QUOTE(pasta222 @ 2011 04 12, 20:39)

drugelius jau antrasyk
taviškės kvietkos labai gražios

, o čia plykiti lapeliai

, kvietku kuokeliai iš siulu turbut

jei taip, tai labai ilgas darbas, banžiau ir aš tik iš baltu siulu, vaizas gražus
jo lapeliai plikyti , receptas kirbės, o kuokeliai iš siūlų , pamirkiau į maistinius klijus ir į manų kruopas , manau kiaušinio baltymas lygiai taip pat suveiktų, realiai tikrai gražiai atrodo , dar sumasčiau kaip reiktų žvejybinį valą kuokeliams panaudot , ko tik žmogus neišmastai kai pirktinių neturi
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 12, 20:43)
mergos nieks nepagyret mano kamuolio, nu negi negrazus?

ot tas Lietuviškas kuklumas , aš kai pirmą įdėjau tai ir labai norėjau , kad kas pastebėtų , dabar tai norėč , kad kas trūkumus parašytus , o šiaip tikrai gražiai tvarkingai papuošusi turi , ne viena galėtų ir pasimokyt
QUOTE(michele @ 2011 04 12, 21:00)
visu tortukai labai grazus, bet del avytes niekas neprisipazysta kaip ja padare

gal pasta 222 galetu to skanaus tiramisu receptuka paviesinti

ir dar prasymukas gal kas galetu parasyti cipciuko pastilazo receptuka nu niekaip nerandu pilno aprasymo kaip jis daromas
į viršutinę temą eik , ten rasi receptą tik jų yra keli , aš naudoju tą kur dengimui
aviukas miglės 79