Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

A-ūūūūūūūūūūūūūū, aš čia !
Buvau pamaloninta, kai perskaičiau, kad manęs pasiilgo Chamičokas.
Tikrai, ruošiau staigmeną, t. y. save lipdžiau. Be didelių vargų jau matau 86,00kg.
Mažais žingsniais, bet einu link pavasario ! Vakare parašysiu daugiau, labai daug darbo(mėnesio pradžia !)

Atsakyti
serbentele,džiaugiuosi tavo tirpstančiais kg thumbup.gif lauksim tavo žinios vakare blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif kaip smagu ,kad pas mus po truputi ''tirpsta''riebaliukai . Saunuoles , tos kurios vaiksto sportuoti . As nuo vasario 14 d.vis vaiksciodavau , bet siemet kazkaip nesutelpu i savo laisva pusdieni.. smile.gif tai lanka nors nusipirkau..o sakes , kokie ''peizazai'' buvo ant liemens , o dabar laisvai virs valandos prasuku thumbup.gif .Rubine , labai aciu uz patarimus , nesinori sveikatos davaryti per situs ''susilaikymus''as uz protinga lieknejima , nes beto ir taip hemoglobinas mano visa laika ant ribos...Maciau akcija maximoj dabar tiems dideliems greifruktams , taip , kad mergaites trapuciu uzsipirkom , o dabar greifruktu lekiam ir valgom su tom baltom zievelem .... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės ! drinks_cheers.gif
Parvežė jau mane iš darbo. Visą savaitę buvau vežiojama, turėjau asmeninį vairuotoją.Tie šalčiai šalčiai... Užšalusi mano mašinytė stovi po langais. verysad.gif
Prašau pasidalinti patirtimi, kaip jums pasiseka taip ilgai lanką sukti g.gif . Man labai prailgsta laikas, atsibosta.Viską bandžiau: ir televizorių žiūriu ,ir muzikos klausausi... Mano lankas metalinis,su dygliukais. Kol priprantu, tai ir mėlynės ant šonų būna. Bet valandą išsukti...nežinau...ilgiausiai esu sukusi 35 min. Prašau mane įkvėpti , kokių svarių minčių pažerti (apie ką galvojate sukdamos) !
Šiaip tai dabar programa maximum: neapsiryti per išeigines ir šiek tiek pasportuoti savarankiškai. Ar pavyks g.gif
Atsakyti
Serbentele , pritariu programai maximum , nors galima sakyti -maximum pas mane 3 diena smile.gif -1kg 7oo thumbup.gif O kas del lanko , tai telika ziuriu kai suku , rankose pultas ir varau per visus kanalus kol randu ka tinkamo...suku po 20 min. i viena puse , poto 20 i kita ir t.t. mano lankas 1kg 600. O kas del ikvepimo , nu labai jau noriu nuo pilvuko tuos riebaliukus panaikint...pas kiekviena skirtingai jie pasiskirste....o pas mane tai blyn , kad juos kur galas ant pivuko ne tik apacioj , bet ir skrandzio srity doh.gif
Atsakyti
Chamiciok , ar pasiteisino kokoso aliejus ? Braskiu kaukei.. 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip fainai gyvenat 4u.gif 4u.gif 4u.gif Spa proceduros, braskiu kaukes,,,net seiliu burnoje susikaupe pasiskaicius. As braskes turbut iki veido nedanesciau,tik iki burnos lotuliukas.gif

o ir visos grazeja,daileja 4u.gif 4u.gif Super biggrin.gif Ir as to lanko uzsimaniau, o kur jus perkat tuos lankus, su "dygliukais" ir sunkius. Prie teliko ir as pasukciau namie.
Siandien pasisveriau.65kg thumbup.gif .4kg atsikraciau nuo sausio 12d. kai pasakiau sau stop ax.gif Na tai dar liko 6kg, o tada jau palaikymo etapo ir zingsnelis po zingsnelio pratinimasis gyventi sveikai ir skaniai biggrin.gif Pavasari issirenksim visos grazios ir dailios.
Mano dizioji "riebalu problema" ant koju, tai gal ir jomis lanka sukti lotuliukas.gif Aisku as cia juokauju, bet ko tik nedarau ir ytupstus ir pritupimus ir ant dvieju koju ir ant keturiu per "kuno dizaina",ten sportuojam su stangom ir svoreliais. Ir lenkiames ir gulames ir sokinejam.... Zinau,kad reikia kanntrybes,bet taip norisi rezultato blush2.gif
Siandien peitus aviziniu dribsniu kose su darzovem,vakare krutinele su darzovem. Uzkandis liesas jogurtas ir kava su cukrum ir 20g juodojo sokolado... Na cia smegenys kad gautu laimes hormono lotuliukas.gif
Ryt sestadienis,dairausi i koki kina su vyru nueiti,kad vakaras neprailgtu. Atsiveziau siandien savo purvo,darysiu ryt ivyniojima ir kava pasitrinsiu. Zodziu svarbiausia veikla,kad namuose sedint nesukiltu apetitas,nes siandien seimynos prasymu pyraga iskepiau,tai kol jo nesunaikins,tai man akis badys ir erzins lotuliukas.gif
Tik nesusalkit mergaites,bukit zvalios,grazios ir stiprios thumbup.gif
Atsakyti
Aš lanką pirkaui sporto prekių parduotuvėje. Tiksliau sakant, man nupirko draugė ir atnešė. MAN BUVO GĖDA JĮ NEŠTI. Suku tik į vieną pusę, į kitą neišeina: krenta ir nudaužo kojas, oi oi kaip skaudu būna !
Einu pasukti dabar. (trumpam prisiprašiau prie kompo. Visi paeiliui ir landžiojame į savo puslapius.)
Vajėzau, pamačiau savo atvaizdą lange.... neturiu žodžių...marš sportuot,kiaulaite.....
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 02 03, 17:09-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 02 03, 17:09)
Chamiciok , ar pasiteisino kokoso aliejus ? Braskiu kaukei.. 4u.gif

skanus tas aliejus, as tepu ji ant trapucio, permatomai ir desrikes permatomai uzsidedu, dabar tokius tris suvalgiau tongue.gif . nu man jis kolkas patinka, tik kad nepadauginciau, kepiau sian kepeneles ant jo tai skonio lyg nekeite.
braskiu kauke mano siu metu atradimas, ji tokia kaip pilingine, jau skani jau kvepia, laizyt norisi. ir veidas skaistus skaistus 4u.gif 4u.gif

Rubine mano irgi kojos problematiskiausia kuno vieta, trumpos ir dar storos doh.gif ir ko tik nedaru, specialiai dviraty suku, kad kudinsciau dailinciau, ant to steperio einu, ir seip vaikscioti megstu, o jos ne velnio nekusta. viskas kusta nuo virsaus.
jau dzinsus issirintki su tokioms kojom problemu problema bigsmile.gif

as kazkada is kaimynes buvau parsainesu lanka, lae as jo negaliu issukti ilgai, man nuobodu. su dviraciu jokiu prblemu, kad ir valanda. bet man knieti nusipirkti irgi ji, mazu nors 10min i diena iseitu pasukti. maciau topshop yra kazkokiu. turiu dar toki sukimosi diska, bet man jis irgi nelabai, nrs jis daugiau gla talijai ryskinti skirtas, toks atsistoji ir sukiesi i visas puses. nu vienu zodziu, namai tuoj virs sporto klubu. dar buvau uzsigeidus begimo takelio, bet jau vietos nebera, vyras istrenks su visias instrumentais mane lotuliukas.gif

kaip cia sian daugiau nepaslydus su maistu, nes siandien nesportavau.

serbentele, kodel tau lanak buvo geda nesti??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Džiugu, kad Serbentėlei ir Rubinei pukiai sekasi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lanką sunkų ir aš kartais pasuku tom dienom kai į sporto klubą neinu. Bet jam reikia vietos ir vos pradedu sukti tai ir vaikam reikia praeiti tada, ir katinas pradeda landžioti. Tai vieną kartą vargšeliui taip užvožiau netyčia, kad nuo ir nuo lovos nukrito. Teneišgirsta mane gyvūnų apsaugos tarnybos.
Atsakyti
Gal kartais zinot kiek kainuoja begimo takelis ar ''slidininkas'' nauji ar panaudoti ? g.gif Kazkaip ir as pradejau mintis austi del kokio dar nors treniruoklio .. g.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 02 03, 20:38-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 02 03, 20:38)
Gal kartais zinot kiek kainuoja begimo takelis ar ''slidininkas'' nauji ar panaudoti ? g.gif Kazkaip ir as pradejau mintis austi del kokio dar nors treniruoklio .. g.gif

begimo takeliai kazkur nuo 1000 iki daug jeigu profesionalus. as kazkada senukuose buvau nusiziurejus uz 1099 , bet visgi nusprendziau geriau dviraty, maziau vietos uzima, o tie elepsiniai irgi manau panasiai.
irasyk i google begimo takelis arba elipsinis ismes puslapius kur prekiauja ir kainas
tik begimo takeliai pigesni yra mechaniniai dar, bet elektrinis manau zymiai geriau. nu cia as taip galvoju tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chamiciok: 03 vasario 2012 - 21:27