Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

smile.gif Šypsenėlė (:+2012 01 26, 11:59-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 01 26, 11:59)
Labutis visoms siu namuciu seimininkems ! 4u.gif  4u.gif  4u.gif Raso jums naujoke , turinti truputeli lisnu riebaliuku...ir norinti prisijungti prie jusu gretu... biggrin.gif Kompanijoj vis lengviau , o palaikymas jusu kaip paskaiciau is ties nuostabus ! Mano atskaitos taskas pradeti liekneti- Valentino diena! Jau gal kokie 4 metai.Sia dienele atsvenciam  smile.gif ir pirmyn- susilaikymui , sportavimui ,iskrovos dienoms .Nuo sios datos dar yra daug grazaus laiko paliekninti savo kuna smile.gif                                                                      Bet kazkas manyje krebzda ir pradedu savo starta siemet anksciau smile.gif -nusipirkau lanka ir suku , vakar dariau iskrovos diena..bet vienai kazkaip liudna schmoll.gif  .Taip , kad prisijungiu prie Jusu bendraminciu burelio....

sveika prisijungus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 26, 12:06)
Oi kaip skaniai rašai apie sumuštinukus ! Atrodo jie tokie "nekalti", bet nuo agurkėlių kvapo tai apetitas sukiltų ir nežinau, kada sustočiau...
Kai valgydavau grikius, tai aš juos vakare nuplovusi užmerkdavau šaltame vandenyje. Jie per naktį išbrinkdavo ir suminkštėdavo. Rytojaus dieną, nupylus vandenį, valgydavau šaltus, užsugerdama pasukomis. Taip daryti su grikiais mane pamokė brolis, kuris armijoje buvo virėju. Aišku, kai žiema, geriau grikiai šilti, tai mikrobangė ir gerai (nors, sako, kad mikrobangė kekia).
Mano tokie pamąstymai...

nu man irgi atrodo sitie sumustinukai tokie "nekalti" biggrin.gif o agurkelius ar marinuotus ar sviezius as dievinu smile.gif man apetitas gal pakyla nuo marinuotu daugiau, negu nuo zaliu ax.gif
Atsakyti
Šypsenėle, sveika atvykusi! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jei skaitei viską, tai matai, kad mūsų dauguma (?) apie 90 sukiojamės, nors turime ir vieną tobulybę, savo neišsipildysiančią svajonę , kuri pas mus su 59 sėdi(prašau neįsižeisti). drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz priemima ! biggrin.gif
Atsakyti
atsiprašau, pasiklydau temose... 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 26 sausio 2012 - 13:07
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 26, 12:22)
Šypsenėle, sveika atvykusi! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Jei skaitei viską, tai matai, kad mūsų dauguma (?) apie 90 sukiojamės, nors turime ir vieną  tobulybę, savo neišsipildysiančią svajonę , kuri pas mus su 59 sėdi(prašau neįsižeisti). drinks_cheers.gif

ne ne, as neisizeidziu 4u.gif man smagu paplepeti su jumis, ir savo svori jau nemesti, o tik kontroliuoti smile.gif greitu laiku ir jus ta pati darysit 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už optimizmą keliančius žodžius ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 01 26, 12:50)
Sveikos visos,

jei galima, aš irgi bandysiu prisijungti pas lieknėjančias..Istorija mano gan banguota, draugės išvis barasi, kad veju dievą į medį, bet man pačiai geriau matosi, kas kaip yra... bigsmile.gif 
Kristaus amžius jau perliptas pernai, tai matyt ir medžiagų apytaka tai suprato. Na ir pradėjo lėtėti. Antra žiema svarstyklės man bado akis rodydamos 60 kg. Šita žiema išvis išnaglėjo- 62 rodo, ir dar celiulitas gražuolis pasireiškė..... doh.gif . Niekada neturėjau tokio svorio. Visada jis buvo 56-58. Ūgis 170 cm.  Po praėjusios žiemos ,pavasarį svoris šiek tiek nukrito, tačiau užsispyriau pasiekti 55 kg. Vasarą kaip vasarą, o jos paskutinį mėn. Valgiau tik kopūstus, obuolius, mokas, kefyrą,jogurtus, žalią arbatą gėriau.  ...i virtuvę dėl pagundų- kojos nekeldavau...  Rugsėjo mėn svėriau 56 ir nei iš vietos. Bet kokia aš sau graži tada atrodžiau..hihihi.gif. Na  nekalbėsiu apie galvos svaigimus, silpnumus..bet užtai "kūda" buvau ..beveik..Na ir buvo taip- rado užsisenėjusią mažakraujystę. Stiprią. Bet ne dėl dietos, o dėl kt.priežaščių. Jokių dietų, valgyti mėsos (nemėgstu jos visai), valgyti sočiai, gerti geležies po 4 kapsules per dieną..Kas man beliko..paklusau...dabar vėl turiu virš 60 ir vėl derybas- iki balandžio turiu sverti 56. Ir prizas pažadėtas. Šuolis su tandemu.  Pradėjau elipsinį kalbinti kasantrą dieną, bandau valgyti daug daržovių, prisipirkau priemonių celiulitui mažinti, nes pagal rūbus jaučiais, kad visi kilogramai atsisėdo ant šlaunų ir užpakalio. Į mėgstamas plonas kelnes nebeįtelpu.. doh.gif  kur tai matyta... unsure.gif
Tebūnie nors 57... ax.gif

Labai atsiprašau, jei ką papiktinsiu ir pasirodys, kad tai ne tikslas, o kaprizas. Bet kiekvienam savo norai.  rolleyes.gif

sveika 4u.gif
va cia mano bendraminte 4u.gif 4u.gif nors mano ugis 164, as noriu sverti VISADA 58-60Kg (pagal tave daugoka tongue.gif )
aisku visi sakis tau, kad tau nereikia ir t.t. bet pats zmogus zino kaip jis nori atrodyti ir kaip jauciasi geriausiai 4u.gif man grazios ir stambesnio ir lieknesnio kuno savininkes. keikvienai kaip sakoma savos problemos. aisku, labai svarbu, kad tas lieknejimas nevirstu liga doh.gif
mano irgi visas svoris labai neproporcingai issidestes. virsutine kuno dalis kuda, kaip vyras sako, tuoj kaulai islys, o visi riebalai ant slaunu doh.gif uzpakalis normalus, nu ir paskutiniu metu ant pilvo bando kabintis doh.gif bet irgi pastebejau po 30 metu labai sunku ji islaikyti. anksciau kai jaunesne buvau, viena diena nepavalgau, tai pilvas su nugara kita ryta liesdavosi lotuliukas.gif , o dabar reikia iskrovauti, sportuoti, maista derinti doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, linkejimai naujokem 4u.gif , gryzau po sporto ir tik islipau is masinos taip ziauriai sutrauke koja, kad net dabar skauda g.gif , jauciu kokio magnio reikia. Begalo dziaugiuosi sporto klubu, trenere mane taip nukankina kad nei kojyciu nei rankyciu nejauciu thumbup.gif . Man tai mmatejo tai sveriu 1kg daugiau, bet ir jauciuosi kaip lepsys.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 01 26, 12:50)
atsiprašau, pasiklydau temose... 4u.gif  blush2.gif

schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(zydrune85 @ 2012 01 26, 13:13)
Sveikutes, linkejimai naujokem  4u.gif , gryzau po sporto ir tik islipau is masinos taip ziauriai sutrauke koja, kad net dabar skauda  g.gif , jauciu kokio magnio reikia. Begalo dziaugiuosi sporto klubu, trenere mane taip nukankina kad nei kojyciu nei rankyciu nejauciu  thumbup.gif . Man tai mmatejo tai sveriu 1kg daugiau, bet ir jauciuosi kaip lepsys.

ale smagu diena sportuoti thumbup.gif
per sitas dienas as irgi kaip lepsys visada, ir istynstu juodai, atrodo, akd su svirkstu kas vandnes i kuna butu prileides unsure.gif
Atsakyti
Aha, aš ir pastebėjau, kad viena pabėgo sumaišiusi temas. Taip kad Tavo ,Chamičok, laiškas -šauksmas tyruose.Teks Tau vienai pas mus būti pavyzdžiu.

Šaunuolė, Žydrūne. Tai trenerė stovi prie Tavęs, ten individualios treniruotės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serbentėlė: 26 sausio 2012 - 13:19
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 26, 13:18)
Aha, aš ir pastebėjau, kad viena pabėgo sumaišiusi temas. Taip kad Tavo ,Chamičok, laiškas -šauksmas tyruose.Teks Tau vienai pas mus būti pavyzdžiu.

Šaunuolė, Žydrūne. Tai trenerė stovi prie Tavęs, ten individualios treniruotės?

man labai smagu ir su jumis 4u.gif
o taip rasiau, o taip rasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ten musu tokiu kaip as yra trys ax.gif , tai ji prie musu visu ir stovi, vis saukia kad kvepuotume, nes kvepavimas daug sudaro irgi. Klause siandien trenere ka valgom, tai visos papasakojom tai sake , kad reikia pakoreguoti mityba ir ryt duos kazkokias knygutes
Atsakyti