Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 19, 14:49)
kazkokia nesamone,negalima pardavineti ju
bet jei kas turi nereikelingu doh.gif
kai man patinka tokie daiktai ,tai man butu labai aktualus tokie skelbimai

galima, bet tema turi būti internetinėse parduotuvėse. Man taip Rustė sakė.
turiu ir aš.... bet po pasiūlymo baną turėjau doh.gif
Gal temą padaryt jau laikas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 04 19, 15:40)
Merginos, buvo cia tema del irankiu tortu puosimui, bet uzdare, gal kur uzmatete kita (gal kur skelbimuose )  g.gif as nerandu niekur  unsure.gif

ten buvo pasitarimų tema, o pardavimams yra tema "viskas virtuvei", būna, kad ten įdeda mamytės kokių daikčiukų tortų puošimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy <3 @ 2011 04 19, 16:46)
ten buvo pasitarimų tema, o pardavimams yra tema "viskas virtuvei", būna, kad ten įdeda mamytės kokių daikčiukų tortų puošimui 4u.gif

Nieko ten nera schmoll.gif Geriausiu atveju kepimo skarda nusipirkti galima biggrin.gif
Jei kas sukursite, duokite zinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
padariau i internetines parduotuves skelbimuku bendra tema,bet kol kas ji neikelta,gal turi patvirtinti moderatoriai g.gif
jei patvirtins atsiusiu nuorodele
Atsakyti
QUOTE(krista... @ 2011 04 19, 11:49)
O gal ką nors iš čia pirksit?Norėčiau prisidėti.

bandysiu, tik as ne Lt gyvenu, tai gal atsiras norinciu kas su jumis koperuotis 4u.gif

QUOTE(naitas @ 2011 04 19, 13:20)
o kokie dazai? netikiu, kad Sugarflair taip gali padaryti. As juos naudoju, nuo dazu man taip nera buve.

drinks_cheers.gif manyciau zalatinas neistirpes iki galo

Vinesa, modeliukas liuksiskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 19 balandžio 2011 - 16:00
QUOTE(naitas @ 2011 04 19, 16:20)
o kokie dazai? netikiu, kad Sugarflair taip gali padaryti. As juos naudoju, nuo dazu man taip nera buve.
Gal tada cukraus daleles kokios nors nedamaltos. Tuos taskiukus reiktu adata isknebinet ir istirti: ar tai zelatinos gabaliukai, ar tai cukraus gabaliukai, ar dazas? Kandam, laizom, tiriam.. na kito kelio nematau.
Papildyta:

antroji masinyte ir tortas  - SUPER  thumbup.gif  wub.gif

man taip panašiai buvo paskutinį kartą, pasirodo pudra buvo sušokusi į mažus grūrelius, jie spalva paėmė doh.gif kone apsiverkiau nes pudrapaskutinė buvo, kokią valandą rankiojau didžiausias kruopas. bet kitą dieną pasižiūrėjau į likučius maišelyje taijie ištirpę masėjejau buvo, paminkiau truputį irtapo lygi thumbup.gif apdengiaukitą tortą vėliau. paprastai dažydavaujau paruoštą masę, o tąkart norėjau ryškesnės spalvos,dažiau želatiną biggrin.gif
Atsakyti
ikeliau skelbimuka bendra tema i kita skilti
neturetu istrinti,jei neistrina ir viskas virtuvej 4u.gif
gal kas atsiras ka turi ka parduoti thumbup.gif thumbup.gif

http://www.supermama...howtopic=727701
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 04 19, 16:51)
Nieko ten nera  schmoll.gif Geriausiu atveju kepimo skarda nusipirkti galima  biggrin.gif
Jei kas sukursite, duokite zinoti  mirksiukas.gif

na aš ne vieną jau įrankėlį esu nusipirkusi ir pardavusi 4u.gif
Atsakyti
atnesu paprastuti
saulute,ananasinis,aingas,pastilazas
user posted image
Atsakyti
merginos o šlapiai beze turėti reikia spec. antgalį g.gif , nes aš turiu tik tokius švirkšto antgalius, gal kuris tinka???
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2011 04 19, 17:35)
merginos o šlapiai beze turėti reikia spec. antgalį g.gif , nes aš turiu tik tokius švirkšto antgalius, gal kuris tinka???

nėra specialaus antgalio, galite su bet kuriuo iš turimų dekoruoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 04 19, 17:59)
man taip panašiai buvo paskutinį kartą, pasirodo pudra buvo sušokusi į mažus grūrelius, jie spalva paėmė  doh.gif kone apsiverkiau nes pudrapaskutinė buvo, kokią valandą rankiojau didžiausias kruopas. bet kitą dieną pasižiūrėjau į likučius maišelyje taijie ištirpę masėjejau buvo, paminkiau truputį irtapo lygi thumbup.gif apdengiaukitą tortą vėliau. paprastai dažydavaujau paruoštą masę, o tąkart norėjau ryškesnės spalvos,dažiau želatiną biggrin.gif

na bet tai zmogus sake, kad tikrai tikrai zelatina buvo istirpus g.gif
julioske, sitiems darbams cukraus pudra reikia butinuoju budu sijoti.
Atsakyti