Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

aš gi irgi gi šiandien parašiau, pastilažas, pastilažas ir dar kartą pastilažas, cukrinę masę gėlėms gali bandyti patyrusios gėlių gamintojos, kurios sugeba greitai suktis, aš kai krapštukė, tai man tik pastilažas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 13, 12:35)
kurias is tokiu naudojat floristines vielutes,kad ismeigus i torta islaikytu pvz cukrini balioneli?
http://www.sigutesfl...a-vielutes.html

o cia jie siuncai ar kaip ? nes as poroj vietu klp klausiau ar turi sako turim bet neparduodam. nors imk su visa kvietka pirk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2011 04 13, 12:59)
o cia jie siuncai ar kaip ? nes as poroj vietu klp klausiau ar turi sako turim bet neparduodam. nors imk su visa kvietka pirk  doh.gif

klausiau,sake siuncia
Atsakyti
Ziu ziu, norejau paklausti del tortuko krepsinio kamuolio? Su kuom tos juodos linijos padarytos? Vogsiu ideja vyrui toki padaryut, baisia krepsinio megejas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 04 13, 13:22)
Ziu ziu, norejau paklausti del tortuko krepsinio kamuolio? Su kuom tos juodos linijos padarytos? Vogsiu ideja vyrui toki padaryut, baisia krepsinio megejas  smile.gif

juostos taip pat darytos is sviestinio kremo su kondensuotu pienu, dazytos americolor juoda spalva, spaudziau per toki gan stora apvalu antgali smile.gif

paziurejau jo mano zolytes antgalis nr 233, taigi tikrai blogas bezas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 13, 13:48)
juostos taip pat darytos is sviestinio kremo su kondensuotu pienu, dazytos americolor juoda spalva, spaudziau per toki gan stora apvalu antgali smile.gif

paziurejau jo mano zolytes antgalis nr 233, taigi tikrai blogas bezas blush2.gif

o kur jus ta antgali (233) pirkot g.gif
Atsakyti
http://londoncake.co.....hday Cake.jpg

Papildyta:
Merginos gal galit patarti su kokiais cia antgaliais dzibuota ir is vis kaip visa tai daro. Jei kas zino,brukstelkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos
Man penktadieniui reikia merginai savo ant torto papuošimų 4u.gif
Gal kuri galite padėti šiuo klausimu? Norėčiau ar gėlyčių, ar šiaip ko mergaitei, o ir berniukui kitam tortui kažką
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2011 04 13, 12:59)
o cia jie siuncai ar kaip ? nes as poroj vietu klp klausiau ar turi sako turim bet neparduodam. nors imk su visa kvietka pirk  doh.gif

schetelingas ar kažkaip pan,grandus'o antram aukšte seniau turėjo ir parduodavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 04 13, 15:09)
schetelingas ar kažkaip pan,grandus'o antram aukšte seniau turėjo ir parduodavo 4u.gif

dėkuj , net nepagalvojau ten ieškoti blush2.gif
Atsakyti
[quote=VitMetil,2011 04 13, 11:59]
o cia jie siuncai ar kaip ? nes as poroj vietu klp klausiau ar turi sako turim bet neparduodam. nors imk su visa kvietka pirk doh.gif
[/quot

Sveikutes. klaipedoj floristines vielutes galima nusipirkti ant baltijos pr. ziedo "Norfos" pastato antrame aukste arba egles turgui,kur geles yra antram aukste,ten kioskelis toks yra.O teipo paprasiau pas gelininkes,kad parduotu (na tas zalias,kuris viniojamas ant vielu ir limpa)
Atsakyti
[quote=sandrulyte1975,2011 04 13, 15:42]
[quote=VitMetil,2011 04 13, 11:59]
[/quot

Sveikutes. klaipedoj floristines vielutes galima nusipirkti ant baltijos pr. ziedo "Norfos" pastato antrame aukste arba egles turgui,kur geles yra antram aukste,ten kioskelis toks yra.O teipo paprasiau pas gelininkes,kad parduotu (na tas zalias,kuris viniojamas ant vielu ir limpa)
[/quote]
aciu 4u.gif
Atsakyti