Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

Sveikutes smile.gif Uz sestadieni dedu sau riebu pliusa thumbup.gif , o uz sekmadieni riebu minusa doh.gif , negerai tie savaitgaliai...... schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
o jau salta, brrrrrrrr rolleyes.gif
kaip jus gyvuojat? ar yra iskrovaujanciu, po salto ir tikiuosi sotaus savaitgalio smile.gif as sestadieni valgiau, ir valgiau labai daug, vakar irgi tevukas vire cepelinus, tai negalejau susilaikyti, tai gavosi kad mano dvi dienos buvo ikrova ir gana nemaza. bet siandien niekaip neprisiversciau iskrovai blink.gif tik bandysiu suvartoti iki 1400kcal ir sportuoti apie pusantros valandos. svoris ryte buvo 59,6kg
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ach jau tas savaitgalis , isikroviau ir as vakar smile.gif , bet juk is sito ir susideda gyvenimas... istisai sedet alkanai manau tikras marazmas...kartais juk reikia ir pasilepinti...manau reiks iskrovos dienele pabandyt sia savaite g.gif , gal kas turite kokiu nauju minciu del iskrovos?
Atsakyti
Man iškrovai per šalta dar blush2.gif Atšilus, gal kokią agurkų pasidarysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 30, 11:14)
Man iškrovai per šalta dar blush2.gif  Atšilus, gal kokią agurkų pasidarysiu g.gif

nu va va ir man persalta iskrovai 4u.gif
Papildyta:
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 01 30, 11:03-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 01 30, 11:03)
Sveikutes  4u.gif ach jau tas savaitgalis , isikroviau ir as vakar  smile.gif , bet juk is sito ir susideda gyvenimas... istisai sedet alkanai manau tikras marazmas...kartais juk reikia ir pasilepinti...manau reiks iskrovos dienele pabandyt sia savaite  g.gif , gal kas turite kokiu nauju minciu del iskrovos?

kazkas cia rase apie kiausiniu ir pomidoru iskrova. tai manau visai irgi nesunku butu. susipjaustai sau plonom riekelem pomidorus, uzdedi plona kiausinio riekele ir valgai sau sumustinius. gal koks bazilikas dar nepamaisyu g.gif
jauciu galima kokius per diena penkis kiausinius ir koki trejeta pomidoriuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 27, 18:22)
Sveikutes 4u.gif
siandien ryte buvo lygiai 59kg thumbup.gif  diena praejo sakyciau neblogai, tik makaule skaudena ziauriai doh.gif  rytoj laukia diiidelis balius, prieaugis manau irgi bus biggrin.gif
aha, selenos labai gerai. ir labai gera mintis pakepinti jas, kita savaite reiks pameginti smile.gif
gero savaitgalio visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 28, 12:08)
O jas kepinti reikia sausoje keptuvėje ar kaip? Kaip kartas turiu, tik galvojau, kad jas kaip tik reikia mirkinti g.gif
labas rytas, aš stabiliai su savo +700 g gyvenu, guodžiuosi bent nedidėja, nes savaitės viduryje buvo +1,5 kg doh.gif

kaip aš džiaugiuosi už jus visas. jūs šaunuolių šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tik SilRa dingusi g.gif
Atsakyti
Gal ir neblogai sumustinukai kiausiniu su pomidorais... smile.gif cia kazkas pasakojo apie trapucius , akcija jiems maximoj , zinokit tikrai visai skanu ir nekaloringa biggrin.gif Kvieciu trapuciai su sezamu ir juoduota druska , geltonais krastais maiselis , pabandykit smile.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 01 30, 12:10-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 01 30, 12:10)
Gal ir neblogai sumustinukai kiausiniu su pomidorais... smile.gif cia kazkas pasakojo apie trapucius , akcija jiems maximoj , zinokit tikrai visai skanu ir nekaloringa  biggrin.gif Kvieciu trapuciai su sezamu ir juoduota druska , geltonais krastais maiselis , pabandykit smile.gif

mano megstamiausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as ryte pusryciauju su jais. kava, trapuciai aptept plonai medumi, dar marskapones surio ant virsaus plonai plonai patepu, skonis thumbup.gif neatsibosta niekaip thumbup.gif
ir sumustinukus su jais darausi. vienas teturi 19-20kcal
Atsakyti
Sveikos visos, jus cia taip skaniai ir apetitiskai sumustinius aprasote, kad net apetitas pakyla beskaitant doh.gif
mano rezultas toks vidutinis, per savaite -200 gr. Jeigu ne sportas tai aiskiai butu koks 1 kg. pliusas, nes itampa malsinau maistu.
Atsakyti
Aš nedarau iškrovos dienos-šalta, reikia valgyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 30, 11:41)
nu va va ir man persalta iskrovai 4u.gif
Papildyta:
kazkas cia rase apie kiausiniu ir pomidoru iskrova. tai manau visai irgi nesunku butu. susipjaustai sau plonom riekelem pomidorus, uzdedi plona kiausinio riekele ir valgai sau sumustinius. gal koks bazilikas dar nepamaisyu g.gif
jauciu galima kokius per diena penkis kiausinius ir koki trejeta pomidoriuku ax.gif

aš renkuosi geriau tada agurkus su pomidorais. Susipjaustau, druskytės, krapukų, išsimaišau ir valgau biggrin.gif
Papildyta:
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 01 30, 12:10-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 01 30, 12:10)
Gal ir neblogai sumustinukai kiausiniu su pomidorais... smile.gif cia kazkas pasakojo apie trapucius , akcija jiems maximoj , zinokit tikrai visai skanu ir nekaloringa  biggrin.gif Kvieciu trapuciai su sezamu ir juoduota druska , geltonais krastais maiselis , pabandykit smile.gif

penktadienį tris paėmiau pokelius trapučių, tai šeimyna supuolė ir nėra, reikia arba sau atskirai pasislėpti, arba ko gero darbe laikyti, jei nenori viso sunkvežimio pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 30, 13:32)
aš renkuosi geriau tada agurkus su pomidorais. Susipjaustau, druskytės, krapukų, išsimaišau ir valgau  biggrin.gif
Papildyta:

penktadienį tris paėmiau pokelius trapučių, tai šeimyna supuolė ir nėra, reikia arba sau atskirai pasislėpti, arba ko gero darbe laikyti, jei nenori viso sunkvežimio pirkti doh.gif

as kai buna akcija tai uzsiperku visa supakuota poka, ten gal 24 berods tie pokiukai buna, man uztenka ilgam. jie pigesni per akcijas buna cento parduotuvese, dabar iki jau man rodos persivadino, po 99cnt ax.gif
Atsakyti