Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(linette @ 2011 04 12, 20:22)
žodžiu jei reiktų iš tortų kepimo pragyvent badu numirčiau 
drinks_cheers.gif
pasta , jei iš pirmo bandymo tokia graži tvorelė gavos , tai kas bus toliau  smile.gif . beje ir drugeliai pavykę ir pats tortas toks neperkrautas , paskutiniu metu man labai patinka tokie  wub.gif , aš kažkada bandžiau drugelius iš šokolado daryt tai nė velnio nesigavo , priterliūziojau ir viskas  biggrin.gif , tas užrašas pasta , tai atrodo kaip ant torto užrašytas , nu ir visai tinka  lotuliukas.gif

4u.gif drugelius jau antrasyk
taviškės kvietkos labai gražios thumbup.gif , o čia plykiti lapeliai g.gif , kvietku kuokeliai iš siulu turbut rolleyes.gif jei taip, tai labai ilgas darbas, banžiau ir aš tik iš baltu siulu, vaizas gražus mirksiukas.gif

Atsakyti
mergos nieks nepagyret mano kamuolio, nu negi negrazus? lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 12, 20:43)
mergos nieks nepagyret mano kamuolio, nu negi negrazus? lotuliukas.gif  biggrin.gif

gražus labai thumbup.gif ideliai sudzibavai, o antra g.gif reikejo gal išligint ir kvietku prideti arba nugriep ir perdzibuot biggrin.gif
Atsakyti
visu tortukai labai grazus, bet del avytes niekas neprisipazysta kaip ja padare g.gif gal pasta 222 galetu to skanaus tiramisu receptuka paviesinti ax.gif ir dar prasymukas gal kas galetu parasyti cipciuko pastilazo receptuka nu niekaip nerandu pilno aprasymo kaip jis daromas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo michele: 12 balandžio 2011 - 20:01
mergos nieks nepagyret mano kamuolio, nu negi negrazus? lotuliukas.gif  biggrin.gif

Grazus, net gi nusikopinau thumbup.gif , geros spalvos ir atrodo taip nesunkiai padaryta, tik kaip reiktu ispiest tas linijas g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 04 12, 20:39)
4u.gif drugelius jau antrasyk
taviškės kvietkos labai gražios thumbup.gif , o čia plykiti lapeliai  g.gif , kvietku kuokeliai iš siulu turbut rolleyes.gif  jei taip, tai labai ilgas darbas, banžiau ir aš tik iš baltu siulu, vaizas gražus mirksiukas.gif

jo lapeliai plikyti , receptas kirbės, o kuokeliai iš siūlų , pamirkiau į maistinius klijus ir į manų kruopas , manau kiaušinio baltymas lygiai taip pat suveiktų, realiai tikrai gražiai atrodo , dar sumasčiau kaip reiktų žvejybinį valą kuokeliams panaudot , ko tik žmogus neišmastai kai pirktinių neturi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ot tas Lietuviškas kuklumas , aš kai pirmą įdėjau tai ir labai norėjau , kad kas pastebėtų , dabar tai norėč , kad kas trūkumus parašytus , o šiaip tikrai gražiai tvarkingai papuošusi turi , ne viena galėtų ir pasimokyt biggrin.gif

QUOTE(michele @ 2011 04 12, 21:00)
visu tortukai labai grazus, bet del avytes niekas neprisipazysta kaip ja padare  g.gif  gal pasta 222 galetu to skanaus tiramisu receptuka paviesinti  ax.gif ir dar prasymukas gal kas galetu parasyti cipciuko pastilazo receptuka nu niekaip nerandu pilno aprasymo  kaip jis daromas blush2.gif

į viršutinę temą eik , ten rasi receptą tik jų yra keli , aš naudoju tą kur dengimui
aviukas miglės 79 wub.gif
Atsakyti
Radau PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui

1 sriubinis ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .

Aliejus pilamas į jau užminkytą masę , puikiai , lygiai pasidengia tortai thumbup.gif .....nerekomenduoju dėti ant grietininių kremų , geriau aptepti sviestiniu .

Šitos normos užtenka ( truputi lieka ) apdengti 30 cm. tortą .

Bet kaip zelatina imaisyt ir kokia eiga viska daryt nerandu blush2.gif
Atsakyti
knygai puslapius raižiau peilio nugarine puse 4u.gif
Atsakyti
Ziu Ziu, kamuolys tikrai grazus thumbup.gif . As nepaminejau jo, nes siuo metu einu is proto del geliu,man jau jos sapnuojasi,bet niekaip nesigauna,tikiuos kad tik kol kas biggrin.gif
Papildyta:
knygai puslapius raižiau peilio nugarine puse

O neyplysta?
Atsakyti

labai gražus, kaip tikras wub.gif
o galit pasakyti kokiu tiksliau kremuku dzibavote? 4u.gif
Atsakyti
michele, i bliuda supilk persijuota cukraus pudra su krakmolu,tada ipilk istirpinta bet ne karsta zelatina,medu ir alieju ir viska isminkyk. Tikiuos nieko nepamirsau blush2.gif
Atsakyti
nežinau ar matysis, bet didelėje foto tai matosi... tikrai neįplyšta, nereikia persistengti...
user posted image
Atsakyti