Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

Sveikutes 4u.gif laikausi 2 dienele , nieko baika.. oi , mergaites , negaliu nepapasakoti apie mano susiremima su SOKOLADU biggrin.gif ,ji as be galo megstu , o dar su kava...Tai va , darbe klientai pavaisino mus su kolege milkos sokoladu , kolege nunese ji i musu laisvalaikio kambareli , uzsiplikem kavos irrrrrrrrrrrrrrr suskambo telefonas ir ji isejo biggrin.gif Likau as ir SOKOLADAS biggrin.gif , ir prisiminiau , kaip Rubine norejo ledu... smile.gif toks juokas paeme..atsispyriau as pagundai , isgeriau kava ir isejau is kambarelio o paskui mane 2 metrai mano pacios seiliu... biggrin.gif , tiesiog persilauziau , supratau ko man labiau reikia ir tiek . thumbup.gif
Atsakyti
šypsenėle, sveikinu, kad šį kartą save nugalėjai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karo Lina*: 02 vasario 2012 - 21:33
Aciu sunglasses2.gif
Atsakyti
nu prisidedu ir as prie sito didzio zygdarbio sypsenele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man irgi sokoladui, sokoladiniams saldainiams ziauriai sunku atsispirti. jau man geriau uzsimerkus pro juos eiti, arba kazkaip eiti i kova kaip tu sypsenele, nes jeigu jau paraugauju viena, tada eina i skrandi visi doh.gif nu retais atvejasi pavyksta isideti viena sokolado plytele ir ciulpti, toks skanumas ir salduams apima smile.gif
biski alkanoka kazko jauciuosi, bet jau issivaliau dantis tai siukstu nieko i burna smile.gif
rytoj visa diena nosies i lauka nekisiu, pietums darysiu vistienos kepeneles, labai patinka, tai jau dabar seiles burnoj renkasi lotuliukas.gif laukiu jau ryto pusryciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sypsenele notworthy.gif notworthy.gif o as siandien nusikaltau suvalgiau nedideli gabaleli sokolado su taure vyno ir dar vakare, nors karta pasiseke., o tai visas sausio menuo ph34r.gif tiesiog atsvenciau. (jau net horoskopus varciau kokios cia mane negandos uzpuole) rytoj is ryto sportas ir vel viskas gris i vietas. ok.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif po antros ''susilaikymo ''dienos minus 7oo thumbup.gif .Tai per 2 d.minus 1kg 700.Kazkaip per daug , gal per staigiai g.gif Atsisakiau cukraus , ji pakeiciau trupuciu medaus , atsisakiau miltu visokiuose pavidaluose , tik keli trapuciai ir jokiu riebalu ir uzkandziu tarp valgymu...bet as visiskai nebadavau...valgiau burokeliu salotas su kmynais , obuoliais ,apslakstytom citrinos sultim , pietums darzoves troskintos su krutinele , pavakariams liesa varske ant trapucio ir slakeliu medaus , obuoliai , balinta kava su madum , zalia arbata..siandien pusryciams avizine kose ant vandens , pasiskaninu medum...nu tikrai nebadauju.. biggrin.gif .Rubine , man idomu tavo nuomone g.gif .O mergaitems, kurios savaitgali negales uzeiti i musu namucius palinkesiu atsispirt savaitgalio pagundoms , nezinau , gal pries akis reik matyt tuos superinius dzinsiukus , kurios trokstam uzsitempti... 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 02 02, 20:54-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 02 02, 20:54)
Sveikutes  4u.gif  laikausi 2 dienele , nieko baika.. oi , mergaites , negaliu nepapasakoti apie mano susiremima su SOKOLADU  biggrin.gif ,ji as be galo megstu , o dar su kava...Tai va , darbe klientai pavaisino mus su kolege milkos sokoladu , kolege nunese ji i musu laisvalaikio kambareli , uzsiplikem kavos irrrrrrrrrrrrrrr suskambo telefonas ir ji isejo  biggrin.gif Likau as ir SOKOLADAS  biggrin.gif , ir prisiminiau , kaip Rubine norejo ledu... smile.gif toks juokas paeme..atsispyriau as pagundai , isgeriau kava ir isejau is kambarelio o paskui mane 2 metrai mano pacios seiliu... biggrin.gif , tiesiog persilauziau , supratau ko man labiau reikia ir tiek .  thumbup.gif

Aš jei labai noriu, tai ir valgau, vistiek geriau nei bulkutė biggrin.gif
labas rytas 4u.gif
Pusryčiai user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjaurybe: 03 vasario 2012 - 08:35
Labas rytas mergytes. Jus saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sypsenele, neatsidziaugiu tavo valia ir uzsispyrimu. Tikrai nereikia badauti,galima rasti kazka is sveiku produktu ir uzvalgyti,jei labai kazko norisi. As kaip Sypsenele,jei noriu saldaus tai vartoju medu,arba ant lieso surio arba ant trapucio. As tavo visame meniu pasigedau vaisiu. Gauni labai mazai angliavandeniu,jau nebekalbu apie riebalus. Ar vartoji papildus? Ar bent jau alyvuogiu alieju su salotom? Jo mes turetume bent jau sauksta gauti per diena. Taip pat vaisiai. Kiekviena diena galima suvalgyti po viena. Pavyzdziui greitfrutai padeda skaidyti riebalus,bet butinai juos reikia valgyti su ta luobele karcia,nes butent joje slepiasi riebaliuku "degintojai". Kas megstate saliera,taip pat negailedamos ji dekite i darzoviu misraines,jis taip pat turi tokiu pat savybiu kaip greitfrutas. Labai naudingi organizmui riesutai. Pavyzdziui jei labai norisi valgyti,reikia pasiimti 5 riesutus ir stikline vandens.Suvalgyti viena riesuta,ilgai ji kramtyti,uzsigerti vandenuku ir tik tada pradeti antra riesutuka.Patys nenaudingiausi laikantys dietos yra zemes riesutai. O pavyzdziui graikiniai riesutai, turi daug gelezies,jie reikalingi toms,kurios valgo mazai mesos.Bet juos geriau pirkti negliaudytus 4u.gif
Taipogi kruopos,jas kiekviena diena reikia valgyti kitas.Pavyzdziui jei pirmadieni grikiai,tai juos vel galima valgyti tik ketvirtadieni,na jei taip jau laikantis rezimo.Bet cia aisku nieko nera grieztai apriboto.Pavyzdziui vakar pietums vel valgiau grikius su salotom,nes gaila buvo ismesti,o niekas ju nebenorejo blush2.gif Vakare valgiau varskes apkepa,tik is varskes ,saldiklio(zinau nesveika blush2.gif ) ir isidejau sauksta jogurtines grietines.
Uzkandziams taip pat tinka visi liesi jogurtai. Kad zarnynas neuzkietetu,vakare su pasukom galima sumaisyti 1.5sauksto aviziniu arba mieziniu selenu ir suvalgyti pries miega. Jie veikia kaip zarnyno sluota. Bet ir tai jais nepiktnaudziauti,jei organizmas pripranta ,viduriu uzkietejimui padeda dziovintos slyvos arba Bionalio 2kapsulytes pries miega. Labai sverbu,kad nesutriktu tustinimasis, ir laiku viskas pasisalintu is organizmo,kad neatsirastu kaupimas nereikalingas.
Na mergaites uogeles 4u.gif 4u.gif 4u.gif begu sportuoti, poto i masaziuka. Grazios ziemiskos dieneles. Tiesa ir sokoladuko maza "dozele" taip pat sveika,tik aisku ne visas sokoladas lotuliukas.gif , jis suteikia energijos ir laimes hormonas smegenu veiklai. Svarbu viskas su saiku, ne per prievarta,kad isliktu gera nuotaika ir noras eiti i prieki 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Brrr kai salta lauke ane? Nors as sedziu namie, tik buvau islindus i laiptine pasta nusiimti. Tai tik persmelke saltis bigsmile.gif
sian ryte svoris 58,7 thumbup.gif nors nezianu kodel nuo vakar ryto rodo net 500gr maziau. Vakar ant dviracio 70minuciu isvaziavau thumbup.gif
siandien pusryteliai jau sulapnoti, pietum kepsiu vistu kepeneles, meginsiu ant kokosu aliejaus. nu man zinokit labai labai ji isgyre.
paskui eisiu i vonia spa proceduru priimti, pasidarysiu su kavos tirciais kuno pilinga, pedikiura, manikiura, uzsidesiu braskiu kauke, jau kokia gera ir " skani", tai ir norisi nulaizyti nuo veidelio lotuliukas.gif
nesusalkit mergytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bjaurybe @ 2012 02 03, 08:33)
Aš jei labai noriu, tai ir valgau, vistiek geriau nei bulkutė biggrin.gif
labas rytas 4u.gif
Pusryčiai user posted image

skanaus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kas pusryciams? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rubine @ 2012 02 03, 09:24)
Labas rytas mergytes. Jus saunuoles 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Sypsenele, neatsidziaugiu tavo valia ir uzsispyrimu. Tikrai nereikia badauti,galima rasti kazka is sveiku produktu ir uzvalgyti,jei labai kazko norisi. As kaip Sypsenele,jei noriu saldaus tai vartoju medu,arba ant lieso surio arba ant trapucio. As tavo visame meniu pasigedau vaisiu. Gauni labai mazai angliavandeniu,jau nebekalbu apie riebalus. Ar vartoji papildus? Ar bent jau alyvuogiu alieju su salotom? Jo mes turetume bent jau sauksta gauti per diena. Taip pat vaisiai. Kiekviena diena galima suvalgyti po viena. Pavyzdziui greitfrutai padeda skaidyti riebalus,bet butinai juos reikia valgyti su ta luobele karcia,nes butent joje slepiasi riebaliuku "degintojai". Kas megstate saliera,taip pat negailedamos ji dekite i darzoviu misraines,jis taip pat turi tokiu pat savybiu kaip greitfrutas. Labai naudingi organizmui riesutai. Pavyzdziui jei labai norisi valgyti,reikia pasiimti 5 riesutus ir stikline vandens.Suvalgyti viena riesuta,ilgai ji kramtyti,uzsigerti vandenuku ir tik tada pradeti antra riesutuka.Patys nenaudingiausi laikantys dietos yra zemes riesutai. O pavyzdziui graikiniai riesutai, turi daug gelezies,jie reikalingi toms,kurios valgo mazai mesos.Bet juos geriau pirkti negliaudytus 4u.gif
Taipogi kruopos,jas kiekviena diena reikia valgyti kitas.Pavyzdziui jei pirmadieni grikiai,tai juos vel galima valgyti tik ketvirtadieni,na jei taip jau laikantis rezimo.Bet cia aisku nieko nera grieztai apriboto.Pavyzdziui vakar pietums vel valgiau grikius su salotom,nes gaila buvo ismesti,o niekas ju nebenorejo blush2.gif Vakare valgiau varskes apkepa,tik is varskes ,saldiklio(zinau nesveika blush2.gif ) ir isidejau sauksta jogurtines grietines.
Uzkandziams taip pat tinka visi liesi jogurtai. Kad zarnynas neuzkietetu,vakare su pasukom galima sumaisyti 1.5sauksto aviziniu arba mieziniu selenu ir suvalgyti pries miega. Jie veikia kaip zarnyno sluota. Bet ir tai jais nepiktnaudziauti,jei organizmas pripranta ,viduriu uzkietejimui padeda dziovintos slyvos arba Bionalio 2kapsulytes pries miega. Labai sverbu,kad nesutriktu tustinimasis, ir laiku viskas pasisalintu is organizmo,kad neatsirastu kaupimas nereikalingas.
Na mergaites uogeles 4u.gif  4u.gif  4u.gif begu sportuoti, poto i masaziuka. Grazios ziemiskos dieneles. Tiesa ir sokoladuko maza "dozele" taip pat sveika,tik aisku ne visas sokoladas lotuliukas.gif , jis suteikia energijos ir laimes hormonas smegenu veiklai. Svarbu viskas su saiku, ne per prievarta,kad isliktu gera nuotaika ir noras eiti i prieki 4u.gif

ziauriai patinka man tavo postus skaityti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 02 03, 07:36-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 02 03, 07:36)
Sveikutes  4u.gif po antros ''susilaikymo ''dienos minus 7oo  thumbup.gif .Tai per 2 d.minus 1kg 700.Kazkaip per daug , gal per staigiai  g.gif Atsisakiau cukraus , ji pakeiciau trupuciu medaus , atsisakiau miltu visokiuose pavidaluose , tik keli trapuciai ir jokiu riebalu ir uzkandziu tarp valgymu...bet as visiskai nebadavau...valgiau burokeliu salotas su kmynais , obuoliais ,apslakstytom citrinos sultim , pietums darzoves troskintos su krutinele , pavakariams liesa varske ant trapucio ir slakeliu medaus , obuoliai , balinta kava su madum , zalia arbata..siandien pusryciams avizine kose ant vandens , pasiskaninu medum...nu tikrai nebadauju.. biggrin.gif .Rubine , man idomu tavo nuomone  g.gif .O mergaitems, kurios savaitgali negales uzeiti i musu namucius palinkesiu atsispirt savaitgalio pagundoms , nezinau , gal pries akis reik matyt tuos superinius dzinsiukus , kurios trokstam uzsitempti... 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chamiciok @ 2012 02 03, 09:44)
kas pusryciams? ax.gif

man grūdėta varškė su duona tongue.gif , o ko norisi? user posted image
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 02 03, 10:37)
man grūdėta varškė su duona tongue.gif , o ko norisi? user posted image

dabar kai parasei ko nori, susimasciau kokie butu mano tobuliausi pusryciai, ir ilgai galvojus vistiek nesugalvoju g.gif
pietums tai ryciau visada japonu maista, jau toks skanus toks skanus biggrin.gif
vakarienei lasisa, arba juros gerybes, nu bet jos tokios pas mus brangios doh.gif
nu pusryciams gal kokia latte, bet gera latte, ne birzgala kaip dauguma musu kafe buna ir koks skanumynas lotuliukas.gif
drambliuko svajones biggrin.gif
Papildyta:
o kur serbentele dingus, ar tik nebus saldytuvo apsikabinus per salcius smile.gif o gal islys po menesiuko ir sakis: mergos, spekit keik sveriu?? ogi 70 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chamiciok @ 2012 02 03, 11:06)

user posted image
Atsakyti