QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 19, 14:17)
tai mamytes kepejeles gal pasakysit kodel kremas beze ant sono nubego man po kurio laiko o ant virsaus gerai laikosi?
Sveikos, pirmiausiai turiu klausima Cipciukui: kaip jus darote tas nuostabias kvarbatkas ant savo tortuku sonu?
Ikeliu ir as savo darbeli. Turejo buti Garfieldas, bet kadangi gimtadieni paankstino, teko mastyti paprastesni varianta. Manau garfielda paliksiu ateiciai
Tortas Zozefina, MMG ir saldainukai guminukai. Kazko man jame truksta, bet nelabai buvo laiko, ir siaip puse nakties puosiau, o ryte i darba nusuoliavau
Ikeliu ir as savo darbeli. Turejo buti Garfieldas, bet kadangi gimtadieni paankstino, teko mastyti paprastesni varianta. Manau garfielda paliksiu ateiciai
Tortas Zozefina, MMG ir saldainukai guminukai. Kazko man jame truksta, bet nelabai buvo laiko, ir siaip puse nakties puosiau, o ryte i darba nusuoliavau
o Dievulėliau kaip gražu čia pas Jus kiaušinis kokio gražumo Vinesos automobilis pritrenkė apskritai, visos šaunuolės
Cipciuk, rutele labai grazu
Sveikos,
As savaitgaliui kaupiuosi keleta torciuku iskepti
tai ateinu vel su klausimais:
Beze, tiek slapia, tiek ne, ant kokio kremo geriausia klijuoti? Ar tinka grietinele, ar geriau tas sviestinis?
O kaip formuojate saulyte?
Prie apvalaus biskvito klijuojate trikampius ar irgi is kvadrato pjaunate?
Beze, tiek slapia, tiek ne, ant kokio kremo geriausia klijuoti? Ar tinka grietinele, ar geriau tas sviestinis?
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 19, 16:17)
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 19, 19:47)
Labas vakaras merginos .
Aš užsivertusi pyragais , tortai tik keli .
Juodas miškas , pastilažas .
Braškinis tortas , pastilažas .
Aš užsivertusi pyragais , tortai tik keli .
Juodas miškas , pastilažas .
Braškinis tortas , pastilažas .
Na cia tai super auksaranke
QUOTE(La Lobe @ 2011 04 19, 21:48)
Sveikos,
is kvadrato pjaustineju
Man dar vienas klausimas del Beze pagal Cypciuka:
3 saukstais vandens uzpilti 120 g cukraus (pagal recepta tiek reikia vienam baltymui)? O jei desiu 2 arba 3 baltymus, t.y.240 arba 360 cukraus, tada atintinkamai ir vandens dauginti?
Zinau, kad jums cia tupas klausimas, bet padekit pradedanciajai
3 saukstais vandens uzpilti 120 g cukraus (pagal recepta tiek reikia vienam baltymui)? O jei desiu 2 arba 3 baltymus, t.y.240 arba 360 cukraus, tada atintinkamai ir vandens dauginti?
Zinau, kad jums cia tupas klausimas, bet padekit pradedanciajai