Sveikoskepėjėlės,
Labai prašau patarimo, nes su tortų puošimu liūdnoka. Koks dedasi sviestinis kremas, ant kurio galima dėti šlapią beze. Kiek suprantu ant grietinėlės pagrindo nelabai laikysis. Patarkite, kaip pasidaryti sviestinį kremą? Ačiū!
Sviestas su kondencuotu pienu 2:1
Sviestas su kiausinio tryniu
Sviestas su cukraus pudra
Sarlot kremas
Sviestas su kiausinio tryniu
Sviestas su cukraus pudra
Sarlot kremas
Dar truputį konsultacijos. Tai sviestiniam kremui tik sviestas ir kondensuotas pienas ir viską išplakti ir tiek? O kondensuotas ar tirštas? Ačiū.
kaip suprasti ar tirstas? Kondensuotas su cukrumi, saldus turi buti. Imate pvz 200gr sviesto, kambario temp., isplakate iki baltumo, po truputi, plakdama, sudedate 100gr kondensuoto. Ir viskas.
koks grazus
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 19, 16:01)
ikeliau skelbimuka bendra tema i kita skilti
neturetu istrinti,jei neistrina ir viskas virtuvej
gal kas atsiras ka turi ka parduoti
http://www.supermama...howtopic=727701
neturetu istrinti,jei neistrina ir viskas virtuvej
gal kas atsiras ka turi ka parduoti
http://www.supermama...howtopic=727701
neištrins, šioje temoje galima ir užsakymus organizuoti kai norėsim Bent jau taip man Rustė išaiškino
mergaites, o sakykit, jei noriu dazyti pastilaza lipdymui su milteliniais dazais, tai kuriuo momentu man geriausia juos sudeti, ar i jau paruosta mase (nes kai kuriu spalvos reik labai mazai), ar i zelatina (bet tada kaip apskaiciuoti ta kieki ). Jei i paruosta mase, tai juos praskiest kazkaip ar det miltukais ir ji susiminkys
Cipciuk, rutele, lapelyte
Šį kartą buvo Americolor, bet kai pagalvojau, tai ir su Sugarflair taip buvo. Tai esmė turbūt bus pudroje
Va šitas bus padrytas, pati nesugalvojau
tikraitaip, dėl želatinos aš jau pasimokius
QUOTE(mamy <3 @ 2011 04 19, 15:50)
man taip gavosi kai dažus sugarflair sudėjau į ištirpintą želatiną, netirpo jie gerai, liko tokie tašliukąi. Išminkius masę gavosi taip pat kaip pas jus. Tai gal ir jums tie dažai negerai ištirpo?
Šį kartą buvo Americolor, bet kai pagalvojau, tai ir su Sugarflair taip buvo. Tai esmė turbūt bus pudroje
QUOTE(naitas @ 2011 04 19, 16:20)
Gal tada cukraus daleles kokios nors nedamaltos. Tuos taskiukus reiktu adata isknebinet ir istirti: ar tai zelatinos gabaliukai, ar tai cukraus gabaliukai, ar dazas? Kandam, laizom, tiriam.. na kito kelio nematau.
Va šitas bus padrytas, pati nesugalvojau
QUOTE(naitas @ 2011 04 19, 18:44)
na bet tai zmogus sake, kad tikrai tikrai zelatina buvo istirpus
tikraitaip, dėl želatinos aš jau pasimokius
Nekava, nu grazus tortas Atsidarius radau tokia puokste
QUOTE(La Lobe @ 2011 04 19, 21:22)
3 saukstais vandens uzpilti 120 g cukraus (pagal recepta tiek reikia vienam baltymui)? O jei desiu 2 arba 3 baltymus, t.y.240 arba 360 cukraus, tada atintinkamai ir vandens dauginti?
Zinau, kad jums cia tupas klausimas, bet padekit pradedanciajai
Zinau, kad jums cia tupas klausimas, bet padekit pradedanciajai
tikrai taip
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 19, 20:47)
Aš užsivertusi pyragais
Kokie dailūs tortukai, kaip visada.
O kokius pyragus kepate???