Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(Bijuna @ 2011 04 13, 12:04)
Issiprintinau ( 55 zinute ) ir tikrai bandysiu, nu turi gautis  aggressive.gif 
Aciū  4u.gif

gausis 4u.gif
Atsakyti
Aciū  4u.gif

as dengimams darau tik sita http://kristi.erdves...o_gliukoze.html
Atsakyti
du pastilažai Marijosa žemėje yra patys geriausi: vienas dengimui, kitas lipdymui, juos darykitės, ir neapsiriksite, tik naudokit pagal paskirtį, denkite su dengimui skirtu pastilažu pagal Cipciuką, o lipdykit, gėles darykis pagal lipdomojo pastilažo receptą ir viskas gausis... išskyrus tą punktą, kad lipdymui 60 ml vandens yra per daug, užtenka 4 šaukštų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 04 13, 12:14)
du pastilažai Marijosa žemėje yra patys geriausi: vienas dengimui, kitas lipdymui, juos darykitės, ir neapsiriksite, tik naudokit pagal paskirtį, denkite su dengimui skirtu pastilažu pagal Cipciuką, o lipdykit, gėles darykis pagal lipdomojo pastilažo receptą ir viskas gausis... išskyrus tą punktą, kad lipdymui 60 ml vandens yra per daug, užtenka 4 šaukštų  4u.gif

ir dar vienas dalykas: zalatina zalatinai nelygu unsure.gif as niekaip jos neatitaikau i lipdymo pastilaza
Atsakyti
Aciū  4u.gif

tikrai iseis as pirma karta bandziau su MMG tai man visad kaskas blogai budavo su pastilazu niekada nebuvo blogai mirksiukas.gif
QUOTE(Bossi @ 2011 04 13, 12:17)
ir dar vienas dalykas: zalatina zalatinai nelygu unsure.gif as niekaip jos neatitaikau i lipdymo pastilaza

as naudoju ta DR ortek visada gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2011 04 13, 12:26)
tikrai iseis as pirma karta bandziau su MMG tai man visad kaskas blogai budavo su pastilazu niekada nebuvo blogai  mirksiukas.gif
as naudoju ta DR ortek visada gaunasi.

nu man tai gaila pirkti zaltina kai turiu 5 litrus unsure.gif tokios pilstomos, aisku ne otkerio, bet sviesi grazi tokia unsure.gif reiks bandyti kaitaliot ir atitaikysiu. nes va MMG su gliukoze ta, tai super iseina
Atsakyti

kurias is tokiu naudojat floristines vielutes,kad ismeigus i torta islaikytu pvz cukrini balioneli?
http://www.sigutesfl...a-vielutes.html
Atsakyti
Oetkeris ir taškas, jokių kitų, stiprumas gi skiriasi 4u.gif nebent atsitaikysit kiek gramų įsidėti 4u.gif
Atsakyti
aš su klingai darau pastilažą ir mmg unsure.gif man gerai biggrin.gif
Atsakyti
bile tik Tau gaunasi ir gerai, tai ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
Tai gelytem yra geriausia Cipciuko cukrinė masė g.gif Is jos galima ir drugelius daryti ? g.gif
Atsakyti
aš viską darau iš pastilažo 4u.gif man atrodo čia nebus visoms 100 proc vienodai,turi pats atsirikt kas tau geriausia
Atsakyti