Na va , 1val. lanka pasukau ir lengviau pasidare... Rytoj , gera data...pradet dar rimciau i mityba ziureti prisipirkau darzoviu ...
Tas lankas Sypsenele,tikrai labai geras dalykas. Praeitame sporto klube sukdavau po pusvalandi treniruotes pabaigoje tiesiog plepedama su draugem. Bet sukau 5 metalinius suristus lankus. Is pradziu kol pripratau,tai buvo sunku ir net melynes ant sono. Bet liemuo buvo superinis 65cm, o dabar 75. As taip pat noreciau lanko, bet sunkaus,,,o kur dabar vaikstau sportuoti lanko nera, tai lankau papildomai pilvo preso treniruotes ir siaip pratimus pilvo presui. Juos galima daryti ir namuose ir toms merginoms kurios nevaiksto sportuoti,tiesiog namuose gulint ant kilimelio. O kartais tiesiog juos darau namie, tv ziuredama savaitgali guledama ant lovos
Mane taip pat alkis kamuoja, ir jau dvi savaites jauciu salduma burnoje. Trenere sako, kad truksta angliavandeniu ir del to saldu ,kaip koks saldus atsiminimas
Siandien labai buvau uzsimaniusi paprastu ledu, parduotuveje paskaiciau koloriju skaiciu ant pakuotes ir padejau i vieta, nes tada tektu atsisakyti pietu...o ledai sotumo jausmo ilgai nesuteiktu...tik trumpalaiki malonuma. Namuose taip pat gaminu maista seimai, erzina kvapai, net seiliu burnoje prisirenka, bet zinau kad jei ka skanaus suvalgyciau, kazin ar sustociau...
Si menesi pirksiu svarstykles namie,nes sverdavausi tik sporto klube, o istikruju jas tikrai butina tureti namuose,kad galetum kontroliuoti svori. Tiesa,dar susirasiau produktu kaloriju lenteles, kad butu lengviau zinoti kiek reikia suvalgyti ir bandysiu dar nusipirkti elektronines maisto svarstykles,kad pasisverciau maisto porcijas. Nu zodziu kazkoks bankrotas arba investicija i save....
Ech gal po menesio bus lengviau,tiesiog issivystis koks yprotis taip maitintis????
Na juk galima save paguosti ar ne?
Mane taip pat alkis kamuoja, ir jau dvi savaites jauciu salduma burnoje. Trenere sako, kad truksta angliavandeniu ir del to saldu ,kaip koks saldus atsiminimas
Siandien labai buvau uzsimaniusi paprastu ledu, parduotuveje paskaiciau koloriju skaiciu ant pakuotes ir padejau i vieta, nes tada tektu atsisakyti pietu...o ledai sotumo jausmo ilgai nesuteiktu...tik trumpalaiki malonuma. Namuose taip pat gaminu maista seimai, erzina kvapai, net seiliu burnoje prisirenka, bet zinau kad jei ka skanaus suvalgyciau, kazin ar sustociau...
Si menesi pirksiu svarstykles namie,nes sverdavausi tik sporto klube, o istikruju jas tikrai butina tureti namuose,kad galetum kontroliuoti svori. Tiesa,dar susirasiau produktu kaloriju lenteles, kad butu lengviau zinoti kiek reikia suvalgyti ir bandysiu dar nusipirkti elektronines maisto svarstykles,kad pasisverciau maisto porcijas. Nu zodziu kazkoks bankrotas arba investicija i save....
Ech gal po menesio bus lengviau,tiesiog issivystis koks yprotis taip maitintis????
Na juk galima save paguosti ar ne?
Rubine , labai idomiai rasot , matau ,kad rimtai susiemet daug domites sia tema , matau , kad esat uzsispyrus , cia svarbiausia ! Nuo rytdienos griebiuosi ir as , nors gal kokius 4 metus is eiles pradedu nuo Valentino dienos .Atsvenciam ir pirmyn Bet supratau , kad su kiekvienais metais vis darosi sunkiau...nors aplamai tai neapsileidziu labai stipriai...na , stiprybes mums , dar mielai pabendrausiu...
labas vakarelis
oho kiek cia jusu jau paplepeta smagu, vis ko nors naujo suzinot as vakarienei savo kokteiliuka gurksnojau, sportavau ant dviratuko valanda, ant zingsnuoklio 20min. bet po sporto uzsimaniau namines vytintos desros , tai pasipjausciau su agurkeliu ir prilapnojau. negerai, bet ka dabar daryt
oho kiek cia jusu jau paplepeta smagu, vis ko nors naujo suzinot as vakarienei savo kokteiliuka gurksnojau, sportavau ant dviratuko valanda, ant zingsnuoklio 20min. bet po sporto uzsimaniau namines vytintos desros , tai pasipjausciau su agurkeliu ir prilapnojau. negerai, bet ka dabar daryt
Einu m iegot, svoris vistiek nekrenta, iš vaiko kepenų du šakštus atėmiau ant nervų Vsio, labankt
QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 31, 21:15)
Einu m iegot, svoris vistiek nekrenta, iš vaiko kepenų du šakštus atėmiau ant nervų Vsio, labankt
man kita savaite reikia iskrovai prisiversti, tada zymiai lengviau buna po jos ir zymiai lengvesne jauciuosi
as irgi jau neuzilgo ciuosiu i lova su knyga
labanaktis
Labanakt mergaites , einu pamegsiu , dukra uzsakyma siandien padare...
Labas rytas mergaites, lekiu sportuoti. Saltukas uz lango. Visoms geros dieneles. O vakare papasakosiu kaip viskas sekesi. Pusryciai kavos puodelis be cukraus ir puse riekute duonod su liesu varskes suriu.
Labutis mergaitems ! Pradedu rimta kudinimosi procesa , kazkaip man suveike Rubines uzsispyrimas , pasisveriau sakes - 59.400 blyn , gyvenime tokio neturejau Lanka prasukau , einu troskini gaminti , masina skusti..iki vakaro !
QUOTE(murka1980 @ 2012 01 31, 21:42)
Sveikos, prisijungiu pie jusu, labai idomo ir man aktuali tema,net liniuote pasidariau Idomu kaip sekasi autorei, labai viska fainaj rase ir dabar dingo kazkur, gal numire is bado?
kiek žinau dar gyva ....didelis darbymetis pas ją
Papildyta:
QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 31, 21:34)
man kita savaite reikia iskrovai prisiversti, tada zymiai lengviau buna po jos ir zymiai lengvesne jauciuosi
as irgi jau neuzilgo ciuosiu i lova su knyga
labanaktis
va, tas lengvumo jausmas ir man patinka, atrodo lengva kaip ant sparnų
O vakar be reikalo burnojau, diena tvarkinga buvo, ryte košė, pietums kotletas su makaronais iur šparaginėm marinuotom, vakarienei sparnelis su bulve, morka ir sultiniu, tik vakare tie du šaukštai kepenėlių su pusė riekutės duonos reikalą pagadino . Bet nelabai pakenkė, nes ryte pagaliau pamačiau lauktus 69 ir dzin, kad po kablio 99
Labas rytas, nu va pasiskaitau ir pačiai kažkaip lengviau darosi. Prie rytinės kavos labai panorau šokolado, tai jau ėjau į virtuvę pasiimti, bet vidury kelio apsisukau ir grįžau. Ir jau neisiu. Man tokiai saldumynų maniakei, tai didelis pasiekimas. Siandien sporto diena, bet kai taip šalta vis dar nesiryžtu, ir gerklę paskaudena. Ką čia daryti?