Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

Aš knygom puslapius suraižau su šakute, gaunasi iš kart keturi brukšniukai ax.gif
Atsakyti
Saunuoles kepejeles thumbup.gif kokie nuostabus tortai blink.gif viena uz kita grazesni wub.gif
Na AVYTE tai kazkas tokio, jau tokia grazi, tokie miela ir galva man visai neperdidele wub.gif idomu tikrai kaip ta galva ten laikosi g.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 12, 17:43)
mergos nieks nepagyret mano kamuolio, nu negi negrazus? lotuliukas.gif  biggrin.gif

ZiuZiu , jusu kamuolys nuostabus thumbup.gif istikro pastebejau tokia tendencija, kad naujesnem kepejelem reik tortus det tam tikrom dienom, ne del to kad jie prastesi ar dar kazkas, jie nuostabus, tiesiog kai yra idedami profesionaliu nepakartojami tortai,apie kitus kol atsigrozi, parasai komentara ir pamirsti biggrin.gif
Atsakyti
nu gerai gerai jau aciu biggrin.gif

QUOTE(pasta222 @ 2011 04 12, 20:51)
gražus labai  thumbup.gif ideliai sudzibavai, o antra  g.gif reikejo gal išligint ir kvietku prideti arba nugriep ir perdzibuot biggrin.gif

antras jo nevykes nevykes biski ax.gif

QUOTE(airius @ 2011 04 12, 21:09)
tik kaip reiktu ispiest tas linijas g.gif

pati torta apdengiau sviestiniu kremu lygiai, tada su tokiu mediniu iesmeliu isispaudziau linijas o tas lenktas irgi pasibraiziau, tada pirma dejau tas juodas linijas ir po to dzibavau smile.gif

QUOTE(mamy <3 @ 2011 04 12, 21:42)

o galit pasakyti kokiu tiksliau kremuku dzibavote? 4u.gif

sviestas su kondensuotu pienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, o ką aš ne taip dariau lipdydama zuikius, kad man visi galai atkrito? unsure.gif

Lipdžiau iš pastiliažo, labai greit džiuvo, detales klijavau vandeniu. Atrode susiklijaves, bet kai paemiau kelt ant tortuko, eme ir atgriuvo ir kojos, ir ausys doh.gif

Ir pasitiliazas labai greit džiuvo, gal dėl to? nors sudrėkinus vėl lipnus pasidarydavo. Pasimečiau juodai blush2.gif

Gal reik klijuot kiausinio baltymu ar dar kuo?
Atsakyti
Ačiū visoms už atsiliepimus wub.gif Džiaugiuosi, kad avytė jums patiko ax.gif

Realiai galva neatrodė didelė, bet kai pamačiau nuotraukas... Galva pakelta virš kūno, vyras fotografavo iš viršaus, todėl tokios pasėkmės verysad.gif

Dėl avytės. Planavau nufotografuoti jos darymo procesą, bet sugedo mano "muilinė", o su vyro fotiku neišdrįsau fotografuoti, daugiau laiko užimtų visos amunicijos išdėliojimas.
Taigi, paaiškinsiu žodžiais. Iš pradžių padariau kūną (kažkuo panašus į kiaušinio formą), paskui letenas. Tiesiog iškirpau iš biskvito reikiamas formas. Letenas ir kūną galima daryti iš vieno biskvito gabalo, bet patingėjau braižyti šabloną ant popieriaus, todėl viską dariau iš akies.
Toliau padariau kaklą. Principas tas pats - pertepti reikiamos formos biskvito gabalėliai. Galvą dariau atskirai. Prie kūno ją "pritvirtinau" sviestiniu kremu ir įsmeigiau du medinius pagaliukus.
Tortui pastovėjus šaldytuve, pridaviau tortui apvalias formas (nupjoviau nereikalingas dalis), kad būtų panašu į norimą objektą.
Letenų galiukus, veiduką padengiau mase, o likusias vietas aptepiau beze.

QUOTE(La Lobe @ 2011 04 12, 22:13)
Mergaitės, o ką aš ne taip dariau lipdydama zuikius, kad man visi galai atkrito?  unsure.gif

Lipdžiau iš pastiliažo, labai greit džiuvo, detales klijavau vandeniu. Atrode susiklijaves, bet kai paemiau kelt ant tortuko, eme ir atgriuvo ir kojos, ir ausys doh.gif

Ir pasitiliazas labai greit džiuvo, gal dėl to? nors sudrėkinus vėl lipnus pasidarydavo. Pasimečiau juodai blush2.gif

Man atrodo nepakankamai išdžiūvo pastilažas. Viršus apkietėjo, o vidus ne. Geriau klijuok kiaušinio baltymu ar aisingu.

Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 04 12, 11:53)
Ačiū už gražius žodžius 4u.gif

Mano tortai nėra idealūs, dažnai padarau klaidų. Bet, kaip rašė Cipciukas, reikia mokėti paslėpti trūkumus ir broką smile.gif

Iš sald. masės galima daryti gėlytes, jos ilgiau džiūs, nei darant iš pastilažo. Gėlytėms džiovinti naudoju pakuotę nuo kiaušinių.
Atnešu dar vieną tortuką.

"Avinukė":

Viduje - tortas "Snikersas", papuošimai - šokoladinė masė maišyta su pastilažu, bezė.

Neapskaičiavau proporcijų, galva gavosi didoka blush2.gif

na jau tik nereikia, nuostabus tortas wub.gif wub.gif wub.gif , dar nemaciau ne vieno ,kuriam galeciau koki priekaista parasyti. tikrai kaip kazkuri kepejele pasake, kad yra jusu gerbeja ir isvardijo daug puikiu epitetu apie jusu tortus tai as irgi tik prisidedu prie jos. visada laukiu jusu tortu kaip ir dianockos, asseni, cipciuko, olestos ir daugeliu kitu, nepamenu niku, tik neuzsigaukit.
pasakykit prasau, kaip ta galva tvirtinate , kaip ji nenukrinta. neturiu vaizduotes, tai sudetinga siek tiek suvokti kaip ji laikos ore. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O tai, Migle, ta galva tiesiog tortukas pritvitintas sviestiniu ir dviem iesmeliais? bigsmile.gif Nu super. Man tai kaip vistai iki debesu doh.gif

Tai iekas nezinot nieko apie "Misko pasaka" pyragelius? unsure.gif Padariau kaip ismaniau blush2.gif Skonis ne tas schmoll.gif isvaizda kaip pirmo tokio darymo tai esu labai patenkinta blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip ir kiekviena diena,plusate mergytes thumbup.gif
likau suzaveta LINETTES torciukais,tokie super,neperkrauti,nuostabios gelytes bigsmile.gif
Labai patiko OLESTOS knyga,!!!
MIGLES79 nuostabi avyte thumbup.gif
PASTA,gera ir grazi ideja tavo sokoladinis bantas,pabandysiu ir as kada toki sumeistravoti,
JULIOSKE tavo toks isskirtinis neiprastas torciukas,grazu!
ZIU-ZIU labai jautvarkingas,be nukrypimu kamuolys tavo,super!
VITMETIL super tavo rankinuku torciukas,graziai isgautos spalvos, drinks_cheers.gif
saunuoles, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Lobe @ 2011 04 12, 23:13)
Mergaitės, o ką aš ne taip dariau lipdydama zuikius, kad man visi galai atkrito?  unsure.gif

man taip budavo kai vandeniu lipdydavau kol nuo stalo pakeldavau detales iskirzdavo, dab atsiplesiu gabaliuko kepimo poperiaus lipdau ant jo o dedales klijuoju tokia kosele truputi vandens+ gabalelis mases sumaisau sumaisau labai gerai kimba.
Atsakyti
Kristule05, labai taikliai pirmai žinutei parinkai tortą mirksiukas.gif smile.gif
Julioske, įdomus, nematytas papuošimas, dar truputėlis įgūdžių su torto išlyginimu ir girsime visais gražiausiais epitetais, Tavo tortukas išskirtinis, labai gražus ir primena karpinius wub.gif
Bijūna, nuostabiai ploni drugeliai, labai gracingai atrodo
Miglės79 tortais galiu tik žavėtis, džiaugtis ir stebėtis, nes jie fantastiški thumbup.gif
Ziu ziu, graži kamuolio spalva, dailios linijos, gal forma kiek ne tokia, kokios norėtųsi, bet suprasti kas pagaminta tikrai suprantama kiekvienam thumbup.gif o dėl žolės tai antgalis Nr.233, jei tuo dzibavai ir čia tokia žolytė, tai čia nedaplakta bezė...
VitMetil, puikiai prisimenu kaip klausei kaip pagaminti tortus lagaminus, tai sveikinu su pavykusiai atkartota idėja, šaunuolė thumbup.gif ir meškiukas labai labai mielas smile.gif
Linette, fantastiškai gražūs tortai 4u.gif
pasta222, graži tvorelė, gražūs drugeliai, puikus tortas 4u.gif

Atsakyti
sveiki
kurias is tokiu naudojat floristines vielutes,kad ismeigus i torta islaikytu pvz cukrini balioneli?
http://www.sigutesfl...a-vielutes.html
Atsakyti
Sveikos. Parodysiu ax.gif savo vakarykšti "namu darba" blush2.gif
Nu man tos mases yra "misija neįmanoma" verysad.gif Mokiausi mase dengimui ( 1saukstas želatinos, 2 saukstai aliejaus, 500 g cukraus pudros ir 1 baltymas ) tai man ji labai greitai džiuvo ir trupejo g.gif Privargau, prisikankinau verysad.gif Gal as ka ne taip darau g.gif Jusu mases tokios lygios, kaip plastilinas atrodo. Zinau, kad tortui daug ko truksta, ypatingai geles kažkokios, bet... verysad.gif Man būtinai aggressive.gif reikia ismokti tortu dengimo ir gelyciu lipdymo mases mastau.gif
Tai va mano "Rafaelo svajone" 3 kg
user posted image]My
Kritikuokite pomidorai2.gif ir patarkite unsure.gif
aciuks.gif
Atsakyti