Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(naitas @ 2011 04 21, 08:57)
tai va. kad ir akvilytė sakė jaučianti skirtumą  unsure.gif
aš ir su šaukšteliu kabinau, ir su šaukštu, ir užsimerkus, ir atsimerkus ragavau.. nu man visai vienodai tie skoniai.. o tai įsivaizduokit, sumaišai dar su sviestu.. tai jokio skirtumo nesijaučia tada iš viso..

labas visom

man ir yra skirtumas, man skaniau virtas kondensuotas smile.gif ir man jis toks švelnesnio skonio smile.gif
Atsakyti
naitai eik kak .... gi žinai kokiom mintim gyvenu ir kur skrisiu , na va pasiruošiau lotuliukas.gif ....veidu sakai g.gif , matai nebuvo COCO veidu į priekį , tik toks šonu , gražus be galo wub.gif , dievinu čią merginą wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 21, 11:20)
naitai eik kak .... gi žinai kokiom mintim gyvenu ir kur skrisiu , na va pasiruošiau  lotuliukas.gif ....veidu sakai  g.gif , matai nebuvo COCO veidu į priekį , tik toks šonu , gražus be galo  wub.gif , dievinu čią merginą  wub.gif .

yr ty ko dievyt irnesakyk.gif ana tortų ne tik kad nekepė, bet įsivaizduoju, dar ir nevalgė. BLOGA TA COCO, kak.. wat cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 04 21, 08:43)
Klausimėlis.[/b] Gal kuri panevėžietė žino ar yra mūsų kaime pirkt sveriamo rududu? 4u.gif

neturiu supratimo,yra kur įmanoma gauti ne mūsų mieste, bet reikia pirkti jei nemaišau 10kg ir kaina ne ką mažesnė gaunasi ax.gif
Atsakyti
Gal kam aktualu: siand Rimi Kaune pirkau plakamosios grietineles 450 gramu indeli, Zemaitijos pieno, 36 proc riebumo - 3.99 litai (vietoj 5.19).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 21 balandžio 2011 - 12:05
QUOTE(naitas @ 2011 04 21, 13:04)
Gal kam aktualu: siand Rimi Kaune pirkau plakamosios grietineles 450 gramu indeli, Zemaitijos pieno, 36 proc riebumo - 3.99 litai (vietoj 5.19).

Aktualu, aktualu 4u.gif , juk sventes ant nosies, tai kepsim, kepsim kepsim biggrin.gif Vilniuje tikriausiai t.p. turetu but g.gif Vakare pasicekavinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 04 21, 12:04)

..... a dar kam nors liko jos ? laugh.gif
Atsakyti
sveikos, noriu jusu patarimo 4u.gif issikepiau ananasinio torto biskvitus ir ketinu tept grietineles ir jogurto kremu, ar gerai bus jei ryt sutepsiu o ragausim tik sekmadienio popiete? g.gif
Atsakyti
Persikinis tortas , pastilažas , mano gėlių masės cukriniai drugeliai ,

user posted image
Atsakyti
Cypciuk, nuostabu wub.gif
As romantike flirt.gif , man tokie tortai graziausi wub.gif
Atsakyti
Cipciuk,kaip visada grazu,svelnu,pavasariska 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 04 21, 13:20)
Aktualu, aktualu  4u.gif , juk sventes ant nosies, tai kepsim, kepsim kepsim  biggrin.gif  Vilniuje tikriausiai t.p. turetu but  g.gif Vakare pasicekavinsim  mirksiukas.gif

Bent jau Mandarine is ryto tai tikrai daug buvo 4u.gif
Atsakyti