Nikas gali keistis 100 kartų, ale braižo niekur nenuslėpsi kas duota, to neatimsi, labai gražu
QUOTE(Olesta @ 2011 04 23, 14:44)
Nikas gali keistis 100 kartų, ale braižo niekur nenuslėpsi kas duota, to neatimsi, labai gražu
QUOTE(Olesta @ 2011 04 23, 10:45)
pirmiausiai išplaki baltymus su cukrumi iki putų, o tada stataisi ant garų ne per karščiausių, kad neprikibtų prie kraštų??? plaki ant garų, įsidedi citrinos rūgštelės ir plaki kol įgauna formą ir blizgesį, tada nusikeli ir baigi plakti???
Jurgutte76, gavosi Tau bezė
Jurgutte76, gavosi Tau bezė
Sveikos,merginos,gal per karstai mano slapiai beze buvo,nes zolytes neimanoma daryt buvo,ir dziut greitai pradejo,sakyciau is slapios sausa pradejo virst pradejo
Linksmu Velyku visoms
Visu tortai nuostabus,bet labai ispudingai atrodo man Wingailes vazonikai
QUOTE(sssagis @ 2011 04 23, 13:33)
cipciuk pasikeitet
Ne , tik nikas , tokių metų žmogui sunku pasikeisti . Bet vadinti galite , kaip jums patinka ir patogiau .
Ačiū Olesta .
QUOTE(mallena @ 2011 04 23, 16:42)
Nu ir as sukurpiau velykini torciuka Mintis buvo kitokia, bet, kadangi dar tik pradedancioji, tai gavosi kaip gavosi
labai grazus tortas , tikras toks..
o as susiparinus sedziu.. ka tik perskaiciau kviestiniu sveciu sarasa i princo Viljamo ir Kate vestuves.. ir manes ten nera.. susinervinau.. tik nelinkekit geru svenciu
Na ir aš savo rodausi
Tortas /panašiai kaip radau kažkurioj temoj pas jus/ "Ambasadorius". Taip pat bandžiau šlapią bezė ...kinderiai pirktiniai tik papaišyti su glajum...
Tortas /panašiai kaip radau kažkurioj temoj pas jus/ "Ambasadorius". Taip pat bandžiau šlapią bezė ...kinderiai pirktiniai tik papaišyti su glajum...
nesigavo slapia beze vistiek man bandysiu dar karta
QUOTE(@adrij@ @ 2011 04 23, 15:06)
Ne , tik nikas , tokių metų žmogui sunku pasikeisti . Bet vadinti galite , kaip jums patinka ir patogiau .
O koks cia sokoladas, kad toks pilkas?
QUOTE(mallena @ 2011 04 23, 15:42)
Kokie grazus velykiniai torciukai
Nu ir as sukurpiau velykini torciuka Mintis buvo kitokia, bet, kadangi dar tik pradedancioji, tai gavosi kaip gavosi
fain vistyte
QUOTE(naitas @ 2011 04 23, 16:20)
o as susiparinus sedziu.. ka tik perskaiciau kviestiniu sveciu sarasa i princo Viljamo ir Kate vestuves.. ir manes ten nera.. susinervinau.. tik nelinkekit geru svenciu
jus ten matyt ne i sveciu sarasa itraukta, matyt kokias rozes jiems ant torto lipdot
SAKYKIT BRANGUTES,kas zinote....kaip atrodo iskepes morenginis "biskvitas"?baltos spalvos?ar biski i kitokia spalva?panasus,nemoku net paaiskinti ir,kai smeigiu su pagaliuku jis turi buti sausas?ar gali buti slapias,bet svarus? na,kaip cia issireiskus.....