus,net nereikia ziureti nakti i menuli, ta permaina ir man pasijaucia
Kaip savaitgalis mergaites? Nei vienos nera. Sypsenele,sokolado duok gabaliuka savo smegenelems ir skrandukui. Pailsek gerai ir nuotaika pasitaisys.
Sveikutes Rubine tikrai verta , turbut , jei neklystu daugiausiai tarp musu mergaiciu numetei... saunuole Siandien apturejau vizita pas ginekologa , nes turiu kiausidej cystele , o dievuliau dar kitoj 2 atsirado (per 3men)! paskyre kontraceptikus..jau prisizliumbiau masinoj dabar jau nusiraminau.. Pusryciams kava su trapuciu , pietums toskinau zuvi su darzovem , noriu pastebet , kad as jau normaliai kazkaip pradejau daryt maista seimai , o sau atskirai ir be jokios skriaudos sau Siandian pamaloninau save ''meska seureje''mmm .Reiks paieskot tos duoneles ! Domejausi visu rusiu trapuciais , tiksliau kolorijomis Norfos parduotuveje , tai yra dietiniai trapuciai , bet paziurejus i koloringuma , tai daugiau nei trapuciuose (kur mes uzsipirkom maximoj per akcija- kvieciu su sezamu )tai va - kaip rek ziuret koloringuma ! Gal jus atradot kokiu nauju , skaniu, maziau kolor.turinciu trapuciu ?Maksimoj buvau nusipirkus tepama 0,5 lenkiska varske (be jokiu priedu)visai nieko tik indeli dukra ismete..ta varske buvo tokiame atplesiamame nuo virsaus indelyje, ka domina pasieskokit, kai busiu, tai butinai nusipirksiu-tai galesiu pavadinima parasyt.Smagu , kad saulute jau rodosi , tuoj jau pavasaris...bet...dar mums reikia truputelio laiko (kazkur turim apie 2 men.)kad pataptumem tokios , kokiomis norim , ar ne taip ?
Sveikutes mergaites.
Neliudek Sypsenele, gal atreguliuos kontraceptikus gydytoja ir pasibaigs visos bedos.
Taip jau buna toms moterims,jei jau linkusios tos cistos augti,tai tenka griebtis vaistuku.Svarbu,kad dar operuoti nereikia.
Na o apie tuos trapucius,tai pries pirkdama as visu ju kalorijas apziurejau,tai man atrodo sitie trapuciai,kuriu mes turim ir yra maziausio kaloringumo,nes priklauso is kokiu grudu jie.Dar man viena syki kirpeja rode,kad Rimi parduotuveje yra trapuciai is kukuruzu.Sake,kad jie labai skanus,bet as kaloriju skaiciaus ant pakuotes nepaziurejau .O kitose parduotuvese as ju nemaciau. Jei kada i Rimi uzsuksiu(ji man labai nepakeliui), tai pasidomesiu jais,kad paivairinti valgiarasti. Taipogi siandien IKI pasiziurejau.kad yra pasuku varskyte, bet labai dar jos netyrineja.Siaip jos yra visokiu rusiu ir kadangi is pasuku,tai turetu buti pakankamai liesa, reiks taip pat pasiziureti sudeti. Na kazka reiks atrasti ,kad paivairinti valgiarasti
O maista ir as ruosiu sau atskirai. Siandien dukrai pica padariau, sau krutineles su agurku,vyrui koses,tai vat taip ir valgom kas ka
Neliudek Sypsenele, gal atreguliuos kontraceptikus gydytoja ir pasibaigs visos bedos.
Taip jau buna toms moterims,jei jau linkusios tos cistos augti,tai tenka griebtis vaistuku.Svarbu,kad dar operuoti nereikia.
Na o apie tuos trapucius,tai pries pirkdama as visu ju kalorijas apziurejau,tai man atrodo sitie trapuciai,kuriu mes turim ir yra maziausio kaloringumo,nes priklauso is kokiu grudu jie.Dar man viena syki kirpeja rode,kad Rimi parduotuveje yra trapuciai is kukuruzu.Sake,kad jie labai skanus,bet as kaloriju skaiciaus ant pakuotes nepaziurejau .O kitose parduotuvese as ju nemaciau. Jei kada i Rimi uzsuksiu(ji man labai nepakeliui), tai pasidomesiu jais,kad paivairinti valgiarasti. Taipogi siandien IKI pasiziurejau.kad yra pasuku varskyte, bet labai dar jos netyrineja.Siaip jos yra visokiu rusiu ir kadangi is pasuku,tai turetu buti pakankamai liesa, reiks taip pat pasiziureti sudeti. Na kazka reiks atrasti ,kad paivairinti valgiarasti
O maista ir as ruosiu sau atskirai. Siandien dukrai pica padariau, sau krutineles su agurku,vyrui koses,tai vat taip ir valgom kas ka
Rubine , pasuku varskytes as isbandzius visu rusiu , l. skani su dziovintom slyvom, tik as jas ragavau anksciau , tai koloringumo nelabai ziurejau , bet turetu mums tikti nes is pasuku..kazkur dingo musu kitos mergaites
Sveikos, Rubine tikrai šaunuolė. Žemai galvą lenkiu, nes tų kilogramų ir nebuvo labai daug (ta prasme rezervo) o vis tiek 5 su viršum kg. Tai labai gerai. Čia ko gero masažai, taurės irgi prisidėjo. Labai malonu girdėti.
Sypsenele, cistos turi tokią savybę atsirasti ir vėl dingti. Taip labai tikrai neverta pergyventi, pasižiurėk kaip su naujais vaistais bus.
O aš tiesiog tradiciškai, kas savaitę po-300 gr. Ir dar niekaip iš ligų neišsivaduoju, reiks įtariu sportą atidėti, nes reikalai su sveikata nesitaiso. Jau sūnus geria antibiotikus, gali teikti ir man.
Sypsenele, cistos turi tokią savybę atsirasti ir vėl dingti. Taip labai tikrai neverta pergyventi, pasižiurėk kaip su naujais vaistais bus.
O aš tiesiog tradiciškai, kas savaitę po-300 gr. Ir dar niekaip iš ligų neišsivaduoju, reiks įtariu sportą atidėti, nes reikalai su sveikata nesitaiso. Jau sūnus geria antibiotikus, gali teikti ir man.
Sveikutes
Kokios jus visos saunuoles
As biski apsileidau, ateje mm, tai svoris toks nelabai tikslus, ir vis kelis vakarus is eiles lepinuosi, o ir saldumynu ziuriu jau antra diena is eiles nemazai suvalgau siandiena labai tingisi sportuoti, tai rytoj vel savo instrumentika visa isrikiuosiu ir vel i trasa :ax
Kokios jus visos saunuoles
As biski apsileidau, ateje mm, tai svoris toks nelabai tikslus, ir vis kelis vakarus is eiles lepinuosi, o ir saldumynu ziuriu jau antra diena is eiles nemazai suvalgau siandiena labai tingisi sportuoti, tai rytoj vel savo instrumentika visa isrikiuosiu ir vel i trasa :ax
Sveikutes mergaites,aciu uz pagyrimus,bet dar ne finalas . O kas tankiausiai buna,kad tie paskutiniai kg sunkiausiai tirpsta.
Chamiciok,nedaryk nieko per prievarta,jei nesinori sportuoti,pailsek,pasilepink,patinginiauk. Viska reikia daryti su meile sau ir su energija,tik ne su bloga savijauta ir su nelaimingu veideliu, Nereikia prievartauti saves,tiesiog reikia ismokti gyventi sveikiau,maista derinti, sportuoti tada kada norisi, ir po truputi visa tai virs kasdienybe,ir tiesiog nebeisivaizduosim savo gyvenimo kitaip.
GERAI, sveik,nes zmogui sveikatyte svarbiausia. Kai esi sveika,tik tada daryk kokius nors gyvenime pokycius. O dabar sveik,sveik ir dar karteli sveik.
SYPSENELE, vakar apziurejau ta pasuku varskyte,bet ten kaloriju nemazai nes visokiu priedu prideta. Tai gal geriau liesa varskyte su kokio leisu jogurtu.
Graziod dienelis mergytes. Lekiu sportuoti.
Chamiciok,nedaryk nieko per prievarta,jei nesinori sportuoti,pailsek,pasilepink,patinginiauk. Viska reikia daryti su meile sau ir su energija,tik ne su bloga savijauta ir su nelaimingu veideliu, Nereikia prievartauti saves,tiesiog reikia ismokti gyventi sveikiau,maista derinti, sportuoti tada kada norisi, ir po truputi visa tai virs kasdienybe,ir tiesiog nebeisivaizduosim savo gyvenimo kitaip.
GERAI, sveik,nes zmogui sveikatyte svarbiausia. Kai esi sveika,tik tada daryk kokius nors gyvenime pokycius. O dabar sveik,sveik ir dar karteli sveik.
SYPSENELE, vakar apziurejau ta pasuku varskyte,bet ten kaloriju nemazai nes visokiu priedu prideta. Tai gal geriau liesa varskyte su kokio leisu jogurtu.
Graziod dienelis mergytes. Lekiu sportuoti.
Sveikutes ojojoj geda man vakar buvom sveciuose - tai sugriesijau , ispradziu buvau saunoule , turbut martinis kaltas , taip taip suversiu kalte martiniui , kad truputeli perdaug sau leidau..Dar kita savaitgali apturesiu drauges gimtadieni kazkoks baliu maratonas pas mane..vakar kepiau liesos varskes apkepa visiskai be miltu, truputeli ryziu ir aviziniu dribsniu dejau (aisku nera jau visiskai nekoloringas patiekalas)bet tikrai skanu.Dar radau nebloga minti kaip issivirti varskes virtinuku.Varske sumaisyti su aviziniais dribsniais , kiausinis,pasisaldinam kaip ismanom, idedam i saldytuva pusvalandziui , kad ''sudrektu''dribsniai ir poto verdam (tik raso , kad reik daryti truputeli didesnius), isgriebiam kai pakyla ir skanaus! su liesu jogurciuku ar dar su kuo nors.Pati dar neviriau , bet tikrai pabandysiu Laikomes mergaites , kas sega sveikit
sveikutes, mergaites,
as tai susiduriau su dviem problemom,pirma:anksciau saldumynai man galejo ir neegzistuoti, o dabar kai pradejau derinti maista, suvartoju jau savaite i diena 1500 kcal, BE PROTO NORIU SALDUMYNU:((( ir ka daryt nznau..ir ypac vakarais..
o antra-apimtys atrodo apmazejo, o svoris laikosi vietoj..rytais minu dvirati, ir body flexo keleta pratimu pasidarau.ir taip jau dvi savaites, na gal mazokai laiko praejo.beje, pradejauprie viso sito gerti CILI Burn.(manikiiurininke masike laaabai jau sulyso, tai sake, kad ji sita papilda gere, nu ,aisku, + sportas, ir valgio derinimas)
gal esate ismeginusios?
jau visko iskart griebiausi, nes balandzio pabaigoj vestuves:)
as tai susiduriau su dviem problemom,pirma:anksciau saldumynai man galejo ir neegzistuoti, o dabar kai pradejau derinti maista, suvartoju jau savaite i diena 1500 kcal, BE PROTO NORIU SALDUMYNU:((( ir ka daryt nznau..ir ypac vakarais..
o antra-apimtys atrodo apmazejo, o svoris laikosi vietoj..rytais minu dvirati, ir body flexo keleta pratimu pasidarau.ir taip jau dvi savaites, na gal mazokai laiko praejo.beje, pradejauprie viso sito gerti CILI Burn.(manikiiurininke masike laaabai jau sulyso, tai sake, kad ji sita papilda gere, nu ,aisku, + sportas, ir valgio derinimas)
gal esate ismeginusios?
jau visko iskart griebiausi, nes balandzio pabaigoj vestuves:)
Sypsenele, idomus receptukas,tikrai bus isbandytas. I ji ieina angliavandeniai,todel reiketu ji valgyti tik pietums,bet manau tikrai skanu.Kai pati ismeginsi,parasyk kaip gavosi,ar skanu Va tau uz receptuka.
Adanlee, jei sveikatyte tavo gera,tai svoris turetu kristi. Jei nesunku,parasyk man keliu dienu arba vienos dienos meniu arba cia arba i asmenini.Perziuresiu kada ir ka valgai.Parasyk kiek vandens per diena isgeri.TIK VANDENS. Kiek laiko ir kokiu laiku sportuoji. Perziureciau tavo meniu ir pakoreguociau,kad pradetu svoris kristi. Dar ydomu koks tavo ugis, svoris ir kiek tau metu. Ir kiek noretum numesti. Kokia diena tavo,ar daug judejimo, o gal daugiau sedi.Tiesiog tada lengviau suderinti mityba.Vien saldumynu atsisakymas neduos rezultatu. O jei labai norisi saldaus,suvalgyk truputeli medaus, dziovintu vaisiu,tik ne razinu ir jokiu cukatu. Valgyk liesa jogurta su vaisiais. Taip nesijaus toks cukraus poreikis. Ir nepamirsk diena pradeti su sypsena, o ne su mintimis apie svori
Apie papilda nieko nezinau,tai ir nieko nekomentuosiu.Tik tiek kad joks papildas jokiu stebuklu nedaro,deja tokia jau tiesa. Derinti viska reikia ir sporta ir mityba, papildai tik gali kazkokiu budu padeti greiciau pasiekti rezultato. Nenusimink,laiko dar yra iki vestuviu.
Adanlee, jei sveikatyte tavo gera,tai svoris turetu kristi. Jei nesunku,parasyk man keliu dienu arba vienos dienos meniu arba cia arba i asmenini.Perziuresiu kada ir ka valgai.Parasyk kiek vandens per diena isgeri.TIK VANDENS. Kiek laiko ir kokiu laiku sportuoji. Perziureciau tavo meniu ir pakoreguociau,kad pradetu svoris kristi. Dar ydomu koks tavo ugis, svoris ir kiek tau metu. Ir kiek noretum numesti. Kokia diena tavo,ar daug judejimo, o gal daugiau sedi.Tiesiog tada lengviau suderinti mityba.Vien saldumynu atsisakymas neduos rezultatu. O jei labai norisi saldaus,suvalgyk truputeli medaus, dziovintu vaisiu,tik ne razinu ir jokiu cukatu. Valgyk liesa jogurta su vaisiais. Taip nesijaus toks cukraus poreikis. Ir nepamirsk diena pradeti su sypsena, o ne su mintimis apie svori
Apie papilda nieko nezinau,tai ir nieko nekomentuosiu.Tik tiek kad joks papildas jokiu stebuklu nedaro,deja tokia jau tiesa. Derinti viska reikia ir sporta ir mityba, papildai tik gali kazkokiu budu padeti greiciau pasiekti rezultato. Nenusimink,laiko dar yra iki vestuviu.