Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 22, 15:53)
Merginos as klausiau pries kelis puslapius bet pasikartosiu,kaip jus prie pastilazo pritvirtinate pav juostas ar kitus visokius papuosimus su zele ar gaminate kokius klijus?

galima vandenuku,degtine,arba is pastilazo pasidaryti "kosele"-klijus ir taip priklijuosite(gabaliuka pastilazo ir slakeli vandens-iki vientisos mases mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2011 04 22, 15:59)
Dažniausiai viską klijuoju aisingu(kiaušinio baltymas,pudra ir cukrinos rūgštelė),jei masė prie masės užtenka ir vandenuko,labai labai mažai.

+ kiaušinio baltymas arba degtinė smile.gif
Atsakyti
wau aciu sitokiu nezinojau dekui dydelis aciuks.gif

Ir dar norejau paklausti is to pastilazo (pagal cipsiuka) uzdengiau torciuka ,jo man liko met jistoks kietokas dabar liko as ji idejau i maisiuka ar veliau is jo siandien galesiu ka daryti,kaip ji atgaivinti,ar yra sansu ?Man reikia narcizam lapelu,ir kokia virvute apie torto apacia padaryti gal reikia is kitokios mases? Patarkite nes ieskoti siandien nebeuztektu laiko
Atsakyti
Reikia skubios konsultacijos 4u.gif

Puošdama tortą noriu uždėti keletą šviežių mėtų lapelių. Ką reikia padaryti,kad jos ilgiau laikytųsi,nesuvystų?

Ir dar prie to paties. Kiek reikia želatinos (gramais) 1 litrui varškės-grietinės sluoksniui,kad tvirtesnis būtų?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 22, 14:12)
Naitai, tai greitinėlė gaunasi intensyvesnės spalvos kai ją nudažai prieš plakant nei jau įbėrus dažus į praplaktą grietinėlę  g.gif  ?

nežinau irnesakyk.gif tik noriu akcentuoti, kad geriau dažus sudėti plakimo pradžioj, o ne pabaigoj, kada grietinėlė jau išplakta, o dažų granulės dar palieka paskui save "uodegas".

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 22, 14:34)
Čia aš dariau brolio gimtadieniui vietoj torto  biggrin.gif  pirmą kąsnį net išspjovė žmogus nesupratęs kodėl ikrai saldūs  lotuliukas.gif

nerealus tas "spjaudalius" biggrin.gif
Atsakyti
Naitai as galima is pastiliazo dengimui daryti papuosimus,ar galima atminkstinti pastiliaza,kokiu budu,ACIU
Atsakyti
o rafaelo torta reik dar karta aptept sviestiniu kremu (2:1) jeigu noriu puost slapia beze? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 22, 13:41)
Ir dar norejau paklausti  is to pastilazo (pagal cipsiuka) uzdengiau torciuka ,jo man liko met jistoks  kietokas dabar liko as ji idejau i maisiuka ar veliau is jo siandien galesiu ka daryti,kaip ji atgaivinti,ar yra sansu ?Man reikia narcizam lapelu,ir kokia virvute apie torto apacia padaryti gal reikia is kitokios mases? Patarkite nes ieskoti siandien nebeuztektu laiko

gali bandyti atgaivint minkant ir pasildant keleta sekundziu mikrobangeje.

Atsakyti
Milux aciukas, kaip tik taip ir pabandziau bet tik idomu ar taip ir bus gerai kai sudzius?
Atsakyti
QUOTE(aukstauge @ 2011 04 22, 11:36)
Merginos gal kas man patartu as gyvenu anglijoje kokia man grietinele naudoti medaus tortui single cream ar double cream, gal yra cia kepeju gyvenanciu uk?
Aciu uz atsakyma 4u.gif

Double 4u.gif

QUOTE(mazuliux @ 2011 04 22, 13:45)
Tai norit pasakyti, kad single cream issiplaka  blink.gif Gyvenime nepatikeciau  schmoll.gif Nu bet jei darot, matyt gerai gaunasi. O siaip yra UK dvieju rusiu plakama grietinele (net triju galima sakyti) - double cream, whipping cream ir extra thick double cream  rolleyes.gif Tai vat jei norit liesesnes grietineles, imkit whipping cream - jinai kaip lietuviska grietinele mazdaug - apie 38% riebumo, o vat double cream tai apie 50% riebumo  unsure.gif uztat ir atrodo laaabai riebu  biggrin.gif Bet.... jei noresit puosti grietinele torto virsu, siulyciau geriau imti double cream, ar bent jau maisyti per puse su liesesne, nes ypac vasara, whipping cream gali per daug greit istirpti  doh.gif o su riebiaja zymiai maziau problemu  cool.gif

drinks_cheers.gif cia double grietinele superine thumbup.gif ,ir man ji visai neriebi g.gif
Atsakyti
Tai jai isiminkys gerai tai kai islipdysi ka viskas tvarkoi bus, man pastilaza lipdymui tai nelabai pavyko atgaivinti, na ne toks jis paliko jau, lengviau nauja pasidaryt , o Cipciuko pastilaza dengimui , dengti bandziau bet pastovejusio atgaivint nebandziau.Zodziu bandyk gaivint ir matysi , seip jai ten tau berods rasei tik keliu detaliu nieko sudetingo nereik tai turetu viskas buti tvarkoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 22 balandžio 2011 - 17:05
Sveikos merginos. Kiek graziu torciuku prideta wub.gif wub.gif wub.gif Na cipsiuko jau nebegiriu,nes viskas ir taip aisku thumbup.gif

Norejau jusu paklausti:kai iskepat napoleono lakstus ar jums luzineja paskui jie? Nes man net sunku perdeti juos-pastoviai lusta.
Atsakyti