Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 12, 15:35)
nu tai vadinasi per prastai isplakiau ta slapia beza, nors plakiau tai 20 min tikrai? bet tie mano dzibukai matot tokie, nu nepabege, ta prasme laikantys forma? nesuprantu arba rimtai nemoku antgaliu naudotis, to staigaus judesio nedariau, kaip cypciukas parase, na reikes bandyti dar 4u.gif

cia is 4kiausiniu? as esu dariusi tik is 2kiausiniu,tai pries kaitinant paplaku gal kokias pora min,kad cukrus patirptu,tada jau puode apie 7min(ne ilgiau) ir nuemus nuo garu dar kokias 2-3min.
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2011 04 12, 15:24)
Mergaites, pasakykit man, tos kurios siuntėsi dažus iš Sal2. Per kiek laiko sulaukėt siuntinuko? Ir ar atneša pašto kurjeris tiesiai į namus?
Būčiau dėkinga už atsakymą

viena karta gavau po dienos kita karta po 3 , o atnese i namus pastininke.
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 12, 15:28)
bet, kad man kazkaip iskart pro antgali nelindo siulai g.gif  o vat taip unsure.gif
sakau gal per mazos skyles antgaly?
va toks maniskis

as toki pati turiu, tai man spaudziasi tie siuliukai ne tokie status kaip kitom bet siuliukai. gal tikrai per skysta beze g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 12, 14:02)
Kai prispaudi antgalį prie torto  , spaudi kremą  ir staigiu judesiu keli į viršų ( priklijuoji ir tymptelni ) , pas tave tik spausta  smile.gif .

QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 12, 14:35)
nu tai vadinasi per prastai isplakiau ta slapia beza, nors plakiau tai 20 min tikrai? bet tie mano dzibukai matot tokie, nu nepabege, ta prasme laikantys forma? nesuprantu arba rimtai nemoku antgaliu naudotis, to staigaus judesio nedariau, kaip cypciukas parase, na reikes bandyti dar 4u.gif

Pas man tas pats su slapiu bezu gavosi. Zolyte issispaude vos pora kart o paskum toks pat dziubavimas. Ir su kitais antgaliais nebuvo normalios formos. Tiesiog blogas bezas gavos, gal per mazai cukraus.
O kai pastovejo tortas taip nudziubuotas, tai bezas galima sakyt isnyko biggrin.gif. Liko vos kosele spalvota, apie formas ner ko ir kalbet smile.gif. Tiesiog ne visada ir ne viskas is pirmo karto gaunas
Atsakyti
Migle, avyte pasakiska wub.gif o kaip ta galva laikosi, kokia gudrybe?

Dar turiu klausima: yra alkavos pyagaiciai misko pasaka, tokie super spalvoti. Atrodo daromi su sviestiniu kemu, bet kaip tas lygumas? Kaip jis padaromas? Ir spalvos purskiamos? g.gif
Atsakyti
Tiek grožybių pridėjot wub.gif , visi gražūs
pasivaidenu ir aš ax.gif
supratau , kas tas yr tortus kepti , vis tokius normalius apie 2 kg kepdavau , tai šitas palyginti gigantas beveik 5 kg , vidus persikinis , visa kita cipciuko pastilažas tortų dengimui, dar kartą dėkui cipciukui už receptą , tobulas dalykas wub.gif , tinka viskam , įdedi tos velnio gumos ir puikiausios gėlės gaunas greitai sukietėja ir nelūžinėja

user posted image

jei kas negerai būčiau už kritiką dėkinga , kiekviena akis kitaip mato
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 12, 15:45)
cia is 4kiausiniu? as esu dariusi tik is 2kiausiniu,tai pries kaitinant paplaku gal kokias pora min,kad cukrus patirptu,tada jau puode apie 7min(ne ilgiau) ir nuemus nuo garu dar kokias 2-3min.

dariau berods is 3 baltymu g.gif

zinokit tikrai turbut jau isitikinau, kad bezas nesigavo blush2.gif biggrin.gif

sakot slapias bezas gaunasi is pirmo karto visom, taigi turbut, kad ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 12 balandžio 2011 - 15:52
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 12, 16:51)
dariau berods is 3 baltymu g.gif

zinokit tikrai turbut jau isitikinau, kad bezas nesigavo blush2.gif  biggrin.gif

sakot slapias bezas gaunasi is pirmo karto visom, taigi turbut, kad ne biggrin.gif

aš kažkodėl pagalvojau antrą kart pakaitinti šlapią bezą, tai pirmas tortas gavosi gerai su pirminiu bezu , o kur norėjau su žolyte padaryti tai tik trečdalis gavosi žolytė, likęs gavosi bele kas , nes pradėjo tirštėti akyse ir tos skylutės buvo per mažos ax.gif , žodžiu nedarykit to vaikai lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū mergytės už šiltą žodį 4u.gif kaip gaunasi balta??? natūtraliai, nieko aš su ja nedarau, čia gi Cipciuko pastilažas, kokio baltumo jau gaunasi, tokio... pas mane gaunasi tokio baltumo, kokiu ir dengiu, jokių stebuklų nekuriu 4u.gif

Migle79, nuostabūs tortai 4u.gif ateik į skype'ą 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Linette, labai daili tortuko apačia, ir puiki puokštė, šaunuolė 4u.gif
visos mergytės šaunuolės, kad stengiatės, kad tobulėjate...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 12 balandžio 2011 - 17:49
naitai kokios kriaukles, kaip tikros bigsmile.gif
Dianocka kaukole labai patiko thumbup.gif
Olesta thumbup.gif čia jau i gigantu pretendentas blink.gif
julioske tikras pavasarinis paukštukas wub.gif
Migle 79 avinukas blink.gif pasakyk kaip ta galva laikosi g.gif
Bijuna šaunuole 4u.gif
VitMetil čimudanu kolekcija thumbup.gif
linette labai dailus tortukas ypač puokšte, geliu meistre 4u.gif

maniškis, kad namiškiai nepyktu lotuliukas.gif
tiramsiu, puošta šokoladu, pirmasyk dariau tvorele ax.gif

user posted image
pjuvis, labai labai .......skanus thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 04 12, 19:19)
maniškis, kad namiškiai nepyktu lotuliukas.gif
tiramsiu, puošta šokoladu, pirmasyk dariau tvorele ax.gif

kaip graziai papuostas. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2011 04 12, 16:48)

Idomi ir labai grazi puokste wub.gif
Atsakyti
Ohoooo kiek grozybiu.... zodziu truksta, Pasta 222, Migle 79, super tortukai.
Olestos knyga laaaabai grazi. Man dabar aktualu knygos,nes greitai reikes daryti. Turiu klausima OLESTAI, ar tu nedarei knygai lapu sonuose,ar man nesimato? g.gif Nezinau kaip juos daryti,gal kas galetumet brukstelti kas ten kaip mirksiukas.gif
linette, gelytes thumbup.gif

Atsakyti
dėkui merginos, kad neišpeikėt , o bereikalo , man kuo toliau tuo vis prasčiau atrodo lotuliukas.gif , įdėsiu dar vieną blush2.gif , abu vieną savaitgalį kepiau , šito svoris 6,8 kg , žodžiu jei reiktų iš tortų kepimo pragyvent badu numirčiau lotuliukas.gif , vieną savaitę dariau dvi nusprogusias puokštes , kitą nuo pusės kepiau , matyt tikrai kepėjai tikrai man nelemta būti
vidus iš dviejų tortų padarytas vienas , plikyti lapeliai ir pastilažas

user posted image

čia gėlės iš arčiau , jau kažkas į tą pusę kaip norėčiau , bet dar ne taip

user posted image

pasta , jei iš pirmo bandymo tokia graži tvorelė gavos , tai kas bus toliau smile.gif . beje ir drugeliai pavykę ir pats tortas toks neperkrautas , paskutiniu metu man labai patinka tokie wub.gif , aš kažkada bandžiau drugelius iš šokolado daryt tai nė velnio nesigavo , priterliūziojau ir viskas biggrin.gif , tas užrašas pasta , tai atrodo kaip ant torto užrašytas , nu ir visai tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 12 balandžio 2011 - 19:26