Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

QUOTE(Rubine @ 2012 02 01, 14:09)
Pritariu Chamiciok, pastangu reikia labai daug. Pasisveriau pries sporta jau 66.100g. vel pajudejau i prieki. Per nepilna savaite  netekau vieno kg. Manau kad tai neblogai.Bet dar 7liko.... Na mano pietus tai siandien virti grikiai su kopustu salotytem ir kavos puodelis be cukraus ir vel begu i miesta. Vakare krutineles vistienos issivirsiu su ta pacia misraine. Per treniruote isgeriau litra vandens. Klausiau siandien treneres ar nesustos medziagu apykaita, kai mazai koloriju isnaudoju mesdama svori,tai paguode,kad tikrai nesustos,nes sportuoju.
Taigi mergaites tam reikia didelio uzsispyrimo ir auksines kantrybes ir po truputi pradedi judeti link uzsibrezto tikslo. Tiesa dar masaze buvau,tai masaziste pasake,kad oda lygeja, tik ne taip greit pasiduoda,nes esu ir raumenuku prisiauginus biggrin.gif  Ir raumenys sveria daugiau nei baltymai. O apimtys tai mazeja smarkiai, nes kelnes jau visur kaba,ypac per liemeni biggrin.gif
Noriu pavasari apsirengti savo aptemptus dzinsiukus kai sveriau 59, ir manau kad apsirengsiu. Menuo bus vasario 12 kai taip maitinuosi. Noriu netekti 4kg. 3 jau numesti ,tai per savaite dar turiu sugebeti 1 kazkaip nukratyti biggrin.gif

va va ir as bijau, del tos medziagu apykaitos, kad jeigu kartais uzmazinu, kad ji nesustotu, ir nebutu atvirkstinis variantas. as net norejau uzsiregistruoti pas dietologe ant to aparatelio, kad viska pasakytu, kiek ko yra ir kiek reikia suvartoti. dabar radau, kad vienoj klinijok berods uz 25 litus pasveria su tom svarstyklme, tai gal kada reiks nusuoliuoti.
o i kokius masazus vaisktai? as buvau suradus irgi i limfodrenazinius, galvoju gal reiktu pameginti g.gif gal nepakenks smile.gif
Atsakyti
Rubine musu vienodas dabartinis svoris, ir kaip suprantu siekiamas toks pats smile.gif
Atsakyti
Chamiciok, as darausi anticeliulitini masaza sedmenims ir visoms kojoms su taure vakumine ir viena syki per savaite viso kuno su medum. O savaitgaliais issitrinu kavos tirsciais, taip sakant nusipilinguoju, o ir taip sake taip pat padeda nuo celiulito. Ir dar uzsisakiau negyvos juros druskos ir dumbliu kazkoki "purva" ivyniojimams. Nu visas pluostas "proceduru " tikiuosi duos rezultata thumbup.gif
Sandri, smagu kad vienodai siekiame tikslu thumbup.gif , bus lengviau kai yra didele palaikymo komanda 4u.gif
O va tas aparatas apie kuri kalbejot, kur tiksliai viska parodo, tai labai geras dalykas,nes tada tiksliai zinai kiek turi kaloriju suvartoti,kad palaikytum svori, suzinai tiksliai riebalu, raumenu mase ir kaip jie pasiskirste. Pas mus pries naujuosius metus buvo Impulsas ta aparata atsivezes, bet as kazkaip nepasidariau to tyrimo, o ir kainavo jis tik 30lt, Klausinejau treneres,tai sake,kad vel atves,tik neaisku kada...taigi pavelavau i traukini unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubine @ 2012 02 01, 17:20)
Chamiciok, as darausi anticeliulitini masaza sedmenims ir visoms  kojoms su taure vakumine ir viena syki per savaite viso kuno su medum. O savaitgaliais issitrinu kavos tirsciais, taip sakant nusipilinguoju, o ir taip sake taip pat padeda nuo celiulito. Ir dar uzsisakiau negyvos juros druskos ir dumbliu kazkoki "purva" ivyniojimams. Nu visas pluostas "proceduru " tikiuosi duos rezultata thumbup.gif
Sandri, smagu kad vienodai siekiame tikslu thumbup.gif , bus lengviau kai yra didele palaikymo komanda 4u.gif
O va tas aparatas apie kuri kalbejot, kur tiksliai viska parodo, tai labai geras dalykas,nes tada tiksliai zinai kiek turi kaloriju suvartoti,kad palaikytum svori, suzinai tiksliai riebalu, raumenu mase ir kaip jie pasiskirste. Pas mus pries naujuosius metus buvo Impulsas ta aparata atsivezes, bet as kazkaip nepasidariau to tyrimo, o ir kainavo jis tik 30lt, Klausinejau treneres,tai sake,kad vel atves,tik neaisku kada...taigi pavelavau i traukini unsure.gif

su kavos tirsciais ir as karts nuo karto pasidarau. jauciu nuleksiu dar kada iki pavasario pasibandymui ta limfodrenazini, mazu koju apimtis pamazins lotuliukas.gif jeigu tu vilniete antakalni gmc masazu salone atrodo buvau radus ta aparata uz 25lt. ruosiuosi eiti neuzilgo sportuoti, kazkaip jegu nelabai daug yra, saltis kausto mirksiukas.gif bet reikia showoff.gif
Atsakyti
Sveikutes, uzbegau trumpam. Mano abu vaikai apsirgo, tai nelabai galiu uzsukti. Pirmadieni sveriausi tai sveriau 89kg thumbup.gif , jau 90 nera cool.gif , einu paskaitysiu ka priraset. O matau kad daug.
Atsakyti
QUOTE(zydrune85 @ 2012 02 01, 20:02)
Sveikutes, uzbegau trumpam. Mano abu vaikai apsirgo, tai nelabai galiu  uzsukti. Pirmadieni sveriausi tai sveriau 89kg thumbup.gif , jau 90 nera  cool.gif , einu paskaitysiu ka priraset. O matau kad daug.

4u.gif 4u.gif
sveikit 4u.gif
jau musu burelis padidejes smile.gif
as po sporto ax.gif vakarienei verdu bulves su voveraitem keptom ir svoguneliais. tevelis idejo marinuotu pora stiklainiuku. aisku, as tik gaminu, apie vakarienes velyvas jau senokai uzmirsau, ziuresiu kai vyras valgis ir godziai seile varvinsiu. ot gerai jam, grizta po treniruociu uzeda gerai, ir jokiu papildomu kg bigsmile.gif
Atsakyti
Su ta kava, as darau pilinga kai einu i pirti, bet dar i kava ipilu alyvuogiu aliejaus. Matau nemazai naujokiu pas mus prisijunge, smagu mergaites. Siandien prikepiau mieliniu bulkuciu, neatsilaikiau ir suniamniojau kelias vakare. Jauciu kad ir prie manes kazkokia zaraza kabinasi, jau gerkle persti. Ryt varysiu citrinu ir imbiero pirkti.
Papildyta:
As varvinu sele kai iskrovauju, visi cepsi o as kitam kambary obuoli apsikabinusi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif , siandiena esu patenkinta , neprikimsau , valgiau nedaug , pietums pritroskinau darzoviu su trupuciu krutineles , super patiko ... darzoves i savo artimiausias drauges irasiau.... biggrin.gif , vat galvoju kaip cia svertis ,- kasdien , ar karta i savaite ? g.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 02 01, 21:03-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 02 01, 21:03)
Sveikutes  4u.gif , siandiena esu patenkinta , neprikimsau , valgiau nedaug , pietums pritroskinau darzoviu su trupuciu krutineles , super patiko ... darzoves i savo artimiausias drauges irasiau.... biggrin.gif , vat galvoju kaip cia svertis ,- kasdien , ar karta i savaite ?  g.gif

sako geriau i savaite karta, bet as ipratau ir ryte ir vakare lotuliukas.gif jau is vakaro pasisverus zinau kiek mazdaug ryte bus biggrin.gif nu durnas iprotis ir svoris netikslus, nes tai skysciai buna susilaike tai vel koks biesas ax.gif
Atsakyti
Manau pasisversiu is ryto , svoris dar labai ir priklauso nuo ciklo , kazkur man buna plius 700 .
Atsakyti
Sveikit mergaites, nepasiduokit salciams. Citrina, imbieras,medus, karsta arbata ir persalimas bus nugaletas 4u.gif
Apie sverimasi tai siaip tai nereikia kiekviena diena,bet manau kai nusipirksiu svarstykles ir turesiu namie,tai kiekviena ryta ant ju uzlipsiu,nes sako,kad tada parodo pati tikriausia svori.
O per mm tai ir man svoris visada pakyla,nes susikaupia skysciai. O ir siaip gryno vandens isgeriu litra kai sportuoju,savaitgali kazkaip neiseina,,, o ir kai pradejau maista reguliuoti,kazkodel visa laika beveik burnoje saldu, net vanduo saldus kai geriu... Trenere sako,kad tai delto, kad sumazintas kiekis angliavandeniu,bet kazkaip drysciau abejoti,nors kas ten zino,,,
Siandien ir as kazkokia pavargusi jauciuosi, eisiu pasiziuret su dukryte "Daktaro Hauso" ir miegoti,jei beziuredama "nenulusiu" lotuliukas.gif
Labanaktukas ir grazios ziemiskos dienos rytoj. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš kas rytą užlipo, bet gero tai jos niekada nerodo g.gif pasidžiaugiau vakar, šiandien vėl sėkmingai savo 70 matau biggrin.gif
vakar pusryčiai košė, pietums bulvės su kepenėlėm (truputį padauginau, bet mėgstu labai wub.gif), vakare daržovių ir makaronų sriuba (salierai, morkos, svogūnai, vakuotos paprikos, makaronai), dar du obuoliai per dieną ax.gif
Atsakyti