Sveikos istekejusios uz marokieciu
Man irgi kyla toks noras, tik nezinau kokius dokumentus tvarkytis Lietuvoje, kad galeciau tuoktis Maroke. Pasidalinkit patirtim... Nuo ko pradeti?
QUOTE((spalvota) @ 2012 03 12, 21:49)
As taip labai laukiu zinuciu:) Labai dziaugciausi galedama pabendrauti su krastietemis:)
beje, gal yra gyvenanciu Rabate? Kad ir ne Rabate vistiek laukiu
beje, gal yra gyvenanciu Rabate? Kad ir ne Rabate vistiek laukiu
QUOTE(etazerka @ 2015 06 05, 02:49)
Sveikos Maroko lietuvaites..Pats laikas atnaujinti sia aktualia tema..Esu mamyte, su vyru marokieciu ir gyvenu Rabate..Ar yra lietuvaiciu cia gyvenanciu ar kad ir kitam mieste, butu malonu pabendrauti..atsiliepkit
Labas etazerka,
Kiek man būtų buvę džiaugsmo jei būtum parašius kiek anksčiau gyvenau Rabate pora metų.
Ar seniai Rabate įsikūrei?
Labux,
Maroke netekejau, bet esu buvusi keliose vestuvese. Bus daug sveciu, daug buciniu, daug sveikinimu, daug norinciu su tavimi nusifotografuoti, garsi muzika, du karsti patiekalai vienas po kito, vaisiai ir sausainiai su arbata. Ir kelios moteriskes, kures lydes tave kiekviename zingsnyje, taisys tavo suknele, parodys kaip sudet rankas fotografuojantis. Patarimas- paprasyk kosmetikes, kad parodytu nuotraukas jos dazytu nuotaku, labai baisius ryskius makijazus daro,turek savo krem pudra ar pan, nes isteps baltai, busi kaip lele, ir lupdaziu savu turek. Issipesiok antakius pati, nes gali nuskusti. Ir megaukis tavo svente!
Maroke netekejau, bet esu buvusi keliose vestuvese. Bus daug sveciu, daug buciniu, daug sveikinimu, daug norinciu su tavimi nusifotografuoti, garsi muzika, du karsti patiekalai vienas po kito, vaisiai ir sausainiai su arbata. Ir kelios moteriskes, kures lydes tave kiekviename zingsnyje, taisys tavo suknele, parodys kaip sudet rankas fotografuojantis. Patarimas- paprasyk kosmetikes, kad parodytu nuotraukas jos dazytu nuotaku, labai baisius ryskius makijazus daro,turek savo krem pudra ar pan, nes isteps baltai, busi kaip lele, ir lupdaziu savu turek. Issipesiok antakius pati, nes gali nuskusti. Ir megaukis tavo svente!
Sveikos merginos, manau būtų nebloga idėja temą vėl atnaujinti Mano vaikinas taip pat marokietis, abu gyvename/studijuojame Vokietijoje. Na, gyvenamoji vieta mus pilnai tenkina ir greičiausiai Vokietijoje ir liksime. Kur vestuvės kėlėte? Ar tuokėtės kas nors Lietuvoje ir ar nebuvo kultūros problemų švenčiant?