Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

QUOTE(Gerai @ 2012 01 23, 16:05)
Isivaizduoju, kaip jauciates, atrodo, kad jau ipranti prie tokio elgesio ir jau niekas nenustebins, bet ar tos anytos pataiko ant sunkesnio laikotarpio ar siaip kokia magija uzleidzia ir vistiek sugeba iskaudinti...

gerai, kad toli gyvena, tai kraują tik kartą kitą metuose nuleidžia doh.gif , bet gyventų arčiau, turbūt senai mano pėdos būtų ataušę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 23, 17:02)
Och  jau tos anytos ! Ir aš kada nors būsiu. Aš būsiu gera, tegul gyvens jaunimas savo gyvenimą, o mes savo.  Susitiksime ir pakalbėsime, anūkėlius prižiūrėsiu....
Jau visai svaigstu (gal kefyras kaltas? biggrin.gif ]
Prisnigo ir pas mus,labai geras oras,  bet pranašauja tai žiemužė su geroku minusu.

Aš irgi gera būsiu ax.gif , tik sakiau, kad pamatysit senatvinio marazmo požymius doh.gif , iškart ir veškit į senelių namus, nenoriu vaikams gyvenimo gadint schmoll.gif
o šiaip, iš principo nesinori, kad vaikai labai arti gyventų, geriau rečiau matytis ko gero, nes kai "ant akių", tai dėl visko širdį skauda ax.gif
Papildyta:
mane, tai tas Naglis Chulija sunervino:angry:, sakė nebus žiemos, tai ir galvoju pataupysiu, nepirksiu nei naujų batų, nei kailinių (į pernykščius nebetelpu blush-anim-cl.gif ) O dabar , jei bus -20 teks unsure.gif
Šiandien pusryčiams buvo kvietinė košė, pietums troškinys, vakare vištienos virtos su daržovėmis ir ryžiais pasidariau. Praktiškai ant vandenuko patroškinau,tik tike, kad svogūną pakepinau ant sviestuko smile.gif
Atsakyti
Sveikos saunuoles 4u.gif
Graziai jus cia laikotes thumbup.gif as tik neseniai grizau is spektaklio, jau prisizvengiau iki soties, cia geriau negu dvirati valanda minti, rekomenduoju visoms kas tik gali nueti jei dar nebuve. vakaras geras garantuotas thumbup.gif
as truputeli pagriesinau kavinej isgeriau kava latte su mazyciu triju kasniu pyrageliu su riesutais ir medum, nu bet gal baika ax.gif o grizus pasidariau sumustini : duona su suriu.
o jau salta lauke baisu doh.gif as irgi vis ziemos pradzioj galvojau pirkti nepirkti kailinukus, vis paklausau kad nebus salta, ir to salcio tikrai nebuvo, nu bet jeigu jis tik prasideda doh.gif ku daryt g.gif
sian dar nuvariau nusipirkau siltus padelius i batus, nes kojoms salta doh.gif nekenciu ziemos, nekenciu salciu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chamiciok: 23 sausio 2012 - 23:22
Laba rytely,
Na va atlaikiau vakar iskrovos diena, pirma karta laikiausi ir labai lengvai isbuvau ax.gif
As irgi nemegstu ziemos, tik kai matau kaip vaikams patinka buti lauke ir dukti, tai man silciau pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
gal geriau, kai truputį šalčiau, nei lietus ax.gif . Bet man asmeniškai irgi šiluma kaulų nelaužo biggrin.gif
Papildyta:
Nu ką...pusryčiai....user posted image
Atsakyti
Bjaurybe buvo labai nusiteikus pusryciams lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerai: 24 sausio 2012 - 12:13
Labas mergaites, saunuole SANDRI, kad islaikei iskrova, vakar man buvo labai lengva, buvau nusiteikusi. o man kaip tik ziema labai patinka, patinka buti lauke, vaikus tampyti su rogutem, gal kam ir keista bet man labai patinka kasti sniega, siandien kasiau tai po sporto tokia slapia nebunu. Patinka kai zyluciu buna pilnas kiemas... Galeciau pasakoti daug biggrin.gif . Vasara nepetinka nes bijau perkunijos blush2.gif Siandien vakarienei planuoju zuvi su darzovem garu puode
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
sveikinu visas vakar atlaikiusias sauniai iskrova 4u.gif jus saunuoles first.gif
mano sian svarstykles isvis bludina, rodo 57,6 doh.gif netikiu netikiu netikiu. buvau nubegus i maxima, ten kazkokiu yra, bet man jos nelabiai aiskios g.gif vienos isvis buvo pigios scarlet tik uz 34,99 atrodo, bet pavarciau ir padejau, plius pakuote praplesta, tai nelabai mane suviliojo ax.gif rytoj varysiu i senius, maciau firmos bosch, tikiuosi bus rimtesnes g.gif
as be svartykliu kaip nesava, pripratus esu jau svertis kieviena diena ir reguliuotis, tai dabar kaip suniukas nuo grandines paleista biggrin.gif

ziema man patiktu jeigu nereiktu per pusnis niekur keliauti, o ypac kaip mieste pliurzos, druskos ir purvynas, nuotaika gadina juodai. nors seip grazu kaip sninga, visur balta, sviesu. bet jeigu reiketu rinktis vasara ar ziema, vienareiksmiskai butu vasara, ir tik VASARA thumbup.gif
Atsakyti
Kur visos pasislepe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 24, 21:37)
Kur visos pasislepe g.gif

Su sąžine kariauja biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Aš vakar stabiliai, ryte košė, pietūs sriubos puodelis ir troškinio. Vakare žadėjau visai nevalgyt, tik obuolius, bet gryžus, tai iš vieno vaiko atėmiau varškėtukų, iš kito vištienos gabaliuką, o nakčiai atėmiau dar pusė sumuštinio su rūkyta dešra iš vyro blush2.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
kaip tylu g.gif kiba visos baiget mesti kg g.gif
ar vaduojates nuo alkio ir nera jegu rasyti lotuliukas.gif
as begsiu per pietu pertrauka pasilepinti manikiuru smile.gif svoriu patenkinta, nors dar neisigijau normaliu svartykliu, bet rubai isduoda viska thumbup.gif
sestadieni apturesiu duktereciu gimtadienius, tai zadu atsipalaiduoti siek tiek, kaip kiaule nerysiu, bet pilvui svente maza padarysiu tongue.gif
Atsakyti
Laba, as vakar elektros neturejau iki pavakario, o siandien pietus ruosiau, y miesta buvau isvaziavusi, tai ner kada prisesti prie kompo smile.gif
Atsakyti
Labukas, as ir nelabai turiu laiko prisesti prie kompo, nes iki mano gimtadienio norim pabaigti svetaine, savaitgali nusimato baldu pirkimas smile.gif O svori metam visos tik laiko gal mazai cia prisesti smile.gif As ir sportas kiek viena diena draugaujam thumbup.gif . Vakar gerdama arbata, pagalvojau, koks keistas jausmas kai nesinori vakarais valgyti, kai pagalvojau kas buvo pries menesi doh.gif , dziaugiuosi kad mano valia tokia stipri. As tikiu kad ne viena nesugriesijo ir laikosi tikslo mirksiukas.gif vakar nusipirkau zurnala PSICHOLOGIJA TAU , yra geru straipsniu, net yra apie maisto priklausomybe. Pasidarau arbatos ir einu skaityti. Nepamirskit kad mes galim 4u.gif
Atsakyti