Merginos gal kas man patartu as gyvenu anglijoje kokia man grietinele naudoti medaus tortui single cream ar double cream, gal yra cia kepeju gyvenanciu uk?
Aciu uz atsakyma
Tai norit pasakyti, kad single cream issiplaka
Gyvenime nepatikeciau
Nu bet jei darot, matyt gerai gaunasi. O siaip yra UK dvieju rusiu plakama grietinele (net triju galima sakyti) - double cream, whipping cream ir extra thick double cream
Tai vat jei norit liesesnes grietineles, imkit whipping cream - jinai kaip lietuviska grietinele mazdaug - apie 38% riebumo, o vat double cream tai apie 50% riebumo
uztat ir atrodo laaabai riebu
Bet.... jei noresit puosti grietinele torto virsu, siulyciau geriau imti double cream, ar bent jau maisyti per puse su liesesne, nes ypac vasara, whipping cream gali per daug greit istirpti
o su riebiaja zymiai maziau problemu