Aš sutinku su visomis išdėstytomis sąlygomis. Būsiu šio ratelio nare.
O mano svorio metimo istorija yra labai ilga. Ir kiek tik kartų aš mečiau svorį ! Suskaičiavus visus mano numestus kilogramus, tai manęs jau turėjo nebelikti ir dar daugiau, bet suskaičiavus visus grįžusius kilogramus, tai esu dabartinė aš. Pirmadienį, sausio 09d., svėriau 93,00 (be rūbų)

.O prieš tris vasaras turėjau 75,00 kg. Žodžiu, buvo taip, 2008.01.03d turėjau 103,00 kg. Užsirašiau į aerobiką , pakoregavau savo smegeninę ir gavosi puikus rezultatas. Skraidžiau kaip ant sparnų, prisipirkau rūbų naujų, kurie dabar kaba spintoje ir daro man gėdą.Kada paslydau, net nežinau, tiesiog viskas grįžo pamažu. O dabar vaizdelis nekoks, labai nekoks...
Tai ir noriu iki vasaros save pakoreguoti, padailinti.
Bet rytoj rytą pasisversiu ir parašysiu. O sveriuosi aš įdomiai: namuose elektroninių svarstyklių neturiu (tik paprastos, netikslios), tai pasveriu rūbus namie ryte (turiu tokias svarstykles 5 kg), darbe nueinu į parduotuvę( tame pačiame pastate) ir pasisveriu ant elektroninių svarstyklių. Atmetu rūbus ir gaunu tikrą svorį. Tai ne aukštoji matematika, bet dabar esu radusi tokią išeitį.
Tai va. O tikslas mano - jaustis ir atrodyti puikiai.

Manekene nebūsiu, bet žmogumi tapti norėčiau. Patinka prierašas :
kaip gyveni, taip ir atrodai.Tai sėkmės jums visoms ir man pačiai !