Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(likta @ 2011 04 20, 10:22)
Kokie dailūs tortukai, kaip visada.
O kokius pyragus kepate???

Šimtalapius .

------------------------------------------------------------------------------------

Na mergaitės dariau ekstra tortus , bet dar tokio nedariau doh.gif .
Skambutis 7.30 ( miegu dar aišku ax.gif ) , verkia mergina , nuėjo į darbą , o ten ..." Jūs atleidžiama iš darbo ..." .

Nesigilinau dėl ko , tik prašo torto , bet kokio , bet kokio , tik , kad galėtų įkasti darbdaviui , sako " na sumastykit ką nors , kad " man dzin , kad atleidžiate iš darbo ..." , tik paklausiau ar sunkus darbas buvo , sako sunkokas , fizinis .

Na man tik tokia mintis šovė , " PAGALIAU GALĖSIU PAGULĖTI KURORTE PO TOKIO SUŠ....DARBO IR PAILSĖTI " .

Atsiimant plojo delnais ir šokinėjo kaip 13 metų mergaitė ....bet pavargau , daug klaidų , bet malonu , kas nors tuo pralinksminau merginą .

2valandų darbas ( biskvitus jau turėjau ) .

Snikersas , pastilažas , masytė ...uh karsta.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 20, 12:05)
Na mergaitės dariau ekstra tortus , bet dar tokio nedariau  doh.gif .
Skambutis 7.30  ( miegu dar aišku  ax.gif ) , verkia mergina , nuėjo į darbą , o ten ..." Jūs atleidžiama iš darbo ..." .

Nesigilinau dėl ko , tik prašo torto , bet kokio , bet kokio , tik , kad galėtų įkasti darbdaviui , sako " na sumastykit ką nors , kad  " man dzin , kad atleidžiate iš darbo ..." , tik paklausiau ar sunkus darbas buvo , sako sunkokas , fizinis .

Na man tik tokia mintis šovė , " PAGALIAU GALĖSIU PAGULĖTI KURORTE PO TOKIO SUŠ....DARBO IR PAILSĖTI " .

vo čia tai extra blink.gif blink.gif blink.gif per tiek laiko aš nudvėsčiau greičiau nei tokį extra sulipdyčiau lotuliukas.gif lenkiu savo galvą 4u.gif

prisiminiau internete mačiau tokių linksmų tortų, ant paprasčiausio parašyta 'i quit'
user posted image
arba va visas pareiškimas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 20 balandžio 2011 - 11:21
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 19, 21:07)
Ačiū mergaitės  4u.gif .
Rutele81 , apie kurias kvarbatkas klausi ? g.gif  , ant šitų jų nėra  unsure.gif

Sveiki, paskui pamaciau, kad nauju tortuku idejot smile.gif Buvo pvz ant tortuko su meskuciais, kur meskutis viena torto gabaliuka iskises. Ir siaip daug pas jus tortuku yra su tom kvarbatkom zaviom, gal galit isduot paslapti blush2.gif
Atsakyti
Cicpiuk, ale tu ir duodi blink.gif blink.gif jau nekalbu, kad pirminiai superiniai tortai, tie maišai taip dera kartu thumbup.gif tai dar va ir extriukas bigsmile.gif labai dailus, tik neįsivaizduoju, kaip per kelias valandas tokį sumeistrauti biggrin.gif žaviuosi. bigsmile.gif
Atsakyti
Cipciuk, va cia tai ekstra thumbup.gif jau vien mintis ka reiskia, o kur dar igyvendinimas blink.gif
Atsakyti
jo majo ekstra bigsmile.gif blink.gif per dvi valandas bigsmile.gif as tokio per dvi dienas nepadaryciau doh.gif talentas jau cia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Žadu vėlykom kepti Tiramisu,kaip galėčiau papuošti nesudėtingai? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 20, 12:05)
Šimtalapius .

------------------------------------------------------------------------------------

Na mergaitės dariau ekstra tortus , bet dar tokio nedariau  doh.gif .
Skambutis 7.30  ( miegu dar aišku  ax.gif ) , verkia mergina , nuėjo į darbą , o ten ..." Jūs atleidžiama iš darbo ..." .

Nesigilinau dėl ko , tik prašo torto , bet kokio , bet kokio , tik , kad galėtų įkasti darbdaviui , sako " na sumastykit ką nors , kad  " man dzin , kad atleidžiate iš darbo ..." , tik paklausiau ar sunkus darbas buvo , sako sunkokas , fizinis .

Atsiimant plojo delnais ir šokinėjo kaip 13 metų mergaitė ....bet pavargau , daug klaidų , bet malonu , kas nors tuo pralinksminau merginą .

Snikersas , pastilažas , masytė ...uh  karsta.gif

Is fantastikos srities cia jus thumbup.gif per dvi valandas as viena palme tik padaryciau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 04 19, 21:19)
tai mamytes kepejeles gal pasakysit kodel kremas beze ant sono nubego man po kurio laiko o ant virsaus gerai laikosi?

kremas beze nubego todel, kad blogai padarytas arba kad nebuvo gero sukibimo su tortu.
Atsakyti
Saunus cipciuko tortas thumbup.gif kai per toki laika tai as buciau spejus tik pizama nusirengti ir arbatos isgerti lotuliukas.gif

Tepsiu torta su ananasais pagal cipciuko recepta, bet niekiaip nesuprantu kaip ten sutept ji ? parasyta Dekite uogiene ir islyginkite ,ant uogienes dekite krema ir pridekite ananasu gabaliuku .
Taip sutepkite visus biskvitus ( tik uogienes vienas sluoksnis .) ka reiskia tik uogienes vienas sluoksnis g.gif
Atsakyti
Cipciuk, fantastika thumbup.gif
Papildyta:
As tai pirkau arevitoj zolytes antgali pries pora dienu, tai knietejo isbandyti blush2.gif

Sviestiniai sausainiai, sviestinis kremas, wilton mase modelevimui

user posted image
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2011 04 20, 09:05]
Šimtalapius .

Na mergaitės dariau ekstra tortus , bet dar tokio nedariau doh.gif .
Skambutis 7.30 ( miegu dar aišku ax.gif ) , verkia mergina , nuėjo į darbą , o ten ..." Jūs atleidžiama iš darbo ..." .

Nesigilinau dėl ko , tik prašo torto , bet kokio , bet kokio , tik , kad galėtų įkasti darbdaviui , sako " na sumastykit ką nors , kad " man dzin , kad atleidžiate iš darbo ..." , tik paklausiau ar sunkus darbas buvo , sako sunkokas , fizinis .

Snikersas , pastilažas , masytė ...uh karsta.gif

Na Cipciuk Jus tai pavarot,ideja superine itariu darbdavys is pykcio pazaliavot ta proga toki tortuka pamates.nuostabu kaip visad... 4u.gif 4u.gif

Atsakyti