Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

labs ryts suraityts 4u.gif
merginos help.gif koleges gimtadienis ir as ka tik sukirtau varskes torto diiiidely gabala gun_bandana.gif nu kas man pasidare as visai bevale doh.gif kai tik svarstykles maziau 60kg rodo, as atsipuciu visiskai, susisgrimbu kada buna jau 61 doh.gif nervina negaliu. dar pietums turiu varskes kremo su vanile 400indeli, 480kcal. o tortas irgi jauciu koki 500kcal tikrai turejo g.gif
aisku sportuosiu siandien, bet man tas sportas dideles NAUDOS neduoda. Nors sesuo sako, jeigu nesportuotum, tada isvis gal storetum. Bet as needu kaip kiaule tikrai smile.gif
vakar bendradarbis rekomendavo kokoso alieju pavartoti, sako labai geras daiktas metant svori, aisku nesaukstais kabinti. nuvariau i maxima ale ten tik rafinuotas, reiks ieskoti nerafinuoto, ir meginsiu ryte pries maista gal koki puse arbatinio saukstelio praryti schmoll.gif
sian 59.6 aggressive.gif
Atsakyti
Labukas, as vis ylendu paskaitineju, ir geda, net rasyti, kad nesusitvarkau su savimi, pastoviai jauciuosi tokia alkana, ir slemsciu viska doh.gif , geda net pries jus ax.gif , o jus tai tikros saunuoles, jusu svorio rezultatai tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chamiciok @ 2012 02 01, 12:27)
labs ryts suraityts 4u.gif
merginos  help.gif koleges gimtadienis ir as ka tik sukirtau varskes torto diiiidely gabala gun_bandana.gif  nu kas man pasidare as visai bevale doh.gif  kai tik svarstykles maziau 60kg rodo, as atsipuciu visiskai, susisgrimbu kada buna jau 61 doh.gif  nervina negaliu. dar pietums turiu varskes kremo su vanile 400indeli, 480kcal. o tortas irgi jauciu koki 500kcal tikrai turejo g.gif 
aisku sportuosiu siandien, bet man tas sportas dideles NAUDOS neduoda. Nors sesuo sako, jeigu nesportuotum, tada isvis gal storetum. Bet as needu kaip kiaule tikrai smile.gif
vakar bendradarbis rekomendavo kokoso alieju pavartoti, sako labai geras daiktas metant svori, aisku nesaukstais kabinti. nuvariau i maxima ale ten tik rafinuotas, reiks ieskoti nerafinuoto, ir meginsiu ryte pries maista gal koki puse arbatinio saukstelio praryti schmoll.gif
sian 59.6 aggressive.gif

Oi Chamiciok man tuos tavo 60 kg. nu kad ir 65
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2012 02 01, 11:38)
Oi Chamiciok man tuos tavo 60 kg. nu kad ir  65

zinau zinau, ale kiekvienam savo ax.gif
bus ir tavo tie 60 pamatysi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš lauksiu atšilimo, gal tada motyvacija geresnė bus, kai noras įlyst į senus skudurus atsiras g.gif
Atsakyti
Ne man 60 kg. jau per mažai, mano ūgis 174. O dar amžius ax.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos! merginos, o jus kada svori priduodat, pirmadieni ar penktadieni? as tai ryte geriu puodeli kavos be cukraus su pienu, pietums grykius, vakarienei grykius ir obuoli biggrin.gif vienu zodziu laikausi kaip grykiu dietos, na svoris krenta gerai, siandien ilindau i savo kelnes, kuriuos nusipirkau ismera mazesne (nes tik tokios buvu blush2.gif ) ir vat nusprendziau zut but sukudet ax.gif na ir siandien kaip apsirengiau tai pati nustebusi buvau blink.gif lotuliukas.gif dabar sia savaite dar su grykiais busiu o nuo kitos itrauksiu i meniu vistienos krutinele wub.gif
Papildyta:
QUOTE(SANDRI @ 2012 02 01, 10:38)
Labukas, as vis ylendu paskaitineju, ir geda, net rasyti, kad nesusitvarkau su savimi, pastoviai jauciuosi tokia alkana, ir slemsciu viska doh.gif , geda net pries jus ax.gif , o jus tai tikros saunuoles, jusu svorio rezultatai tai  thumbup.gif

pas mane is pradziu ligiai tas pats buvo, bet man padejo 2 litrai vandens su ispaustos citrinos sultimis ax.gif tada ir vandenukas skanesnis, na gerai kad ne dirbu, nes i toaleta begiojau laaabai daznai ax.gif bet valgyt nesinirejo, gal ir tau pades 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murka1980 @ 2012 02 01, 12:10)
4u.gif  sveikos! merginos, o jus kada svori priduodat, pirmadieni ar penktadieni? as tai ryte geriu puodeli kavos be cukraus su pienu, pietums grykius, vakarienei grykius ir obuoli biggrin.gif  vienu zodziu laikausi kaip grykiu dietos, na svoris krenta gerai, siandien ilindau i savo kelnes, kuriuos nusipirkau ismera mazesne (nes tik tokios buvu  blush2.gif ) ir vat nusprendziau zut but sukudet  ax.gif na ir siandien kaip apsirengiau tai pati nustebusi buvau blink.gif  lotuliukas.gif  dabar sia savaite dar su grykiais busiu o nuo kitos itrauksiu i meniu vistienos krutinele wub.gif
Papildyta:

pas mane is pradziu ligiai tas pats buvo, bet man padejo 2 litrai vandens su ispaustos citrinos sultimis ax.gif tada ir vandenukas skanesnis, na gerai kad ne dirbu, nes i toaleta begiojau laaabai daznai ax.gif  bet valgyt nesinirejo, gal ir tau pades 4u.gif  4u.gif  4u.gif

svori prisidavinejam kam kada sauna i galva 4u.gif nera kam lentele sudarineti g.gif
liniuotes as nesidarau, nes man svorio mesti nereikia, tik palaikyti, nu plius minus 1kg vis nukratyti, tai su ta linuote daugiau vargo bus nei naudos. stumdysiu kiekviena diena pirmyn atgal lotuliukas.gif

Atsakyti
Labai gerai man pažįstamas pastovus alkio jausmas, aš radau man tinkantį būdą jį numalšinti. Ašku juo nepiknaudžiauju, bet kartais gerai suveikia. Kadangi turiu didelį skrandžio rūgštigumą, o jis labai apetitą kelią doh.gif tada pageriu Basikos, man ji gerai mažina rūgštingumą ir viskas susitvarko. Čia ne reklama schmoll.gif , tik pastebėjimas, kas vienam tinka visai gali netikti kitam žmogui.
Atsakyti
QUOTE(Chamiciok @ 2012 02 01, 11:28)
svori prisidavinejam kam kada sauna i galva 4u.gif  nera kam lentele sudarineti g.gif
liniuotes as nesidarau, nes man svorio mesti nereikia, tik palaikyti, nu plius minus 1kg vis nukratyti, tai su ta linuote daugiau vargo bus nei naudos. stumdysiu kiekviena diena pirmyn atgal lotuliukas.gif

Tau tik pavidet galima ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murka1980 @ 2012 02 01, 12:40)
Tau tik pavidet galima ax.gif  wub.gif

ale kiek pastangu tam reikia, kad tu zinotum doh.gif
Atsakyti
Pritariu Chamiciok, pastangu reikia labai daug. Pasisveriau pries sporta jau 66.100g. vel pajudejau i prieki. Per nepilna savaite netekau vieno kg. Manau kad tai neblogai.Bet dar 7liko.... Na mano pietus tai siandien virti grikiai su kopustu salotytem ir kavos puodelis be cukraus ir vel begu i miesta. Vakare krutineles vistienos issivirsiu su ta pacia misraine. Per treniruote isgeriau litra vandens. Klausiau siandien treneres ar nesustos medziagu apykaita, kai mazai koloriju isnaudoju mesdama svori,tai paguode,kad tikrai nesustos,nes sportuoju.
Taigi mergaites tam reikia didelio uzsispyrimo ir auksines kantrybes ir po truputi pradedi judeti link uzsibrezto tikslo. Tiesa dar masaze buvau,tai masaziste pasake,kad oda lygeja, tik ne taip greit pasiduoda,nes esu ir raumenuku prisiauginus biggrin.gif Ir raumenys sveria daugiau nei baltymai. O apimtys tai mazeja smarkiai, nes kelnes jau visur kaba,ypac per liemeni biggrin.gif
Noriu pavasari apsirengti savo aptemptus dzinsiukus kai sveriau 59, ir manau kad apsirengsiu. Menuo bus vasario 12 kai taip maitinuosi. Noriu netekti 4kg. 3 jau numesti ,tai per savaite dar turiu sugebeti 1 kazkaip nukratyti biggrin.gif
Atsakyti