Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

Labutis visoms, manau, kad visos, jeigu truputi ir nukrypsta tai greitai vel susigriebia. Svarbu, kad teisinga mityba ir sportas taptu gyvenimo budu ir tam tikrais yprociais. Saikingai, be alinanciu dietu gyvenam, judam ir gerai. Ir dar svarbu sekti svori, nes truputi numetus galima uzsiliuliuoti, palepinti save, bent as taip darau.
Chamiciok, tikriausiai ir senos svarstykles rode gerai, kad svoris krinta. Va mano tai sugede, kaip uzburta 82 kg. As jau galvoju, kad mano svarstykles mane pamato ir uzsiprogramuoja ant 82 kg. Nu tipo ismaniosios. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2012 01 25, 17:05)
Labutis visoms, manau, kad visos, jeigu truputi ir nukrypsta tai greitai vel susigriebia. Svarbu, kad teisinga mityba ir sportas taptu gyvenimo budu ir tam tikrais yprociais. Saikingai, be alinanciu dietu gyvenam, judam ir gerai. Ir dar svarbu sekti svori, nes truputi numetus galima uzsiliuliuoti, palepinti save, bent as taip darau.
Chamiciok, tikriausiai ir senos svarstykles rode gerai, kad svoris krinta. Va mano tai sugede, kaip uzburta 82 kg. As jau galvoju, kad mano svarstykles mane pamato ir uzsiprogramuoja ant 82 kg. Nu tipo ismaniosios.  lotuliukas.gif

cha cha cha. geras cia su tom ismaniosiomis lotuliukas.gif
nezinau, su tom mano svarstyklem. gaila ismesti aisku bus 100lt, bet sian vaziuoju, kazka issirinksiu. nepirkciau, bet as jas gerai pakraciau kazkuria diena, tai nuo 61,8, po pakratymo iskart apie 59 parode lotuliukas.gif dabar rodo nerealiai maza svori. pagal rubus turetu buti apie 59-60. rodo 57-58. man tas nepatinka, noriu zinoti tiksliai smile.gif nors aisku geriausiai rubai pasako svori ir savijauta blink.gif
gal man jau sverimosi liga biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,
prisėdau parašyti ir aš. Su svorio metimu viskas gerai, nesigailiu įdėto darbo. Bet jau ta iškrovos kefyrinė diena, tai jėgų atėmė. Pirmiausia,viskas buvo gerai,kol nenuėjau į sportą, nes teko po pirmos dalies išeiti:apleido jėgos, tapau mieguista, bejėgė, rodos, griūk ir gulėk ! Tai prisiminiau Žydrūnės žodžius, kad trenerė jai patarė nesportuoti iškrovos dieną. Tai galiu patvirtinti 100 proc. O šiandien visa treniruotė praėjo puikiai. Trenerė visas prigrasino, kad per dieną sunaudotume būtinai 1200 kcal.Tada svoris kris tolygiai ir ilgam.Svarbu baltymai, o angliavandeniai ir riebalai, tai kuo mažiau. Tuo stengsiuosi ir vadovautis.
Taip, psichologija stiprus mokslas. Gal kokių auksinių minčių parašytum Mes labai "pasikrautume", juk artėja savaitgalis !
Tai tokia mano ataskaita. Sėkmės visoms.
Atsakyti
Labas rytas, turiu klausimą. Šiandien nusipirkau 2 pok. varškės , 2 obuolius ir didelį jogurtą. Vakarienei dar planuoju varškės pok., obuolį ir maža jogurtą suvalgyt. Ar tai bus iškrova? g.gif
Vakar mano planai beveik pavyko, gryžus suvalgiau tik virtos vištienos su ryžiais ir daržovėm, vėliau sultis išsispaudžiau. ir laimingai atsiguliau žiūrėt hauso...o tada atvarė į lovą šeimyna su rūkytais lašinukai, dešra...vienu žodžiu pabaiga aiški blush2.gif. Padariau tik išvadą, kad man šeima kai kada labai trugdo doh.gif
Atsakyti
Iškrova -700 kcal. Iš nurodytų produktų susidaro daugiau(ant varškės pokelio nurodytos kcal., +jogurtas -taip pat).
Yra tokia iškrovos diena : 500 gr. liesos varškės ir 1 ltr. pasukų(kefyro, bet riebiau).
Dar nesugalvojau, ką šiandien valgysiu, nors jau sėdžiu darbe. Šaltoka, uti-ti !Atsigėriau mažą puodelį kavos su dvejų kąsnių sausainuku ir suvalgiau vieną obuolį. Pakilo nuotaika iškart nuo saldumo. Jau geriau užkąsti saldumo, nei visą dieną apie tai galvoti ir vakare vistiek suvalgyti. (Bendradarbio žmona iškepė vakar tokių gardžių sausainukų iš sausų pusryčių(naujovė!) Tai dabar ir skrandis ramus ir aš energinga.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip smagu jus cia rasti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As vakar grizau velai, buvau mieste, pirkau svarstykles ir buvau pyragu parduotuvej, nupirkau didziausia simtalapi duktereciu gimtadieniui ir parduotuvej taip uzviliojo saldumynu kvapai doh.gif pirkau vyrui i darba prie kavos ale tokiu vafliu keptu o juose idaras sokolado, isedus i masina galvoju reikia paragauti, tai kai ilindau i maisiuka, patikekit puse ir neliko doh.gif bet jau taip skanu buvo, taip saldu buvo, kad grauzatis priedus "beveik" nekankino biggrin.gif
nusipikrau svarstykles, tai senios 1kg maziau rodo. sian svoris 59.4 vakar su vyru rinkom namie tiksliausia vieta kur jos rodo, nes kai kur grindys nelygios, tai pyst ir kokiu puskiliu ne i tema parodo blink.gif
sian diena nusimato tvarkinga, bent jau planuoju. vakare butinai sportas.
dar atradau maximoj tokia arbatele olialia, kazkokia dvieju pakopu, viena tipo leiknejimui kita valymui. nu ka nusipikrau, geriu, padet gal nepades, bet ir nepakenks ax.gif
del koloriju 1200kcal, kiek skaicius ir girdejus, tai sako galima taip maitintis ne ilgiau dvi savaites, paskui lyg medziagu apykaita leteja. nors nesu medike nezinau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 26, 09:28)
Labas rytas, turiu klausimą. Šiandien nusipirkau 2 pok. varškės , 2 obuolius ir didelį jogurtą. Vakarienei dar planuoju varškės pok., obuolį ir maža jogurtą suvalgyt. Ar tai bus iškrova? g.gif
Vakar mano planai beveik pavyko, gryžus suvalgiau tik virtos vištienos su ryžiais ir daržovėm, vėliau sultis išsispaudžiau. ir laimingai atsiguliau žiūrėt hauso...o tada atvarė į lovą šeimyna su rūkytais lašinukai, dešra...vienu žodžiu pabaiga aiški blush2.gif. Padariau tik išvadą, kad man šeima kai kada labai trugdo doh.gif

pagal mane cia bus mazo kaloringumo diena 4u.gif iskrova su vienu produktu berods vadinais arba isvis su arbatom ir vandenuku smile.gif bet man taip tai misija neimanoma ax.gif
as pirmadieni, jeigu per savaitgali padauginsiu maisto, megisniu daryti su grikiais ir kefyru mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 25, 22:59)
Merginos,
prisėdau parašyti ir aš. Su svorio metimu viskas gerai, nesigailiu  įdėto darbo. Bet jau ta iškrovos kefyrinė diena, tai jėgų atėmė. Pirmiausia,viskas buvo gerai,kol nenuėjau į sportą, nes teko po pirmos dalies išeiti:apleido jėgos, tapau mieguista, bejėgė, rodos, griūk ir gulėk ! Tai prisiminiau Žydrūnės  žodžius, kad trenerė jai patarė nesportuoti iškrovos dieną. Tai galiu patvirtinti 100  proc. O šiandien visa treniruotė  praėjo puikiai. Trenerė visas prigrasino, kad per dieną sunaudotume būtinai 1200 kcal.Tada svoris kris tolygiai ir ilgam.Svarbu baltymai, o angliavandeniai ir riebalai, tai kuo mažiau. Tuo stengsiuosi ir vadovautis.
Taip, psichologija stiprus mokslas. Gal kokių auksinių minčių  parašytum Mes labai "pasikrautume", juk artėja savaitgalis !
Tai tokia mano ataskaita. Sėkmės visoms.

serbentele, tu saunuole, kad sportuoji, stengiesi 4u.gif pavasari, o jau vasarai busi tikra manekienka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 26, 10:37)
as pirmadieni, jeigu per savaitgali padauginsiu maisto, megisniu daryti su grikiais ir kefyru mirksiukas.gif

man su grikiai ir kefyru visai gerai, nesijaučia net, kad iškrova, visai sotu. Blogiausiai tik vakare, kai šeimyna ima kepsnius čirškinti doh.gif O Jūs grikius plikinat ar paverdat? Man užplikinus būna truputį kietoki, be to pavirus ir daugiau atrodo, kaip kartas skrandžiui apgauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 26, 10:42)
man su grikiai ir kefyru visai gerai, nesijaučia net, kad iškrova, visai sotu. Blogiausiai tik vakare, kai šeimyna ima kepsnius čirškinti doh.gif O Jūs grikius plikinat ar paverdat? Man užplikinus būna truputį kietoki, be to pavirus ir daugiau atrodo, kaip kartas skrandžiui apgauti biggrin.gif

as atsinesu i darba du pakelius po 100gramu, uzplikinu karstu vandeniu termose ir isbrinskta taip. sako nevirus, o taip isbrinkinus sveikiau smile.gif ir kefyro litra arba pasuku. bet vakare mane irgi pakankina alkis, tai dar kokia morka sugrauziu, aisku galeciau iskesti, bet sunku aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 26, 10:51)
as atsinesu i darba du pakelius po 100gramu, uzplikinu karstu vandeniu termose ir isbrinskta taip. sako nevirus, o taip  isbrinkinus sveikiau smile.gif  ir kefyro litra arba pasuku. bet vakare mane irgi pakankina alkis, tai dar kokia morka sugrauziu, aisku galeciau iskesti, bet sunku aggressive.gif

man to alkio labai nėra, bet vakare kvapai užmuša, nbent tada iki vėlumos namie tupėt. Ai, šiandien ant varškės pasėdėsiu, vieną jau surijau su puse jogurto, kažkaip reikėtų kitą, nes paskui nebus kada. Ale nesinori visai schmoll.gif
Atsakyti
as dabar isigudrinau darytis tokius sumustinukus jeigu labai labai alkana ir kaip sakai tie kvapai uzmusa. tai nusiperku kalakutienos file arba kiaulienos kazkokia yra, bet tiksliai nepasakysiu. perku maximoj ir paprasau, kad per ta aparata plonai supjaustytu, tai pasidarau toki "patiekaliuka": i ta plonai supjaustyta riekele idedu krabo lazdele, susuku ir valgau, dar zaliu agurkeliu uzkandu. koki trejeta tokiu suktinuku pasidarau. arba darbe su kava ant trapucio uzsidedu taip plonai supjaustyta kokio kumpelio gabaliuka. ir ko ne sumsutinis smile.gif cia apgauti save ax.gif
ko tik zmogus neprigalvoji tongue.gif
Atsakyti
Labutis visoms siu namuciu seimininkems ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Raso jums naujoke , turinti truputeli lisnu riebaliuku...ir norinti prisijungti prie jusu gretu... biggrin.gif Kompanijoj vis lengviau , o palaikymas jusu kaip paskaiciau is ties nuostabus ! Mano atskaitos taskas pradeti liekneti- Valentino diena! Jau gal kokie 4 metai.Sia dienele atsvenciam smile.gif ir pirmyn- susilaikymui , sportavimui ,iskrovos dienoms .Nuo sios datos dar yra daug grazaus laiko paliekninti savo kuna smile.gif Bet kazkas manyje krebzda ir pradedu savo starta siemet anksciau smile.gif -nusipirkau lanka ir suku , vakar dariau iskrovos diena..bet vienai kazkaip liudna schmoll.gif .Taip , kad prisijungiu prie Jusu bendraminciu burelio....
Atsakyti
Oi kaip skaniai rašai apie sumuštinukus ! Atrodo jie tokie "nekalti", bet nuo agurkėlių kvapo tai apetitas sukiltų ir nežinau, kada sustočiau...
Kai valgydavau grikius, tai aš juos vakare nuplovusi užmerkdavau šaltame vandenyje. Jie per naktį išbrinkdavo ir suminkštėdavo. Rytojaus dieną, nupylus vandenį, valgydavau šaltus, užsugerdama pasukomis. Taip daryti su grikiais mane pamokė brolis, kuris armijoje buvo virėju. Aišku, kai žiema, geriau grikiai šilti, tai mikrobangė ir gerai (nors, sako, kad mikrobangė kekia).
Mano tokie pamąstymai...
Atsakyti