As taip labai laukiu zinuciu:) Labai dziaugciausi galedama pabendrauti su krastietemis:)
beje, gal yra gyvenanciu Rabate? Kad ir ne Rabate vistiek laukiu
Sveikos Maroko lietuvaites..Pats laikas atnaujinti sia aktualia tema..Esu mamyte, su vyru marokieciu ir gyvenu Rabate..Ar yra lietuvaiciu cia gyvenanciu ar kad ir kitam mieste, butu malonu pabendrauti..atsiliepkit
Sveikos Maroko lietuvaites..Pats laikas atnaujinti sia aktualia tema..Esu mamyte, su vyru marokieciu ir gyvenu Rabate..Ar yra lietuvaiciu cia gyvenanciu ar kad ir kitam mieste, butu malonu pabendrauti..atsiliepkit
Sveika :)na as Rabate jau beveik metai, ir bent jau kol kas turbut liksiu cia..Bet tik dabar kazkaip sove I galva ideja paieskoti krastieciu...O jus kur issikraustet? Tikiuos maroke tebesi..
Laba diena! po keliu dienu atsikraustau i Maroka, gal but, net netoli Rabato busiu. Maloniai pabendrauciau su lietuvaitemis!!!! Sakykite, ar kas zino, imanome Maroke isversti dokumentus is lietuviu kalbos i prancuzu?
Sveikos lietuvaites,as irgi ne uz kalnu keliuosi i Maroka,ir sudarysiu ten santuoka.Gal pasidalins kuri mergina kuri istekejo Maroke,kokiu dokumentu reikia?? labai praverstu!
Labas visoms Dziaugiuosi, kad jusu pokalbius radau! Vien tik del to ir prisiregistravau cia As planuoju teketi uz marokiecio Maroke. Butu labai faina jei kuri nors galetu pasidalinti savo lietuvisku-marokietisku vestuviu ispudziais bei patarimais Aciuuuu
Maroke netekejau, bet esu buvusi keliose vestuvese. Bus daug sveciu, daug buciniu, daug sveikinimu, daug norinciu su tavimi nusifotografuoti, garsi muzika, du karsti patiekalai vienas po kito, vaisiai ir sausainiai su arbata. Ir kelios moteriskes, kures lydes tave kiekviename zingsnyje, taisys tavo suknele, parodys kaip sudet rankas fotografuojantis. Patarimas- paprasyk kosmetikes, kad parodytu nuotraukas jos dazytu nuotaku, labai baisius ryskius makijazus daro,turek savo krem pudra ar pan, nes isteps baltai, busi kaip lele, ir lupdaziu savu turek. Issipesiok antakius pati, nes gali nuskusti. Ir megaukis tavo svente!
Sveikos merginos, manau būtų nebloga idėja temą vėl atnaujinti Mano vaikinas taip pat marokietis, abu gyvename/studijuojame Vokietijoje. Na, gyvenamoji vieta mus pilnai tenkina ir greičiausiai Vokietijoje ir liksime. Kur vestuvės kėlėte? Ar tuokėtės kas nors Lietuvoje ir ar nebuvo kultūros problemų švenčiant?