Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 20, 13:27)
Žydrūne85, tai į kokį sporto klubą eisi  ? Ten bus individualios treniruotės?

Merginos, tai aš taip ir nesuprantu, kokią dieną mes svorį skelbiame? Norėčiau, kad vieną dieną visos ooop -ir pasakome. Neišeitų?

as tai siulyciau penktadieni 4u.gif
Atsakyti
Pasisvėriau - 93.5kg. -200g. Mizeris, bet vis geriau nei pliusas ax.gif i organizmas užsives lieknėjimo režimui ax.gif

QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 20, 10:14)
*tau gerai, aš dabar ieškau dar papildomai padirbėt, nes namie nebeturiu ką veikt rolleyes.gif
**nu, po darbo ir varai link centro bernelių mirksiukas.gif
*** man matai depresija, kitaip tariant ko gero lizdo tuštėjimo sindromas doh.gif

*kas ieško, tas randa 4u.gif
**parašysiu tau į AŽ
***gėda sakyti, bet aš tai laukiu dabar to momento, kai vaikai ims savarankiškėti blush2.gif
QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 20, 13:22)
varvinau galvodama apie sumustinius, neatsimenu kada esu juos valgiusi. tai pietums nusipirkau duonos jore, rukytos desrytes, zalio agurkelio ir suvalgiau penkis sumustinius ax.gif  bet as ju labai labai norejau biggrin.gif 
tik vat nezinau tas mano svoris pagal mano paskaiciavimus turetu buti mazesnis, bet jis stovi kaip istriges, gal kazka darau ne taip??

1 sumuštinis per visą duonos riekę - apie 200kcal. Priklausomai nuo to, kokio dydžio tie sumuštiniai buvo, per kartą suvartojai 500 arba 1000kcal.
kartais mums atrodo, kad valgom tikrai mažai, bet kai paskaičiuoji kaloražą - dažnokai nustembi...

QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 20, 14:27)
Merginos, tai aš taip ir nesuprantu, kokią dieną mes svorį skelbiame? Norėčiau, kad vieną dieną visos ooop -ir pasakome. Neišeitų?

man tas pats, kurią - penktadienį ar pirmadienį. Sveriuosi aš visada penktadieniais, bet jei visos prisiduos pirmadieniais, tai aš savo rezultatą galiu pasakyti ir pirmadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2012 01 20, 13:57)
man tas pats, kurią - penktadienį ar pirmadienį. Sveriuosi aš visada penktadieniais, bet jei visos prisiduos pirmadieniais, tai aš savo rezultatą galiu pasakyti ir pirmadienį mirksiukas.gif

man tai geriau 5-nį, nes per savaitgalį kartais būna, kad priauga biggrin.gif . Man šį savaitgalį dukters jubiliejus, tai pirmadienis netinka biggrin.gif . Bet čia mano nuomonė ir aš palaikau daugumą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 20, 15:33)
man tai geriau 5-nį, nes per savaitgalį kartais būna, kad priauga biggrin.gif . Man šį savaitgalį dukters jubiliejus, tai pirmadienis netinka biggrin.gif . Bet čia mano nuomonė ir aš palaikau daugumą tongue.gif

taigi daryk kaip aš žadu - pasisverk penktadienį, pakentėk iki pirmadienio, o tada pasisakyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2012 01 20, 14:38)
taigi daryk kaip aš žadu - pasisverk penktadienį, pakentėk iki pirmadienio, o tada pasisakyk  biggrin.gif

reiks tuo ir užsiimti biggrin.gif
Atsakyti
[quote=SilRa,2012 01 20, 13:57]

1 sumuštinis per visą duonos riekę - apie 200kcal. Priklausomai nuo to, kokio dydžio tie sumuštiniai buvo, per kartą suvartojai 500 arba 1000kcal.
kartais mums atrodo, kad valgom tikrai mažai, bet kai paskaičiuoji kaloražą - dažnokai nustembi...

vat vat, kad nemoku saziningai kaloriju skaiciuoti. vakar meginau pasverti namie duona jore, tai riekele sveria kazkur apie 40gramu. 100gramu 320KCAL, tai riekele kazkur apie 130kcal doh.gif o kur dar desra doh.gif
neziurejot vakar laidos per tv3 apie liekninancia kava ir sokolada lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chamiciok: 20 sausio 2012 - 16:06
Nemačiau nieko,kažką kitą dariau.

Tai aš pirmadienį pranešiu savo svorį.Bet būna taip: per išeigines užsideda kažkoks netikras ,laikinas svoris. Bet pirmadienį , pasilaikius truputį normalaus režimo, antradienį svoris jau būna savo vėžėse. Tai mano tokie pamąstymai. Siūlyčiau "pasirodyti"penktadieniais.
Kažkaip "lengvai" pasirodė iškrovos diena su pasukomis. Galvoju, gal pabandyti?
Šiaip dėl svorio metimo, dėl dietų, iškrovos dienų galvos nežadu pamesti. Bet vieną dieną savaitėje iškrovos dieną pasidaryti tai labai gerai. Vis save pratinu,kad tai taptų gyvenimo būdu. Seniau, kai buvau dar panelė, tai su mama penktadieniais gerdavome tik vandenį. Oi gerai jausdavomės rytojaus dieną!( o tą dieną, tai visokių minčių lįsdavo galvon) Bet viskas praėjo. Ir nereikia teisintis,juk viskas yra mano rankose. Tikriausiai trūksta valios, nebesinori jau ir savęs alinti.
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 20, 16:42)
Nemačiau nieko,kažką kitą dariau.

Tai aš pirmadienį pranešiu savo svorį.Bet būna taip: per išeigines užsideda kažkoks netikras ,laikinas svoris. Bet pirmadienį , pasilaikius truputį normalaus režimo, antradienį svoris jau būna savo vėžėse. Tai mano tokie pamąstymai. Siūlyčiau "pasirodyti"penktadieniais.
Kažkaip "lengvai" pasirodė iškrovos diena su pasukomis. Galvoju, gal pabandyti?
Šiaip dėl svorio metimo, dėl dietų, iškrovos dienų galvos nežadu pamesti. Bet vieną dieną savaitėje iškrovos dieną pasidaryti tai labai gerai. Vis save pratinu,kad tai taptų gyvenimo būdu. Seniau, kai buvau dar panelė, tai su mama penktadieniais gerdavome tik vandenį. Oi gerai jausdavomės rytojaus dieną!( o tą dieną, tai visokių minčių lįsdavo galvon) Bet viskas praėjo.  Ir nereikia teisintis,juk viskas yra mano rankose. Tikriausiai trūksta valios, nebesinori jau ir savęs alinti.

o tai kas daris lentele? g.gif
del iskrovu sutinku, kad labai geras dalykas organizmui apsivalyti, leisti organams pailseti, bet as tik su vandenuku nezinau ar istverciau, reiktu ilgai moraliskai ruostis tai dienai doh.gif vat su vienu produktu ar dviem nepalyginamai lengviau. as kolkas meginsiu taip, o laikui begant labai noreciau leisti organizmui vienos dienos poilsi smile.gif
siandien diena beveik sklandi, vakarienei buvo saslykas su darzovemis. vaziuodama galvojau valgysiu vistienos, liesesni, bet kai atejo laikas uzsisakyti, uzsakiau sprandines ax.gif
Atsakyti
Su gardžia vakariene ! 4u.gif

O reitinguos mus SilRa. Tai laisvalaikio aukojimas mūsų kilogramams.

Man ateina dvi sunkios psichologiško nusiteikimo dienos. Kai rytoj "Bridžitos.." pažiūrėsiu,tai bus geriau ir smagiau, bet tai bus tik vakare.... O man ir su jumis gerai.

Vakaras praėjo gerai. Išgėriau puodelį kefyro 21,00 val ir kad apetitas pakilo ! Jau kelis kartus mane kojos nešė prie mano draugo šaldytuvo,bet....didvyriškai atsilaikiau ir patenkinta savimi eisiu gult. Sau kartojau tokį klausimą: ko aš einu į tą sportą, jei paskui visą išlietą prakaitą paleidžiu vėjais. Ir,kaip nekeista, padėjo Kaip jūs gyvenate?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kur visos pasislepe g.gif
Atsakyti
Aha, kur visos rašytojos? Aš tai retkarčiais įlendu čia, bet kad " miega" visos.

Šiandien buvau parduotuvėje, tai nusipirkau kefyro. Pirmadienis bus (?) kefyro diena. Pirkau " Mūsų kefyras" 2 pokus. Tai sudaro 1,8 ltr. ( 18x54 kcal =972). Reikės kažkiek palikti, nes norėčiau gauti 700 kcal, tada ir būtų tikra iškrovos diena. Jau pradedu nusiteikinėti, save ruošti.

Aišku, monologus kalbėti neįdomu, bet ką dabar daryti, jei jūs visos poilsiaujate?

Man patinka vaikščiojimas su lazdomis. Aišku, aš nesu vaikščiojusi, bet pabandyti tai norėčiau. Tik kad pas mus nėra ( o gal nežinau) jokio tokio būrelio. Ar esate vaikščiojusios su tomis lazdomis?
Atsakyti
QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 21, 13:56)
Sveikos 4u.gif
Kur visos pasislepe g.gif

QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 21, 14:07)
Aha, kur visos rašytojos? Aš tai retkarčiais įlendu čia, bet kad " miega" visos.

Šiandien buvau parduotuvėje, tai nusipirkau  kefyro. Pirmadienis bus (?) kefyro diena. Pirkau " Mūsų kefyras" 2 pokus. Tai sudaro 1,8 ltr.  ( 18x54 kcal =972). Reikės kažkiek palikti, nes norėčiau gauti 700 kcal, tada ir būtų tikra iškrovos diena. Jau pradedu nusiteikinėti, save ruošti. 

Aišku, monologus kalbėti neįdomu, bet ką dabar daryti, jei jūs visos poilsiaujate?

Man patinka vaikščiojimas su lazdomis. Aišku, aš nesu vaikščiojusi, bet pabandyti tai norėčiau. Tik kad pas mus nėra ( o gal nežinau) jokio tokio būrelio. Ar esate vaikščiojusios su tomis lazdomis?

aš viena širdies dalimi su jumis, o kita širdies dalelė su tėčiu 4u.gif
maitinuosi belekaip, kaip papuola, kaip nuotaika būna blush2.gif
Atsakyti