Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 20, 23:36)
Ko ?... samanų ? ten žalias kokosas  unsure.gif

rolleyes.gif o atrodo kaip samanos apie kelma blush2.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 20, 19:00)
Maža sveria 380 g. ...tai kokią tu turi  g.gif ?

Tiesa , juk jų visokių rūšių būna , skaityk , kad maža .

taigi zioplas daiktas doh.gif doh.gif doh.gif pasirodo ta skardine 405gr sveria, o as kazkaip pasiziurejau i ja ir sumasciau jog sveria 250. bet labai sirdingai dekoju uz atsakyma 4u.gif , viriau 4val matysiu kas rytoj gausis, noriu labai isbandyti snikers torta, dar nesu kepus, skaiciau atsiliepimus tai labai jau geri smile.gif tad nusprendziau ismeginti velyku proga ir namiskiams pagardinti pilvukus biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, noriu daryti šokoladines rožes tik nerandu kaip tirpinti medų ir šokoladą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2011 04 21, 07:47)
sveikos, noriu daryti šokoladines rožes tik nerandu kaip tirpinti medų ir šokoladą g.gif

blogai ieškot rolleyes.gif eikit i temą,be komentarų,ten tikrai aiškiai parašyta 4u.gif

nesakau tyčia,kad ir kitos išmoktų ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 04 21, 08:05)
blogai ieškot rolleyes.gif  eikit i temą,be komentarų,ten tikrai aiškiai parašyta 4u.gif

nesakau tyčia,kad ir kitos išmoktų ieškoti 4u.gif

patikėkit viską išskaičiau gal aš akla doh.gif nu bet kaip medų dėti nerandu tik kad šokoladą vonelei tirpinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2011 04 21, 07:11)
patikėkit viską išskaičiau gal aš akla  doh.gif nu bet kaip medų dėti nerandu tik kad šokoladą vonelei tirpinti rolleyes.gif

Įdedat šokoladą ir kartu medų ir abu tirpinate , ant garų .

Labas rytas 4u.gif.
Atsakyti
Labas rytas visoms, ir Tau, Cipcien, labas rytas 4u.gif

verdat kondencofkę? unsure.gif aš įdomumo dėlei viriau.. kartą.. gal 2, gal 3 valandas.. žodžiu, tikrai ilgai. Tai ar mano skonio receptoriai jau nusenę, ar kas ten, bet nepajutau jokio skirtumo tarp Rududu ir to mano virto. Ir viriau tikrą kondencuotą pieną, ne kokį ten gaminį, mišinį.. unsure.gif

šitą,.. Cipcien, atsargiau ten per balkono turėklus, kad nepersiverstum. Ir kad vėjas petnešėlės nenupeštų.. nugis sarmata po to bus prieš visą forumą biggrin.gif o šiaip tai galėtum ir veidu atsisukti.. vis šonu šonu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 21 balandžio 2011 - 07:55
QUOTE(naitas @ 2011 04 21, 08:52)
Labas rytas visoms, ir Tau, Cipcien, labas rytas  4u.gif

verdat kondencofkę?  unsure.gif  aš įdomumo dėlei viriau.. kartą.. gal 2, gal 3 valandas.. žodžiu, tikrai ilgai. Tai ar mano skonio receptoriai jau nusenę, ar kas ten, bet nepajutau jokio skirtumo tarp Rududu ir to mano virto. Ir viriau tikrą kondencuotą pieną, ne kokį ten gaminį, mišinį.. unsure.gif

labas rytas smile.gif MB jaucia skirtuma-as NE lotuliukas.gif tai daugiau jo nebeverdu-kuriems galams tiek kaitinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 04 21, 09:54)
labas rytas smile.gif MB jaucia skirtuma-as NE lotuliukas.gif tai daugiau jo nebeverdu-kuriems galams tiek kaitinti  doh.gif

tai va. kad ir akvilytė sakė jaučianti skirtumą unsure.gif
aš ir su šaukšteliu kabinau, ir su šaukštu, ir užsimerkus, ir atsimerkus ragavau.. nu man visai vienodai tie skoniai.. o tai įsivaizduokit, sumaišai dar su sviestu.. tai jokio skirtumo nesijaučia tada iš viso..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 04 21, 08:57)
tai va. kad ir akvilytė sakė jaučianti skirtumą  unsure.gif
aš ir su šaukšteliu kabinau, ir su šaukštu, ir užsimerkus, ir atsimerkus ragavau.. nu man visai vienodai tie skoniai.. o tai įsivaizduokit, sumaišai dar su sviestu.. tai jokio skirtumo nesijaučia tada iš viso..

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 04 21, 08:57)
tai va. kad ir akvilytė sakė jaučianti skirtumą  unsure.gif

o aš jaučiu ax.gif man namie virtas švelnesnio skonio ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Naitui dėkavoju už vitamino C dozę aciuks.gif wub.gif thumbup.gif

Klausimėlis.
Gal kuri panevėžietė žino ar yra mūsų kaime pirkt sveriamo rududu? 4u.gif
Atsakyti