QUOTE(Gerai @ 2012 01 23, 16:05)
Isivaizduoju, kaip jauciates, atrodo, kad jau ipranti prie tokio elgesio ir jau niekas nenustebins, bet ar tos anytos pataiko ant sunkesnio laikotarpio ar siaip kokia magija uzleidzia ir vistiek sugeba iskaudinti...
gerai, kad toli gyvena, tai kraują tik kartą kitą metuose nuleidžia , bet gyventų arčiau, turbūt senai mano pėdos būtų ataušę
Papildyta:
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 23, 17:02)
Och jau tos anytos ! Ir aš kada nors būsiu. Aš būsiu gera, tegul gyvens jaunimas savo gyvenimą, o mes savo. Susitiksime ir pakalbėsime, anūkėlius prižiūrėsiu....
Jau visai svaigstu (gal kefyras kaltas? ]
Prisnigo ir pas mus,labai geras oras, bet pranašauja tai žiemužė su geroku minusu.
Jau visai svaigstu (gal kefyras kaltas? ]
Prisnigo ir pas mus,labai geras oras, bet pranašauja tai žiemužė su geroku minusu.
Aš irgi gera būsiu , tik sakiau, kad pamatysit senatvinio marazmo požymius , iškart ir veškit į senelių namus, nenoriu vaikams gyvenimo gadint
o šiaip, iš principo nesinori, kad vaikai labai arti gyventų, geriau rečiau matytis ko gero, nes kai "ant akių", tai dėl visko širdį skauda
Papildyta:
mane, tai tas Naglis Chulija sunervino:angry:, sakė nebus žiemos, tai ir galvoju pataupysiu, nepirksiu nei naujų batų, nei kailinių (į pernykščius nebetelpu ) O dabar , jei bus -20 teks
Šiandien pusryčiams buvo kvietinė košė, pietums troškinys, vakare vištienos virtos su daržovėmis ir ryžiais pasidariau. Praktiškai ant vandenuko patroškinau,tik tike, kad svogūną pakepinau ant sviestuko