Man irgi patiktu su obuoliais, o kiek ju galima suvalgyti?
QUOTE(Gerai @ 2012 01 19, 15:34)
Apie vyrus kalbant, as irgi nesulaukiu palaikymo is vyro. Ech, ka darysi reikia gi sau pirmiausia patikti. As siandien papietavau normaliai, dabar svarbu vakare nenusivaziuoti. Da kol kas pratinuosi prie kitokio valgymo grafiko ir kiekio.
Beje, kaip Pinkrosei sekasi?
Beje, kaip Pinkrosei sekasi?
labutis visoms kiekvieną dieną esu mintimis su jumis. žinau, kad pirmadieniais iškrovas darote, laikau kumščius už jus ir šį pirmdienį laikysiu man maistas dabar paskutinėj vietoj, nevalgau nevalgau, pažliumbiu, o po to šluoju kaip šiukšlinė kokia visas atliekas. nekenčiu savęs tėčiui bent truputį pagerėjo, tai ramiau dūšioj ir net 2 kartus pas jį šiandien sulaksčiau į ligoninę. bet mama dabar palūžo, nemiega naktim, galvos vien pusę užspaudė, vakar darbe einant silpna pasidarė, tai vos nuo laiptų nenusivertė
dievo prašau, kad tik tėčiui pagerėtų ir vis pagalvoju jau geriau aš liksiu lašiniais apaugus.
Sveikos, būsimos lieknuolės
Esu žiauriai užspausta darbuose bet po truputuką jau akyse šviesėja Svorio neauginimo programos sąžiningai laikiausi nuo pirmadienio, nevalgiau po 19h, ketvirtadienį laikiausi iškrovos. Nuoširdžiai tikiuosi, kad tai atsispindės šiandien ant svarstyklių. kai žinosiu rezultatą (apie pietus), būtinai pasiskelbsiu.
Kai pirmadienį pasisversite ir jūs - parašykit temoje rezultatus, užfiksuosiu lentelėje ir "sustatysiu"savaitės reitingą.
1. OOOo, turiu kvietimą kitą savaitę turėčiau būti laisva kasdien po 12h gal turi minčių?
2. aš jau kaupiuosi, kaupiuosi ir kai tik gausiu vasario pradžioje algą, bėgsiu užsiregistruot treningines kelnes normalias jau nusipirkau reikia dabar tik maikutę iš spintos išsirinkt, kuri mažiausiai aptempta
Beje, tu biški begėdžiauji visokių lašinių pridėliodama į forumą :
Esu žiauriai užspausta darbuose bet po truputuką jau akyse šviesėja Svorio neauginimo programos sąžiningai laikiausi nuo pirmadienio, nevalgiau po 19h, ketvirtadienį laikiausi iškrovos. Nuoširdžiai tikiuosi, kad tai atsispindės šiandien ant svarstyklių. kai žinosiu rezultatą (apie pietus), būtinai pasiskelbsiu.
Kai pirmadienį pasisversite ir jūs - parašykit temoje rezultatus, užfiksuosiu lentelėje ir "sustatysiu"savaitės reitingą.
QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 17, 10:39)
1.Nu gal ir atleisiu , jei kada kartu pietų su manim nueisi
2.Aš ,kadangi negaliu eiti pagal grafiką dėl darbo, tai einu kada galiu ir moku vienkartinį mokestį 15 lt, berods sakė, kad jei kartą savaitėje , tada mėnesinis 70 lt
2.Aš ,kadangi negaliu eiti pagal grafiką dėl darbo, tai einu kada galiu ir moku vienkartinį mokestį 15 lt, berods sakė, kad jei kartą savaitėje , tada mėnesinis 70 lt
1. OOOo, turiu kvietimą kitą savaitę turėčiau būti laisva kasdien po 12h gal turi minčių?
2. aš jau kaupiuosi, kaupiuosi ir kai tik gausiu vasario pradžioje algą, bėgsiu užsiregistruot treningines kelnes normalias jau nusipirkau reikia dabar tik maikutę iš spintos išsirinkt, kuri mažiausiai aptempta
Beje, tu biški begėdžiauji visokių lašinių pridėliodama į forumą :
QUOTE(SANDRI @ 2012 01 17, 11:58)
Mano leknejimo pradzia tegul bus nuo vakar dienos
užfiksuota
QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 17, 23:37)
1. o dabar iskrova sutapo su mm, aisku svoris padidejo, tai jau dabar nebesupratnu isvis, padejo man ta antroji iskrova ar ne
2. pameginsiu su jumis besirasinedama juos pamesti, gal lengviau bus
2. pameginsiu su jumis besirasinedama juos pamesti, gal lengviau bus
1. aišku, kad padėjo net jeigu svarstyklės pokyčio nerodo, savijauta, manau, tikrai kita. Be to natūralu, jei per mmm svoris padidėja maždaug 2kg dėl susikaupusių organizme skysčių.
2. prašom parašyti lieknėjimo pradžios datą, pradinį svorį, dabartinį svorį ir siekiamą tikslą
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 18, 11:35)
Krepšyje burokėlių mišrainė,j.duonos riekė, obuoliai, 1 saldainis( nu niekaip negaliu dar atsisakyti).
šaunuolė : tobulas maisto derinukas pietums darbe o saldainis tegul būna priešpiečiams su kava angliavandeniai gi lengviausiai sudega suvalgyti pirmoje dienos pusėje.
QUOTE(SANDRI @ 2012 01 18, 12:33)
As tai saldainiu, bandeliu ir kitokiu saldumynu nemegstu, na bet nezinau kas man pasidare ryju viska kas valgoma ,
gal mmm artėja? hormonai siaučia...
QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 18, 12:51)
aplamai jis pas mane labai ziauriai svyruoja, nesuprantu ar cia organizmas kaupia skyscius, nes neimanoma juk per keleta dienu uzsiauginti 1kg
o mano durnas iprotis yra svertis kiekviena diena
o mano durnas iprotis yra svertis kiekviena diena
svorio svyravimas 1-2kg ribose - normalus dalykas. Viskas priklauso nuo skysčių ir "pilvo kamžalo". Nenuėjai į wc "ant didelio", suvalgei vakare daugiau sūraus ar rūkyto maisto, mažai skysčių vartojai, inkstai nesmėjo visko išvalyti - svoris didesnis, bet tai ne lašiniai lašiniais neišnaudotų kalorijų perviršis virsta po 3 dienų, jei nėra per tą laiką išeikvojamas.
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 19, 16:47)
Man geriausia iškrova su obuoliais. Patiktų ir kefyrinė diena, bet, manau, kad labai ši diena būtų sunki, pilvas burgztų ir gurguliuotų. Gal kas iš jūsų bandėte?
aš pasukas geriu. Per dieną patvarkau 1 maišiuką (gaunasi 4 normalios stiklinės). dar suvalgau kokį pora obuolių, jei labai kramtomo norisi. Niekas ten man neburbuliuoja, labai šitas variantas man patinka. Be to baltymai varo iš organizmo skysčių perteklių.
QUOTE(pinkrose @ 2012 01 20, 00:49)
dievo prašau, kad tik tėčiui pagerėtų ir vis pagalvoju jau geriau aš liksiu lašiniais apaugus.
oi, mažute nereikalinga Dievui tokia tavo auka. Padės Jis ir tavo tėvams susitaikyti su tuo, kas jau bus nuskirta, ir duos tau kantrybės ir stiprybės pakelti šiuo metu Jūsų šeimai skirtą kryželį. Nepalūžk. laikykis už vaikų, už vyro, darbo, sm... Jie dabar tebus tau didžiausia atsvara ir atrama
Papildyta:
beje dėl vyrų palaikymo. Aš tai nepykstu, kad maniškis nepastebi mano lieknėjimo - juk džiaugiausi, kai nepastebėjo ir nieko nesakė dėl svorio augimo palaikymui ir plepesiams apie svorį (vyrų nuomone, tuščią dalyką, nevertą šnekų) turiu Jus, o vyras tegul ir toliau myli mane tokią, kokia esu, jo akims gražią.
Mano vyresnėlis sūnus labai moka man komplimentus sakyti - kai tik per TV rodo kokią laidą apie svorio numetusius ar metančius žmones ir aš prilimpu prie ekrano, mano sūnutis vis sako: Mama, ko tu čia žiūri, tau gi nereikia svorio mesti, tu gi liekna ir nesvarbu, kokio svorio žmogų rodo, jis pabrėžia, kad aš tikrai lieknesnė Teisybę žmonės sako, kad meilė yra akla
QUOTE(SilRa @ 2012 01 20, 06:40)
*Esu žiauriai užspausta darbuose
**gal turi minčių?
*** kai tik gausiu vasario pradžioje algą, bėgsiu užsiregistruot treningines kelnes normalias jau nusipirkau reikia dabar tik maikutę iš spintos išsirinkt, kuri mažiausiai aptempta
****Beje, tu biški begėdžiauji visokių lašinių pridėliodama į forumą :
**gal turi minčių?
*** kai tik gausiu vasario pradžioje algą, bėgsiu užsiregistruot treningines kelnes normalias jau nusipirkau reikia dabar tik maikutę iš spintos išsirinkt, kuri mažiausiai aptempta
****Beje, tu biški begėdžiauji visokių lašinių pridėliodama į forumą :
*tau gerai, aš dabar ieškau dar papildomai padirbėt, nes namie nebeturiu ką veikt
**nu, po darbo ir varai link centro bernelių
***aš irgi laukiu kol gausiu, nes reikia naujo treningo, vaikštau į jogą su senu, bet irgi lašiakai lenda, o ypač iš po kelnių gumos
****ale viską matai , man matai depresija, kitaip tariant ko gero lizdo tuštėjimo sindromas
Sveikutes, katik gryzau is sporto klubo, tai su tranere sutariau kad nuo pirmadienio pradedu lankyti, ji man kazkokia programa sudarys. SANDRI obuoliu reikia 1,5kg dienai. Tik iskrovos diena kavos nerekomenduojama, as stipresne zalia arbata pasidarau. Siandien pusryciams suvalgiau du kiausinius, viena be trynio. Baltymu doze gavau
Labukas, aciu zydrune85 uz info bandysiu pirmadieny ir as paiskrovauti , vakar sukau lanka, tai vos 10min ystengiau taaaip sunku , vasara issukdavau po 1ha , pagaliau savaitgalis galesiu issimiegoti
Smagu, ispradziu as vos treniruokli ismindavau 10min, o dabar drasiai 50min be poilsio
Sveikutes
vakar neturejau uz darbu laiko pasijungti, vakare namuose interneto nebuvo vakar diena man buvo labai labai skani. jau menuo laiko kai vis seile varvinau galvodama apie sumustinius, neatsimenu kada esu juos valgiusi. tai pietums nusipirkau duonos jore, rukytos desrytes, zalio agurkelio ir suvalgiau penkis sumustinius bet as ju labai labai norejau grizus i namus pasidariau kokteili is banano, puse persimono, kriauses ir pieno, buvo labai skanu, dar kelias vynuoges uzkrimtau ir sportavau vel valanda penkiolika minuciu tik vat nezinau tas mano svoris pagal mano paskaiciavimus turetu buti mazesnis, bet jis stovi kaip istriges, gal kazka darau ne taip??
sian pietums bus maximiniai susi 10 gabaliuku, o vakarienes vaziuosim su vyru saslykiuku
Papildyta:
o koki tu treniruokli mini?
as dabar namie sportuoju, tai apsilimui 5min darau ant zingsniuoklio, paskui 30min ant dviratuko, 10min vel ant zingsniuoklio ir vel 30 ant dviratuko, tai bunu slapia, kaip po duso. aisku kiekviena diena taip neiseis. bet dvirati stengiuosi paminti kasdiena. reiketu virsutiniia daliai kazka susigalvoti dar man
vakar neturejau uz darbu laiko pasijungti, vakare namuose interneto nebuvo vakar diena man buvo labai labai skani. jau menuo laiko kai vis seile varvinau galvodama apie sumustinius, neatsimenu kada esu juos valgiusi. tai pietums nusipirkau duonos jore, rukytos desrytes, zalio agurkelio ir suvalgiau penkis sumustinius bet as ju labai labai norejau grizus i namus pasidariau kokteili is banano, puse persimono, kriauses ir pieno, buvo labai skanu, dar kelias vynuoges uzkrimtau ir sportavau vel valanda penkiolika minuciu tik vat nezinau tas mano svoris pagal mano paskaiciavimus turetu buti mazesnis, bet jis stovi kaip istriges, gal kazka darau ne taip??
sian pietums bus maximiniai susi 10 gabaliuku, o vakarienes vaziuosim su vyru saslykiuku
Papildyta:
QUOTE(zydrune85 @ 2012 01 20, 11:26)
Smagu, ispradziu as vos treniruokli ismindavau 10min, o dabar drasiai 50min be poilsio
o koki tu treniruokli mini?
as dabar namie sportuoju, tai apsilimui 5min darau ant zingsniuoklio, paskui 30min ant dviratuko, 10min vel ant zingsniuoklio ir vel 30 ant dviratuko, tai bunu slapia, kaip po duso. aisku kiekviena diena taip neiseis. bet dvirati stengiuosi paminti kasdiena. reiketu virsutiniia daliai kazka susigalvoti dar man
turiu elipsini, as pries tai 10 min apsilimas, 50min treniruoklis ir po to 10min raumenu tempimas ir vesus dusas
QUOTE(SANDRI @ 2012 01 20, 11:22)
Labukas, aciu zydrune85 uz info bandysiu pirmadieny ir as paiskrovauti , vakar sukau lanka, tai vos 10min ystengiau taaaip sunku , vasara issukdavau po 1ha , pagaliau savaitgalis galesiu issimiegoti
ar tau padeda lankas?
Žydrūne85, tai į kokį sporto klubą eisi ? Ten bus individualios treniruotės?
Merginos, tai aš taip ir nesuprantu, kokią dieną mes svorį skelbiame? Norėčiau, kad vieną dieną visos ooop -ir pasakome. Neišeitų?
Merginos, tai aš taip ir nesuprantu, kokią dieną mes svorį skelbiame? Norėčiau, kad vieną dieną visos ooop -ir pasakome. Neišeitų?