QUOTE( Šypsenėlė (: @ 2012 01 26, 11:59)
Labutis visoms siu namuciu seimininkems ! Raso jums naujoke , turinti truputeli lisnu riebaliuku...ir norinti prisijungti prie jusu gretu... Kompanijoj vis lengviau , o palaikymas jusu kaip paskaiciau is ties nuostabus ! Mano atskaitos taskas pradeti liekneti- Valentino diena! Jau gal kokie 4 metai.Sia dienele atsvenciam ir pirmyn- susilaikymui , sportavimui ,iskrovos dienoms .Nuo sios datos dar yra daug grazaus laiko paliekninti savo kuna Bet kazkas manyje krebzda ir pradedu savo starta siemet anksciau -nusipirkau lanka ir suku , vakar dariau iskrovos diena..bet vienai kazkaip liudna .Taip , kad prisijungiu prie Jusu bendraminciu burelio....
sveika prisijungus
Papildyta:
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 26, 12:06)
Oi kaip skaniai rašai apie sumuštinukus ! Atrodo jie tokie "nekalti", bet nuo agurkėlių kvapo tai apetitas sukiltų ir nežinau, kada sustočiau...
Kai valgydavau grikius, tai aš juos vakare nuplovusi užmerkdavau šaltame vandenyje. Jie per naktį išbrinkdavo ir suminkštėdavo. Rytojaus dieną, nupylus vandenį, valgydavau šaltus, užsugerdama pasukomis. Taip daryti su grikiais mane pamokė brolis, kuris armijoje buvo virėju. Aišku, kai žiema, geriau grikiai šilti, tai mikrobangė ir gerai (nors, sako, kad mikrobangė kekia).
Mano tokie pamąstymai...
Kai valgydavau grikius, tai aš juos vakare nuplovusi užmerkdavau šaltame vandenyje. Jie per naktį išbrinkdavo ir suminkštėdavo. Rytojaus dieną, nupylus vandenį, valgydavau šaltus, užsugerdama pasukomis. Taip daryti su grikiais mane pamokė brolis, kuris armijoje buvo virėju. Aišku, kai žiema, geriau grikiai šilti, tai mikrobangė ir gerai (nors, sako, kad mikrobangė kekia).
Mano tokie pamąstymai...
nu man irgi atrodo sitie sumustinukai tokie "nekalti" o agurkelius ar marinuotus ar sviezius as dievinu man apetitas gal pakyla nuo marinuotu daugiau, negu nuo zaliu