Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

Sveikoskepėjėlės,
Labai prašau patarimo, nes su tortų puošimu liūdnoka. Koks dedasi sviestinis kremas, ant kurio galima dėti šlapią beze. Kiek suprantu ant grietinėlės pagrindo nelabai laikysis. Patarkite, kaip pasidaryti sviestinį kremą? Ačiū!
Atsakyti
Sviestas su kondencuotu pienu 2:1
Sviestas su kiausinio tryniu
Sviestas su cukraus pudra
Sarlot kremas
Atsakyti
Dar truputį konsultacijos. Tai sviestiniam kremui tik sviestas ir kondensuotas pienas ir viską išplakti ir tiek? O kondensuotas ar tirštas? Ačiū.
Atsakyti
kaip suprasti ar tirstas? Kondensuotas su cukrumi, saldus turi buti. Imate pvz 200gr sviesto, kambario temp., isplakate iki baltumo, po truputi, plakdama, sudedate 100gr kondensuoto. Ir viskas.
Atsakyti
Labai grazus visu torciukai wub.gif vis ateinu pas jus ideju pagaudyti ir groziu paziureti mirksiukas.gif siandien kad butu didesne ivairove ir as viena atnesiau parodyti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
koks grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 19, 16:01)
ikeliau skelbimuka bendra tema i kita skilti
neturetu istrinti,jei neistrina ir viskas virtuvej 4u.gif
gal kas atsiras ka turi ka parduoti thumbup.gif  thumbup.gif

http://www.supermama...howtopic=727701

neištrins, šioje temoje galima ir užsakymus organizuoti kai norėsim mirksiukas.gif Bent jau taip man Rustė išaiškino ax.gif
Atsakyti
mergaites, o sakykit, jei noriu dazyti pastilaza lipdymui su milteliniais dazais, tai kuriuo momentu man geriausia juos sudeti, ar i jau paruosta mase (nes kai kuriu spalvos reik labai mazai), ar i zelatina (bet tada kaip apskaiciuoti ta kieki g.gif). Jei i paruosta mase, tai juos praskiest kazkaip ar det miltukais ir ji susiminkys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 20 balandžio 2011 - 08:40
Cipciuk, rutele, lapelyte wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(mamy <3 @ 2011 04 19, 15:50)
man taip gavosi kai dažus sugarflair sudėjau į ištirpintą želatiną, netirpo jie gerai, liko tokie tašliukąi. Išminkius masę gavosi taip pat kaip pas jus. Tai gal ir jums tie dažai negerai ištirpo? g.gif

Šį kartą buvo Americolor, bet kai pagalvojau, tai ir su Sugarflair taip buvo. Tai esmė turbūt bus pudroje g.gif

QUOTE(naitas @ 2011 04 19, 16:20)
Gal tada cukraus daleles kokios nors nedamaltos. Tuos taskiukus reiktu adata isknebinet ir istirti: ar tai zelatinos gabaliukai, ar tai cukraus gabaliukai, ar dazas? Kandam, laizom, tiriam.. na kito kelio nematau.

Va šitas bus padrytas, pati nesugalvojau biggrin.gif

QUOTE(naitas @ 2011 04 19, 18:44)
na bet tai zmogus sake, kad tikrai tikrai zelatina buvo istirpus  g.gif

tikraitaip, dėl želatinos aš jau pasimokius doh.gif
Atsakyti
Nekava, nu grazus tortas 4u.gif Atsidarius radau tokia puokste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(La Lobe @ 2011 04 19, 21:22)
3 saukstais vandens uzpilti 120 g cukraus (pagal recepta tiek reikia vienam baltymui)? O jei desiu 2 arba 3 baltymus, t.y.240 arba 360 cukraus, tada atintinkamai ir vandens dauginti?
Zinau, kad jums cia tupas klausimas, bet padekit pradedanciajai blush2.gif


tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 19, 20:47)
Aš užsivertusi pyragais 

Kokie dailūs tortukai, kaip visada.
O kokius pyragus kepate???
Atsakyti