Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

QUOTE(Rubine @ 2012 02 02, 11:44)
Saunuole Sypsenele 4u.gif  4u.gif  4u.gif , taip ir toliau. Mano pasamone naktimis per sapnus tankiai saldumynu pavalgo lotuliukas.gif , bet tik gerai kad nuo to kg, nedideja thumbup.gif 
Bjaurybes meniu man nelabai patinka metant svori. Nezinau ar nesupksit jei pazerciau keleta atsargiu patarimu, bet per viena diena valgyti makaronus ir bulves tai jau ne tik kaloriju bomba ir apkrautas virskinimas bet ir nepades svorio kritimui,. Jei pavyzdziui labai norisi bulviu, galima jas valgyti virtas bet be mesos ir iki 15 val, Pavyzdziui su pasukom ir varskyte.Ir ne kiekviena diena. Bulviu krakmolas uzkisa zarnyna ir jos is organizmo pasisalina ne per viena para...Kruopos taip pat yra patartinos ne su mesa,bet jas vistiek sveikiau valgyti nei bulves su mesyte, jei pradzioje labai sunku valgyti atskirai mesa su darzoviu salotom ir kruopu kose su darzovem arba vienas. Jos gali buti virtos ir su pienu 1 proc. liesumo jei neskanu su vandeniu, bet negardinti jokiu sviestuku. Kruopos yra angliavandeniai,jie butini organizmui,kad nesutriktu visa medziagu apykaita,bet jas taip pat valgyti reikia ryte arba iki 15val dienos,cia jau priklauso nuo zmogaus judejimo per diena. Nesudeginti angliavandeniai virsta musu kune atsagomis t.y. "riebaliukais".
Svorio metimas tai ne tik dietologu patarimai,tai ir zmogaus psichologinis saves paruosimas ir ejimas pamazu prie to mazais laipteliais. Nes psichologine priklausomybe nuo maisto,kai istinka zmogu stresas ar kokios nors nelaimes,tai jau parodo psichologine zmogaus bukle. Reikia tada darbo su savim, grazaus susitarimo ir ne staigaus atsisakymo visko kas skanu, bet palaipsniui eiti prie to,atrandant visai kitus maisto produktus ,netgi desertus ,kurie pakaicia nesveikus mitybos yprocius. As turiu drauge ,kuri sveria virs 100kg. Ir ko tik ji neisbande, ir Lydos tableciu, ir ivairiausiu dietu,bet viskas truko labai trumpai...Netgi buvau prikalbinusi ja kartu sportuoti ir nusipirkti metini abonimenta, vedzioti kartu su savim ir atrasti meile sportui,judesiui, tokiai sporto sakai,kuri jai butu miela,,,,Bet...mano visos pastangos bevaises,Ji toliau kankinasi vis prarasdama naujas"meiles", nes vyrai drasiai pasako,kad trukdo jos antsvoris...Tai aisku ziauru, ir as jau nebezinau kaip jai padeti. Ji mano drauge, aisku as ja myliu tokia kokia ji yra ir man visai nesvarbu kaip ji atrodo. Ir nezinau kaip jai padeti,tiesiog manau,kad ji turi pati susitarti su savim,nes bet kokia dietologo pagalba ar psichologo ji grieztai atmeta.
Va tiek mano rytiniu pamastymu,begu i masaza, o vakare vel uzsuksiu pasiziuret kaip jus gyvenat 4u.gif

Nuostabus postas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, retkarciais cia uzsuku pasiskaitineti istoriju, kurios ikvepia susilaikyti nuo maisto pagundu... Taciau kiek matau daugumai pavyksta pasiekti norima tiksla, bet po kiek laiko vel aptingstama.
As pati per sventes buvau priaugusi pora kilogramu, tad dabar jau nuo sausio stengiuosi is naujo reguliuoti mityba.

Kas man pasirode keista, kad dauguma is jusu stengiates numalsinti alki vakarais suvalgydamos koki nors vaisiu. Kiek esu skaiciusi geriausia vakarais valgyti darzoves, o vaisius rytais.

Dar susikuriu nusiteikima siekti tikslu aplanksiusi vieno asmeninio trenerio svetaine. Skiltyje atsiliepimai pateiktos sekmingos jo klientu istorijos su nuotraukomis. Taip puiki motyvacija sveikai maitintis ir sportuoti.
Yra ideta ir treniruociu programa, norintiems numesti svorio. Ji cia http://www.rbimba.lt.....mas final.pdf

As niekada nesilaikiau kazkokiu dietu ar dar ko. Tik vis stengdavausi pasieskoti info kaip sveikiau maitintis. Jau nuo praeitos vasaros stengiuosi valgyti vaisius pusryciams, arba verduosi kose. Seniau man vaisiai atrode ne rimtas maistas, o tik uzkandele. Plius labai daznai valgau mesa, beveik kiekviena diena, stengiuosi sumazinti mesos vartojima, geriau issikepu pora blynu ar issiverdu darzoviu troskini, ar kokia sriuba. Pries pora metu skaiciau Allen Carr "Lengvas budas suliekneti", aisku perskaiciusi nesulieknejau biggrin.gif Nepaveike taip smarkiai, bet buvo geru minciu ir nors nesutinku su viskuo kas parasyta, is tiesu buvo geru minciu, privercianciu susimastyti ka valgai smile.gif
Taip pat stengiuosi valgyti sviezia maista, gaminu tam kartui tiek kiek suplanuoju suvalgyti. Ir seniau, kai dar gyvenau pas mama valgydavau pusryciams sildyta maista, tiksliau patiekalus (t.y. virtos bulves ir pan). Bet mano nuomone, tai yra per sunkus maistas pusryciams.
Atsakyti
Man buvo gėda nešti tą lanką, nes visi (?) būtų žinoję, kuriam tikslui(kiaulaitė nori sulieknėti).
Man geriausias užsiėmimas vakarais nuo maisto-mezgimas ir nagrinėjimas kokio naujo rašto,kuris neišeina.Tada užsivedu ir pamirštu viską viską, net ir šaldytuvą, ir kad turiu skrandį....
Atsakyti
Labas rytas... 4u.gif skanios ir kvepiancios kavutes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif As savimi kolkas patenkinta , laikausi puikiai thumbup.gif , svoris po truputi mazeja , tik dabar reik pasukt galvele ka valgyt g.gif , nes norisi ir skaniai ir maistingai ir nekoloringai...Pasidalinsiu kaip pasidaririau skanias morku salotas... tarkuotos morkos , pjaustytos dziovintos slyvos , citrinos sulciu , (supjaustau ir ta issunkta citrinos riekele), meducio . Ismaisau ir palieku pastovet , tik ne i saldytuva . Pries valgant dar syki issimaisau ir apiberiu pakepintom linu semenim..mmmmmm thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Labas rytas mergytes, kaip smagu ir kiek daug minciu kartu bendraujant kyla. thumbup.gif
Butinai siandien pasidarysiu Sypsenele tavo morkyciu salotas, tikiu kad labai skanu o ir sveika biggrin.gif
Dalinkimes ivairiais receptukais,kuri ka skanaus ir sveiko atrasime,tiesiog bus idomiau pasidalinti patarimais ir paivairinti valgiarasti.
Del begimo takelio,tai istikruju juo begant daugiausia kaloriju sudega, dar labai gerai slides, ojau trecioje vietoje dviratis. Jis stiprina koju raumenis ,o daugiau islietas prakaitas degina kalorijas.
Tik nedarykit klaidos kaip as padariau begiodama.As begiodavau rytais stadione, ir taip prisidariau traumu,nes neapsildzius raisciu ir raumenu pradedavau begti ir ilgainiui atsirasdavo skausmas, o jau poto trauma- raisciu patempimas. Vienoje kojoje istampyti kelio raisciai, o kitoje ties ciurna. Jau praejo 3 metai ir kai tik pradedu begti ant begimo takelio,atsinaujina skausmas. Daug darau visokiu pratimu raisciams stiprinti ir baseine vaikstau ant pirstu galu, ir masazuoju,bet begti negaliu doh.gif Ir vis per ta nezinojima,,,Tiesiog kiti treniruokliai,tiek slides,tiek dviratukas rekomenduoja padaryti raumenu tempimo pratimukus po treniruotes,o begti reikia labai labai pamazu didinant kruvi,kad kojytes priprastu.
Chamiciok, ar darai ytupstus,pritupimus? Jie labai dailina kojytes. Suprantu tave,nes pati kovoju su ta problema.Tik dabar kitaip,bandau susidraugauti su savo kojomis ir masazuoju, soku per aerobika, vaziuoju dviratuku per baiku treniruotes. Is tikruju yra daug pratimu kojoms,tik reikia jas pastoviai daryti,nepertraukiamai ir jie duoda rezultata,jei sveikai maitinames ir islaikom svori.
Pavasari,vasara,rudeni,vakarais vazineju su dviraciu,gal yra mergaiciu is Panevezio,tai suoraganizuotume pasivazinejima drauge. Butu tikrai smagu susitikti ir gyvai susibendrauti.Parodyciau daug pratimuku,paplaukiotume thumbup.gif
O kitoms visoms mergaites aciu uz patarimus,uz nuorodas. Nes manau visa tai labai pravercia.
Jei rasit nuorodas naudingiems pratimams,ar receptams,taip pat dekit,tiesiog viskas labai pravers. As tuo paciu taip pat viska,ka tik rasiu,desiu,skaitysim,dalinsimes,mintimis ir ydejomis ir lieknesim laimingos thumbup.gif
Grazaus ziemisko savaitgalio. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 02 03, 15:36-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 02 03, 15:36)
Sveikutes  4u.gif kaip smagu ,kad pas mus po truputi ''tirpsta''riebaliukai . Saunuoles , tos kurios vaiksto sportuoti . As nuo vasario 14 d.vis vaiksciodavau , bet siemet kazkaip nesutelpu i savo laisva pusdieni.. smile.gif tai lanka nors nusipirkau..o sakes , kokie ''peizazai'' buvo ant liemens , o dabar laisvai virs valandos prasuku  thumbup.gif .Rubine , labai aciu uz patarimus , nesinori sveikatos davaryti per situs ''susilaikymus''as uz protinga lieknejima , nes beto ir taip hemoglobinas mano visa laika ant ribos...Maciau akcija maximoj dabar tiems dideliems greifruktams , taip , kad mergaites trapuciu uzsipirkom , o dabar greifruktu lekiam ir valgom su tom baltom zievelem .... biggrin.gif

Čia pamelo buvo akcija g.gif Blyn, nežinojau. Vakar naktipiečiams prie namų kioske pirkau, įsitaisiau vakare lovoje ir galvoju suvalgysiu viena, nes kiti nemėgsta. Lupu,lupu ir galo nėra, susinervinau ir su peiliu prapjoviau, o ten mažiukas kaip mandarinas toks ir vienos jame sėkliukės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(serbentėlė @ 2012 02 03, 20:09)
Aš lanką pirkaui sporto prekių parduotuvėje. Tiksliau sakant, man nupirko draugė ir  atnešė. MAN BUVO GĖDA JĮ NEŠTI.  Suku tik į vieną pusę, į kitą neišeina: krenta ir nudaužo kojas, oi oi kaip skaudu būna !
Einu pasukti dabar. (trumpam prisiprašiau prie kompo. Visi paeiliui ir landžiojame į savo puslapius.)
Vajėzau, pamačiau savo atvaizdą lange.... neturiu žodžių...marš sportuot,kiaulaite.....

Aš noriu nusipirkti tokią lėkštę ant žemės, kur gali sukiotis pats į abis puses, nemoku paaiškinti, bet mano laikais sovietmečiu visos tokias turėjom. Mąsčiau pagal skelbimus ieškotis internetu, bet nežinau kaip ji vadinasi g.gif. Gal kurios mama pamena rolleyes.gif
Papildyta:
Aš šianiden tįvarkingai buvau iki pietų, pusryčiams sumuštiniai su avokadu, pietums gryžus po sporto vištiena, ryžiai, brokoliai ir vėliau atsinešė vaikai cepelinų, nu vienu žodžiu neatsilaikiau, vieną sukirtau doh.gif
Atsakyti
Aš noriu nusipirkti tokią lėkštę ant žemės, kur gali sukiotis pats į abis puses, nemoku paaiškinti, bet mano laikais sovietmečiu visos tokias turėjom. Mąsčiau pagal skelbimus ieškotis internetu, bet nežinau kaip ji vadinasi g.gif. Gal kurios mama pamena rolleyes.gif
Papildyta:
Aš šianiden tįvarkingai buvau iki pietų, pusryčiams sumuštiniai su avokadu, pietums gryžus po sporto vištiena, ryžiai, brokoliai ir vėliau atsinešė vaikai cepelinų, nu vienu žodžiu neatsilaikiau, vieną sukirtau doh.gif
[/quote]

senukuose pirkau pries kokius gal du tris metus, bet yra tikrai ju. sukimosi diskas vadinasi.as kai lankiau maza aerobika, tai trenere mums buvo nupikrus metalinius tokius, dabar turiu plastikini. dar prie to metalinio tai buvo tokia lazda, paskui tevas ja naudojo desroms virs virykles dziovinti lotuliukas.gif o kaina iki 30lt max. gal ten iki 20, dabar nepamenu, bet as nesinaudoju juo smile.gif
mano siandiena tinginine. nieko nedarau tik edu, guliu, ksiatau knyga ir kompa vartau smile.gif pusryciams trapuciai su kava, paskui pries pirma, nes dar lovoj gulejau, kava su pienu ir du soko saldainiai, pietums sildziausi vakarykstes kepeneles su raugitnu agurkeliu, ka tik sulapnojau keturis trapucius su permatomai pjaustyta desrike ir kava su pienu. idomu nuo tokios dozes kavos kaip miegosiu g.gif paskui kokia po sesiu darysiu savo kokteli ir buciau labai sau dekinga jeigu daugiau jau nieko. siandien nesportuosiu, bet rytoj turiu pusantros valandos butinai. ir dar prie savo sporto butiai Rubine pridesiu itumpstus ir pritupimus. kazkada dar darydavau tokius persedimus, labai gerai sikniukui ir liemeniui, atsisedi ant keliu ir uzpakali nejudindama koju tai i vian puse tai i kita tiesi. nezinau ar supratot, bet sitas budavo geras 4u.gif
kazkuria diena ismeginsiu sypseneles saloteles. jo jo mergaites, rasykit visos kokius nekoloringus ir skanius patiekaliukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chamiciok: 04 vasario 2012 - 17:02
Reiks kokį savaitgalį iki senukų nulėkt, nes po darbo tingiu, nors ir šalia
Atsakyti
man jau akyse ir smegenyse raibuliuoja nuo skaitymo, o nuo drybsojimo kaulai sustengs. meginsim su vyru paskui i miesta nulekti, prasivezint smile.gif
Atsakyti
Sveikutes gathering.gif , negaliu pro kompa praeit jusu neaplankius biggrin.gif .Diena kazkokia be rysio , del salcio nusprendem sedet namie..tik maximoj buvau . Pamelo uzsipirkau , darzoviu ir zuvies. Jeigu kasnors mane butu filmave , tai butu luze is juoko.. biggrin.gif Maximoj su vezimeliu laksciau kaip torpeda biggrin.gif , ieskojau sau MAISTO biggrin.gif , svarbiausia nuvariau pirmiausia prie pyragu skyriaus , poto prie suriu , aisku saldainiu skyriaus irgi nepamirsau... biggrin.gif ,o( svarbiausia siandien vyras parode nuotrauka mano pries 2m.kai buvom Turkijoj , jetus idegus , nezinau , gal kokius 55 sveriau , lieknute , grazute , vat tokia as sau patinku smile.gif tai va , prisiminiau as ta nuotrauka...ir ratus pradejau sukti darzoviu skyriuj smile.gif Siandien pusryciams nedaug virtinuku su medum , pietums avokado, pomidoru salotos su citrina , padziovinta vokiskos duonos riekute , pavakariams vaisiu kalnas , vakarienei trapuciai su liesa varske ir medum , vyras ruosiasi vyna atidaryt g.gif .Kas nustebino mane pacia , tai pamatyt nuotraukas , kuriose as sau patinku , patikekit mergaites , motivacija tik padidejo ! Siulau savaitgali , kai ner kas veikt - pasivartykit nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
No jo, dienele siandien labai salta. As siandien kazkokia labai alkana jauciausi blush2.gif
Gal cia saltis reikalauja papildomu kaloriju lotuliukas.gif
Siandien su dukryte pasportavom,nors ji labai jau nusistaciusi pries sporta,bet ir ji sake,kad po mankstos jauciasi geriau biggrin.gif Tik nezinau ka rytoj sakys,kai viskas skaudes lotuliukas.gif
Ta sukimosi diska as namuose turiu. Bet jis vargsas guli,dulkeja blush2.gif Kazkaip senai as ji pamirsau,nes labai jau nuobodu ant jo sukiotis. Man lankas "labiau prie sirdies". Dar turiu namuose dideli kamuoli.Kai namuose sportuodavau jis man labai praversdavo.O ir dabar sporto klube ne viena pratima darau ant jo ir pilvo presui ir sedmenims ir kojoms.Kai pirkau ji,tai kartu buvo ir knygute su naudingais pratimais. Ji naudojant isitempia visi raumenys,nes kartu dirba ir pusiausvyros koordinacijos raumenys.
Buvom su dukra pardej,tai as taip pat sau maisto pasipirkau. Lieso jogurto, zuvies, surio, citrinos.Isbandziau Sypseneles salotos,jos tikrai labai skanios,liuks thumbup.gif
Issitraukiau savo senus dzinsus. Jau ilendu,liemuo laisvas,tik ant koju dar norisi laisvumo.Veidrodis rodo,kad dar menesiukas ir gal jau as su jais susidraugausiu drinks_cheers.gif
Viena diena per savaite as manau reikia save palepinti skanestu,tai labai normalu ir labai skanu,bet gal pasirinkti kazka viena,o kita savaitgali vel kazka kita. Man kazkaip saldainiu gali ir nebuti, bet ledai, varskes pyragai man labai skanu blush2.gif Siandien labai skaniai atsigeriau late kavos ir savo naminio pyrago suvalgiau gabalioka. blush2.gif
Na as cia save taip paguodziau,juk savaitaglis mergaites,ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Pasilepinti 1 karta i savaite tikrai galima , sutinku thumbup.gif Gaila , kad Rubine esi Panevezi , atlekciau pirmoji.. biggrin.gif pasivazinet , pasimaudyt , musu ''tema''paplepet ..bet as Vilniuj g.gif biggrin.gif
Atsakyti