Sveikos mergaites. Na as siandien paguldziau savo mb i ligonine. Operavo, tulzi pasalino,tai visa diena ligonineje maliausi. Vakare tik gryzau. Jam valgyti negalima,tai ir as nieko nevalgiau. Bet kai grizau,suvalgiau kelius saukstus plovo, veliau skumbres du gabalelius ir jogurto lieso su dviem trapuciais. Bet juk galejau ir nevalgyti,bet,,,nu gal neisigasiu ant svarstykliu uzlipus. O kol ligoninese blaskysiuos,tai pora dieneliu nesportuosiu ir nelipsiu Bet jau vasario 12tai prisiduosiu pilnai
Sypsenele,svoris turi kristi pamazu,gali ir sustoti,jei sustoja,tada siek tiek reikia paivairinti valgiarasti,kad jis nebutu vienodas ir organizmas nepriprastu ir vel bus viskas ciki
GERAI, tu tik sveik ir atsipalaiduok nuo visu minciu. Pasibaigs visos nelaimes,visi pasveiks,gris ir optimizmas ir noras. Neliudek viskas bus gerai,juk gyvenimas toks jau yra banguotas.
Chamiciok tuoj prades gyventi "ant treniruokliu bangos". Super,tik nepervark,ne tik degink bet ir kokiu pratimuku susigalvok,stiprink visa kuna.Saunuole.
Na ir visos jus esat saunuoles. Po balioneli visoms nuotaikai pakelti. As jau atsijungiu,pavargau siandien. Ikiukas.
Sveikutes po savaites ''susilaikymo''- 2kg , gal truputeli ir persistengiau , bet nuotaika ...skraidau ant sparnu..iki vakaro
Sveikos visos, ačiū visoms už gerus žodžius. Aš stengiuosi, laikausi ir sukuosi kaip voverė rūpesčiuose, bet čia ateiti visada malonu. Šiandien iš pat ryto pasidariau termosą karštos arbatos ir nulėkiau sportuoti, tai ir prieš sportą gėriau ir po, nes kitaip džiūsta gerklė, skauda, kranksiu. Bet užtai nuotaika pagerėjo. Jeigu dabar pilnatis, tai gal ji ir veikia Kai sumasčiau pasisverti svarstyklių baterija išsikrovė, tai kol nenusipirksiu naujos ramu, nereiks kasdien svertis.
Dar kartelį ačiū visoms už draugiją, kad čia užsukat, dalijatės mintim, sveikais receptukais, grožio procedūrom ir t.t
Rubine, besirūpindama artimaisiais nepamiršk ir savęs.
Dar kartelį ačiū visoms už draugiją, kad čia užsukat, dalijatės mintim, sveikais receptukais, grožio procedūrom ir t.t
Rubine, besirūpindama artimaisiais nepamiršk ir savęs.
Gera diena visom , ziuriu cia visas aplanke ligos. Aciu die mano seima jau pasveiko, o as gan normaliai atsilaikiau, jauciu medus padejo. Merginos mes juk moterys, mes stiprios, kai mano vaikas sako : mama tu negali sirgti, nes mes dabar sergam . Mano svoris irgi suletejo, skaiciau kad per sia pilnati organizmas linkes kaupti skyscius (cia is astrologinio kalendoriaus) . Sekmes tau Rubine ir sveikateles tavo vyrui
QUOTE(zydrune85 @ 2012 02 08, 12:36)
Gera diena visom , ziuriu cia visas aplanke ligos. Aciu die mano seima jau pasveiko, o as gan normaliai atsilaikiau, jauciu medus padejo. Merginos mes juk moterys, mes stiprios, kai mano vaikas sako : mama tu negali sirgti, nes mes dabar sergam . Mano svoris irgi suletejo, skaiciau kad per sia pilnati organizmas linkes kaupti skyscius (cia is astrologinio kalendoriaus) . Sekmes tau Rubine ir sveikateles tavo vyrui
labas ryta
nu pagal ta astrologini kalendoriu man tikrai kaupia skyscius atsikeliau patinus, aisku plius artejancios mm dar savo duoda, ir svoris 59,9. Tris kart lipau nepatikejau
o seip tai normaliia turetu buti, ant rubu jauciu.
Seip kazko aptingau rasyti, apatija Gerai, kad sporutoti noras niekur nedinges
ku ku mergaites
kaip sekasi ligoniukams?
as po sporto, bet siandiena sunkiai man sekasi o ir valgiau siandiena padrikai ir daugiausiai desros nu tiek man jos reikia, ir labai noriu, nors zinau kad tos rukytos vytintos nesveika juodai, o dar kaip troskina nuo ju, siaubas. nu bet cia ta pilnatis gal ir dabar dar koki riebu pyragaiti suesciau, vaje vaje, sugedinkit mane
kaip sekasi ligoniukams?
as po sporto, bet siandiena sunkiai man sekasi o ir valgiau siandiena padrikai ir daugiausiai desros nu tiek man jos reikia, ir labai noriu, nors zinau kad tos rukytos vytintos nesveika juodai, o dar kaip troskina nuo ju, siaubas. nu bet cia ta pilnatis gal ir dabar dar koki riebu pyragaiti suesciau, vaje vaje, sugedinkit mane
Sveikutes na tikrai sutinku su jumis diena kazkokia be rysio...Nakti pabudau apie 5val. ir nors zvaigzdes skaiciuok siaip laikausi ir toliau sekmingai , uz savo nuopelnus siandien apdovanojau save sokolado skiltele , vakare gryzus po darbo ''dasiroviau''iki vaisiu , tai atsitokejau kai lekste pilna lupenu buvo Siandien uzsikabinau del kokosu pieno , tiksliau noriu pabandyti troskinti vistiena kokosu piene...gal kas bandet ? Rubine turbut visa rupesteliuose , laikykis , mes moterys labai stiprios , as tuo pati isitikinau pries 4men. Chamicok dabar ir as uzsimaniau pyragaicio Ligoniukai sveikit
Labas rytas
Šiandien jis neblogas, nes jau tikrai pamačiau skaičių 68
Vištieną aš troškinu, pradžioje apkepu troškintuve, tada primetu visokių daržovių ir užpilu skardine kokosų pieno, kokia 15 min. patroškinu. Jei noriu "ale plovo", tai kartu dar ir ryžius sudedu . Jei ne, tai verdu atskirai ryžius
Šiandien jis neblogas, nes jau tikrai pamačiau skaičių 68
Vištieną aš troškinu, pradžioje apkepu troškintuve, tada primetu visokių daržovių ir užpilu skardine kokosų pieno, kokia 15 min. patroškinu. Jei noriu "ale plovo", tai kartu dar ir ryžius sudedu . Jei ne, tai verdu atskirai ryžius
Sveikos, nesuprantu kas man siandien yra, tik apie maista galvoju. net nervas ima Jauciu viska versiu pilnaciai Reikes pabandyti vistienos troskinuka, mano seimai patinka tokie troskiniai. Bjaurybe uz pastangas
QUOTE(Gerai @ 2012 02 10, 11:27)
Sveikos, kur dingot merginos? Smagu, Bjaurybė patenkinta rezultatais. O kodėl kitos neparašo ką jų svarstyklės rodo? Mano svarstykles vyras pataisė tai reikėjo pasisverti, bet bjaurybės (atsiprašau, Bjaurybe ) tai tą patį rodo. Bet kai sergu, tai gal dovanotina.
Blyn, šianidne vėl 69 rodo, nors nieko vakar nepririjau Blogos svarstyklės