Merginos gal kas man patartu as gyvenu anglijoje kokia man grietinele naudoti medaus tortui single cream ar double cream, gal yra cia kepeju gyvenanciu uk?
Aciu uz atsakyma
QUOTE(aukstauge @ 2011 04 22, 08:36)
Merginos gal kas man patartu as gyvenu anglijoje kokia man grietinele naudoti medaus tortui single cream ar double cream, gal yra cia kepeju gyvenanciu uk?
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma
visada darau su single puikiai viskas gaunasi, o duble as karta bandziau tai ji man labai riebi pasirode
QUOTE(benomama @ 2011 04 21, 22:25)
labuką,ganašą darau,tik iš grietinėlės ir juodo šokolado,aš ant 400 gr.dedu vieną šokoladą,grietinėlė užvirinu,tada į ją pilu ,ištirpintą šokoladą,tada ilgai ilgai maišau su šaukštu,kol pasidaro vientisa spalva,na kol ištirpsta šokoladas,tada dedu į šaldytuvą,laikau,kol atvėsta,nebūtinai per naktį,tada išplaki,tiesa grietinėlė turi būti bent 35 procentų
*saules_zuikutis* labai gražus meškutis,tik tas daiktas po nosimi,jei nevėlu nuleisk jį truputį žemiau
braskelina,gali pilti,tik nepilk karštos žele ir pilk palengva,kad kremas apačioje neišsileistų,aš jei pilu ant kremo,darausi,tokią stipresnę žele,kad greičiau sustingtų
rutyte11 labai gražūs tortukai,ypač pirmo pynimas,o antrojo dekoracijos
Na ir kad neateiti tuščiomos,mano pora paprastučių velykinių,isbandžiau naujus antgaliukus (ačiū miško uogai ),tikėjausi,kad su dideliais bus lengviau,,man su mažais lengviau,bet su dideliais greičiau
Tortais:
Karameliniai biskvitai,grietinėlės ir plombyrinės varškės pertepimas,su anansų gabaliukais,dekoracijos,beze,šokoladas,parduotuvės žirniukai,saldianių masė.
Kirbės medutis,su anansų gabaliukais,papuošimai ,kaip ir pirmame torte.
Per kiek laiko sudziuna plikytos teslos lapeliai? SOS, nes galvoju ar speciau dar susisukt per 2 val.
QUOTE(mallena @ 2011 04 22, 12:00)
nežinau, kokie milteliniai dažai.
Jeigu plaksit grietinėlę, tai dažus reiktų pilti iš karto į dar skystą grietinėlę, pačioj pradžioj. Palengva pamaišyt, gal net palaukt, kol dažų granulės aptirps. Tada plakti. Ir būtų gerai, kad jau apsispręstumėt tuo metu ir dėl spalvos intensyvumo. Nes jeigu išplaksit grietinėlę ir pamatysit, kad AI, SPALVA per blyški, ir dar bersit dažų, ir dar plaksit, tai perplaksit grietinėlę į sviesto gabaliukus.
Beze bent man dažosi lengviau. Bet aš jai dažyt naudoju gel paste tipo dažus.
Kepejeles, jus kai puosiat tortus grietinele, tai kaip ja paruosiat? Ar yra koks specialus receptas, ar tiesiog isplakat su cukrumi ir standikliu?
jau radau tik recepte nera standiklio, kazin ar jis tikrai nereikalingas?
jau radau tik recepte nera standiklio, kazin ar jis tikrai nereikalingas?
Naitai, tai greitinėlė gaunasi intensyvesnės spalvos kai ją nudažai prieš plakant nei jau įbėrus dažus į praplaktą grietinėlę ?
+ truputis citrinos rūgštelės, kad suveiktų kaip stabilizatorius standiklio net nereikia sakyčiau
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 04 22, 13:03)
Kepejeles, jus kai puosiat tortus grietinele, tai kaip ja paruosiat? Ar yra koks specialus receptas, ar tiesiog isplakat su cukrumi ir standikliu?
+ truputis citrinos rūgštelės, kad suveiktų kaip stabilizatorius standiklio net nereikia sakyčiau
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 22, 13:12)
+ truputis citrinos rūgštelės, kad suveiktų kaip stabilizatorius standiklio net nereikia sakyčiau
Aga, supratau
Ryt puosiu savo 2 torta gyvenime Kepu tortus jau nemazai, o vat puosti nemoku dar pirma torta puosiau dukrytes 1-ajam gimtadieniui, tai toks aneikoks gavosi, nezinau net ar verta rodytis, nes tik sarmata
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 04 22, 13:21)
Aga, supratau
Ryt puosiu savo 2 torta gyvenime Kepu tortus jau nemazai, o vat puosti nemoku dar pirma torta puosiau dukrytes 1-ajam gimtadieniui, tai toks aneikoks gavosi, nezinau net ar verta rodytis, nes tik sarmata
Ryt puosiu savo 2 torta gyvenime Kepu tortus jau nemazai, o vat puosti nemoku dar pirma torta puosiau dukrytes 1-ajam gimtadieniui, tai toks aneikoks gavosi, nezinau net ar verta rodytis, nes tik sarmata
na juk niekas negimė mokėdamas o jei įdėjus foto sulauki kokų nors patarimų tai tik į naudą juk gali tobulėti
Čia aš dariau brolio gimtadieniui vietoj torto pirmą kąsnį net išspjovė žmogus nesupratęs kodėl ikrai saldūs
QUOTE(linette @ 2011 04 21, 23:43)
nenusimink , čia Lietuvoj berods galt tik kelioms gavos , aš ir tam tarpe kuriom nieko neišėjo , daryk pagal olestą
didelį indelį grietinėlės užvirinu, nukaičiu puodą, sudedu Rududu indelį, išmaišau, kad ištirptų ir palieku naktį šaltai, ryte išplaku
gali kondensuoto ir mažiau dėt žodžiu pagal skonį , gausis šitas reikalas garantuotai
didelį indelį grietinėlės užvirinu, nukaičiu puodą, sudedu Rududu indelį, išmaišau, kad ištirptų ir palieku naktį šaltai, ryte išplaku
gali kondensuoto ir mažiau dėt žodžiu pagal skonį , gausis šitas reikalas garantuotai
ir Vaidosei Dekui tau uz info meginsiu kiatip tada daryti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 22, 13:34)
na juk niekas negimė mokėdamas o jei įdėjus foto sulauki kokų nors patarimų tai tik į naudą juk gali tobulėti
Čia aš dariau brolio gimtadieniui vietoj torto pirmą kąsnį net išspjovė žmogus nesupratęs kodėl ikrai saldūs
Čia aš dariau brolio gimtadieniui vietoj torto pirmą kąsnį net išspjovė žmogus nesupratęs kodėl ikrai saldūs
Na gal, tik smarkiai nesijuokit ir nesityciokit prasau pirmas blynas juk (pries tai puosdavau tik vaisiais arba trupinukais) Vaizdelis apgadintas nuo fejerverku
Apacia Slyvos sokolade, virsus Rafaelo svajone, puosta slapiuoju beze (nelabai vykes gavosi) ir sokoladu
Vat, tuos ikrus ir noriu isbandyti kada