Sveikos mergaites, vaikai uzmigo, tai atbegau jusu paskaityti, kokios jus saunuoles, smagu kad laikotes tikslo. Rubine lb patiko jusu pasisakymai. esate lb idomus zmogus. Cia serbentele rase, kad alki numusa mezgimas, man taip pat, po vakarienes siulai ir virbalai, labai gera dieta . Rubine linkiu jums greiciau susidraugauti su senais dzinsiukais . Sypsenele as daznai pasiziuriu nuotraukas, todel ir metu svori, nes pamaciau save dabar ir pries kokius 4 metus
Sveikutes As laikausi savo ''tiesiojoj'' , kolkas sveriuosi kas ryta , kad suprasti , ar nepersistengiu kas dien - 200 , 300 manau normaliai...Norejau paklausti ka jus vakarienei valgot ? apie 18val tai as pavalgau , bet veliau tai problema bandziau vaisius , tai nakti butinai ''nykstukus''turiu aplankyti , nervuoja , nes isibudinu..Mergaites , vakar kalendoriuje aptikau nebloga kauke veidui , isbandziau ir esu labai patenkinta , tai pasidalinsiu su jumis...Si kauke labai tinka kai lauke labai salta , maitina , drekina , apsaugo nuo silumos ir salcio svyravimu..Saukstelis alijosiaus sulciu , saukstelis alyvuogiu aliejaus (as turejau nerafinuoto migdolu ir ersketruogiu-tai dar geriau), kiausinio trinys. Sumaisom , laikom 20 min , nuplaunam tik su vandeniu .Galima daryti ja 2 kartus savaitej..Grazinames merginos is visu pusiu - sekmes !
Sveikutes salta sekmadienio vakareli. Siandien dienele prabego staigiai. Kalorijas "deginau" tvarkydama namus. Ryte dar su dukryte padarem mankstele. Pietums issiviriau rugstyniu sriubos.Labai jau jos norejau. Taigi visi skaniai pavalge mano "liesa" sriubyte. Taip vyras pareiske Vakarienei darysiu morkyciu salotas su salieru ir obuoliu ir krutineles turiu gabaliuka issivirus.
Sypsenele, tau labai greitai krenta svoris. Saunuole mergaite As kai vakare labai jau uzsimanau valgyti,pasiimu puodeli pasuku ir isipjaustau sviezio agurkelio ir letai su sauksteliu suvalgau. Man kazkaip padeda,jei jau labai organizmas reikalauja,tai va taip bandau ji "apgauti".
O kauke tikrai prie progos isbandysiu,nes ziema labai sauseja veidas nuo salcio. O ir savaitgaliai tokie "naminiai",kad manau kiekviena galim rasti laiko sau,ar ne?
O dar padeda ir visokiausia veikla vakarine,kad apie maista negalvoti. Va kaip minejo Zidrune85 jai padeda mezgimas,o as pasiimu ydomia knyga ir skaitau,skaitau kol akys merktis pradeda.
Gero vakaro mergaites, ryt po viso maratono uzbegsiu paplepeti
Sypsenele, tau labai greitai krenta svoris. Saunuole mergaite As kai vakare labai jau uzsimanau valgyti,pasiimu puodeli pasuku ir isipjaustau sviezio agurkelio ir letai su sauksteliu suvalgau. Man kazkaip padeda,jei jau labai organizmas reikalauja,tai va taip bandau ji "apgauti".
O kauke tikrai prie progos isbandysiu,nes ziema labai sauseja veidas nuo salcio. O ir savaitgaliai tokie "naminiai",kad manau kiekviena galim rasti laiko sau,ar ne?
O dar padeda ir visokiausia veikla vakarine,kad apie maista negalvoti. Va kaip minejo Zidrune85 jai padeda mezgimas,o as pasiimu ydomia knyga ir skaitau,skaitau kol akys merktis pradeda.
Gero vakaro mergaites, ryt po viso maratono uzbegsiu paplepeti
Sveikos visos, tikriausiai esat sveikos per situos salcius. Labai malonu cia ateit ir paskaityt jusu postus. Ir tik jusu deka as laikausi nuo apsirijimo, netgi specialiai sau gaminuosi valgyt, nes anksciau taikiausi prie visos seimos, gaila buvo vaiku nesuvalgyto maisto ismesti ir t.t. O dabar jiems ir vyrui gaminu atskirai, tik kokias salotas bendrai darau. Ir siaip daugiau demesio sau skiriu. Tai gi mielosios aciu Jums
Labas rytas
Žiauriai šalta
Žiauriai šalta
Sveikutes, nu jo,siandien ziauriai salta,,, Buvo daug reikaliuku mieste,tai nusaliau ir nosi ir rankas ir kojas. Siandien pasisveriau svoris 64,2kg. Dar pakrito per tris dieneles. Na po truputi kopiam kopiam savo tikslo link,nors judeti visai nesinori. Dabar tik apsimuturiuociau antklode ir i lova Laikausi dar nepasiduodu ligoms, na gal jau ir saltis po truputi atslugs,atsibodo.
Gerai, tu tikra saunuole. Matai reikia tik labai noreti ir po truputi,laiptelis po laiptelio ismoksi valgyti sveikiau, ir rezultatai prades dziuginti.
Begsiu dar siandien i masaziuka,nors taip salta,kazkaip net purto mintis apie lauka.
Nesusalkit mergaites, karstos arbatytes su medum ir citrina, o jei dar imbiero idesit,tai visi persalimai bus nugaleti
Gerai, tu tikra saunuole. Matai reikia tik labai noreti ir po truputi,laiptelis po laiptelio ismoksi valgyti sveikiau, ir rezultatai prades dziuginti.
Begsiu dar siandien i masaziuka,nors taip salta,kazkaip net purto mintis apie lauka.
Nesusalkit mergaites, karstos arbatytes su medum ir citrina, o jei dar imbiero idesit,tai visi persalimai bus nugaleti
Sveikutes o kur musu kitos mergaites dingo ? , gal jau nuo bado numire ? tiesa bjaurybe pranese , kad salta... auuuuuuuuuuuuuuuuu As irgi laikausi , nepasiduodu nei koloringam maistui , nei ligoms... , bet kazkaip svorio kritimas sustojo , stovi vietoj , kadangi as taip ''kudeju''rimtai pirma karta , tai noriu paklausti kaip pas kitas jis krenta ? Dabar pas mane ant ''bangos'' darzoviu sriubos su ''pedsakais''vistienos kazkaip patinka man...siandien vakare gryzus irgi pavalgiau...Treciadieni bus savaite....pamatysim , kiek nutirpinau.. Rubine , tu saunuole , taip ir toliau laikykis , berots vasario 12 d. pas tave menuo
labas rytas
Ui, kaip ryte pasisekė, vieną akimirką net pamačiau skaičiuką 68 , ale paskui sėkimingai vėl sugryžo į 69 . Bet progresas į priekį, nes aną savaitę džiaugiausi pamačius 69
Man tos sriubos-troškiniai irgi labai patinka, viską sumeti į vieną puodą, nei tau ten marinuot, nei kept, nei riebaluotas keptuves plauti ir garnyro nereikia
Vakar labai tvarkinga diena, pusryčiams košė, pietums vištiena su ryžiais, brokoliais ir šparaginėm, vakare riekutė duonos su dviem gabaliukais virto kumpio ir morkų su česnakais mišrainė, dar buvo obuolys ir bananas
Ui, kaip ryte pasisekė, vieną akimirką net pamačiau skaičiuką 68 , ale paskui sėkimingai vėl sugryžo į 69 . Bet progresas į priekį, nes aną savaitę džiaugiausi pamačius 69
Man tos sriubos-troškiniai irgi labai patinka, viską sumeti į vieną puodą, nei tau ten marinuot, nei kept, nei riebaluotas keptuves plauti ir garnyro nereikia
Vakar labai tvarkinga diena, pusryčiams košė, pietums vištiena su ryžiais, brokoliais ir šparaginėm, vakare riekutė duonos su dviem gabaliukais virto kumpio ir morkų su česnakais mišrainė, dar buvo obuolys ir bananas
Sveikos mergaites, dziugu matyti kad laikotes. GERAI ir tu saunuole , o as vakar aplankiau vakare mama ir pas ja prisivalgiau stintu , kaip as save griauziau ir pykau kad neatsilaikiau . Vakar iskrovos nedariau nes galvoju kad dabar persalta . Pagaliau pasveiko vaikai net ramiau. Siandien planuoju vakre su slidem pavakaroti
Sveikos mergaites
Siandiena jau silciau Tik mano nuotaika kazkur dingus, gal pilnatis veikia, nes jau sapnai
Svoriukas mano siandiena 59,2Kg. Bet artinasi mm, tai visai sakyciau normaliai. Vakar vakare padariau grieka: viena cirvini blyna surijau, neiskenciau bekepdama Su sportu draugauju, sekmadieni ir vakar sportavau daug. Susidraugavau su savo steperiu, tai manau ipratus ji minti bent 30-40 min per diena, jis daugiau naudos duos negu dviratis Nors ir su dviraciu pasizadu nemaziau kaip 30-40min vaziuoti.
Begsiu po pietu manikiura pasidaryti, gal nuotaika pakels
Siandiena jau silciau Tik mano nuotaika kazkur dingus, gal pilnatis veikia, nes jau sapnai
Svoriukas mano siandiena 59,2Kg. Bet artinasi mm, tai visai sakyciau normaliai. Vakar vakare padariau grieka: viena cirvini blyna surijau, neiskenciau bekepdama Su sportu draugauju, sekmadieni ir vakar sportavau daug. Susidraugavau su savo steperiu, tai manau ipratus ji minti bent 30-40 min per diena, jis daugiau naudos duos negu dviratis Nors ir su dviraciu pasizadu nemaziau kaip 30-40min vaziuoti.
Begsiu po pietu manikiura pasidaryti, gal nuotaika pakels
Labas vakaras, sako, kad šalčiai nukrito, man vistiek šalta. Gerklę skauda, sloga, apetitas aišku sugrižo. Gal čia nervai sakau, nes vaikai serga, vyras serga. Ir taip jau mėnuo. Šiandien didįjį vaiką nuvedžiau pas gydytoją, vaistų prirašė už 120 Lt. Ir sakė, jeigu nepraeis dar antibiotikų duos.
P.S bijau svertis.
P.S bijau svertis.
Sveikutes Kokia as patenkinta , kad prisiregistavau prie supermamu ir kad jus aptikau , kazkaip anksciau net nepagalvojau apie tai..O patenkinta tuo , kad bendraminciu turiu , kad kartu siekiam vieno tikslo , vienai butu sunkoka, nors as uzsispyrus , bet vistiek.. Jauciu , kad mano skrandukas pes savaite laiko jau susitrauke , tai maziau ir telpa..Darbe bendradarbe pasijuoke , kad kaip pauksciukas ''palesu''ir tiek..o as mintyse pagalvojau , pries kokius 5 metus ir as slamsciau viska is eiles ir ''nejo''i kuna Pusryciams kiausinis , pietums grikiai su darzovem ir krutinele , vakarienei morku salotos su slyvom , dar veliau greifruktas ir kivis. Visiskai atsisakiau cukraus , kava geriu su medum ( mat su medum neturiu problemu , nes tevukai laiko ), siandien susimasciau drauges gimtadienis arteja..ojojoj..kapec man , musu kompanija megsta brendi , o ji dar tokia seimininke..Su lanku draugauju toliau , suku jau virs valandos..Prisiminiau , kad vandens jonizatoriu turiu , tai nuvaliau dulkes atsiprasiau ir pradejau gert.. Sekmes mergaites visoms , nepasiduodam pilnaciai
Papildyta:
Gerai , nusiramink , zinok , kad tai laikina , ir viskas praeis , kai nervuojuosi ir as slamsciu , bet stengiuosi slamsti bent jau kazka maziau koloringesnio ir nelipk ant tu svarstykliu , uzlipsi kai viskas susitvarkys..SEKMES TAU
Papildyta:
Gerai , nusiramink , zinok , kad tai laikina , ir viskas praeis , kai nervuojuosi ir as slamsciu , bet stengiuosi slamsti bent jau kazka maziau koloringesnio ir nelipk ant tu svarstykliu , uzlipsi kai viskas susitvarkys..SEKMES TAU