Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

Oi, klaida padariau, Cipciuk - ne taip parasiau, "apsiromantinusi" labai buvau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2011 04 21, 14:16)
Bent jau Mandarine is ryto tai tikrai daug buvo 4u.gif

Dekui, kaip tik ten ir ruosiausi keliauti biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, pasikartosiu su klausimu. Ar galima ant slapio beze berti spalvotu pabarstuku? Ar nepavirsta jie i kose?
Atsakyti
Aš nebandžiau, bet manau, kad gali barstyti, ta šlapia bezė labai greitai "apsitraukia", na taip "uždžiūva". Jei barstysi po kiek laiko, tai net nesilaikys tie pabarstukai.
Atsakyti
laba 4u.gif mergaitės įsigijau Americolor gelinių dažų,ir noriu sužinoti,ar daug jų dedate spalvai gauti,ar ryški ji būna?kiek skaičiau daugelis giriate juos,tai susigundžiau nusipirkti ax.gif gal turite kokių pastebėjimų dėl jų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 04 21, 08:52)


verdat kondencofkę?  unsure.gif  aš įdomumo dėlei viriau.. kartą.. gal 2, gal 3 valandas.. žodžiu, tikrai ilgai. Tai ar mano skonio receptoriai jau nusenę, ar kas ten, bet nepajutau jokio skirtumo tarp Rududu ir to mano virto. Ir viriau tikrą kondencuotą pieną, ne kokį ten gaminį, mišinį.. unsure.gif



Viriau rolleyes.gif ir sakyčiau skonis skiriasi nuo rududu ax.gif virtas kondensuotas skanesnis, švelnesnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 21, 15:55)
Viriau  rolleyes.gif  ir sakyčiau skonis skiriasi nuo rududu  ax.gif  virtas kondensuotas skanesnis, švelnesnis  wub.gif

Man virtas irgi daug skanesnis smile.gif o to pirktinio isvis nemegztu schmoll.gif
Atsakyti
Malonu, kad pastebejot mano boruzyte 4u.gif tokia pirma karta dariau, bet labai patiko, lengvai ir greitai darosi ax.gif
RiMami, dekui uz paaiskinima, meginsiu ir as zuiki pasidaryti, jau senai audziu minti ir todel klausineju, kas gali patarti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles,
ateinu pas jus su keletu skubiu klausimu (tik nepykit, jei jau N temoj, x puslapy snekejot apie tai blush2.gif ):
1. ar ant torto, kur kremas ricota+grietinele, trintos braskes+zelatina tepti slapia beze? ar nenuciuos?
2. ar ant slapios beze galima det sokoladine tvorele? jei taip, po kiek laiko ja lipdyt? speju reik palaukt, kad biski aptrauktu ta beze?

tuoj ikelsiu kelis savo darbelius, kad negalvotumet, kad siaip sau klausineju blush2.gif
aciu, jei kas nepatingesit atsakyt aciuks.gif
Atsakyti
Ir as su skubiu klausimuku blush2.gif
kas darote karamelini ganasa??? Siandien pameginau......nieko nesigauna man doh.gif
isviriau cukru su vandeniu, po to grietinele imaisiau ir atsaldziau, bet niekas nesiplaka man iki purumo, kad galeciau puosti torta, tik pertepti lakstus galeciau , nes konsistencija tai kaip grietines cray.gif Na speces verysad.gif ka ne taip padariau ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2011 04 21, 22:25)
Ir as su skubiu klausimuku blush2.gif
kas darote karamelini ganasa??? Siandien pameginau......nieko nesigauna man doh.gif
isviriau cukru su vandeniu, po to grietinele imaisiau ir atsaldziau, bet niekas nesiplaka man iki purumo, kad galeciau puosti torta, tik pertepti lakstus galeciau , nes konsistencija tai kaip grietines  cray.gif  Na speces verysad.gif  ka ne taip padariau  ploja.gif

nenusimink , čia Lietuvoj berods galt tik kelioms gavos blink.gif , aš ir tam tarpe kuriom nieko neišėjo , daryk pagal olestą

didelį indelį grietinėlės užvirinu, nukaičiu puodą, sudedu Rududu indelį, išmaišau, kad ištirptų ir palieku naktį šaltai, ryte išplaku


gali kondensuoto ir mažiau dėt žodžiu pagal skonį , gausis šitas reikalas garantuotai smile.gif
Atsakyti
nieko siandien negaliu ikelt, kompas uzluzta, vos radikal isijungiu blink.gif
Atsakyti