Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(Bijuna @ 2011 04 13, 09:18)
Sveikos. Parodysiu  ax.gif  savo vakarykšti "namu darba"  blush2.gif 

Kritikuokite  pomidorai2.gif  ir patarkite  unsure.gif
aciuks.gif

o man ne gėlyčių trūksta,o ryškumo sakyčiau g.gif galėjo skaičiukai ryškesni būti smile.gif o šiaip paprastas kuklus torčiukas thumbup.gif dar jei paragaut taip galėčiau,tai gal be trūkumų būtų visai lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Bijuna thumbup.gif tobulai islygintas pavirsius(mano akimis ziurint)man,tai dar misija neimanoma doh.gif
Atsakyti
Bijuna. pamazinai vandens brinkindama zelatina,del to trupeti galejo
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 04 13, 09:35)
Bijuna thumbup.gif tobulai islygintas pavirsius(mano akimis ziurint)man,tai dar misija neimanoma doh.gif

Va man irgi su islyginimu misija neimanoma doh.gif nu niekaip neina islyginti

Bijuna- kaip pirmi tortukai tai visai gerai smile.gif o kur pirkai angaliukus?
Atsakyti
Dėl ryškumo tai ka turiu (dažus) tuo bandau išsisukti ax.gif Turiu tik 4 spalvas is sal2 (visos elektrik) Todėl ryškumo tikrai trūksta, o beze dar ir "nepaėma" tiek kiek norėtusi blush2.gif Kazkada užtekdavo ir tiek, bet jau žiūriu, kad būtina nusipirkti ryškesnių g.gif Istaisysime ta klaida mirksiukas.gif Ačiū Kristule05
keno, turbūt neryški mano nuotrauka biggrin.gif (su telefonu daryta)
Papildyta:
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 13, 09:53)
Bijuna. pamazinai vandens brinkindama zelatina,del to trupeti galejo

Sakai g.gif Kažkaip neparašyta apie vandeni nieko, tai gal ir "pataupiau". Tiesiog bijojau padauginti ax.gif O gal kuri mase "geresne" yra. Man sita kazkaip lipo prie padekliuko (TW), kazkokia trapoka. g.gif

QUOTE(viilmute @ 2011 04 13, 09:55)
Va man irgi su islyginimu misija neimanoma doh.gif  nu niekaip neina islyginti

Bijuna- kaip pirmi tortukai tai visai gerai smile.gif  o kur pirkai angaliukus?

Antgaliukus pirkau arevitosiranga.lt. Reikėjo greitai, todel siustis is užsienio nebuvo kada.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 04 13, 09:18)

Visai grazus tas tortukas. O kodel nedarai mmg? ji daug elastingesne blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 13 balandžio 2011 - 09:42
mergaites, o sakykit, kurie dazai tie is sal2 geresni? Geliniai ar milteliniai g.gif Ir gal nurodytumete tema kurioje koperuojates siuntimui (tarkim antgaliuku ir tt )
Atsakyti
Bossi, bandysiu kita karta su saldainukais daryti. Gal labiau patiks smile.gif Tik kur ju baltu prisipirkti, parduotuvese tai "asorti" buna g.gif

Del dazu ir man informacijos reikia.
P.S. Pats laikas jau butu atidaryti uždaryta tema: "Reikmenys saldumynų gamybai, Formos, formelės, šepetėliai ir kt."
Atsakyti
aš nesuvokiu, ko Jūs nedarot pastilažo dengimui, kur ten su baltymu koks elastingumas, recepte jokio riebalo nematau unsure.gif tai kaip ji netrupės, kas čia per masė tokia??? darykitės pastilažą, MMG ir gausis viskas puikiai 4u.gif
Atsakyti
Olesta, as jau pasimeciau tarp tu dengimo masiu, pastilazu ir MMG doh.gif As tiek receptu prisikopinusi, kad nebezinau kokie cia geri kokie ne doh.gif
Labai prasau, parodyk gera mase ( Jus jau "sena vilke" mirksiukas.gif ) ir gera mase gelytems unsure.gif Suprantu, kad milijonas kartu apie tai kalbeta, bet..... verysad.gif
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 04 13, 11:42)
Olesta, as jau pasimeciau tarp tu dengimo masiu, pastilazu ir MMG doh.gif  As tiek receptu prisikopinusi, kad nebezinau kokie cia geri kokie ne  doh.gif
Labai prasau, parodyk gera mase ( Jus jau "sena vilke"  mirksiukas.gif  ) ir gera mase gelytems  unsure.gif  Suprantu, kad milijonas kartu apie tai kalbeta, bet..... verysad.gif
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

kaip tik du puslapiai atgal yra parasytas pastiliazo dengimui receptas pagal cipciuka (55 zinute) 4u.gif
Atsakyti
Issiprintinau ( 55 zinute ) ir tikrai bandysiu, nu turi gautis aggressive.gif
Aciū 4u.gif
Atsakyti