QUOTE(Rubine @ 2012 02 01, 14:09)
Pritariu Chamiciok, pastangu reikia labai daug. Pasisveriau pries sporta jau 66.100g. vel pajudejau i prieki. Per nepilna savaite netekau vieno kg. Manau kad tai neblogai.Bet dar 7liko.... Na mano pietus tai siandien virti grikiai su kopustu salotytem ir kavos puodelis be cukraus ir vel begu i miesta. Vakare krutineles vistienos issivirsiu su ta pacia misraine. Per treniruote isgeriau litra vandens. Klausiau siandien treneres ar nesustos medziagu apykaita, kai mazai koloriju isnaudoju mesdama svori,tai paguode,kad tikrai nesustos,nes sportuoju.
Taigi mergaites tam reikia didelio uzsispyrimo ir auksines kantrybes ir po truputi pradedi judeti link uzsibrezto tikslo. Tiesa dar masaze buvau,tai masaziste pasake,kad oda lygeja, tik ne taip greit pasiduoda,nes esu ir raumenuku prisiauginus Ir raumenys sveria daugiau nei baltymai. O apimtys tai mazeja smarkiai, nes kelnes jau visur kaba,ypac per liemeni
Noriu pavasari apsirengti savo aptemptus dzinsiukus kai sveriau 59, ir manau kad apsirengsiu. Menuo bus vasario 12 kai taip maitinuosi. Noriu netekti 4kg. 3 jau numesti ,tai per savaite dar turiu sugebeti 1 kazkaip nukratyti
Taigi mergaites tam reikia didelio uzsispyrimo ir auksines kantrybes ir po truputi pradedi judeti link uzsibrezto tikslo. Tiesa dar masaze buvau,tai masaziste pasake,kad oda lygeja, tik ne taip greit pasiduoda,nes esu ir raumenuku prisiauginus Ir raumenys sveria daugiau nei baltymai. O apimtys tai mazeja smarkiai, nes kelnes jau visur kaba,ypac per liemeni
Noriu pavasari apsirengti savo aptemptus dzinsiukus kai sveriau 59, ir manau kad apsirengsiu. Menuo bus vasario 12 kai taip maitinuosi. Noriu netekti 4kg. 3 jau numesti ,tai per savaite dar turiu sugebeti 1 kazkaip nukratyti
va va ir as bijau, del tos medziagu apykaitos, kad jeigu kartais uzmazinu, kad ji nesustotu, ir nebutu atvirkstinis variantas. as net norejau uzsiregistruoti pas dietologe ant to aparatelio, kad viska pasakytu, kiek ko yra ir kiek reikia suvartoti. dabar radau, kad vienoj klinijok berods uz 25 litus pasveria su tom svarstyklme, tai gal kada reiks nusuoliuoti.
o i kokius masazus vaisktai? as buvau suradus irgi i limfodrenazinius, galvoju gal reiktu pameginti gal nepakenks