Oi, klaida padariau, Cipciuk - ne taip parasiau, "apsiromantinusi" labai buvau
QUOTE(olga25 @ 2011 04 21, 14:16)
Bent jau Mandarine is ryto tai tikrai daug buvo
Dekui, kaip tik ten ir ruosiausi keliauti
Merginos, pasikartosiu su klausimu. Ar galima ant slapio beze berti spalvotu pabarstuku? Ar nepavirsta jie i kose?
Aš nebandžiau, bet manau, kad gali barstyti, ta šlapia bezė labai greitai "apsitraukia", na taip "uždžiūva". Jei barstysi po kiek laiko, tai net nesilaikys tie pabarstukai.
laba mergaitės įsigijau Americolor gelinių dažų,ir noriu sužinoti,ar daug jų dedate spalvai gauti,ar ryški ji būna?kiek skaičiau daugelis giriate juos,tai susigundžiau nusipirkti gal turite kokių pastebėjimų dėl jų
QUOTE(naitas @ 2011 04 21, 08:52)
verdat kondencofkę? aš įdomumo dėlei viriau.. kartą.. gal 2, gal 3 valandas.. žodžiu, tikrai ilgai. Tai ar mano skonio receptoriai jau nusenę, ar kas ten, bet nepajutau jokio skirtumo tarp Rududu ir to mano virto. Ir viriau tikrą kondencuotą pieną, ne kokį ten gaminį, mišinį..
Viriau ir sakyčiau skonis skiriasi nuo rududu virtas kondensuotas skanesnis, švelnesnis
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 21, 15:55)
Viriau ir sakyčiau skonis skiriasi nuo rududu virtas kondensuotas skanesnis, švelnesnis
Man virtas irgi daug skanesnis o to pirktinio isvis nemegztu
Malonu, kad pastebejot mano boruzyte tokia pirma karta dariau, bet labai patiko, lengvai ir greitai darosi
RiMami, dekui uz paaiskinima, meginsiu ir as zuiki pasidaryti, jau senai audziu minti ir todel klausineju, kas gali patarti
RiMami, dekui uz paaiskinima, meginsiu ir as zuiki pasidaryti, jau senai audziu minti ir todel klausineju, kas gali patarti
sveikos kepejeles,
ateinu pas jus su keletu skubiu klausimu (tik nepykit, jei jau N temoj, x puslapy snekejot apie tai ):
1. ar ant torto, kur kremas ricota+grietinele, trintos braskes+zelatina tepti slapia beze? ar nenuciuos?
2. ar ant slapios beze galima det sokoladine tvorele? jei taip, po kiek laiko ja lipdyt? speju reik palaukt, kad biski aptrauktu ta beze?
tuoj ikelsiu kelis savo darbelius, kad negalvotumet, kad siaip sau klausineju
aciu, jei kas nepatingesit atsakyt
ateinu pas jus su keletu skubiu klausimu (tik nepykit, jei jau N temoj, x puslapy snekejot apie tai ):
1. ar ant torto, kur kremas ricota+grietinele, trintos braskes+zelatina tepti slapia beze? ar nenuciuos?
2. ar ant slapios beze galima det sokoladine tvorele? jei taip, po kiek laiko ja lipdyt? speju reik palaukt, kad biski aptrauktu ta beze?
tuoj ikelsiu kelis savo darbelius, kad negalvotumet, kad siaip sau klausineju
aciu, jei kas nepatingesit atsakyt
Ir as su skubiu klausimuku
kas darote karamelini ganasa??? Siandien pameginau......nieko nesigauna man
isviriau cukru su vandeniu, po to grietinele imaisiau ir atsaldziau, bet niekas nesiplaka man iki purumo, kad galeciau puosti torta, tik pertepti lakstus galeciau , nes konsistencija tai kaip grietines Na speces ka ne taip padariau
isviriau cukru su vandeniu, po to grietinele imaisiau ir atsaldziau, bet niekas nesiplaka man iki purumo, kad galeciau puosti torta, tik pertepti lakstus galeciau , nes konsistencija tai kaip grietines Na speces ka ne taip padariau
QUOTE(benomama @ 2011 04 21, 22:25)
Ir as su skubiu klausimuku
nenusimink , čia Lietuvoj berods galt tik kelioms gavos , aš ir tam tarpe kuriom nieko neišėjo , daryk pagal olestą
didelį indelį grietinėlės užvirinu, nukaičiu puodą, sudedu Rududu indelį, išmaišau, kad ištirptų ir palieku naktį šaltai, ryte išplaku
gali kondensuoto ir mažiau dėt žodžiu pagal skonį , gausis šitas reikalas garantuotai
nieko siandien negaliu ikelt, kompas uzluzta, vos radikal isijungiu