Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

mergytes, nu atsakykit prasau, nes ryt zadu pazaisti su spalvotu pastilazu: nusipirkau milteliais dazu. Kada man juos iberti ir ar juos skiesti ar deti milteliais ir minkyti? g.gif Darysiu pastiliaza dengimui pagal cipciuka... Gal i alieju supilti juos? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 21 balandžio 2011 - 22:23
o merginos wau,wau,wau kokie torciukai neturiu zodziu ,kiekvienas vis savaip ispudingas...Kaip kazkada kazkuri cia parase;"griuk aukstelnikas"kaip jus tokius grozius padarote.....Net neisvardisiu visu,visu merginu..Lenkiuosi pries jus visass uz tokius sugebejimus...
As cia per jusu tokius grozius uzsimaniau save isbandyti,praejusi savaitgali dariau meduti,biski kitaip,as norejau ir iskepiau plonus lakstus sutepiau grietinele irgi plonai ir man vietoj jusu 2 isejo 1 bet jau skanus tai tikrai papuosimas ,hm hei taip gali pasakyti buvo minimalus nes nesiseke,o po to ir mano zuikiai dar nebeleido,bet vistiek kazka biski padariau...

Auksiuke ir man kompas uzluzo po to kai bandziau kelti foto per radikal,bet is pradziu net nesupratau,bet kai tu parasei daujo kad cia kazkas nergerai...

Merginos siandien pradejau darytis papuosimus velykiniam torsiukui tik klausimelis kaip ant pastilazo tvirtinti papuosimus pac sokol geles,atba detalias is to paties pastilazo?
Ir dar ar yra galimybe is pastiliazo likucio(dabar ji idejau i maisiuka)ji kaip nors atminkstinti ir dar kitka daryti?Aciu labai jums jei kas atsakysit arba imesit nuoroda,lo gal pati rasiu :0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseneleee: 21 balandžio 2011 - 22:29
QUOTE(naitas @ 2011 04 21, 06:57)
tai va. kad ir akvilytė sakė jaučianti skirtumą  unsure.gif
aš ir su šaukšteliu kabinau, ir su šaukštu, ir užsimerkus, ir atsimerkus ragavau.. nu man visai vienodai tie skoniai.. o tai įsivaizduokit, sumaišai dar su sviestu.. tai jokio skirtumo nesijaučia tada iš viso..

tai va, kad as vyra pasiunciau nupirkti, o kadangi ne Lietuvoje gyvenam tai jis aisku ne rududu vadinas, o karamelinis, bet jis nezinojo ir nupirko paprasto, tai teko virti, nes siaip as pati tai buciau pirkus ta karamelini. va tokia istorija su tuo kondencuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
dal kondencuoto tai as ir ne Lt, rududu negaliu gauti del to butent su juo negaliu lyginti, bet pirkausi rusiska virta, paskui Nestles karamele tai nesulyginsi su pacios virtu, namie virtas daug skanesnis ir kvapas karameles mmmmmmmm bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas ikeliu savo naktinius darbelius
Grietineles varskes kremas su persikais, masytė
user posted image

Snikersas ir morenginis, masytė
user posted image

Turtingas kavos tortas, pastilazas, masytė
user posted image

ir paskutinis Snikersas, pastilazas, masytė
user posted image

Labai laukiu jusu patarimu, zinau kai kuriu tortuku nejo graziai islyginti blush2.gif
Atsakyti
rutyte11, jei ne padekliukai po apacia, tai man toks jausmas, kad juos visus padare skirtingos kepejos smile.gif Kiek pastebejau, dauguma turi savo "braiza" o tavo visi skirtingi smile.gif Vertinti negaliu, nes pati tik mokausi mirksiukas.gif
P.S. Ir siaip tai nakti reikia miegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 04 22, 10:10)
rutyte11, jei ne padekliukai po apacia, tai  man toks jausmas, kad juos visus padare skirtingos kepejos  smile.gif  Kiek pastebejau, dauguma turi savo "braiza" o tavo visi skirtingi  smile.gif Vertinti negaliu, nes pati tik mokausi  mirksiukas.gif
P.S. Ir siaip tai nakti reikia miegoti  biggrin.gif

Diena, mano visas laikas atiduotas mano ziogam, tai lieka tik naktis bigsmile.gif
O del stiliaus kazkaip dar nera tokio vieno, kad tik juo puosciau blush2.gif
Atsakyti
Rutyte11, pritarsiu as Bijunai, labai tikrai skirtingi tortukai, na pirmas krepselis man laaaaaaaaaaabai grazus, pavasariskas wub.gif paskutinis ir grazus tik su bantuku ne kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 04 22, 00:23)
mergytes, nu atsakykit prasau, nes ryt zadu pazaisti su spalvotu pastilazu: nusipirkau milteliais dazu. Kada man juos iberti ir ar juos skiesti ar deti milteliais ir minkyti? g.gif Darysiu pastiliaza dengimui pagal cipciuka... Gal i alieju supilti juos? doh.gif

Milteliniai dažai naudojami kremui dažyt, arba teptuką pavilgius į juos, kur nors papudruot spalvotus šešėlius.
Pastilažan juos neįminkysit. Nebent skiesit su vandeniu. Lašas arba du vandens, pusė šaukštelio miltelių. Tik mano nuomone, ryškios spalvos šitaip neišgausit.
Pastilažui dažyt reikia "paste" konsistencijos dažų. Dar galit ant viršaus dažyt skiestais milteliniais dažais.
Atsakyti
atvelku ir as viena tortuka mazai panelytei smile.gif regis cipciuko tortuko kopija rolleyes.gif ar vykus,spresti jums smile.gif
user posted image
''vysninis karamelinis'' 2500gr. pastilazas ir truputis minordijos masytes
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 04 22, 10:38)
Milteliniai dažai naudojami kremui dažyt, arba teptuką pavilgius į juos, kur nors papudruot spalvotus šešėlius.
Pastilažan juos neįminkysit. Nebent skiesit su vandeniu. Lašas arba du vandens, pusė šaukštelio miltelių. Tik mano nuomone, ryškios spalvos šitaip neišgausit.
Pastilažui dažyt reikia "paste" konsistencijos dažų. Dar galit ant viršaus dažyt skiestais milteliniais dažais.

aciu labai 4u.gif O dar sakykit , i kema dedant juos skiesti ar tik iberti ir issimaisys g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės,ar galima ant torto viršaus,tiesiai ant kremo iš grietinės ir grietinėlės užpilt žele g.gif Pas mane pats tortas (medutis) suteptas torto formoj (kremas sustingęs),taip,kad butų kraštai,kad žele nenubėgtų.Tik va ar galima taip daryt g.gif
Atsakyti