Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

Tęsiu monologą.
Šiandien kefyrinė diena. Skaičiai liniuotėje nedžiugina. Liūdna .....
Atsakyti
QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 22, 21:28)
jo jo, cia dabar nauja sporto mada, sako visai nebloga g.gif

aš irgi pagalvojau, gerai būt darbus metus varyt paskui biggrin.gif
Atsakyti
Laba rytely. as siandien obuoliu dienele, tik nezinia ar issilaikysiu 4u.gif biggrin.gif
Mano svoris -100gr, 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites smile.gif , na ir jus prikalbejot savaitgali, tas kelias dienas nebuvo jokiu galimybiu i sm uzsukti schmoll.gif . Savaitgali daug veiklos buvo. Sestadieni buvom kine, lb patiko filmukas, vakare aplankem artimuosius. Sekmadienio ryta kaimynas dave savo zirga, tai misko krastu prajojau thumbup.gif ( as gyvenu netoli misko ). O tada visa diena praleidom lauke, padarem kelias lesykleles, sode ant saku pakabinom lasinuku, tai ziluciu tuntas wub.gif . Lb jusu pasiilgau. Savaitgali nebuvo kada nukrypti biggrin.gif . SANDRI islaikysi, as islaikiau ir tu islaikysi smile.gif . Siandien i sporto kluba nevarysiu nes trenere liepe iskrovos diena nevaziuoti. As vel su obuoliais iskrovauju. Cia kaisiadoryse tik vienas sporto klubas SAKALAS biggrin.gif , menesiui tik 50 lt. Tai nusipirkau 3men ab. Jauciu per daug cia privariau doh.gif Tiesa sian sveriu 90,200
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As pasuoju su iskrova blink.gif
ieskau nauju svarstykliu biggrin.gif manosios sian ryte parode 58,6 lotuliukas.gif bijau, kad negerai rodo, nes praeita savaite rode apie 61 g.gif man rodos jos grybauja kaip reikalas.
buvau maximoj, yra kazkokios camry lyg firmos tik nezinau ar jos neblogos. kokias jus turit? kazkada turejau firmos ETA berods, bet paskui nusipirkau clatronic, kurios tipo rodo riebalu mase, bet jos tokios lievos doh.gif
Atsakyti
Man tai vyras nupirko SENCOR, kolkas patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 23, 10:33)
Labas rytas 4u.gif
As pasuoju su iskrova blink.gif
ieskau nauju svarstykliu biggrin.gif  manosios sian ryte parode 58,6 lotuliukas.gif  bijau, kad negerai rodo, nes praeita savaite rode apie 61 g.gif  man rodos jos grybauja kaip reikalas.
buvau maximoj, yra kazkokios camry lyg firmos tik nezinau ar jos  neblogos. kokias jus turit? kazkada turejau firmos ETA berods, bet paskui nusipirkau clatronic, kurios tipo rodo riebalu mase, bet jos tokios lievos doh.gif

nors pries sirgima bendrai rode 59,4 g.gif per mm apie 61, karocia as savo svorio nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Man jau ryt mm, svoris padidejes, jei mm nera arba jau i pabaiga tai gali buti kad svoris krenta.
Atsakyti
Sveikos visos, Zydrune85 tavo savaitgalis tiesiog tobulas. Ir veiklos daug, ir persivalgyt nera laiko ir net nesinori.
Chamiciok, atsiprasau o koks jusu ugis, kad balansuojate ties tokia svorio riba. Kazkaip net virsvoriu cia nekvepia. schmoll.gif
Mano savaitgalis buvo su nedideliais nukrypimais, aisku saldumynais. Bet vistiek ne taip, kaip anksciau budavo.
Siandien svoris 82,200 (pries savaite buvo 83,600), bet atmetus visus skyscius, tai gal koks 500 gr. ir nukrito. rolleyes.gif Nors tiek gerai. Ir dziaugiuosi. Dabar svarbu nenukrypti, iskrovu dar nesirystu daryti
Atsakyti
Man tai siand iskrova labai lengvai einasi bigsmile.gif , nes tam nusiteikinejau savaite, praeita katra buvo labai sunku doh.gif . Siandien eisiu langus valyti svetaineje, vakar jau baigem dazyti.
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2012 01 23, 10:54)
Sveikos visos, Zydrune85 tavo savaitgalis tiesiog tobulas. Ir veiklos daug, ir persivalgyt nera laiko ir net nesinori.
Chamiciok, atsiprasau o koks jusu ugis, kad balansuojate ties tokia svorio riba. Kazkaip net virsvoriu cia  nekvepia.  schmoll.gif
Mano savaitgalis buvo su nedideliais nukrypimais, aisku saldumynais. Bet vistiek ne taip, kaip anksciau budavo.
Siandien svoris 82,200 (pries savaite buvo 83,600), bet atmetus visus skyscius, tai gal koks 500 gr. ir nukrito.  rolleyes.gif Nors tiek gerai. Ir dziaugiuosi. Dabar svarbu nenukrypti, iskrovu dar nesirystu daryti

as neturiu virsvorio ax.gif tik noriu palaikyti svori 58-60, maziau 58 sverti nenoriu tikrai smile.gif mano ugis 164
kazkada sveriau 70kg, man buvo daugoka doh.gif
Atsakyti
pietu metas 4u.gif
as dar valandele luktersiu, nes pries dvylika su kakavos puodeliu suvalgiau tris grikiu trapucius uzsidejus po kalakutienos file griezineli, jeigu dar agurko uzsidejus ir ko ne sumustinis thumbup.gif
siandiena vakare eisiu i spektakli Striptizo ereliai, gausiu gera juoko doze vietoj vakarienes 4u.gif
kaip pas mus pusto, siaubas doh.gif

atsiprasau mergaites, pamirsau, kad siandien yra iskrovaujanciu, o as cia apie savo sumustinius notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chamiciok: 23 sausio 2012 - 12:56