Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 30, 13:53)
as kai buna akcija tai uzsiperku visa supakuota poka, ten gal 24 berods tie pokiukai buna, man uztenka ilgam. jie pigesni per akcijas buna cento parduotuvese, dabar iki jau man rodos persivadino, po 99cnt ax.gif

tai dabar ir aš stebėsiu akcijas, kad užsipirkti ax.gif , man skanu trapučiai su sviestu ir avokadu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 30, 15:34)
tai dabar ir aš stebėsiu akcijas, kad užsipirkti ax.gif , man skanu trapučiai su sviestu ir avokadu wub.gif

skanu turetu buti, tik gal uztektu vieno avokada a? bo gal labai riebu g.gif
Atsakyti
Gryzau is darbo ir alkana prisedau jusu paskaityti smile.gif , tai patikekit ,-seile nutyso.... biggrin.gif o del trapuciu , tai namuose pradejau slepti... biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif aš irgi noriu pasidalinti,kad pernai vasarą svėriau 98 kg doh.gif doh.gif tačiau, kadangi man buvo numatyti naujos pažintys, nenorėjau atrodyti kaip kiaulė 4u.gif taigi,aš per pusė vasaros (1,5 mėnesio) sugebėjau numesti 11kg. suprantu, labai nesveika,bet kaip visi gyrė! biggrin.gif bigsmile.gif blush2.gif sveriu 79-80 kg. mano svajonė sverti 60kg. taigi 19-20 kilogramų man reikia atsikratyti visiems laikams! iki vasaros tai planuoju padaryti biggrin.gif blush2.gif dabar badauju,gyvenu ant sulčių.. blush2.gif
beje buvau vėl kritusi ir valgiau vėl,tačiau jau metai saldumynams NE! turbūt tik todėl ataugo 3-4 kg, ne visi 15... biggrin.gif biggrin.gif
p.s. mano ūgis 1,76m.
iki kito karto! mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karo Lina*: 30 sausio 2012 - 23:28
QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 30, 15:48)
skanu turetu buti, tik gal uztektu vieno avokada a? bo gal labai riebu g.gif

nu, avokadas riebokas, man tokio sunkaus riešuto skonio:) Bet bent jau kai kada pasilepinti galima blush2.gif Nusipirkau du, savaitgalį su dukra pasilepinsim biggrin.gif
Papildyta:
Aš vakar tvarkingai, pusryčiams košė, pietums du sparneliai su virtom bulvėm ir morkom, sultinukas, o vakare du samtukai barščių sriubos, be duonos ar bulvių, ir pusė riekelės duonos su rūkyta mėsyte, salotų porą šaukštų (paprika, morkos, cukinija, aliejus), plius du obuoliai ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu jau apetitas siandiena pas mane doh.gif drambli suryciau ir vistiek nebuciau soti doh.gif
pusryciamas suvartojau 300kcal. atejusi i darba sulapnojau du grybukus glaistytus su arbata, galvojau imti viena, bet akys sako imk du blush2.gif dabar sukrimtau gal astuonis schmoll.gif sumustinius su trapuciais ir plonai pjaustyta kiaulienos nugarine. ir vistiek alkana g.gif dar turiu kepta slaunele be odeles, kokia trecia reiks suesti jeigu iki to laiko iskentesiu bigsmile.gif vakare grizus darysiu kokteili: nauja recepta labai skanu vakar issibandziau- bananas, desimt vynuogiu, saldytos braskes 5 , pienas 200ml, pati liesiausiai 0,5 procento pilu ir idedu atrodo vadinasi kvieciu gemalu selenos ar kazkas, bet tokios geltonos, salduma kazkoki priduoda g.gif jau skanu thumbup.gif
cia gal nuo salcio edimas puola ax.gif
Atsakyti
Sveikutės! Gal ir aš galiu prisijungti irgi į jūsų lieknėjančių būrelį? blush2.gif 4u.gif
ir norėjau paklausti kaip laikosi temos kūrėja? kiek sveria šiandien? bigsmile.gif
p.s. gal žinote kur rasti tą liniuotę kur yra pas mergaites? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karo Lina*: 31 sausio 2012 - 13:16
Sveikos smile.gif Ar girdėjot sinoptikai ar gydytojai ten sakė, kad reikia riebiai valgyti, kad neušaltumėme. lotuliukas.gif Tai jeigu kam apetitas didelis - matyt organizmas ginasi nuo šalčių. Aš pati vakar tai sakyčiau tvarkingai praleidau dieną vakare nuo 5 val. visai nieko nevalgiau. Tai neiškentus pasisvėriau tai -300 gr. Po truputėlį svoris krenta, svarbu palaikyti tokį tempą. Taigi laikykimės 4u.gif iki pavasario dar yra laiko kai ramiai galima lieknėti.
Atsakyti
QUOTE(Karo Lina* @ 2012 01 31, 13:14)
Sveikutės! Gal ir aš galiu prisijungti irgi į jūsų lieknėjančių būrelį? blush2.gif  4u.gif
ir norėjau paklausti kaip laikosi temos kūrėja? kiek sveria šiandien? bigsmile.gif
p.s. gal žinote kur rasti tą liniuotę kur yra pas mergaites?  smile.gif

4u.gif

liniuote berods pirmam puslapi galima pasidaryti ir isikelti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, perskaiciau visa Jusu skyreli nuo pradzios iki galo. Suzavejo jusu draugiskumas ir valia bei palaikymas kovojant su tais nenorinciais pasiduoti kilogramais. Taigi, prisijungiu ir as prie Jusu, nors svori pradejau mesti sausio 12d, nes ta diena mane priverstinai pasvere gydytoja blush2.gif , pati vis nedrisdavau uzlipti ant svarstykliu lotuliukas.gif . Man 35m, pries 5m buvo visiskai pasalinta skydliauke ir poto visam gyvenimui paskirti pakaitiniai hormonai, taigi po truputi ir kilogramai eme kilti i virsu, nors sportuoju jau labai senai ir daug metu. Tai man pats didziausias malonumas gyvenime. Siuo metu sveriu66.900g, o pradejau mesti nuo 69kg. Mano ugis 168. Kmi mano dar sutalpina kilogramus ir nerodo virsvorio, bet atvaizdas veidrodyje sako visai ka kita. Geriausiai jauciausi kai sveriau pries operacija 58. Tai galbut ir noreciau grizti i 59-58kg riba ir ja palaikyti. Daug konsultuojuosi su savo trenere, vaikstau i masazus kas apimtys ir celiulitas kuo greiciau isnyktu. Savaitgaliais issisveisiu sedmenis ir kojas kavos tirsciais ir labai apribojau angliavandenius,valgau iki 18val. Poto i burna nededu nieko net vandens. Is angliavandeniu ryte tik suvalgau puse riekutes duonos su liesu suriu, kartais 1traputi, apie kuri kalbejot. Jokiu saldumynu, miltiniu gaminiu. Siuo metu ir jokio aliejaus ir kruopu. Tik zuvis, virta vistiena ir darzoviu salotos su sauksteliu alyvuogiu aliejaus. Taigi jau bus vasario 12menuo, tikejausi geresniu rezultatu, bet esu patenkinta kad pasiekiau tiek thumbup.gif Na manau,kad kazkaip pajudes jie ir istirps iki pavasario,nes noriu vel su dzinsais atrodyti graziai. Kadangi mano virsvoris kaupiasi ant slaunu ir visu koju, o pilvo visai nera...Tai vat esu tokia labai nestandartine, ir aisku pirmiausiai kg tirpsta nuo virsaus.
Tokia trumpai mano istorija apie kova su kilogramais.
Jungiuosi prie Jusu,nes noriu suzinoti daugiau visokiu naujoviu, bandymu, patirties.O taip pat kartu su jumis pasidziaugsiu valia ir istverme,nes pati savo kailiu patyriau ka visa tai reiskia. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Nesuprantu , kas cia darosi su mano apetitu , tiksliai , cia kazkas minejo gal nuo salcio taip norisi... g.gif Pagal mano cikla tureciau nenoret , bet apetitas..bandysiu trapuciais ir vaisiais uzkist biggrin.gif Bet man taip reikia iki vasaros 2kg numest , kaip rusai sako -smertelno {gal kazkam atrodo tai juokingas svoris , bet ir skirtingu svoriu ir zmoniu yra) Pas mane jie grazuoliai (riebaiukai) ant pilvo , o nuo ten taip sunku juos nukrapstyt , kad sakes biggrin.gif , nezinau , kam as cia rasau , gal kad nors kiek palengvetu g.gif
Atsakyti
Rubine, Karo lina sveikos prisijungusios 4u.gif
Mes nedaug rašom, bet stengiamės ir pačios save tramdyti ir kitas palaikyti. Čia paskaitinėji, parašai ir kažkaip norisi pačiai kažkokiais geresniais rezultatais pasigirti. ax.gif O būna visaip, kad ir visai nėra kuo pasigirti, tada už kitas pasidžiaugi. drinks_cheers.gif
Papildyta:
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 01 31, 18:01-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 01 31, 18:01)
Sveikutes 4u.gif  Nesuprantu , kas cia darosi su mano apetitu , tiksliai , cia kazkas minejo gal nuo salcio taip norisi... g.gif Pagal mano cikla tureciau nenoret , bet apetitas..bandysiu trapuciais ir vaisiais uzkist  biggrin.gif Bet man taip reikia iki vasaros 2kg numest , kaip rusai sako -smertelno {gal kazkam atrodo tai juokingas svoris , bet ir skirtingu svoriu ir zmoniu yra) Pas mane jie grazuoliai (riebaiukai) ant pilvo , o nuo ten taip sunku juos nukrapstyt , kad sakes  biggrin.gif , nezinau , kam as cia rasau , gal kad nors kiek palengvetu  g.gif

Rašyk, rašyk su savim irgi reikia pasikalbėti lotuliukas.gif Nu vat kaip niekad šiandien nenoriu valgyti. Man taip nebūna. schmoll.gif Tikriausiai sergu, nes ir gerklę skauda.
Atsakyti