Sveikos
čia aš - dar nenusibadavusi, gyva, bet... smarkiai įkritusi į rūpesčius
taip ir yra, kad žmogus planuojaa planuoja, o Dievas ima ir nusijuokia - metų pradžia užgriuvo mane visu rimtumu: turėjau per porą dienų atlikti rimtą darbą savęs tobulinimo srityje, darbe įtraukė į tokią programą, kad dar pareigų ir rūpesčių prisidėjo, o dar ir vaikis mažasis postipriai susirgo, tai apie prisėdimą prie kompiuterio teko pamiršti...
na o bet tačiau - vandens programą vykdau, ir turiu pasakyti, kad ji veikia

: jau seniai esu pastebėjusi, kad kai tik per parą nesugeriu tų 2l, apie linijas ir normalų apetitą galiu pamiršti
Svorio penktadienį nefiksavau, nes užgriuvo visu savo smagumu mmm, o dar ir šventinis kimštas paršelis tebebuvau
prisižadu, kad prisiduosiu ŠĮ PENKTADIENĮ (ne ne, čia ne tas amžinas "nuo pirmadienio pradėsiu"

aš rimtas žmogus, ne kokia šalapaila
galgi jau ir kokį pirmą minimaliai minimalų minusiuką pažymėsiu? (mergaitei gi svajoti neuždrausta, ar ne?

)
Papildyta:
Pinkrose, nu nu nu

mesk tą purviną reikalą - baigėsi jau šventės, baigėsi, atėjo pilka ir purvina kasdienybė, tai imkim ir apsikuopkim, ką?
QUOTE(meškutė_Nida @ 2012 01 03, 13:00)
Lieknėjimas - kaip kūdikio pirmieji žingsniai: paeini ir bumbt, paeini - ir bumbt... Lieknėt reikia išmokt
dėl to BUMT tai 100 procentų sutinku

svarbiausia tik bumbtelėjus nepasilikti gulėti dar kokioms 3 paroms, o tai vėl užsiciklinsim
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 09, 10:33)
Mano svoris šiandien 93,00kg. 164cm.(gerai įmitusi kiaulaitė).
Turiu ir 2ltr. butelį vandens. Bet pagalvoju: kaip išgerti tiek?

Juk nusilakstysiu į WC ! Kaip jums sekasi su tuo vandens gėrimu?
ei, o tai ką man, su tuo pačiu ūgiu ir tuo pačiu (po švenčių - beveik

) svoriu kalbėt?
nesunku tiek išgerti - kas kartą iš wc parėjusi gerk bent po 1 stiklinaitę, o dar gali įtraukti į tuos 2l arbatą be cukraus - labai gerai vietoje kavos darbe
QUOTE(meškutė_Nida @ 2012 01 09, 14:51)
Stiklinė po stiklinės... Pvz., mažas tikslas - išgerti po stiklinę kas 1,5 valandos. paskui - kas valandą. O paskui jau pats organizmas paprašys
neseniai sužinojau, kad kai jau jaučiate troškulį, organizme jau būna maždaug 1l vandens trūkumas. O jam atstatyti 1 stiklinės neužtenka. reikia po truputį vis gurkšnoti, net ir kai noro, atrodytų, nėra. jei per kartą pusę litro išgersi - nieko gero, į wc sulakstysi kiek greičiau, ir tiek žinių...
Papildyta:
O tiesa, mano planas gi papildytas:
1. 2l skysčių per dieną (tęsiama, nes pasiteisino)
2. Į "skysčių meniu" įtrauktas 1l Pu-ehr arbatos
kaip matot, vis dar atkakliai vengiu maisto temos - bet pasibaigusio mmm šėlsmo, vandens ir pu-ehr dėka apetitas grįžta į normos ribas
ir dar pridėsiu - mano sausoji oda (labai skeldėjo lūpos ir rankų oda šiurkštėjo, be kremo tiesiog nebegalėjau gyventi) tapo BEVEIK normali. Vis tik, kaip kažkada girdėjau kažkokiopje anti-reklamoje, tiesa, kad jokie kremai iš išorės nesudrėkins odos taip, kaip sudrėkina paprasčiausias vanduo, tik reikia jį vartoti "iš vidaus" ir normaliais kiekiais, o ne žvirblio porcijomis